Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hard Justice 12/08/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

359px-Hard_Justice_2007.jpg

Miejsce: iMPACT! Zone, Orlando, Florida

Data: 12/08/2007

1) Main Event:

Winner Takes All:

TNA World Heavyweight & IWGP World Heavyweight Champion

Kurt Angle

vs.

TNA X Division & TNA World Tag Team Champion

Samoa Joe

Zwycięzca zgarnia wszystkie pasy.

Reszta karty zostanie ogłoszona później.

Edytowane przez Gość

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• pablo modjo

6

• gigot

3

• Asche

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Hard Justice.. zarówno jak do Victory Road jak i Hard Justice mam wielki sentyment - rok temu zacząłem oglądać właśnie TNA w czasie gdy te dwie gale sie odbywały.. oprawa graficzna HJ należy do najlepszych jakie w TNA widziałem ever.. bardzo cieszę się, że te PPV się teraz odbędzie :) super !!! Kurt Angle vs Samoa Joe IV !!! myślałem, że ich walkę zobaczymy dopiero na Bound for Glory, a tu masz :) "Winner Takes All" ciekawe o co chodzi, pewnie na szali będzie World Heavyweight title Angle`a i X Division title Joe.. ciekawe co będzie również z pasem tag team, Samoa Joe ma ogłosić jakieś "Huge Challange" - wielkie zawody, coś w tym stylu - na najbliższym iMPACT!.. ciekawe co również będzie z #1 Contender Christopher`a Daniels`a, na gali na pewno dojdzie do pojedynku Team 3D vs Steiner Brothers - cieszy mnie to, ponieważ nie będzie to walka o Tag Team titles, więc bardzo prawdopodobne, że starzy, dobrzy bracia Steiner odniosą zwycięstwo! ciekawie szykowałaby się również walka Christie Hemme i tej nowej członkini VKM, Rhino i James Storm na bank spotkają się ponownie, tym razem w jakiejś stypulacji, co mnie również bardzo cieszy :) Dusty Rhodes pewnie zmierzy się z Chris`em Harris`em.. no dziwne posunięcie, za Rhodes`em nie przepadam, jednak jego walki z 2005 roku nie były złe. Szczytem marzeń jest walka The Motorcity Machine Guns vs Triple X.. Shelley i Sabin pokazali się z dobrej strony już na LockDown, teraz walczą w team`ie, mam nadzieje, że nie będą ciągli jakiegoś New School vs Old School, tylko pozwolą im walczyć z legendarnym Triple X, w końcu świeżo zreaktywowana stajnia musi z kimś feudowć.. kto wie może zobaczymy walkę Raven vs Kaz.. również interesująca pozycja.. możliwe też, że Abyss zmierzy się z Ricky Banderas`em.. wiele, wiele pomysłów mam teraz, zobaczymy po iMPACT!, przynajmniej część powinna się wyjaśnić. Po Victory Road, które było zdecydowanie dobrą galą jestem spokojny o Hard Justice, liczę na dobrą gale z emocjonującym Main Event`em - w końcu Joe i Angle pokazali nam już nie raz co potrafią.. :)

IIL, to zaczeliśmy oglądać TNA dokładnie w tym samym czasie :)

Ja również zaczynałem od Victory Road i Hard Justice rok temu.

Winner Takes All:

Kurt Angle vs Samoa Joe

Zwycięzca bierze wszystko. Czyżby Kurt został czempionem nad czempiony? ;)

Kurczę ta walka to motorek napędowy tego sierpniowego PPV!

Czwarte starcie Joe - Angle zapowiada się znakomicie.

Gdyby jeszcze Samoa wygrał to byłoby cudownie hehe :)

Szkoda że to raczej niemożliwe i szanse Joe ustawiam na 30 %

Inne prawdopodobne walki:

Chris Harris (notabene jest żużlowiec o dokładnie takim samym imieniu i nazwisku)

zmierzy się z Dusty'm Rhodes'em. Może być ciekawe starcie i dlasza promocja Harrisa :)

Abyss - Christian Cage - i tu zapewne pojawi się nowy potworek Mitchella.

Żydowski Mesjasz? ;) LOL.

• Reputacja:   0

Tak jak IIL, ja także mam niemały sentyment do HJ. To jedne z najlepszych gal w TNA o.O

Fajnie zapowiada się walka KA vs SSM, będzie naprawdę ciekawie, chociaż to staaaary scenariusz...

Dusty vs Harris? LoL aż żal się robi... No cóż ale to wybór zarządu :P

Kur... ale żałość... znowu wszystkie pasy TNA w jednym pojedynku... co to ma znaczyć, ja się pytam? Jedna osoba ma mieć X Division Championshio i World Heavyweight Championship... dla mnie to jest porażka, wole tradycyjnie 3 Championship Matche... i znowu Angle vs. Joe... troche przejadły mi się już ich pojedynki, wiem, że są świetne, ale chciałbym widzieć ich także w walkach z kimś innym... Więc ME gali oceniam jako kolejny, po Match of The Champions, BARDZO słaby pomysł... Troche TNA zaczyna mnie zawodzić. :| Christian Cage vs. Abyss... kurcze, to już gdzieś było... przyjdzie nareszcie ten Judas Messiah, czy jak to się tam nazywa i zaatakuje Abyssa... przynajmniej taką mam nadzieje, chociaż podczas każdej walki Abyssa wydaje mi się, że on przyjdzie zaraz i zawsze nic, kaszana... Christian pewnie pokona Abyssa... co do 3D vs. The Steiners, to ma dojść do walki 8 Man Tag Team Match: Team 3D vs The Steiner Brothers vs The Voodoo Kin Mafia vs The Latin American Exchange... ta walka może być niezła, liczę, że wygrają Steinerowie... i że po jakimś czasie wygrają pasy Tag Team Championship... A co do Harris vs. Rhodes...eee tam, jakoś to mine w ogóle nie przekonuje... liczę, że dadzą tą walke Raven vs, Kaz, no i co za tym idzie, Kaz rozwali Ravena.Ogólnie PPV zapowiada się... słabo, jak narazie. :roll:

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Bardzo dziwne.. TNA nie dałoby X Division title Kurt`owi Angle.. sądze, że Samoa Joe odniesie zwycięstwo, po czym straci X Division title na rzecz Christopher`a Danielsa i World Tag Team titles na rzecz Steiner Brothers, zostanie przy World Heavyweight Championship! Gigot fakt przesada z tymi wszystkimi tytułami na szali, jednak dzięki temu nie ma LAX vs 3D po raz 10, czy coś w tym stylu, powstają inne walki jak np. VKM vs Steiners vs 3D vs LAX, który się dosyć dobrze zapowiada.. na pewno będzie jakaś walka dla gwiazd X Division, czekam na walkę Motor City Machine Guns z Triple X :P na następnym iMPACT! Triple X zmierzy się z Sertonin, więc walka z tym team`em na PPV odpada, więc.. prawdopodobne staje się to, że będą walczyć z The MCMG !!! poza tym należy zauważyć, że VKM walczą w 4 Way Tag Team Match.. więc czyżby ich ciągnący się 7 miesięcy feud z Christie Hemme się zakończył ?!?! Oh Hell Yeah ! :twisted:

VKM vs Steiners vs 3D vs LAX

Czyżby pojedynek o nr one contender do pasa tag team?

Może w końcu jakiś puszek dla VKM?

Na zwycięstwo LAX nie ma chyba co liczyć... Po stracie pasów

i Konnana, chłopaki są tylko zwykłymi średniakami i przegrywają

"często i gęsto" ;)

Oby nie wygrali 3D! Chciałbym najchętniej zobaczyć feud między nimi :D

Devon vs PIG Ray :) To byłoby niezłe.

Wygląda na to że wygrają Steinersi.

Hmmm czemu nie :mrgreen:

Ja zacząłem oglądac TNA od HARD JUSTICE i rowniez mam do niej wielki sentyment ;)..Samoa Joe vs Kurt Angle..JEden na jednego..Bedzie ciekawie.Mam nadzieje ze 3D nie wygra..Moze VKM wreszcie cos wygra? Albo LAX ktore teraz przegrywa kazda walke..Judas Messias powinien sie objawic i "unicestwic abyssa" ale czy sting na to pozwoli :P..szkoda ze daja odgrzewane kotlety z Cagem..ale moze nas zaskocza..Nie moge sie juz doczekac..tylko pech ze akurat wyjezdzam i ogladne 2 tygodnie po :(

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Obejrzałem iMPACT!.. Kurt Angle znów rozbawił mnie podczas segmentów, Samoa Joe ogłosił, że na Hard Justice zmierzy się z Kurt`em Angle kolejny raz, co mnie bardzo cieszy, przedtem sceptycznie byłem nastawiony do tej stypulacji "Winner Takes All", aczkolwiek po tym co dzisiaj widziałem bardzo zainteresował mnie ten match, jaka jest Wasza opinia co do wszystkich tytułów na szali w jednej walce? póki co sam sobie odpowiem, a mianowice podoba mi się to, nawet bardzo, jeżeli to ma być koniec ich 10 miesięcznego feudu, to jak najbardziej trafiony, bo był to wielki feud, zawierający naprawdę dobre walki z strony Samoa Joe oraz Kurt`a Angle. Po takim ogłoszeniu Main Event najważniejszej gali roku, tj Bound For Glory stanął w kropce - byłem przekonany iż dojdzie do walki Kurt`a i Joe, ale kto wie.. może będzie Kurt Angle vs Samoa Joe V..? mi jak najbardziej odpowiada :) na pewno jeżeli miałoby mieć coś takiego miejsce TNA postarałoby się o jakąś stypulację czy coś, jednak jeżeli miałoby dojść do ich pojedynku na tej gali Joe musiałby jobbnąć Kurt`owi.. a to mi się bardzo nie podoba, bo nie widzę Kurt`a z pasem X Division.. więc najlepszą rzeczą byłoby zakończenie tego feudu już na Hard Justice, jednak do tego pewnie nie dojdzie. Podobna sytuacja miała miejsce rok temu gdy to Jarrett pokonał Sting`a właśnie na Hard Justice po czym przegrał na Bound For Glory, liczę, że podobna rzecz nie zdarzy się w tym roku. Jeżeli sądzicie, że zasadziłem Wam spoilera wczorajszej gali iMPACT! to się mylicie, modjo już w środe napisał, zakładając ten temat, że walka Joe i Kurt`a w stypulacji Winner Takes All, więc wiadomo, ze wszystkie pasy na szali - co jest swoistym spoilerem :P

Jak na razie średnio się to wszystko zapowiada i uważam że danie wszystkich pasów w jednej walce nie jest dobry pomysłem, chociaż mówiąc szczerze ta walka i tak najlepiej się na razie zapowiada. Resztę walk pominę w tej chwili bo nie ma nad czym się szczerze rozpisywać, jedyna nadzieja w tym że TNA doda jeszcze parę ciekawych walk które podniosą poziom gali.

iMPACT! oglądałem na żywo... Angle rozbawaiał segmentami ze swoim udziałem. Pod koniec gali pojawił się Joe i wtedy właśnie zaproponował Kurtowi walkę Winer Takes All, która Olympic Hero przyjął... bardzo nie podoba mi się ten pomysł, liczyłem, że skończą szopkę ze wszystkimi tytułami on the line po Victory Road, ale się myliłem... mam nadzieje tylko, że bez 3D, Angle i Joe zrobią dobrą walkę... na iMPACT! kontynuowano także feud Raven vs. Kaz, więc są bardzo duże szasne, że wkońcu ujrzymy ten pojedynek na Hard Justice... myślę też, że zobaczymy na Hard Justice także Triple X w akcji... więc może to PPV wyjdzie jednak lepiej niż Victory Road, mimo tego ME, w którym mam wrażenie, TNA już przesadziło... no cóż, nie przekonamy się, póki nie zobaczymy.

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

IIL w temacie jest ostrzeżenie przed SPOILERami :P

A podałem i tak tylko jedną walkę żeby w ogóle było o czym pisać :)

Po obejrzeniu iMPACT nie mogę się już doczekać HARD JUSTICE!

Wygra Angle, tak to niestety czuję :(

Po tej walce na krótki okres czasu wprowadziłbym jeden pas, który oznaczałby "champion of champions" czyli taki pas czempiona nad czempionami :P

IIL poruszył wątek Bound for Glory.

Wydaje się logiczne że po walce na HJ będziemi mieli jeszcze "ostateczny" rewanż.

Hell yeah! Nie ma jak dwóch moich ulubionych wrestlerów przeciwko sobie :evil:

A mi się nie podobały te latanki Angle'a w samych gatkach, to było jakby tak powiedzieć... obrzydliwe :P

Wszystkie pasy federacji w rękach jednego zawodnika w tym samym czasie? Ostatnio TNA za bardzo koncentruje się na pasowej rozgrywce między Samoa Joe a Kurt'em Angle'm. Walkę w której stawką był każdy pas TNA jeszcze dało się znieść, ale walkę w której nawet (na razie) nie ma szans aby ktoś inny od wspomnianej dwójki dostał pas odstręcza mnie skutecznie :e

Co do walki Abyss vs Cage to miłoby było gdyby szanowny pan ,,nowy potworek Mitchella'' raczył pokazać swe straszne dupsko i dać wreszcie Abysskowi jadaczkę do obicia, bo już się nudzi to czekanie na jego interwencję :twisted:

VKM vs Steiners vs LAX vs 3D

Push dla VKM? Ta opcja podoba mi się bardzo :mrgreen:

Co ciekawe, podobno pas IWGP World Heavyweight Champion,

który Kurt odebrał Brock'owi Lesnar'owi też jest na szali!

Czyli teoretycznie Joe może go wygrać :wink:

Ostatnio TNA za bardzo koncentruje się na pasowej rozgrywce między Samoa Joe a Kurt'em Angle'm

Asche, ale takimi feudami się sprzedaje PPV :)

Wybacz ale gdyby main eventem była walka Kaza z Ravenem to niezbyt wielu ludzi rzuciłoby się na to PPV HARD JUSTICE.

Co ciekawe, podobno pas IWGP World Heavyweight Champion,

który Kurt odebrał Brock'owi Lesnar'owi też jest na szali!

Czyli teoretycznie Joe może go wygrać :wink:

Tak ten pas też będzie na szali, hehe w końcu Winner Takes All. Mi akurat ten pomysł sie podoba i mam nadzieję że po Hard Justice Kurt będzie jedynym mistrzem w TNA. Oczywiście mam nadzieję że potem straci pas tag team na rzecz Triple X,a X Diviosion na rzecz Danielsa.

joevsangleyr9.jpg