Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zdaje sie ze Monster's Ball nie jest Tag Team Match i podejrzewam ze bedzie to kazdy na kazdego. Oczywiscie, jest tutaj zarysowany mocny podzial, ale nie jestem pewny jak to bedzie wygladalo w praktyce, dlatego napisalem vs. / vs. / vs. / vs. :)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gnomus

14

• IIL

11

• kieska

3

• mata

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Raven & Reign vs. Abyss & Rhino to walka zapowiedziana na następny iMPACT, a Monster's Ball będzie 4 wayem....

10 Women`s Championship Gauntled Match w skladzie ktory odalem powyzej rowniez zostal potwierdzony na wczorajszym Impact.

Dupa. Racja, potwierdzili to na impact'cie tylko ja się tu spytam- a gdzie Jazz?! Przecież podobnież kontrakt z nią zastał podpisany już grubo ponad miecha temu...

Podczas meczu Kim vs. Moore w momencie kiedy na arene wchodzila Hemme, Don West mowil o skladzie. Po kolei wymienil: Amazing Kong, Talia Madison, ODB, Angel Williams, Shelly Martinez.

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Walka Reign i Raven vs Abyss i Rhino na iMPACT! to No Disqalification Match, Monsters Ball zapowiada się.. słabo, Raven walczy jak walczy.. a Reign to szkoda gadać.. liczę, że Abyss i Rhino jakoś uratują tą walkę bo to świetni wrestlerzy, kto wie może i Raven coś więcej pokarze..

Już w ten weekend najważniejsza gala TNA :)

TNA Women's Championship Knockouts Gauntlet Match

Po walkach na Imapact'ach walka zapowiada się pasjonująco , zobaczymy z pewnością kilka świetnych akcji , powinna wygrać Gail Kim . Żadna diva obecnie nie równa się z nią , pokazuje na ringu to czego najlepsi nie powstydziliby się w swoich walkach :!:

Tables Match The Steiner Brothers vs Team 3D

Liczę na Steinerów , nic wielkiego pewnie nie zobaczymy a może jednak czymś nas zaskoczą :?: mam już dość 3D i chciałbym aby ostro skopali im tyłki , Scott może pokaże nam znowu Frankerstainera ( nie wiem jak sie to piszę :-/ )

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs "The Instant Classic" Christian Cage Special Enforcer: Matt Morgan

Zapowiada się świetna walka i przede wszystkim liczę i to bardzo na czyściutki pin Joe na Cagu , nikt raczej nie będzie wpadał na ring , a jeśli nawet to przecież będzie tam Morgan

Muscle Buster i sędzia 1...2...3... :t_up:

czas najwyższy na porażkę Caga 8)

Fight For The Right Match

Walka o miano pretendenta do tytułu TNA World Heavyweight

I tutaj powinno się dziać najwięcej , wszystkiego rodzaju Guntlet'y to jest cudo , wiele kapitalnych akcji , tylu zawodników jednocześnie w ringu kocham to po prostu :D

Zwycięzca oj bardzo trudno wskazać , a może Harris albo Storm , ale nie zapomnijmy że TNA zaskakuje ale czy i tym razem :?::?::?:

The Ultimate X Match The Latin American Xchange vs Senshi & "Primetime" Elix Skipper

XXX w tag team i jeszcze bez Danielsa , bez szans :t_down:

Szybciutka walka i zwycięstwo L.A.X.

Monster's Ball Abyss & Rhino vs Raven & Black Reign

Hardcorowa walka , zdecydowani faworyci to Abyss i Rhino i ja również nie daję z byt dużo szans ich przeciwnikom , chyba że wkroczy Żydek aczkolwiek jego kontuzja ale wszystko możliwe :roll:

Zaczynają się walki o pasy :t_up:

TNA Tag Team Championship Team Pacman vs "The Phenomenal" AJ Styles & Tomko

PaCmanowi kończy się kontrakt więc po gali będą nowi mistrzowie , w każdym bądź razie powinni być :!: Jest AJ więc pokaże co potrafi choć przez Pacmana walka ta nie będzie za ciekawa :t_down:

TNA X Division Championship "Black Machismo" Jay Lethal vs "The Fallen Angel" Christopher Daniels

X Dywizja walka powinna trzymać poziom , do końca nie będziemy wiedzieli kto wygra , jednak powinien zwyciężyć Lethal , pokonał samego Kurta i od razu straciłby pas Niee nie da rady 8)

TNA World Heavyweight Championship Kurt Angle vs Sting

Liczę na zwycięstwo Stingera , Kurtowi należy sie srogi łomot :!:

Czekam na skorpiona i podanie się Angela :!:

Kurt Angle© Vs Sting

Hmm... Licze tutaj na Stinga ostatnio był bardzo wkurzony po tym jak zobaczył kurta oglądającego jego syn :D Myślę ze to tylko podgrzało atmosfere pomiedzy tymi 2 panami.Boje sie tylko zeby ta walka nie okazała sie najgorsza z Całej gali !

Wierze ze bookerzy zadbali o emocje do ostatniej minuty :D:t_up:

[ Dodano: 9 Październik 2007, 18:40 ]

Kurt Angle© Vs Sting

Hmm... Licze tutaj na Stinga ostatnio był bardzo wkurzony po tym jak zobaczył kurta oglądającego jego syn :D Myślę ze to tylko podgrzało atmosfere pomiedzy tymi 2 panami.Boje sie tylko zeby ta walka nie okazała sie najgorsza z Całej gali !

Wierze ze bookerzy zadbali o emocje do ostatniej minuty :D:t_up:

TNA Tag Team Championship Match

stainers vs 3D team

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs "The Instant Classic" Christian Cage Special Enforcer: Matt Morgan

Co do tego pojedynku to nie wiem co mam sam o tym myślec hmm

Za Joe przemawia masa siła

a za Cage to ze jest mozna powiedziec na Fali

Moze kogoś zdziwie ale mam nadzieje ze wygra 3D team czemu,juz tłumacze

3D team to takie swiry które są potrzebne w kazdej ferderacjii tak jak kiedys był

Doing w WWF to teraz W TNA jest 3D team,moim zdaniem to dorze dla TNA jesli mieli by oni pas TTCH choc na chwile :P

Monster's Ball Abyss & Rhino vs Raven & Black Reign

Najbardziej hardcorowa walka wieczoru,

Jednym zadaniem Abyss & Rihno Win ;)

TNA Tag Team Championship Team Pacman vs "The Phenomenal" AJ Styles & Tomko

Mam już dośc Pacmana jest juz nieciekawy i nudny TNA notorycznie go wystawie i to napewno nie poprawi ciekawosci tego pojedynku.Mysle ze wygraja AJ i tomko

przecie to są 2 czołowe postacie w TNA

Soldiers never die his go to hell to regroup

• Styl:  Jasny

Ehh. co tu się dużo rozpisywać, poprostu jak się zobaczy na karte to widac, że show bedzie przednie. Ultimate X Match, Fight For The Right te matche na 100% podniosą gale. Walka o pasy TT,powinna być dobra, AJ oraz Ron będą trzymali poziom walki no i Pacman może wreszcie coś pokazę, chociaż jeden punch :D. X Division Championship, a który to match o pas X Division nie był dobry..? dwóch świetncyh wrestlerów, myślę, że wygra ten match Black Machsimo bo zasługuje na to... z resztą Daniels też więc walka będzie ostra. World Heavyweight Championship, walka nie będzie może tak ciekawa jak Ultimate X Match, ale walczą w niej Kurt i Sting wielkie gwiazdy wrestlingu. Moim faworytem jest oczywiście Sting, wrestler ten konczy karierę w tym roku i chce napewno znów poczuć ciężar pasa na swoim barku. Walka będzie emconująca do końcowej minuty :t_up:

Co do pozostałych matchów to bedą dobre, napisałem tylko te które uważałem za najlepsze :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

BFG juz jutro wiec czas male przewidywania i wrozenie z fusow :P

1. World Heavyweight Championship: Kurt Angle© vs Sting

Sting odchodzi na wrestlerska emeryture (choc badz co badz caly czas jest w niezlej formie) i uwazam ze zasluguje na ostatni tytul. Byloby to dobre ukoronowanie wspanialej kariery. Z meczem moze byc roznie. Licze na duza ilosc akcji i nie zamulanie lockami ;) Moze po raz ostatni Crow Sting?

2. X Division Championship: Black Machismo© vs Christopher Daniels

Stawiam na Jay'a, gdyz dostal ogromnego pusha podczas wygranej z Anglem miesiac temu i malo rozwazna byla by ze strony bookerow zmiana mistrza. Jay juz raz dostal lomot od Danielsa na pierwszym Impact po NS oraz na ostatnim przed BFG walczyl z zabandazowanym brzuchem narzekajac na kontuzje. Wszystko przeciw biednemu Lethalowi. Walka imo bedzie gesta jak przystalo na gwiazdy DX.

3. World Tag Team Championship: Team Pacman© vs AJ Styles & Tomko

Pacman'owi sie konczy umowa z TNA wiec chyba sprawa przesadzona odnosnie pasa. Oby! Mam nadzieje ze bookerzy zadnej bzdury nie wymysla, bo nie moge sie doczekac przykladowo walki AJ+Tomko vs. LAX. Co do zawartosci mozna chyba sie domyslac jak to bedzie wygladalo. Footbal byl, kasa byla, moze teraz jakies dziwki? Ron sie pomeczy, mam nadzieje na Styles Clash'a po dlugich miesiacach oczekiwania.

4. TNA Womens Championship Knockouts Gauntled Match

Tutaj moze byc roznie. Wszyscy stawiaja na ukochana publicznosci (bo jedyna Face) Gail Kim. Ja stawiam na masakre dziewczyn przez Kong i potem feud z Kim. Z drugiej strony kilka z nich sie moze zlozyc i wylomotac tego Doomtrain'a z ringu w asyscie Kim przechodzac jakis Face turn. I z utesknieniem czekam na debiut Shelly Martinez :D

5. No 1 Contender World Heavyweight Championship 16 Man Gauntled Match

Kolejna zagadka. Kim sa osoby ktore nie znalazly sie na liscie? TNA cos szykuje. Powrot Jarret'a? Debiuty? Jesli to pierwsze to boje sie ze wygra JJ (i co za tym idzie poleci wprost na tytul na Genesis przeciwko Kurtowi - Sting bajbaj w takim razie niestety). Po cichu licze na Harris'a albo Storm'a. Poziom mam nadzieje podobny do ostatnich gauntletow - bardzo wysoki i nie pozwalajacy sie nudzic.

6. There Must Be a Winner: Christian Cage vs Samoa Joe w/Matt Morgan - Special Enforcer

Nastepna zagwostka. Czy Joe przerwie streak Cage'a bez pinowowania i poddania? Jak nie teraz to kiedy i kto? Chcac czy nie chcac Morgan moze cos namieszac. Po cos tam jest przeciez. Nie sadze zeby jego rola wylacznie ograniczyla sie do ganiania Styles'a i Tomko wokol ringu.

7. 2 out of 3 Falls Tables Match: Team 3D vs The Steiner Brothers

Przewiduje krotkie widowisko i zwyciestwo polamanych ostatnio na stolach Steinerow.

8. Monster`s Ball: Abyss vs Black Reign vs Raven vs Rhino

Monster's Ball powraca! Czuje gruba sieczke. Szkoda ze nie udalo sie sciagnac na czas Sabu i w dodatku nieoczekiwana kontuzja Mesiasa. Wrestlingu tu duzo nie przewiduje (no bo jak? Black Reign?) tylko stoly, pinezki, szklo i druty kolczaste :D No i moze sie dowiemy co BR trzyma w skrzyni :P Mozemy zrobic ankiete :D Wygrywa Abyss. Bral udzial we wszystkich MB i mu sie nalezy ze wzgledu na bycie najwiekszym hardkorowcem TNA.

9. No 1 Contender World Tag Team Championship Ultimate X Tag Team Match

Walka rozpoczynajaca gale. Skipper bez formy, Senshi nic sam nie zdziala przeciwko (to juz przerabialismy na Slammiversary) przeciw chociazby Hernandezowi. Obstawiam na calkiem szybki i bezbolesny lomot od LAX :P

No to tyle z moich komentow przed gala. Ale znajac TNA to wszystko jest mozliwe xD