Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hard Justice 12/08/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnio TNA za bardzo koncentruje się na pasowej rozgrywce między Samoa Joe a Kurt'em Angle'm

Asche, ale takimi feudami się sprzedaje PPV :)

Wybacz ale gdyby main eventem była walka Kaza z Ravenem to niezbyt wielu ludzi rzuciłoby się na to PPV HARD JUSTICE.

Muszę przyznać Ci rację, ale przecież już mieliśmy walkę na której do zdobycia był każdy pas TNA tyle, że wtedy było czterech zawodników, a tu mamy tylko dwóch i niezbyt mi się podoba wizja jednej osoby trzymającej wszystkie pasy federacji + pas IWGP :|

A co do walki Kaz vs Raven to na walkę ME to się faktycznie nie nadaje :mrgreen:

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• pablo modjo

6

• gigot

3

• Asche

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Eh.. ten pas IWGP, Samoa Joe ma małe szanse aby zdobyć ten tytuł, liczę na to, że Joe wygra jednak wątpię aby w TNA ten tytuł zmienił właściciela, bo co Samoa Joe później z nim zrobi? przecież nie będzie specjalnie jeździł do Japonii aby bronić tam tytułu, co innego Kurt Angle, on zaliczył stosunkowo nie dawno dwa występy. Może zdarzyć się również tak, że Kurt odbierze później ten pas Joe.. no na pewno podkręciło to atmosferę, reklama walki świetna, liczę na to, że PPV sie sprzeda :)

• Styl:  Jasny

Ja słyszałem że ten pas IWGP ma tez byc na szali. Bo inaczej Samoa Joe by się to nie opłaciło. On stawia 2 pasy (jeśli do Hard Justice nie znajdzie partnera to 3) a Kurt 1. Jeśli Joe wygra to pewnie ktoś mu odbierze ten pas tak samo jak x division i tt. Mógłby zostac tylko WHC i by było dobrze.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

IIL, to zaczeliśmy oglądać TNA dokładnie w tym samym czasie

Ja również zaczynałem od Victory Road i Hard Justice rok temu.

Hehe, ja miałem podobnie :mrgreen:

W zeszłym roku moim pierwszym PPV od strony TNA, było właśnie Hard Justice 2006.

Gala bardzo mi się spodobała i doprowadziła do krótkotrwałej (ale zawsze :mrgreen: ) przygody z tą federacją. A ,że ostatnio Victory Road 07 było nadzwyczaj dobre jak na poziom TNA ,to czemu by nie ściągnąć Hard Justice... Tym bardziej ,że zapowiada się niezmiernie ciekawy pojedynek :

Winner Takes All:

Kurt Angle vs Samoa Joe

W swoich poprzednich walkach chłopaki pokazali świetny wrestling. Tym razem kiedy to stawka match'u jest nad wyraz prestiżowa liczę na jeszcze lepszą walkę niż poprzednie. W walce oczywiście będę dopingował Joe, bo Kurt według mnie nie zasługuje na wszystkie pasy ,zaś Joe to już wręcz żywa legenda Total Nonstop Action Wrestling, więc to jemu należy się tryumf.

Ciekawie też zapowiada się pojedynek :

Abyss - Christian Cage

Chłopaki w zeszłym roku, bodajże na Lockdown zrobili jeden z najlepszych matchów w TNA jakie widziałem. Tak więc predyspozycje mają duże. Nie ma co liczyć na zwycięstwo Abyss'a gdyż ponoć na gali ma pojawić sie Ricky Banderas..

Tak czy siak może być naprawdę ciekawie.

O reszcie walki jakie mogą być to się nie wypowiedam, ale raczej mnie nie interesują :P Liczę jeszcze na ciekawy pojedynek z udziałem Styles'a czy inych Dutt'ów :mrgreen:

Nom to by było na tyle :mrgreen:

Co do partnera Samoa Joe, to wątpię aby takiego znalazł przed Hard Justice, jeżeli w ogóle będzie go posiadał bo np. The Motor City Machine Guns, Triple X czy heel`owi Steiners`i mogą mu pas odebrać w handicap`ie. W ogóle mam taką teorię co do feud`u Angle - Joe; jestem pewien, że Angle vs Joe to Main Event Bound For Glory, więc na Hard Justice zwycięstwo odniesie Samoa Joe, później jednak Kurt Angle będzie przeszkadzał w jego walkach, przez co Joe będzie po kolei tracił swoje tytuły; Tag Team Championship pewnie odda Steiner Brothers, X Division Championship Christopher`owi Daniels`owi, co do TNA & IWGP World Heavyweight Championships jeszcze nie mam "planów" możlie, że Joe zachowa oba pasy na Bound For Glory, gdzie zmierzy się o nie z Kurt`em, ciekawe również co stanie się na No Surrender, możliwe, że na tej gali Joe straci jeden z tytułów np. IWGP World Heavyweight, po czym na Bound For Glory zmierzą się w Champion vs Champion, TNA WHC vs IWGP WHC - taka jest moja wizja. Po odniesieniu zwycięstwa Joe na HJ, Kurt Angle będzie promowany na mega heel`a, tak jak Roode z Young`iem wcześniej, pewnie wszystkie starcia będzie wygrywał Angle, po to by na najważniejszej gali roku znów mega face federacji odniósł ponowne zwycięstwo. Mi się taka koncepcja ich fedu`u bardzo podoba, chciałbym aby weszła w życie. Nie widzę żadnych rozwiązań w przypadku wygranej Kurt`a, bo przecież taka osoba jak on nie będzie jobbować Daniels`owi w walce o pas X Division, to mnie przekonuje do wygranej Joe :)

Co do walki Christian Cage vs Abyss, rok temu TNA zaprezentowało nam ciekawy feud obfitujący w dwa ciekawe pojedynki; Six Sides of Steel na LockDown oraz Full Metal Mayhem na Sacrfice, oba utkwiły w mej pamięci jako bardzo dobre walki, bogate w hardcore, więc sądze, że walka nas nie zawiedzie, pewne jest już, że Banderas zadebiutuje, co mnie cieszy a zarazem ciekawi jak będzie wyglądał jego nowy gimmick..

Co do pozostałych walk.. zastanawia mnie gdzie dołączą AJ Styles`a, obecnie jest w trakcie takiego mini-feudu z Abyss`em, jednak on jak wiadomo zmierzy się z Cage`m, pewnie TNA go jakoś porządnie wykożysta, na Victory Road dobrze się pokazał, liczę, że dadzą go do jakiejś walki z dywizją x, chociaż wątpię w to..

Triple X na pewno stoczy z kimś pojedynek, również na zasadzie eliminacji najprawdopodobniej padnie na LAX - którzy mają przejść face turn, chętnie ujrzał bym również zamiast ich drużynę Sabin`a i Shelley`a, ale zdaje mi się, że oni jeszcze nie skończyli angle`a z Lynn`em.

Ogólnie PPV, tak jak poprzednie, ciekawie się zapowiada, cieszą mnie pozytywne opinie Kojota i innych użytkowników :)

TNA Still Rules!

• Reputacja:   1

Cage vs Abyss

Jest to bodajże trzecia(albo licząc inaczej druga z przerwą) odsłona ich feudu. Pierwsza była naprawdę zajbiesta pod względem walk i poprzedzającej je otoczki (m.in. 'wjazd na chate Cage'a'). Druga była już słabsza lecz nieźle sie zakończyła (masakrą na Impact'cie). Trzecia jest zrobiona jedynie z uwagi na możliwosć wparowania podczas niej Banderasa i wynik jest tu jak najbardziej oczywisty- DQ.

Joe vs Angle

Tu sie lekko w******** dowiedziawszy się, że na kolejnym już PPV wszystkie pasy bedą do zgarnięcia w jednej walce... Teraz jednak strasznie sie jaram ta walką. O to, że wyjdzie im kiepska się nie martwię. Poprzednie ich starcia były naprawdę miodzio, a z racji takiej wypasionej stypulacji wyjdzie pewnie i lepiej od poprzedniczek i swoją jakoscią zrekompensuje nam 3 championship matche.

Ich feud po HJ zostanie raczej pociągnięty dalej.

po czym na Bound For Glory zmierzą się w Champion vs Champion, TNA WHC vs IWGP WHC

To by mi jak najbardziej odpowiadało, po raz kolejny w main evencie BFG mielibyśmy mocną stypulację (przed rokiem title vs carrer+ special inforcer Angle, przed dwoma laty Guest referee w postaci Tito Ortiza).

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Na czwartkowy iMPACT zapowiedziana jest walka Robert Roode vs Sting.

Czyżby początek nowego feudu?

Kurczę, jeśli tak to raczej widowisko to nie będzie..

Sting jobujący Roode'owi ... To byłoby straszne :D

16476371734edf391100c30.jpg

Na czwartkowy iMPACT zapowiedziana jest walka Robert Roode vs Sting.

Czyżby początek nowego feudu?

Kurczę, jeśli tak to raczej widowisko to nie będzie..

Sting jobujący Roode'owi ... To byłoby straszne :D

Nie....NIE....NIEEE! Oby to była tylko jednorazowa walka... przecież to będzie...tragedia! Roode, o nim chyba nie będe się wypowiadal bo jeszcze dostane warna za niecenzuralne słownictwo... w ringu to jest katastrofa. I nie rozumiem, jak można pchać wrestlera, który jobbuje Ericowi Youngowi do feudu ze Stingiem, legendą... legendą która ma już jednak swoje lata i obawiam się, że przez te lata nie będzie w stanie sam zrobić z walki z Roode'm dobre widowisko... więc ja jednak mam nadzieję, że to będzie jedyna walka tych panów... bo jeżeli urządzą takie coś na HJ to karta która dla mnie i tak prezentuje się średnio, stanie się poprostu słaba...

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

A kto Wam powiedział, że Sting stanie do walki z Robert`em Roode na Hard Justice?, moim zdaniem Sting będzie walczył z AJ Styles`em, co jest bardzo prawdopodobne sądząc po poprzednim pojedynku na Victory Road. Co do iMPACT! to odbędą się trzy walki:

No Disqualification

AJ Styles vs Abyss

No Disqualification

Sting vs Robert Roode

The Latin American Exchange vs The Motor City Machine Guns

• 3 tygodnie później...

Main Event - Winner Takes All: Kurt Angle vs. Samoa Joe

Doomsday Chamber of Blood Match: Sting, Abyss & Andrew Martin vs. Christian Cage, AJ Styles & Tomko

Tag Team Dream Match: The Steiners Brothers vs. Team 3D

Barroom Brawl: Rhino vs. James Storm

Humiliation Match: Eric Young vs. Robert Roode

LAX vs. VKM

Chris Harris vs. Dustin Rhodes

MCMG vs. Triple X vs. Sonjay Dutt & Black Machismo

;)

Winner Takes All:

Kurt Angle vs Samoa Joe

W swoich poprzednich walkach chłopaki pokazali świetny wrestling. Tym razem kiedy to stawka match'u jest nad wyraz prestiżowa liczę na jeszcze lepszą walkę niż poprzednie. W walce oczywiście będę dopingował Joe, bo Kurt według mnie nie zasługuje na wszystkie pasy ,zaś Joe to już wręcz żywa legenda Total Nonstop Action Wrestling, więc to jemu należy się tryumf.

Oj należy się im napewno tylko że nie wchodzą tutaj tylko pasy z TNA! A więc pewne zwycięstwo Kurta?? Czy może nowy mistrze również innej federacji!? Joe został : Wrzucany w stół, bity pasem, napiepszany i to ładnie! Joe tylko zdołał małe lanie spuścić Kurtowi a więc rękopensata za to że tak długo jest w TNA i robi takie walki?? Niewiadomo! Mam nadzieje że wygra ten lepszy i że Kurt gonna be broken!!

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hard Justice zapowiada się naprawdę smakowicie :D Patrząc na kartę można być pewnym, że gala co najmniej nie zejdzie poniżej poziomu pewnej przyzwoitości.

Joe vs Angle - Walka na 95 % będzie dobra. Każdy chyba pamięta ich wcześniejsze pojedynki z których każdy stał na wysokim poziomie. Mam olbrzymią nadzieję, że Joe wyjdzie zwycięsko z tej konfrontacji.

Chamber of Blood - Na tę walkę czekam chyba najbardziej. Jestem pewien, że wewnątrz sześciu stron stali obejrzymy naprawdę wielkie widowisko. Ciekawe, kto wygra title shot. Boje się, że może to być debiutujący niedawno w TNA Test.

3D vs Steiner Brothers - Zważywszy na formę Steinerów, a także na to, że jest to walka bez jakiejkolwiek stawki można stwierdzić, iż będzie to gniot.

Rhino vs Storm - Obydwoje posiadają dosyć dobre umiejętności jeśli chodzi o brawl. Biorąc pod uwagę stypulację można wywnioskować, że walka powinna być dobra.

Roode vs Young - Blee..niekończącej się opowieści ciąg dalszy. Ile razy można to oglądać ? Zrobie sobie na tej walce Cigarett Pauzę :)

LAX vs VKM - Mam nadzieję, że będzie to szybka walka zakończona tryumfem LAX. VKM nie trawię i jak dla mnie, to mogliby się w ogóle nie pojawiać na tym PPV.

Harris vs Rhodes - Wysrana z dupy walka rodem z TNA ;) Po co znów zatrudniano Rhodesa ? Harris marnuje się, a powinien walczyć o najwyższe cele.

MCMG vs XXX vs Dutt/Lethal - Ulala ! To będzie widowisko :D Każdy z tych teamów jest zajebisty i to nie może być słaba walka. Gdyby jeszcze dodano stypulację Ultimate X..eh, marzenia ściętej głowy.

PPV zapowiada się przyzwoicie, dużo ciekawych pozycji, Main Event to po prostu miodzio, szkoda tylko, że znam wynik :cry: Doomsday Chamber of Blood na pewno będzie trzymał poziom, Abyss, Cage i Styles w swoich pojedynkach w klatkach robili pięcio gwiazdkowe walki (AJ vs Abyss z LockDown 05, czy Cage vs Rhino z iMPACT! 16.11.06), do tego debiut Andrew Martina i ta stypulacja.. och będzie sie działo :) ciekawi mnie title shot, chociaż też jestem w 95% pewien kto wygra, Barroombrawl ciekawy, miałem okazję nie dawno oglądać podobną walkę i liczę na ciekawe widowisko. Harris i Rhodes - ciekawi mnie ten pojedynek, pewnie Rhodes wystąpi w nowym gimmicku, coś czuje jednak, że zostanie to pociągnięte co najmniej to No Surrender.. Tag Team Dream Match, jak słusznie przyznał LK prawdopodobnie będzie gniotem, jednak z samej wagi i klasy jaką oba tag teamy posiadają z nie cieprliwością czekam na tą walkę, kolejne stracie Younga i Roode; ten feud chyba nigdy się nie skończy.. :roll: już słysze "booring" i "we want wrestling", czas, który TNA poświęca przez tyle miesięcy Young`owi mogłaby poświęcić dywizji x, a nie na siłę wciskać `entertainmentowe` pojedynki.. opener zapowiada się świetnie, stracie najlepszych tag team`ów jakie TNA posiada na pewno wyjdzie zajebiście :)

Dalszą część postu skryje, by nie psuć Wam zabawy

Ron Killings powróci na Hard Justice, prawdopodobnie ma występować u boku samego Pacman Jonesa, Kurt Angle ma walczyć przeciwko Josh`owi Barnett`owi w Japońskiej federacji IGF 8 września, czyli miesiąc po gali Hard Justice, na bank wygra z Samoa Joe i będzie bronił pasa IWGP w Japonii.. co do Chamber of Blood, jestem jak już pisałem w 95% pewien, że wygra strona face`ów, wiec osoba, która odliczy dostanie title shot, Abyss będzie mieć program z Banderasem na No Surrender, Punisher jest tuż po debiucie, więc pewnie nie odliczy.. pozostaje Sting, czyli osoba, która nie walczyła jeszcze z Kurtem 1 na 1 na PPV..