Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

wallthumb.gif

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle© Vs Sting

TNA World Tag Team Championship[/b]

Team Pacman© Vs AJ Styles & Tomko

TNA X Division Championship

Black Machismo© Vs Christopher Daniels

TNA Women`s Championship Gauntled Match

W którym udział wezmą: Christy Hemme, Gail Kim, Ms. Brooks, Jackie Moore, Roxxy Laveaux i wiele innych!

Special Enforcer - Matt Morgan

Christian Cage Vs Samoa Joe

Tables Match

Steiner Brothers Vs Team 3D

Ultimate X Match

The Latin American Xchange Vs Triple X (Senshi & Elix Skipper)

Monsters Ball Match

Abyss vs Black Reign vs Rhino vs Raven

#1 Contender TNA World Heavyweight Fight fot the Right Match

Zawierający obecnie nie znane gwiazdy TNA

Najważniejsza gala TNA odbędzie się już za 2 miesiące, oryginalnie planowano aby show odbyło się w Chicago, jednak z nie wyjaśnionych powodów federacja zrezygnowała z tego założenia, obecnie pod uwagę brane są: Huntsville, Alabama - czyli miejsce gdzie się wszystko zaczęło, to tam w maju 2002 roku odbyła się pierwsza w historii TNA gala, osobiście bardzo podoba mi się ten pomysł, kolejny to Philadelphia, PA, czyli miasto w którym "mieszkało" ECW, TNA organizowało 2 House Showy w tym mieście, oraz Boston. Najbardziej odpowiada mi Huntsville oraz Philadelphia, liczę na to, że TNA zrobi gale w jednym z tych właśnie miast. Teraz co do gali, ostatnio trochę się namieszało z tytułami itp, więc postanowiłem na zasadzie przypuszczeń, eliminacji ustalić mniej więcej kartę tego PPV, jednak opiera się ona na pewnych założeniach, napiszę oczywiście o ważniejszych pojedynkach, bo openerów etc nie jestem w stanie w jakikolwiek sposów przewidzieć, a więc, moim zdaniem karta tego rocznego Bound For Glory przedstawia się tak:

Monster`s Ball Match

Raven vs Sabu vs Rhino vs James Storm/Tomko

Sabu już stosunkowo dawno opuścił WWE, po odejściu od razu zaczął rozmowy z TNA, więc bardzo możliwe, że federacja zwerbuje go już na tą gale, reszta zawodników pewnie poważniejszego feud`u nie złapie, Raven sądzę, że jobbnie Kaz`owi na Hard Justice lub No Surrender, a Rhino będzie kontynuował feud z James`em Storm`em lub jeżeli feud się zakończy do walki dołączy Tomko, po udanym harcore matchu na Slammiversary dość prawdopodobny jest jego występ w tym matchu.

Kevin Nash vs Jerry Lynn/Bob Backlund

Widać, że Nash ingeruje w walki obu wrestlerów, sądzę, że nie nadaremno, z Backlund`em Nash miał kiedyś feud, pokonał go w o ile się nie mylę 14 sekund zdobywając WWF title, możliwe, że dojdzie do rewanżu dwóch dziadków, Nash sprzedał również Big Boot`a Lynn`owi na Slammiversary, również walka możliwa.

Christopher Daniels© vs Kaz

Wiele się ostatnio mówi o wielkim face pushu dla Kaz`a, więc liczę, że do Bound For Glory zakończy definitywnie feud z Raven`em i zmierzy się z Chris`em, sądze, że jeżeli walka doszłaby do skutku wygrał by walkę.

Christian Cage vs Tomko/AJ Styles

Cóż.. TNA lubi zaskakiwać, sądze, że na tej najważniejszej gali Cage zmierzy się z jednym z swoich partnerów, albo z Tomko albo z AJ`em, licze, że to właśnie z AJ`em zawalczy, wtedy AJ raczej walczyłby już poważniej i walka trzymałaby poziom.

Abyss vs Judas Mesiah [Ricky Banderas]

Ta walka jest pewna, wszystko wskazuje na to, że Banderas zadebiutuje już na Hard Justice, na No Surrender liczę, że powalczy z Sting`iem, który naturalnie stanie w obronie Abyss`a, a do bezpośredniego pojedynku potworów dojdzie właśnie na tej gali.

TNA World Tag Team Championship

Team 3D vs The Steiner Brothers

Feud między nimi rozkwita, licze, że dojdzie do tego pojedynku oraz, że Steiners wyszedłoby z niego zwycięsko.

3 Way Tag Team Match

The Motor City Machine Guns vs Triple X (Elix Skipper i Senshi) vs The Latin Amerikan Exchange

Walka już mało prawdopodobna.. jednak możliwa, zakładam, że każdy z wymienionych wyżej team`ów nie będzie walczył solo na gali, więc wiele nie pozostaje, chyba, że VKM dołączy.. ale w to wątpię, Triple X wkrótce zacznie z którymś z wymienionych team`ów feud, sądzę, że z LAX którzy mają przejść face turn, The MCMG raczej poważniejszego feudu nie złapie, więc możliwy jest ich udział w walce, lub walka Triple X vs The LAX, też może być.

Main Event:

Kurt Angle© vs Jeff Jarrett

Jeżeli Kurt wygra walkę z Joe na Hard Justice pewne jest, że stanie do walki o pas na Bound For Glory, wiele się mówi o powrocie Jarrett`a, prawdopodobnie ma nawet zdobyć tytuł do końca tego roku, więc walka prawdopodobna.

Samoa Joe© vs Jeff Jarrett

Jeżeli to Joe wygra walkę z Angle`m na HArd JUstice również pewne jest, że będzie walczył w Main Event`cie Bound For Glory, możliwe, że z Jarrett`em.

TNA World Heavyweight Champioship

Kurt Angle vs Samoa Joe

Jakikolwiek wynik by nie był na Hard Justice, możliwe, że TNA postanowi zrobić 5 odsłone ich pojedynku, oczywiście o TNA World title, również prawdopodobne.

Kurt Angle(c?) vs Samoa Joe(c?) vs Jeff Jarrett

Może umieszczą ich w 3 Way Matchu? Tutaj stawiałbym na zwycięstwo Jeff`a Jarrett`a jeżeli pas trzymałby heel - Kurt Ange, jeżeli face - Joe, mógłby obronić tytuł.Oczywiście pominąłem wiele gwiazd które pewnie też odegrają ważne role na gali, możliwa bardzo jest również druga edycja X Division Gauntled Battle Royal Kevin`a Nash`a. Wiele walk które wymieniłem będą zapewne "ubrane" w przerużne stypulacje itp możliwe jest również przybycie do tego czasu nowych gwiazd, więc wszystko może ulec zmianie. Założyłem oczywiście, że po Hard Justice Tag Team titles oraz X Divison title zostaną odebrane Joe lub Angle`owi.

Jakie jest Wasze zdanie nt mojej wizji Bound For Glory?

Przedstawcie sami Waszą kartę na gale, oczywiście argumentując swój wybór.

W jakim mieście chcielibyście aby gala się odbyła?

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gnomus

14

• IIL

11

• kieska

3

• mata

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

IIL, Twoja wersja jest b. prawdopodobna, tylko wątpie, żeby odbyła się walka z Kurtem jako champem - nie chce mi się wierzyć, że Angle wygra z Joe'm na Hard Justice, ale jak będzie, zobaczymy.

Z miast najbardziej odpowiada mi Huntsville, miło było by zobaczyć taki powrót do korzeni na największej gali roku. ;)

A oto moja wizja Bound for Glory 2007:

Monster's Ball 4 :

Raven vs. Tomko vs. Abyss vs. Judas Messiah

Myślę, że taka walka mogła by dojść do skutku. Abyss pewnie będzie feudował z Banderasem, a Tomko dalej będzie przy każdej możliwej okazji dołożyć Abyssowi, a Raven będzie pewnie jakoś jobbnięty Kaz'owi, więc idealnie przypasuje na jobbera do Monster's Ball. Walka mogła by być całkiem niezła, myślę że każdy z tych panów zna się na tylke na hardcorze, żeby odstawić niezłą walkę. ;)

Tag Team Match:

Triple X vs. The Motor City Machine Guns:

To dla mnie prawie że walka marzeń... w xXx wystąpił by pewnie Senshi i Elix Skipper, bo Daniels będzie pewnie X Divison Champem... napewno walka stała by na bardzo wysokim poziomie, jak dla mniem mogła by to być walka o Tittle Shota... bardzo chciał bym ujrzeć tą walkę na BfG.

TNA Tag Team Championship Match:

The Steiners © vs. VKM

Taka walka mogła by dojść do skutku, jak wiemy, na HJ przed nami walka 4 tagów, w tym VKM... więc może The Steiners zdobędą tytuły i będą feudować z VKM? Osobiście raczej jestem przeciwny takiemu pushowaniu VKM, ponieważ już nie potrafią zrobić narpawde dobrej walki... no cóż, ale nie da się wykluczyć takiej walki.

The Steiners © vs. LAX

Kolejna walka, która może mieć miejsce... nie wyobrażam sobie, żeby Tag Team Tittles miał kto inny niż The Steiners, a LAX może dostać Tittle Shota, mają być face'ami więc wszystko możliwe... taką walkę ujrzał bym naprawdę bardzo chętnie, troche taki Old School vs. New School... pewnie było by bardzo ciekawie.

The Steiners © vs. Team 3D

Tej walki niestety nie da się wykluczyć... ale temu jestem zdecydowanie przeciwny, ale obawiam się - jest najbardzjej prawdopodobna... feud 3D ze Steinerami trwa - a powiem szczerze, mam dość Team 3D, nie prezentują wysokiej formy, więc mam nadzieje, że jednak do tej walki nie dojdzie, szczególnie na najważniejszej gali roku.

TNA X Division Championship:

Christopher Daniels © vs. AJ Styles

Daniels zdobywa X Divison Tittle na którymś iMPACT! a Styles odłączas się od Christiana i przechodzi face turn. Walka napewno była by świetna, nie ma innej opcji. Z całą pewnością stała by na b. wysokim poziomie, jak wszystkie walki z udziałem tych panów. Kolejny Dream Match na BfG...

TNA X Division Championship:

Christopher Daniels © vs. Kaz

Kaz ma otrzymać duży Face Push... więc ta walka także może się odbyć. Pewnie też była by dobra, Kazarian to wkońcu też były mistrz dywizji X, więc wiele potrafi, ale nie ukrywam, wolałbym tą pierwszą opcje (Daniels vs. Styles)

TNA World Heavyweight Championship:

Samoa Joe © vs. Kurt Angle

Pewnie Joe wygra na HJ - Angle dostanie rewanż... no i ich ostatnie starcie na BfG...powiem tyle : HELL NO! Oby nie było takiej walki na BfG... 5 razy w niecały rok to za dużo jednak...

Samoa Joe © vs. Jeff Jarret

Jeff wraca na największej gali roku, pewnie zrobił by z Joe'm świetną walkę... Jarret prawdopodobnie wygrał by, ale walka naprawde mogła by być interesująca.

Samoa Joe © vs. Christian Cage vs. Jeff Jarret vs. Kurt Angle

A może ta czwórka main eventerów zmierzyła by się o najważniejszy pas w federacji? W takim ukladzie wydaje mi się, że pas obronił by Joe. Walka pewnie stała by na b. wysokim poziomie, bardzo chciał bym ją zobaczyć - no ale chyba aż takim jasnowidzem nie jestem. ;)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

• Styl:  Jasny

A wiec pokolei

Monster`s Ball Match

Raven vs Sabu vs Rhino vs James Storm/Tomko

Storm? Bardziej prawdopodobne że Tomko. Niestety Thino pewnie znowu jobnie.Dali by mu World Heavyweight title na dłużej a nie tak jak miał przez kilka dni.

Kevin Nash vs Jerry Lynn/Bob Backlund

W tej walce bardziej widze Jerry'ego Lynna. Między nimi może dojśc do feudu. Nie chce żeby Backlund walczył. Nie lubie go. Jakieś takie dziwne miny robi .

Christopher Daniels© vs Kaz

Gdyby rzeczywiście odbyłaby się ta walka to bym się ucieszył. Chciałbym aby Kaz wygrał tą walke i zdobył x title. W tej chwili dla mnie jest najlepszym wrestlerem z dywizji x. Jeśli pokaże cały swój arsenał ciosów to walka będzie świetna.

Christian Cage vs Tomko/AJ Styles

Tak ta walka jest bardzo prawdopodobna. Cage obiecuje im title shoty lecz nie ma on tytułu. Ja bym chciał żeby to była walka Christian Cage vs. AJ Styles #1 Contender Match. AJ wygrywa a potem zdobywa World Heavyweight Title. Dlaczego AJ a nie Tomko? Bo Tomko do Monsters Ball.

Abyss vs Judas Mesiah [Ricky Banderas]

Według mnie debiut Banderasa będzie na Hard Justice a więc ten feud pociągnie się do Bound For Glory. Będzie to jakiś hardcorowy match. Abyss wygrywa walke a zarazem feud. No i Abyss mam nadzieje zaczyna walczyc o WHC.

TNA World Tag Team Championship

Team 3D vs The Steiner Brothers

Nie chciał bym żeby Team 3D zdobył pasy i walczył ze Steiners Brothers o nie. Wolałbym żeby to Steiners mieli tytuły i walczyli z 3D o nie. Oczywiście Steiners wychodzą zwycięzko.

3 Way Tag Team Match

The Motor City Machine Guns vs Triple X (Elix Skipper i Senshi) vs The Latin Amerikan Exchange

Szczerze mówiąc ja bym wolał żeby ta walka była o pasy TT. Przed i po walce pasy mają Triple X. W walce widział bym dużo chwytów z dywizji x a LAX doda do tego power movesy.

Kurt Angle© vs Jeff Jarrett

Samoa Joe© vs Jeff Jarrett

TNA World Heavyweight Champioship

Kurt Angle vs Samoa Joe

Kurt Angle(c?) vs Samoa Joe(c?) vs Jeff Jarrett

Z tych trzech propozycji najbardziej chciałbym tą ostatnią propozycje z tym że Joe jest przed walką mistrzem. Zwycięzcą tej walki zostaje Jeff Jarrett. Tak już by miał ten tytuł gdyby nie śmierc jego żony.

IIL ogólnie twoja karta podoba mi się ale ja bym dał nieco inną.

Monster's Ball

Raven vs. Sabu vs. Rhino vs. Tomko

To jest dla mniej najprawdopobniejszy skład tej walki. Trzech byłych wrestlerów ECW i Tomko. Tu może byc bardzo hardcorowo tylko nie wiem czego spodziewac się po Tomko. Licze że pokaże hardcore albo chociaż przyjmie jakiegoś większego bumpa. Chciałbym że by Rhino wygrał i żeby go wcisnęli do walki o WHC

Kevin Nash vs. Jerry Lynn

Chyba szykuje się ich feud. Za czasów Papparazzi Shelley uczył Nasha jak walczyc w stylu X Division a więc walcze z bardzo doświadczonym zawodnikiem z dywizji x. Mam nadzieje że po tej walce zakończy przygode z dywizją x i bierze się za WHC. Przyda się on do walk o ten tytuł no i mogliby mu dac ten tytuł.

X Division Championship

Christopher Daniels © vs. Kaz vs. Petey Williams

Wątpie aby dali do walki o pas Williamsa ale chciałbym żeby tak było. Końcówka walki to Petey robi Canadian Destroyer na Danielsie i tauntuje do publiki. Gdy się odwraca dostaje to kopnięcie Kaza (nie wiem jak ono sie nazywa). Kaz pinuje Danielsa i zostaje nowym mistrzem

Christian Cage vs. AJ Styles

No tak szykuje się rozpad Christian Coalition. Tomko w monsters ball a Christian walczy z AJ'em. The Instant Classic przegrywa i AJ odwraca się od niego jednocześnie wracając do dywizji x.

Abyss vs. Ricky Banderas

Ta walka jest oczywista. Wiadomo że Abyss w końcu będzie musiał z nim zawalczyc a więc najlepiej na Bound For Glory najważniejszej gali roku TNA. Jak już pisałem powinna to byc walka hardcorowa. Oczywiscie Abyss wygrywa.

TNA Tag Team Championship

Team 3D vs. Steiner Brothers

Niestety taka walka o pasy tt jest najbardziej prawdopodobna. Ja bym wolał by Triple X walczyli o te pasy choc z drugiej strony narazie niech walczą z jakimiś teamami a później dostaną pasy na dłuższy czas.

#1 Contenders match

To by była bardzo ciekawa walka. Wiele akcji x division a także troche power movesów. Zwycięzcy walki (Triple X) walczą o pasy ze Steiners Brothers na Genesis.

TNA World Heavyheight Championship

Kurt Angle © vs. Samoa Joe cs. Jeff Jarrett vs. Rhino

Tak jak wyżej pisałem chciałbym żeby wcisneli do walki zwycięzce monsters ball Rhino. Zdobył by on WHC jak na Bound For Glory w 2005 roku. Tylko tym razem trzymał by go dłużej. Oczywiście chciałbym żeby po jakichś 2 miesiącach tytuł odebrał mu Sting :D

W jakim mieście chcielibyście aby gala się odbyła?

Szczerze mówiąc mi to obojętne.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

A, więc zabieram się za ocenę Waszych wypocin :twisted: Gigot Twoja wizja na Monster`s Ball fakt ciekawa, a walka wyszła by boska, jednak nie ma szans na to, aby Abyss i Mesiah nie walczyliby razem, Ci dwaj stoczą zapewne jakiś hardcore match. Jeżeli chodzi o walkę w której na szali będzie World Tag Team Championship, to Team 3D vs Steiners Bros to pewniak, inne walki team`owe co do walki o pas nie wchodzą w grę, mają po prostu zbyt mały push, jedynie VKM mogłoby namieszać aczkolwiek wątpię w to. Main Eventy widzę, że podsuwacie takie jak ja, są najbardziej prawdopodobne, Jeff Jarrett powinien wrócić do tego czasu, w końcu to najważniejsza gala. Jacek co do Main Eventu to Rhino nigdy niestety nie dostanie szansy do walki o pas, w ogóle nie ma mowy aby brał w nim udział, jego miejsce jest w Monster`s Ball, tam spisze się na medal. Wiem, wszystko to, to jeszcze przypuszczenia, ale gala ciekawie sie zapowiada. Ciekawe jak TNA "dopieści" te pojedynki, oraz czy będzie mieć już 2 godzinny czas antenowy iMPACT! na reklamę tego PPV.

• Reputacja:   1

Jeśli feud Christy Hemme i VKM byłby ciągnięty aż do BFG, być może nawet za jakąś krótszą przerwą, podczas której VKM zainteresuję sie TT Titles (co jest całkiem brawdopodobne :evil: ) TNA zaserwowałoby nam pewnie jakiś 'wypasiony' match w stylu

Tag Team Match

Basham & Damaja & Lance Hoyt /w Christy Hemme vs. VKM & ?? /w Voodoo Queen

lub

Mixed Tag Team Match

Basham & Damaja & Lance Hoyt & Christy Hemme vs. VKM & ?? & Voodoo Queen

Gdzie '??' byłby jakąś wiekszą gwiazdą jak np. Sabu, RVD, Jericho czy X-Pac (oby nie dopadły ich nikczemne łapska WWE), bo jeśli nie wymyslonoby im storylineów na wejście to chyba trudno by było o lepszy debiut, jak występ w roli mistery opponenta na najważniejszej gali w roku.

Co do feudu: Christie Hemme vs VKM, jeżeli sie nie zakończy.. to kto wie, jeżeli TNA zwerbuje Sean`a Waltman`a to pewnie będą walczyć w 6 Man Tag Team Match, Lance Hoyt, Basham & Damaja vs VKM (BG James, Kip James i Sean Waltman), jednak liczę na to, że feud się zakończy, do Bound For Glory wiele się zmieni. Gdyby jednak feud trwał nadal a werbacja Waltman`a nie powiodłaby się, pewnie będą walczyć w pre-show, tak jak miało to miejsce na LockDown.

Na co licze w zwiazku z BFG? Na powrot Jarret'a, hardcore match miedzy Abyss'em a Banderasem (feud juz powinien trwac w najlepsze). Przyszla mi przed chwila jeszcze jedna mysl, mianowicie mozliwy start kobiecej dywizji (jesien to czas kiedy iMPACT powinien miec juz 2godzinny slot w Spike).

feud juz powinien trwac w najlepsze

Tak sądzisz? chcesz ponownie Abyss vs Sting? do Bound For Glory jeszcze dwie gale PPV, wiec chcesz znów pojedynki tych samych osób w zmiennych stypulacjach? obecnie jest ok, Banderas zadebiutuje na Hard Justice, a na No Surrender pokona Stinga, by dopiero na najważniejszej gali roku zmierzyć sie z Abyss`em, moim zdaniem pomysł bardzo dobry.

Zobaczymy co na to TNA ;) Twoj tok rozumowania przyznaje wydaje sie logiczny. Tylko na kogo pierwszego Mitchell wypusci Banderas'a? Na Stinga ktory "zabral mu" monster'a czy na samego Abyss'a? Mowa oczywiscie o gali No Surrender. Zaklady ktos zbiera? :lol:

Jestem niemal pewien, że Banderas od razu nie zmierzy się z Abyss`em 1 na 1, na No Surrender odbędzie się walka Sting vs Banderas lub Sting vs Banderas vs Abyss, o to się mogę założyć :)

Ok, zapamietam Ci to :D A jak ocenisz pomysl ze startem kobiecej dywizji (bo chyba jej powstanie jest juz przesadzone predzej czy pozniej) wlasnie na BFG?

Hm.. o tym było dość głośno kiedyś, wtedy też mówiono o dwugodzinnym slocie iMPACT!a, wiec kto wie.. możliwe, że takowa dywizja ujrzy światło dzienne w TNA, walki kobiet w tej federacji stoją na bardzo wysokim poziomie i szczerze cieszyłbym się gdyby weszło to w życie, ale wątpię by już na Bound For Glory, teraz wszystkie tytuły kręcą sie koło Angle i Joe, więc TNA nie będzie chciało robić zamieszania nowym mistrzostwem, którego rzecz jasna ani Angle, ani Joe nie mogą zdobyć :P

• Reputacja:   1

Co do dywizji pań w TNA- jestem jak najbardziej za. Nawet ich walki z WWE, które często rzeczywiście stoją na żenującym poziomie oglądam z chęcia... A co dopiero TNA....

cieszyłbym się gdyby weszło to w życie, ale wątpię by już na Bound For Glory, teraz wszystkie tytuły kręcą sie koło Angle i Joe, więc TNA nie będzie chciało robić zamieszania nowym mistrzostwem, którego rzecz jasna ani Angle, ani Joe nie mogą zdobyć

Do BFG jeszcze długa droga i w miedzy czasie potracą troche tytułów na rzecz kogoś z poza ich 2. Na tak ważnej gali jak BFG powinno byc kilka walk o tytuły mistrzowskie. Całe PPV nie bedzie się też kręcić wyłącznie wokół tego feudu- z pewnością dojdą tu inne, nie mniej ważne i na panie miejsce by się znalazło.

Oczywiście, jeżeli ta dywizja na wogóle powstać potrzeba zatrudnic jeszcze kilka kobitek, bo w tej chwili mamy Gail, Traci, Jackie..... no od biedy może być też i Christy. Chętnie widziałbym w tym gronie Litę (niby pokazuje się regularnie w jakimś niezależnym fedzie więc od wrestlingu przynajmniej na razie nie odchodzi), Trish raczej odpada, może April Hunter albo Francine (choć ona niby tez odeszła z biznesu), no i może ewentualnie jeszcze ktoś z indys... No i miód dywizja by była. W okolicach BFG 2 godzinny slot powinien być już wprowadzony, a nawet jesli nie to nie stanowiłoby przecież większego problemu zorganizowanie na impactach np. dwóch, pięciominutowych 4-way matchy o miejsca w finale turnieju na BFG...

Oczywiście, jeżeli ta dywizja na wogóle powstać potrzeba zatrudnic jeszcze kilka kobitek, bo w tej chwili mamy Gail, Traci, Jackie..... no od biedy może być też i Christy. Chętnie widziałbym w tym gronie Litę (niby pokazuje się regularnie w jakimś niezależnym fedzie więc od wrestlingu przynajmniej na razie nie odchodzi)

Jest jeszcze Roxxi Laveaux (widac ze przeszla zeby loic skory a nie robic za maskotke), mam nadzieje ze przeurocza So Cal Val cos pokaze, o Licie kiedys chodzily ploty, teraz natomiast mowi sie o Nidii oraz Shelly "Ariel" Martinez.

Wizja powstania dywizji kobiet w TNA coraz bardziej zaczyna mi się podobać, jednak wątpię aby debiut nastąpił już na Bound For Glory, co do dwu godzinnego slotu, czytałem, że jeżeli TNA nie wynegocjuje od Spike TV to przenosi się na Fox, gdzie zacznie nadawanie od razu z dwu godzinnym programem. Co do kobiet znajdujących się w TNA to jest ich nie najmniej, tutaj widziałem, że były wątpliwości co do Christie Hemme, a ona przecież jest wrestlerką, jest również Gail Kim, która już nie raz pokazała światu co potrafi i szereg innych wrestlerek: Jackie Moore, Ms. Brooks.. chociaż przydałoby pozyskać Amy "Litę" Dumas i dywizję zaczynać można. Co do takiej walki już na Bound For Glory, na pewno byłoby nie lada urozmaiceniem.

Do BFG jeszcze długa droga i w miedzy czasie potracą troche tytułów na rzecz kogoś z poza ich 2. Na tak ważnej gali jak BFG powinno byc kilka walk o tytuły mistrzowskie.

Opisałem już gdzieś moją wizję dotyczącą tytułów zdobytych na Hard Justice, mianowicie pewne jest, że World Tag Team oraz X Division Championship Samoa Joe czy też Kurt Angle stracą, w ich rękach pozostanie TNA & IWGP World Heavyweight Championship, o które możliwe, że będą walczyć na Bound For Glory, jednak tutaj nie można jeszcze nic śmiało powiedzieć, sytuacja powinna się rozjaśnić po Hard Justice.