Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

- “The Fallen Angel” Christopher Daniels wygral Ultimate X match i zostal nowym number one contender to the X Championship

- The Voodoo Kin Mafia pokonali Basham & Damaja

- “Cowboy” James Storm pokonal Rhin

o

- The Motor City Machineguns pokonali Jerry Lynna and Mr. Backlunda

- Eric Young & Gail Kim pokonali Robert Roode & Ms. Brooks

- Christian Cage poonal “Wildcat” Chris Harrisa

- Sting and Abyss pokonali Tomko and AJ Stylesa

- Samoa Joe wygral the Match Of Champions i zdobyl TNA World Tag Team Championship
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• gigot

1

• tomo

1

• Asche

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Windows

Gala ogólnie nie była taka zła, aczkolwiek powiewało nudą w pojedynku VKM vs Basham & Damaja - który to już raz z sobą walczą i przede wszystkim po co..? - oraz co mnie bardzo rozczarowało Rhino vs James Storm.. reszta nie była zła, aczkolwiek walka z serii Roode vs Young również nie była rewelacyjna, Ultimate X bardzo dobry, z jeszcze lepszym zakończeniem - reaktywacja Triple X, Match of Champions również zachwyca - Samoa Joe nowym TNA World Tag Team Champion`em.. ciekawe kto zostanie jego partnerem. Gale oceniam na 6/10.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oglądałem tylko kawałek Live... ściągnąć będe mógł dopiero za jakiś czas, więc pewnie obejrze na Daily Motion, ale wypowiem się na temat wyników...

Rhnio znów jobbuje! Szczerze, to mam już dość tego... jakiś Kałboj za każdym razem pokazuje się z lepszej strony... Jestem ciekawy, kiedy Rhino powie dosyć i opuści TNA... bo to podkładanie się każdemu to przesada. :(

VKM znów wygrywają... To dobrze. Ale jestem prawie pewien, że walka była słaba...

Daniels wygrywa... no, to już pozytyw 100%. Świetne, że Fallen Angel wrócił do Dywizji X, liczę na jego walki z Joe na najwyższym poziomie... Na takim, jak oglądaliśmy w roku 2005... bo to było naprawde coś, jedne z najlepszych walk w historii federacji... gdyby jeszcze dołączył do nich AJ to naprawde było by to cudo.

Old School z dziadkiem Backlundem przegrało... ależ ulga, Shelley i Sabin wygrali, bo gdyby znów Shelley miał się podłożyć dziadowi to była by już porażka totalna... obraził bym się na TNA. :D

Mixed Tag Team Match... no, wynik taki jak się spodziewałem, aczkolwiek walka pewnie znów na dosyć niskim poziomie...

Christian pokonał Harrisa, tego się spodziewałem i jest się z czego cieszyć... Cage dalej niepokonany... jestem ciekawy, czy dalej pociągnie się ich feud, czy Cage będzie miał jakiegoś nowego rywala... I kto przerwie jego winning streak...

Sting & Abyss def. Tomko & Styles... świetnie, czemu AJ znów przegrywa? Tak samo Tomko? Szmacą ich równo... Szkoda nawet gadać, tak liczyłem, że AJ i Tyson wkońcu wygrają...

No i ME, można było się spodziewać, że Joe & Angle wygrają, że Joe zostanie Tag Team Champem... jestem ciekawy, kogo Joe wybierze na partnera do mistrzowskiego Tagu... może ktoś nowy przyjdzie do TNA i będzie pełnił tą rolę? Ciekawe!

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Na Ultimate X można było z czystą przyjemnością popatrzeć, niezłe akcje i powrót Skippera są gotowe wynagrodzić mi wygraną Daniels'a, aczkolwiek nie jest to znowu taka wielka tragedia

Miło było również popatrzeć na Kazariana, widać juz pożegnał się z Serotonin, a szkoda.

Może nie jest to ,,wspaniały'' team, ale przypadli mi do gustu :P

Rhino vs Storm: no cóż walka niczego sobie, ale zakończenia gorszego już się chyba wymyślić nie dało.

VKM + Vodoo Queen, przeciętna, ale oglądało się miło.

Old School vs New School bardziej miała na celu rozbawienie publiczności :mrgreen:

Eric Young & Gail Kim vs Robert Roode & Ms.Brooks... ja nie wiem dlaczego ta walka miała miejsce na VR jedyny wart uwagi moment to jakże elegancki okrzyk Bob'a kiedy Eric zamiatał nim ring: ,,O, shit!'' mówi samo za siebie.

Za to walka Cage vs Harris mi się kompletnie nie spodobała. Nic ciekawego się nie działo poza interwencją Dusty Rhodes'a.

Abyss & Sting vs Tomko & AJ zaraz po X zaliczam do walk najlepszych na VR. Aż miło było popatrzeć i kto by się spodziewał, że Abyss potrafi robić cielęce oczka?

Match od champions: denny(ale to tylko moje skromne zdanie)

Nie ma co, pierwsza walka była zdecydowanie najlepsza.

Rzadko sie to zdarza, ale maint even wogóle nie był ciekawy. Walka ta, niby "Mecz chempionów" była zdecydowanie przereklamowana i nie potrzebnie chyba sie na nią napaliłem, bo po obejrzeniu było tylko rozczarowanie :(

sygnatura2ld7.png

Ultimate X Gauntlet match- dobra walka, z ciekawymi spotami, reaktywacją Triple X, title shotem dla Danielsa.

Jerry Lynn & Mr. Backlund vs "The Future" Chris Sabin & Alex Shelley- walka średnia, dało się oglądać, feud Kevina i Jerry'ego zapowiada się dosyć kiepsko.

Basham & Damaja vs The Voodoo Kin Mafia- walka zdecydowanie niepotrzebna i jeszcze ta

Voodoo Queen...

Rhino vs. Storm- walka niezła, dobre zakończenie, fajnie, że wygrał Storm, ale typowałem Rhino.

"Showtime" Eric Young & Gail Kim vs Robert Roode & Miss Brooks- walka, która totalnie była mi obojętna, ale nie lubię gimmicku Rooda, więc może być. Najlepiej spisała się Gail Kim.

Christian Cage vs. Chris Harris- walka dobra, ciekawe zakończenie, Dustin Rhodes interweniował, co ciekawe na stronę Cage'a, który znowu wygrał nieczysto.

Sting & "Monster" Abyss vs "The Phenomenal" A.J. Styles & Tomko- walka dobra, ale szkoda, że wygali Sting i Abyss, szkoda, że nie pojawił się Banderas.

Kurt Angle & "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs Team 3D- kolejna dobra walka, ale gorsza od Ultimate X. Joe zdobył pasy TT, ciekawe kogo wybierze na partnera. Fajnie, że pojawili się Steiner Bros.

Ogólnie gala bardzo dobra.

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Windows