Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 26/08/2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

SummerSlam_2007.jpg

MAIN EVENT:

John Cena vs Randy Orton

Zapraszam do dyskusji, przewidywań, oczekiwań itd.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

17

• Willem

15

• SilverWolf

7

• pablo modjo

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Równie dobrze można już dodać walkę Great Khali vs Batista. Co można stwierdzić po tych dwóch walkach - chętnie zobacze sobie animal vs grejt 1 vs 1, tylko niemoge sobie wyobrazić jak to sie skończy. Jestem pewien że Batista wstanie po czoko bombie więc przegrać nie powienien ale z drugiej strony Batista bomb na Grejcie jest niewykonalne a po sperku Grejt ostatnio nawet żywo uciekł z ringu więc sam już nie wiem. Drugiej pary nie cierpie i nie wiem czy nie odpuszcze sobie. To będzie walka typu 3 standardowe akcje Ceny plus same czopsy i kicki Ortona, żenada ogólnie. Na końcu pewnie Orton zrobi swój "legend killer move" odsyłający wszystkich do szpitala a Jasiek sie podniesie, szybkie FJU i do domku.

• Reputacja:   0

Mam nadzieje ,ze Orton wygra. On juz jest lepszym championem niz Cena.

Podejrzewam ,ze bedzie walka Triple H vs King Booker - ktora Triple H pewnie wygra.W koncu jest jeden krol ;)

Umaga bedzie walczyl pewnie z Jeffem Hardym i mam nadzieje ,ze ta walka bedzie jeszcze lepsza niz na GAB.

Jak napisal Willem :

Równie dobrze można już dodać walkę Great Khali vs Batista.

Zapewne wygra Batista ,a po walce nie spodziewam sie nic ciekawego.

Pewnie Khali walnie pare razy lapa ,Batista sprzeda mu speara i odliczy :P

Skoro mamy juz 4 mecze to brakuje nam 3 albo 4...Chociaz z tym matchem HHH moge sie mylic.

Pozyjemy ,zobaczymy - jeszcze jest duzo czasu :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nowy plakat:

2007SummerSlam.jpg

No muszę przyznać, że powrotu Trajpela się doczekać nie mogę!

Oby obił komuś solidne pyska młotkiem i byle byłby to właśnie Janek C.

Módlmy się.. Hehe :) Jednego się boję, że HHH wróci jako ... face.

Walki chyba Triple H nie będzie miał. Pewnie się gdzieś wtrąci.

Chociaż widać że zanosi się na feud z Bookerem.

16476371734edf391100c30.jpg

W koncu jest jeden krol ;)

Królów jest wiele ale jest tylko jeden król królów :P Wymiata angielszczyzną nie? :D

Wtrąci na PPV? To chyba nie realne jest, podczas PPV raczej nie bawią sie w takie rzeczy więc pewnie będzie walka Bukka vs sztywny jak rasiak Triple H

Bukka vs sztywny jak rasiak Triple H

To przegiołeś ! ! ! , sztywny to jest ten twój anemol :twisted::P a nie Celebral Assasin! ! !

Propoś zapodam prawdopodobne newsy :

Triple H ma wrócic na SummerSlam zaczeło się oficjalne odliczanie.

Chociaż widać że zanosi się na feud z Bookerem.

Mo , Triple H ma się wtrącić ale nie w feud z Ortonem ani z Bookerem tylko ma podobno wrócić prosto do feudu z Johnem Ceną , czyli ?! szykuje się Hell Turn , a co najleprze po jakimś czase ma skrócić Johna w ponowaniu w WWE?! . Czyli!? !!!Zmiania Champa!!! a to nawet każdy głupi wie że jak HHH dostanie pas to nie odda go szybciej niż rok później.

John Cena vs Randy Orton

Miał wygrać Orton ale jednak znając życie wygra Cena .

Walka sztywniaków : Khali vs Batista

Jestem Ciekawy jak to jest możliwe żeby ktoś zrobił jakiś porządny cios na tym czymś i żeby wygrał. Batista jedyne co moze zrobić wiarygodnego w miare to sprinebuster ale to mało kogo rozwala ale Anemol dostanie moc spidermana i wygra :D i z takiego wyniku bym się cieszył choć wątpie jak cholera!.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Prawdopodobne match'e to

Randy Orton vs. Cena-Termi-Natio-Euro-minator...gdzie absolutnie nie możliwy jest wynik inny jak tylko w jakikolwiek sposób zatrzymanie pasa przez Sinę .. nawet nie stawiam 10 % że Randy ma jakiekolwiek szanse pyknać jana...jedyna nadzieja ze wprauje HHH ale on do tego feudu absolutnie nic nie ma baj the wej planują jego walke z Kingiem Bukką wieć raczej popyka sobie mid carderów ...na początek zje sobie Bu(ł)kkę i dobrze ...gdyby jednak Ejdż Ejdż Ejdż miał wparować - to po pierwsze nie miałby po co ..bo za wcześnie do feudu z Siną , Sina jesli teraz obroni zaliczy roczny Reign nie długo , po trzecie ten feud z Randym teoretycznie dopiero sie zaczął ...

Jedna opcji jest taka... że HHH wparuje nagle z młotem zawali Cennego w okolicach czoła ..|RKO wykorzysta szanse i zostanie nowym champion'em. W tym momencie Albo Orton musiałby obronic pas w matchach rewanżowych jaśka ....co jest nie realne ... dwa że Cena musiałby się mścić na HHH....i musiałby go pyknąć ... Innymi słowy zamieszanie z popątaniem ... Jedyna sprawa to to że Cena pyknie czysto Orcika a HHH sie nie wpierdoli bo na razie nie ma po co ..

Bat(sztywny Kaszlący Unlisz De anemol)istavs. Punjabi Dancer Great Khali ...moim skromnym zdaniem WWE chciało Batka odsunąć od ciągłych walk o pas w momencie kiedy przegrał match ostatniej szansy z Edżem ... potem dostał sie do nich i nadal tu zawadza z powodu chronicznego braku face'ów ... Ale chyba nie po to Khali pyknał czysto Kane'a i Batmana żeby teraz Batista tak głośno zakaszlał że Khali sie przestraszy i da sie spinować ... nie realne moim zdaniem ....powrót batisty jako mistrza to nie dobre posunięcie .. nie moge powiedzieć że Batek nie jest wiarygodny do pokonania Khalasa ...po tym jak Cena go pyknał jak zapałke to nawet finley może złamać pundżabi Czempiona .. wiec teraz nie potrzeba wielce kogo ... wystarczy obojętnie jaki mid-carder troche wypromowany i mamy nowego WHC ...ale nie ponownie Batista ... przyda sie jakiś porzadny heel za champa ... niech zostanie khali ..

Potrójna litera H vs. Kinnn Bukka' - no cóż ...wynik jest logiczny .. nie ma co komentowac ... bukka zostanie czyściutko pyknięty az miło popatrzec bedzie ...walka długa specjalnie nie bedzie ... Triplek sie musi wypromowac troche ... żeby startowac do pasków ..

podobno :

Łamaga Samoański Sut vs Dżeff nienajmiększy tzn. Twardy - IC belt on the line .. ten pas całkowicie stracił wartość dla mnie to moze go mieć teraz nawet Chloe ...po tym jak spinuje Umagę po finisherze "Lick to Face" ...żal ... pas został zeszmacony i w oczach wielu nie znaczy już nic ... nie to co kiedyś..ale pas to pas ...ale zarówno łamadze jak i jeffowi pas sie nalezy ... z dwojga wyboru wolałbym pas dla dżeffa ...stracił go z poniżeniem powienien go odzyskać ... umaga zabrał go Staskowi Moreli ...beznadzieja ... nie wiem czemu to miało służyć no ale hej ... może Hardy lepiej wypromuje ten pas swoją osobą .. chociąz 35 % stawiam na dżefa - to jest Dablju Dablju I ...

Jan Morison kontra Si Em Pank ...cóż ... Ja to ujmę tak ..nitro mimo że coś tam umie jest wytworem WWE i nie powinien sie pchać do ECW ... tam naprawde jest dużo gwiazd którym ten tytuł pomógłby bardziej niż jemu i z którymi mógłby feudować punk ... jak już ktoś gdzies pisał ...nie po to zmienili mu gimmick że zaraz punk go ściął jak malinkę ... Morrison obroni pas i feud sie skończu ..punk poczeka na innego mistrza żeby sie z nim zmierzyć..

Mentyl Ventyl PałerReńdżer © vs. Matt Hardy ...no cóż ....oby tylko pasa nie wygrał hardy ... MVP musi sie promowac bo jest to bardzodobry zawodnik....moim zdaniem przyszły Main Eventer ... jeszcze tylko Vinni MakMan zaleci mu diete a'la Krzyś Masters i mamy nowego WHC ...Hardy powinien feudować o pas Cruiser'ów ... tam mógłby pokazac co nieco moim zdaniem ..

915802072594e34bce782c.jpg

To przegiołeś ! ! ! , sztywny to jest ten twój anemol :twisted::P a nie Celebral Assasin! ! !

Miałem na myśli sztywny po kontuzji, drewniany, zobaczysz to nie będzie dobra walka :P A co do Batka to nie jest mój bo do niego całe PSW sie nie przyznaje :D

Łamaga Samoański Sut vs Dżeff nienajmiększy tzn. Twardy - IC belt on the line .. ten pas całkowicie stracił wartość dla mnie to moze go mieć teraz nawet Chloe ...po tym jak spinuje Umagę po finisherze "Lick to Face" ...żal ... pas został zeszmacony i w oczach wielu nie znaczy już nic ... nie to co kiedyś..ale pas to pas ...ale zarówno łamadze jak i jeffowi pas sie nalezy ... z dwojga wyboru wolałbym pas dla dżeffa ...stracił go z poniżeniem powienien go odzyskać ... umaga zabrał go Staskowi Moreli ...beznadzieja ... nie wiem czemu to miało służyć no ale hej ... może Hardy lepiej wypromuje ten pas swoją osobą .. chociąz 35 % stawiam na dżefa - to jest Dablju Dablju I ...

Kurde tak jak czytałem te dziwne zapowiedzi że niby Jeff ma pokonać Umage na SS to nawet mnie to zafascynowało, jak on go pokona skoro roll up-a na grubasie nie zrobi a swanton bonb to Łumi nosem wciąga na szybko :roll:

jeszcze tylko Vinni MakMan zaleci mu diete a'la Krzyś Masters i mamy nowego WHC

Byle tylko mu nie sprawił takiego pusha jak zapowiadał dla Mastersa :P

Mentyl Ventyl PałerReńdżer © vs. Matt Hardy ...no cóż ....oby tylko pasa nie wygrał hardy

A ja bym z chęcią zobaczył porażke MVP. Też jestem za tym by czarnuch w niedalekiej przyszłości został przesunięty do ME ale taka niespodziewana porażka napewno doda kolorytu temu feudowi bo jak promować MVP na Smacku to tylko z Mattem.

Jan Morison kontra Si Em Pank

Eee to już nie jest ciekawe. Na PPV wygrywa MOrrison, na noł-tittle Punik, oklepany scenariusz. Big Daddy V na champa :lol:

Miałem na myśli sztywny po kontuzji, drewniany, zobaczysz to nie będzie dobra walka :P A co do Batka to nie jest mój bo do niego całe PSW sie nie przyznaje :D

Chyba że , no niestety odrazu nie bedzie w super formie bo nikt nie jest , zwracam honor :P

MVP vs Matt - kurde Mentel Wanportus obroni pas na 100% bo po SS weźnie się za niego Kane i mu napierdoli tak do dupy że przez miesiąc nie bedzie mógł usiąść.

Jan Morison kontra Si Em Pank

Eee , walka mnie najmniej interesuje , Jasiek wygra , po czym jestem ciekawy kto będzie feudował z nim.

sws.png

31576.png

Willem ...to nie jest głupi pomysł ....po to dostaje sie nowy gimick i zostaje sie przedraftowany żeby coś z tego było ...jesli to już mozna wpisywać na wwe.dot.com że WWE Relased kogoś tam ... i że WWE wish him coś tam .. Big Daddy V w nowym gimmicku jest godnym następca Bih show'a jak ECW champion'a i z chęcią widziałbym go w tej roli .. jak dla mnie jest do niej odpowiedni ...na Raw był szmacony ... zapychał tylko Heat'y poknując Judżiny ... wczesnie był niby jakąs tam sexsowną maszynką do mielenia miesa czy coś tam ... to moze byc jego czas .. moim zdaniem u Cm Punk'a Syndrom Batisty tzn. cały czas walki o pas tylko zmiana przeciwnika ..na ECW jest naprawde dobra groama ...ale Vinnce nie ma zamiaru dac pasa komuś ze starej gwardii ...nawet mający mieć wielki push Cor Von z pasem i jakąkolwiek przyszłością w WWE pożegnał sie już dawno ...

ja to Widze w ten sposób .. Morrison broni tytułu ...rozpoczyna feud z kimś tam ...broni tytułu i wkracza Wielki Tata ,,,,kroi go z tytułu i wkracza wypromowany na miare punk ...pokazuje dominacje szybkosći i na PPV ot chociażby Armageddon ... wygrywa pas ECW ...

nawet mający mieć wielki push Cor Von z pasem i jakąkolwiek przyszłością w WWE pożegnał sie już dawno ...

Właśnie co sie dzieje z Cor Vonem? Tak sie cieszyłem na feud Browna z Boogymanem a tu ch... bombki strzelił i Cor Vona ni ma :( ???

Willem ...to nie jest głupi pomysł ....po to dostaje sie nowy gimick i zostaje sie przedraftowany żeby coś z tego było ...jesli to już mozna wpisywać na wwe.dot.com że WWE Relased kogoś tam ... i że WWE wish him coś tam .. Big Daddy V w nowym gimmicku jest godnym następca Bih show'a jak ECW champion'a i z chęcią widziałbym go w tej roli

Już to pisałem ostatnio w wynikach smacka chyba. Ja jestem za zdobyciem pasa przez BD V a póxniej za przetransferowaniem Kane'a do ECW by rozpoczął z grubasem feud o pas. Szkoda że w ECW Vince jakoś nie praktykuje swoijej koronnnej zasady "im wrestler więskzy tym lepszy". Z chęcią bym zobaczył jakieś pojedynki Cor Vona z Thornem, BD V czy nawet tym głupim Boogymanem.

ja to Widze w ten sposób .. Morrison broni tytułu ...rozpoczyna feud z kimś tam

Eee mam nadzieje że zrobią heelową rywalizacje Burke vs Morrison (może nawet jakieś nowe teamo-stajnie) bo tych Dreamerów, Sandymanów i Ballsów Mahonejów nie chce mi sie oglądać. A na następnym PPV góra na drugim, walka trójki Morrison vs Burke vs Punk i utrata pasa przez Ładnego.

Kolejna rzecz która mnie zastanawia, kogo wypush***ją na nowego cruserweight championa. Coś słychać że Rey ma walczyć osobno z Chavo więc czyżby wreszcie Jimmy Wang Yang? W sumie to ździerze wszystkich byle nie dodawali do tej walki Kennego Dajkstry :evil:

Dokładnie ...Bardzo łądny scenariusz ...wręcz wymarzony ( czyli ekhm nie realny ) ...Morrison borni pasa na Summerslam...i rozpoczyna feud z Burkiem...feud trwa przez dwa ppv ...do feudu dołącza sie punk ... i na Armageddon Triple Threat Match with ECW Title on the line ...

John Morrison © vs. Elijah Burke vs. Cm Punk ... gdzie Cm kroi Jana z tytułu... zawiązując już na NYR feud z BD V ..

Nie realny? A czemu? Widzisz innego przeciwnika dla Ładnego ? Punk ciągle przegrywa, więc pozostają Dreamer i Burke z tych najbardziej wypushowanych. Moim zdaniem to Triple Threat Match całkiem możeliwe jest, tylko że pewnie najpierw przedłużą w nieskończoność ten teraźniejszy feud :cry:

No w sumie na Tatuśka jeszcze za wcześnie .. ale gdyby tak troche podpushować Thorna.... lub ostatecznie wielki powrót Cor Vona i mamy kolejne feudu ...ECW mimo skąpego rosteru daje kilka mozliwośći których z czystej ignorancji Vins nie wykorzystuje /... bóg raczy wiedziec czemu ...wiadome jest że z ECW originals nie ma nikt nawet na co liczyć ..oni są z góry przegrani ..w gre wchodzi cor von , daddy v , striker , a Boogeyman ...

No wlasnie co z Boogeymanem ?

No wlasnie co z Boogeymanem ?

Chyba robaki w sklepie sie skończyły :P Matt Striker ECW Champion :lol: :lol: :lol: