Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 26/08/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

SummerSlam, drugie pod względem rangi PPV w roku (IMO oczywiście).

Tegoroczne, ze względu na main event będzie dla mnie galą zdecydowanie wyjątkową. Do dziś pamiętam, jak przed trzema laty Randy w main evencie tej własnie gali zdobywał World Title. Kto wie, być może w tym roku będzie podobnie.

Wielu z Was mówi, jakoby Orton nie miał w tym starciu żadnych szans. Z mojego markowego punktu widzenia wygląda to nieco inaczej.

Cena posiada tytul juz przez 10 miesięcy, pokonał wszystkich, którzy stanęli na jego drodze. John jest wrestlerem niesamowicie popularnym. Każdy medal ma jednak dwie strony i w tym przypadku ta drugą stroną jest heel heat który on generuje.

Sam Triple H stwierdził, że Cena więcej zyska tracąc tytuł w potyczce z Legend Killerem i goniąc jego pas. Nie pozostaje mi nic innego, jak zgodzić się z tym i czekać na to, by zobaczyć Ortona z najważniejszym pasem federacji.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

17

• Willem

15

• SilverWolf

7

• pablo modjo

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Eeee ja tam markuje Bobbyemu i jak by mnie ktoś spytał przedGAB o zdanie to podałbym podobne argumenty jak ty tylko co z tego skoro zawsze jest tak samo FJU i po walce. Ja tam nie wierze by Cena mógł stracić pas czysto. Jedyna opcja to "wjeżdża HHH wali Cene młotkiem dwa razy, Orton dokłada RKO" i dopiero wtedy jest szansa.

Moim zdaniem Orton przegra i wraca do swojego ulubionego gimmika "największy jobber WWE" :P

[ Dodano: 31 Lipiec 2007, 15:59 ]

Albo "wymiataczi emeriti" :P

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

SummerSlam, odliczanie trwa...

Cena vs. Randy?

Piszecie, że nieśmiertelny Dżon z pewnością tę walkę wygra. No, nie był bym tego taki pewien. Na SS ma powrócić HHH tak? Ale nie będzie miał walki. Według mnie zainterweniuje, skopie tyłek Dżonowi, Randy poprawi mu RKO i odliczy do trzech. Randy się wkurzy, że nie mógł sam rozwalić Ceny i zacznie się Feud między Randym a HHH. :mrgreen: *

* - wersja dla optymistów

Cena wygrywa z Randym. Po odliczeniu do trzech, na ring wchodzi HHH, który dostaje baty od ceny. Zaczyna się między nimi Feud, który powinien trwać do WrestleManii. Dlaczego powinien? Dlatego, że HHH znów dostaje kontuzje. Cena niszczy wszystkich na swej drodze. Trzyma ten pas do...WrestleManii 24. Na ME tej gali na drodze Ceny stoi..Undertaker. Title vs Streak? Bardzo możliwe. Cena oczywiście wygrywa tę walkę i staje się Bogiem wrestlingu. :shock: **

** - wersja dla całej reszty

Dzisiaj byłem w szpitalu na prześwietleniu. Może ta dawka promieniowania tak na mnie działa? :mrgreen:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

W sumie nic nowego ale ..

Triple H będzie miał match King vs. King przeciwko Booker'owi , który jako jeden z jaważniejszych bookerów federacji uznał już dawno za wygray przez siebie samego ...do tego Triplek chce aby Orton czyściutko wyliczył Jaśka i zkroił go z WWE Titl'a...Triple wtedy związał by feud z Orton'em w który chce wmieszac Cenę gdzie naspenie gładko przejać title...

Uważam to za egoistyczne i prostackie ze strony HHH ....ewidentnie HHH dba najbardziej w tym momencie o samego Siebie ... wie że jest na przegranej pozycje po kontuzji .. i nie moze zaczać bezpośrednio feudu z Ceną ...również w pojedynku one on one z Ceną nie miałby szans w oczach fana ... wiec wykombinował że swoją pozycją doprowadzi do tego że jan przegra na SS , aby tytuł dostał orton .. jednoczesnie Cena będzie utrzymywął sie w walkch o ten pas by nie stracić mamony za jego kwadratowy ryj ciągniętej z dzieci do lat 11 ...potem tylko w ramach przysługi za przysługe Orick gładko jobbnie Ejdżo'wi ...

Linczujcie ale jestem w tym pojedynku za ...Ceną...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

SummerSlam zapowiada się nieźle, chociaż może się okazać kiszką jak prawie każde PPV.

Cena vs Orton- nie widzę innej możliwości jak obrona pasa. Cena pyknie Ortona po FU. Nie chce mi się wierzyć, że Orton wygra. Dlaczego? Można spojrzeć tylko na wyniki house showów.

Umaga vs Hardy- mam nadzieje że jeśli dojdzie do tej walki to wygra Jeff. Jakoś Umaga nie przypadł mi do gustu chociarz w ringu prezentuje się bardzo dobrze. Tylko jak Hardy wygra jeśli swanton nie pomógł? Przez twist of fate? Zobaczymy, co z tego wyniknie.

CM Punk vs John Morrison- przewinę, bo znowu nie będzie warta obejrzenia. Mogliby zrobić jakiś Extreme Battle Royal.

Batista vs Khali- parodia wrestlingowa. To nie będzie walka, bo obaj nic nie potrafią, ale liczę na Batistę.

Linczujcie ale jestem w tym pojedynku za ...Ceną...

Nie wierze w to co widze :mrgreen: Jestem za Triple H bez wątpienia.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

A nawet ku waszemu zdziwieniu ja napisze posta na ten teamat. Chociaż za bardzo nie znam się na WWE. Plan jest taki HHH wraca po kontce, a że jest jebanym pazera, to juz szuka pasa, wiadomo. Tak jak pisał Dziczek nie może pyknąc Jana na czyściocha, bo fani by go zlinczowali, dlatego znalazł Ortona. Ale jaka jest rola Ryszarda??? Przez Ryśka Jan przegrał z Carlito, więc juz niby ma powód aby oklepac Ortona, ale ok z czegos takiego daleko do walki o pas, Randy musi zasłuzyć. Jak dla mnie to będzie tak, Jasiek rozwala Ortona na PPV i potem mamy parę możliwości:

1. Mamy ich następną walkę i Orton pyka czysto Jaśka (mało prawdopodobne)

2. Orton zdobywa pas dzięki pomocy literki H, po czym pyka Jana jeszcze jakieś dwa razy na kolejnych PPV, dzieki panu H.

3. Orton ma pas, wygrywa pare walk, aż HHH go uwala i nastepuje ich walka o pas, gdzie HHH pyka Ryśka.

Jak dla mnie jedno jest pewne Jan straci pas z któryms z nich, niestety.

Jako kolejny jestem za Janem.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Wyjątkowo optymistycznie zapatruję sie na main even SS. Jasiek chyba w końcu straci swój pas, bo wiele znaków na niebie i ziemi na to wskazuje:

-Od jakiegoś czasu (chyba po Backlashu) Randy miażdży i taranuje wszystko, co napotka na swej drodze, 'kontuzjował' bodajże aż pięciu i to nie byle kogo...

-Mogę się mylić, ale od tamtego czasu jest niepokonany

-Poza tym Randy wydaje się być najbardziej wiarygodny z całego rosteru raw (wliczając nawet Huntera) do pokonania Ceny

-Ma poparcie Triple H'a

-Jeśli Vince wyczuł kasę w pomyśle zakładającym, że to Cena ma się uganiać za Ortonem i pasem to pewnie wprowadzi go w życie

-Cena nie straci przecież pasa na RAW czy podrzędnym PPV, jakim było GAB. A na takim Summerslam to inna sprawa.... To przecież drugie najważniejsze WWE PPV w roku...

-Nawet taki Carlito po interwencji Ortona Zdołał pokonać Janka

-Jeśli Triple H zainterweniuje podczas main eventu to zrobi to przecież na korzyść Ortona

-I co chyba jest najważniejszym- w przeciwieństwie do takiego Lashleya na GAB Randy ma po czym go pokonać. RKO to przecież nie byle co... Albo (co jest nawet bardziej prawdopodobne) mógłby go odliczyć to tym swoim soccer kicku ( :?: ).

Generalnie możemy sie podzielić na kilka grup

1: Ci którym Main Event jest obojętny ( :roll: )

2: Ci , którzy kibicują Orton'owi

3: Ci , ktorzy uważają że powienien Wygrać Cena.

:mrgreen:

Ja licze na zwycięstwo Ortona nie ważne jak ważne żeby wygrał i przerwał te dominację Ceny :P

Już nie mogę się doczekać tego SummerSlam obym się nie rozczarował po obejrzeniu ME...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Ciemny

No wlasnie zebysmy sie nie rozczarowali!!!! Jest to bardzo prawdopodobne. Wszyscy licza na Ortona a tu moze wygrac jasko. Co do Triple H mozliwe ze interweniuje a jesli tak to nie zdziwilbym sie gdyby po jego interwencji wygral Orton ..............przez DQ i pas zostalby przy Cenie.

MichelleMcCool01.gif

Z tym że WWE. podobno potwierdziło już walke HHH vs. Kin Booka' !! wiec interwencja staje sie co raz mniej prawdopodobna ...ale moje przypuszczenia sprowadzają sie do tego że to moze być podpucha z tymi plotkami podobna do tych że na WM 23 Batista zpinuje Taker'a ...

24 % ludu uwierzyło że batista tego dokona ...

• Reputacja:   2

24 % ludu uwierzyło że batista tego dokona ...

Ja twierdze że 84 % uwierzyło a te 16 % to marki Takera którym nawet jak Vince McMahon by powiedział to i tak by mieli nadzieje że np. Batista dozna kontuzji albo cuś :P

Kurde jedna głupia plotka w necie i podpucha typu porazki z Carlito i już wierzą że Jasiek straci pas :lol: Skoro pasa nie zabrali mu HBK ani Dominator to gdzie tam jakiś Ortonik ma mu zabrać jeszcze tym swoim nędznym RKO. A ta jego passa co trwa pare miesięcy jest śmiechu warta bo Slodże Slautery i Cycki Rhodesy American Dreamy to były mu podkładane tylko by powrócił słynny obraz Legend Killera. Podsumowując Orton tak jak Laszli był pushowany tylko po to by lepiej wyglądał jobbując Cenie i żaden HHH tego nie zmieni :P

Przed każda galą jest jakas plotka bo gdyby była cisza to wynik kazdy z góry ustalił by sobie sam ..Zakłądając że mamy takiego John'a Cene , który od 10 PPV z rzędu wciąż jest w Main Eventach i od tych że 10 PPV z rzędu nie zanotował ani jednej porażki - to już rodzi sie nam swoisty Goldberg , który na kolejnym nitro (tu summerslam) rozwali jakiegoś tam Orton'a i nie ma do tego wątpliwości ...

Ja już o tym mówiłem ...no nie żartujmy sobie ... jesli chcecie żeby Cena przegrał to tylko i wyłącznie Interwencja lub DQ ....ale przecież King Book'a ma walczyć z HHH wiec to cześciowo wyłącza interference HHH w te walke tym bardziej że zagraniczne serwisy nic o tym nie piszą ...

Randy musiałby Czysto wygrać z Ceną co równa się niemal NO k***a Bóstwu !! ....no comment jesli orton wygra ...

BTW. Małe update karty ...

5140498

5163554

5165614

• Reputacja:   0

Czyli karta jak narazie niestety denna. Głupotą i to totalną byłoby czyste zwycięstwo Orton'a. W takim razie, to ja już wolę żeby Cena wygrał. Ale to raczej mało prawdopodobne aby ktoś pyknął Cene'a, nawet używając nieczystych zagrywek, bo to przecież Da Man dwunastoletnich dziewczynek :mrgreen:

Grejt z Batkiem - o shit, starcie dwóch najlepszych technicznie wrestlerów na Smack'u nie może być złe. :mrgreen: Daj Boże żeby Batista wygrał, bo pomimo tego że jest drewnem, to i tak mniejszym od Grejt'a, w dodatku dobrze prezentuje się z pasem. (Grejt nawet nie wie jak trzymać World Title :lol: )

And Now! Da Six Łan Najn Men on PPV! Holly Shit :shock: Jego zwycięstwo jest pewne w stu procentach, bo przeciez ktoś musi przykuć meksykańską publikę. :P A także zdobyć oczywiście poparcie 10 letnich dzieciaków. :mrgreen:

Jak narazie Summerslam zapowiada się na galę porównywalną z Judgment Day, czyli jak wiemy - raczej słabiutko.

Do karty dojdzie pewnie rewanż za Great American Bash o pas United States, oczywiście znów wygra M.V.P, który na Smackach dostaje od Matt'a, a potem go czyściutko pokonuje na PPV. :P Mogli by zrobić wkońcu walkę o pasy Tag Team, Murdoch i Cade coś dawno nie bronili pasów na PPV.. a ich rywalami będa raczej Hooligans, których chciałbym jak najszybciej widzieć z pasem drużynowym.

Jako ciekawostkę dodam, że nie będzie walki Jeff Hardy - Umaga, w związku z miesięcznym zawieszeniem Jeff'a. Samoańczyk prawdopodobnie na Summerslam będzie face'm.. a kto jego rywalem? Oby Shelton Benjamin, który w chwili obecnej jak najbardziej zasługuje na Intercontinental Title. :wink: