Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW On Sci-Fi 18/07/2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Match

CM Punk pokonal Elijaha Burke

2. Match

Big Daddy V pokonal Tima Storm

3. Match

Kevin Thorn pokonal Tommy Dreamera

Edytowane przez Gość

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 326
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Buhahahahaha konferencja Johhnego Nitro i nowy gimmick John Morrison buhahaha tak sobie wchodził przy swoim nowym theme (niezwykle kiepskim) i kurde cały czas przypominał mi Edge'a fryzura, styl itp. ehhh (w dodatku fryz całkowicie nietrafiony) Mówili, że to jego ostatnia ECW gala myślałem, że go gdzieś przeniosą, a tu takie coś pfff

CM Punk pokonal Elijaha Burke

Najlepsza z walk na tym ECW tempo może nie super szybkie, ale za to wiele fajnych akcjii pokazali obaj zawodnicy 8/10

Big Daddy V pokonal Tima Storm

Masarnia znowu wyszedł cholera szybko skończył walkę nie wiem czy ktoś w tym całym ECW da mu radę ehh ogólnie walka szybko się skończyła więc dobrze bo nie mogę patrzeć na takiego Big Daddy V :/ 4/10 (ale tylko dlatego, że szybko się skończyła)

Tommy Dreamer pokonal Kevina Thorn

Chyba inne ECW oglądałem bo na moim wygrał Thorn

Ogólnie walka nienajgorsza ujdzie zwycięstwo Thorn'a 6/10

Extreme Expose no miły przerywnik na który można było popatrzeć gdyby nie obecność Miz'a

To tyle ogólnie gala na 5/10

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Opublikowano

Nie było tak tragicznie.

Mam nowego idola - BDV - kolo w nowym gimmicku poprostu wymiata :mrgreen:

nowy Nitro?! damn, toz to wielkie nieporozumienie - ,oim zdaniem podjeżdż mi teraz pod jakiegoś geja :/

001ug2mo4.jpg
Opublikowano
Mam nowego idola - BDV - kolo w nowym gimmicku poprostu wymiata

Czym wymiata? poziomem tkanki tłuszczowej? on by tym fatem mógł obdzielić kilka wsi na długie lata!

WWF - R.I.P

Opublikowano

lepszy ten gimmick niż big love sexy machine!!! chodził w tym szlafroczku i jeszcze dali mu cios klepania po dupci... damn it! :P

001ug2mo4.jpg
Opublikowano

dla niego najlepszy gimmick jest taki żeby go zawineli w jakiś worek po kartoflach i żeby nie trzeba było oglądać tych wałów przeciwpowodziowych na jego cielsku fuuuuuuuuuj :/

WWF - R.I.P

Opublikowano

Wypromują go na ECW i na Smaka :wink:

915802072594e34bce782c.jpg