Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Triple X pokonali Serotonin

Kip James pokonal Lance Hoyta

James Storm & Christian Cage pokonali Chrisa Harris & Rhino
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• mysterio82

1

• tomo

1

• Asche

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6

Znakomite segmenty z udziałem Kurta Angle i paczki Christiana:)

Teksty typu "patrzysz na moją d*pę!" zwaliły mnie po prostu z nóg!

:mrgreen:

Rozbawił mnie jeszcze Sting gdy "po cichu" włożył Cage'owi bejzbola między nogi hłe hłe :mrgreen:

Z walk to wart zobaczenia powrót Trajpel X :)

Kurczę, to są klony normalnie (pod względem budowy ciała).

Zapowiada się znakomita walka na HARD JUSTICE między Joe a Angle.

Aha, no i mamy heel turn TEAM 3D.

Dziwne ale prawdziwe.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Rozbawił mnie jeszcze Sting gdy "po cichu" włożył Cage'owi bejzbola między nogi hłe hłe :mrgreen:

Motyw z kijkiem najlepszy :mrgreen: Chociaż nie wiadomo czemu rozbawił mi też Abyss w samochodzie :mrgreen:

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Gala jak najbardziej na + super segmenty Kurt`a, akcje "patrzysz na moją du*ę" czy "znów spojrzałeś na mojego członka".. myślałem, że padnę :lol: walka Triple xXx świetna, nie mogę się doczekać ich feudu z LAX, czy The Motor City Machine Guns. 3D.. zadowala, super pokazali się, Devon duszący Tenay`a i Ray ganiający z młotkiem za West`em i ochroną, bardzo dobry segment. Billy Gunn vs Lance Hoyt, cóż odgrzewany kotlet.. mogliby już skończyć z tym, ciekawe jak długo to jeszcze potrwa. Main Event ciekawy, walka na poziomie, końcówka denerwująca.. co ten Rhodes tam szuka.. nie lubię kolesia. Ogłoszenie przez Joe walki Winner Takes All również super, ładne zagranie Joe, oraz kontr akcja na wpół gołego Angle`a :lol: iMPACT! za świetne segmenty, oraz walki na poziomie oceniam na 9+/10.

Kolejny świetny iMPACT! :D te segmenty mnie rozwaliły :lol:

Świetny powrót w wykonaniu Tripe X

Bardzo dobry był również Main Event. Szkoda tylko, że wmięszali się do niego Rhodes(czy jak mu tam) i Tomko.

iMPACT! naprawę był świetny :D

Gala całkiem niezła, segmenty z udziałem Angle'a były zabawne. Walki stały na w miare dobrym poziomie, nie licząc Kip'a Jamesa i Hoyta...Świetny powrót Triple X, tak samo jak zakończenie ich walki... ME był całkiem niezły, tylko irytuje mnie ten Rhodes... Joe i Angle... Skończyło się to przewidywalnie, kolejnym ich brawlem. Podobał mi się entrance Joe'a obwieszonego wszystkimi możliwymi pasami. Ogólnie gale oceniam na 7+/10.

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

iMPACT! wypadł rewelacyjnie, wszystkie sagmenty z Kurtem normalnie wymiatały i była niezła z nich beka. Co do samych walk to najlepiej zaprezentowało się reaktywowane Triple X które pokazało kilka niezłych akcji i wygrywając walkę z Serotonin. Walka Kipa James'a z Hoyt'em to dno, wypadła bardzo słabo i szkoda nawet ją komentować. James Storm & Christian Cage vs Chris Harris & Rhino wypadła równie dobrze jednak gorzej niż opener gali.

joevsangleyr9.jpg

iMPACT! znakomity jak dla mnie. Świetny poziom walk (szczególnie opener i ME), super segmenty z Anglem, fajny brawl na końcu... Ogólnie coraz bardziej przekonuje się do TNA :).

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Zajebisty IMPACT. Nowa twarz VKM mowa o tej dziewczynie znowu powtorzyla akcje z gali PPV , to bylo cos niepowtarzalnego ciekawe kto to jest i czy bedzie kiedys sama walczyc z Christy. oj bylo by ciekawie. Poczekamy zobaczymy :D:D:D:D

Impact zajebisty :D..Kurt biegajacy w samych majtkach i te jego teksty:"Patrzysz na moja dupe", "znow popatrzales sie na moje jaja" :D..Reaktywacja Triple X..bardzo dobry pomysł :D..Motyw z palka miedzy nogami Cage'a tez niezly :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Billy Gunn vs Lance Hoyt, cóż odgrzewany kotlet.. mogliby już skończyć z tym, ciekawe jak długo to jeszcze potrwa.

na pewno będziemy mieli okazję jeszcze jakiś czas oglądać ten feud, zwłaszcza że VKM mają swoją Voodoo Queen, na Hard Justice czeka nas zapewne pojedynek pomiędzy obiema paniami, bardzo podobała mi się oczywiście zapowiedź main event na HJ'07, po cichu liczę na to że Joe zgarnie wszystkie pasy, ciekawi mnie jeszcze kto będzie partnerem Joe'go w obronie Tag Team Championship