Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE The Great American Bash 22/07/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja właśnie pamietam że ogladałem chyba ze dwie walki z Bigiem ale zakończeń nie pamietam. Poza tym podczas feudu z Henrym który waży coś jak Grejt też raz spróbował Batista Bomb ale sie połamał prawie i już więcej nie próbował :P

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Willem

4

• IIL

3

• kaszak

2

• badziewiarz

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Do karty dodano nowe pojedynki :

Matt hardy vs MVP ( US Champion )

5046122.jpg

Intercontinental Champion Umaga vs. Jeff Hardy

bgzbgz.jpg

Dusty Rhodes vs. Randy Orton (Texas Bull Rope Match)

zzz-aga1.jpg

Co o nich sądzicie?

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Matt Hardy vs. MVP (US Championship)

Walka może być dobra, ja liczę, że MVP obroni swój pas. Jakoś Hardy nie pasuje mi na US Champa... a MVP sprawdza się w tej roli. Pewnie MVP obroni pas, Hardy wygra jeszcze jakiś non-tittle, a jeśli dojdzie do ich kolejnej walki o pas, MVP znów obroni.

Umaga vs. Jeff Hardy (Intercontinental Championship)

Umaga pas zdobył niedawno, więc wątpie, żeby miał go już stracić... ogółem wątpie, żeby miał go stracić na rzecz Hardy'ego. Pewnie nie będą ciągneli tego feudu, a Umaga straci pas dopiero później.

Dusty Rhodes vs. Randy Orton (Texas Bullrope Match)

Fajnie, że dodali wkońcu walke w jakiejś ciekawej stypulacji. Może wcale nie będzie taka zła. Chyba jasne jest, że zrobiono tą walke po to, żeby Legend Killer zniszczył kolejną legendę. ;)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

• Reputacja:   1

Cena vs Lashley

Ehhh znając życie wygra pan przeCENA więc to żadna nowość i nic ciekawego

Edge vs. Kane

Lubie Edge'a i lubie Kane'a więc walkę zobacze, a walka będzie pewnie wyglądać tak jak już niektórzy pisali prowadzić będzie Kane, a na końcu dostanie spear'a od Edge'a i będzie end...

Batista vs. Khali

Cholera chce to widzieć to będzie naprawdę super walka animal vs. monster zapowiada się ciekawie ciekawe ilu ciosów będzie używał Batista hm 2? 3?

Nitro vs. CM Punk

No ja tu innej opcjii nie widzę jak zwycięstwo CM Punka i oby nie było inaczej!

Victoria vs Torrie

Pewnie się przewinie ....

Matt Hardy vs. MVP

Hm Matt ostatnio wygrywa może uda mu się zdobyć US title...

Umaga vs. Jeff Hardy

Czy tego już kiedyś nie było? jak to ma wyglądać tak jak ostatnio to ja dziękuję ...

Rhodes vs. Orton

pfff już nie mają kogo to emerytów wysyłają .... co za dno

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Matt Hardy vs MVP

No ciekawie, ciekawie.. o tą walkę jestem spokojny każdy z nich potrafi walczyć i raczej nie odwalą fuszerki jak na Vengeance..

Umaga vs. Jeff Hardy

PFFF.. który to już raz? dość mam ich daremnego feudu i jeszcze gorszych walk, w których cały czas Umaga masakruje Hardy`ego.. PFFF..

Dusty Rhodes vs. Randy Orton

Nienawidzę Rhodes`a.. moim zdaniem w ogóle nie potrafi walczyć, ataki do jakich się ogranicza to chops, punch i jego finisher.. BAJONIK ELBOŁ.. lubię tę stypulacje, widziałem kilka walk z TNA, wczoraj nawet z Rhodes`em i wiem, że będzie to totalny badziew!

Ja jebie czy oni nie mogą odstawić tych emerytów raz a porządnie. Dość już gównianych walk zdechlaków typu Rhodes, Piper, Foley czy innych staaaaaarych gwiazd. Ja chce wrestling nie szopke :evil:

Nie odstawią dopóki ludziom się to podoba. Walka Rhodsa będzie tak żałosna jak jego finisher. Mam nadzieje, że Orton wygra po czystym rko.

Foley

Jego nie ma się co czepiać. Rok temu zarem z Edgem odwalili jedną z najlepszych walk jakie widziałem :P

Jak wszyscy to wszyscy nie ma wyjątków :evil::P:P:P

WWE Champion John Cena vs. Bobby Lashley

Jako, że to walka dwóch największych terminatorów WWE powinna być dość 'wypasiona' (jak na WWE) i licze na to, że to będzie najlepsza walka na gali. Niestety Lashley pewnie i tak padnie po niesłychanie niebezbiecznym FU.....

World Heavyweight Champion Edge vs. Kane

Jeśli wyjdzie to w tym składzie to Kane po dość krótkiej, nudnej na pewno przegra, choć zdominuje większość meczu.

ECW World Champion Johnny Nitro vs. CM Punk

Jako, że wrestlerzy mieli teraz trochę czasu na przygotowania wyjdzie pewnie perełka :D

Intercontinental Champion Umaga vs. Jeff Hardy

Oby nie zakończyło się to jak poprzednie pojedynki tych panów i trwało choć z 10 minut :wink:

Women's Champion Candice Michelle vs. Melina

Jak wszystkie walki div obejrzę z wielką chęcią. Candice raczej wygra.

Dusty Rhodes vs. Randy Orton (Texas Bull Rope Match)

Bleeeeee...... Wstyd wogle robic takie coś...... ah i ta 'hardcorowa' stypulacja... Najlepiej dla wszystkich byłoby, gdyby walka zakonczyła się po RKO jeszcze w 1 minucie....

United States Champion MVP vs. Matt Hardy

Może i w karcie prezentuje się to ładnie ale wyjdzie pewnie z tego 20-30 minutowy, nudny submission wrestling, później jeden z nich wykona swój śmiercionośny finisher i pin. Kibicuje MVP bo Hardy to dupa a nie materiał na dobrego champa.

Batista vs. The Great Khali

Nienawidzę ich obu więc miło bedzie popatrzeć, jak jednemu z nich kopią dupsko :mrgreen:

Victoria vs. Torrie Wilson

Jak kazdy mecz div- warty obejrzenia :wink:

Updated Great American Bash Card

WWE Title Match

John Cena vs. Bobby Lashley

World Heavyweight Title Match

The Great Khali vs. Kane vs. Batista

ECW World Title Match

John Morrison vs. CM Punk

U.S. Title Match

MVP vs. Matt Hardy

Intercontinental Title Match

Umaga vs. Jeff Hardy

Women's Title Match

Candice Michelle vs. Melina

Texas Bullrope Match

Randy Orton vs. Dusty Rhodes

Cóż, gala zapowiada się nieźle.

Liczę pocichu na to, że Lashley odbierze pas Cenie. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale niechby tak zrobili, Cena pewnie i tak niedługo odzyskał by pas a tak to chociaż jakaś odmiania. Mam nadzieję, że zrobią dobrą walkę, bo potrafią.

WHC. Tutaj nie widzę innej opcji niż zwycięstwo Khaliego lub Batisty i kontynuacja ich feudu. Aczkolwiek cieszyłbym się, gdyby wreszcie Kane dostał pas. Może wtedy feud z Batistą? Mało prawdopodbne...

ECW mnie mało interesuje... Poza tym po co nowy gimmick Nitro? Starszy był lepszy.

US Championship... Bardzo liczę na zwycięstwo MVP, IMO to bardzo dobry wrestler, poza tym nie lubię Hardyego.

IC... Odgrzewany kotlet.

Kobitki... Melinko, kochanie, wygraj w końcu :*. Candice jakoś nie lubię. Walkę nawet z chęcią obejrzę.

Co do Rhodes vs. Orton - czekam na to z niecierpliwością, mam nadzieję, że powróci stary dobry Legend Killer!

Ogólnie z niecierpliwością czekam na tę galę, bo karta jest względnie ciekawa :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

WWE Title Match

Uf.. ja jestem zdecydowanie po stronie każdego, kto ma walkę z Cena'ą o WWE Title. Mógłby to być nawet Randy Orton :mrgreen: Hehe. Lashley to wrestler o bardzo dobrych umiejętnościach, szybki i zwinny co już nie raz pokazał. Gdyby mu dać jakiegoś porządnego Managera byłby bardzo dobrym champem. Cena przejadł się już każdemu po Tysiąckroć...

Holly Shit, Ja chce widzieć Spainbaster'a na Grejcie :lol: Całym sercem w walce będe dopingował The Big Red Machine, choć mało kto wierzy w jego zwycięstwo. Prawdopodobnie zwycięży Grejt, czyli nasz superChamp...

ECW World Title Match

Tutaj nie ukrywam ,że może być ciekawie. Obaj są dobrymi wrestlerami, potrafią zrobić niezły match. Liczę na Punka, ale wątpie by Nitro po otrzymaniu nowego Gimmicku stracił swój pas. Mogliby dodać jakąś stypulacje Extreme, byłoby nieco ciekawiej :wink:

U.S. Title Match

MVP vs. Matt Hardy

Kolejny ciekawie zapowiadający się pojedynek. Matt miał dostać push'a, ale sądzę ,że jeszcze na tej gali nie zdobędzie US title. Zresztą M.V.P narazie dość krótko ma pas.

Możemy być świadkiem dobrego widowiska.

Umaga vs. Jeff Hardy

Jak narazie panowie mieli kilka walk... i wszyscy pamiętają te 5-minutówki. Mam nadzieję ,że dadzą się Jeff'owi zrewanżować i nie polegnie tak jak dawniej. Walka może być niezła, jeśli dadzą się wykazać oby panom. Jako fan Hardy'ego liczę na jego zwycięstwo :D

Women's Title Match

Eeee, to mnie raczej mało obchodzi...

Texas Bullrope Match

Zapewne powrót do gimmicku Legend Killer'a przez Randy'ego i jego zwycięstwo jest nie uniknione. Walka mimo wszystko nie zapowiada sie zbyt ciekawie..

Całe PPV może być niezłe, choć WWE lubi "J***ć" wszystko. Zamierzam ją obejżeć nawet LIVE :mrgreen:

No i tutaj mały edit : tak więc przez to, że tytuł ma teraz Kali i do walki dołączył Batista to oznacza, że szanse Kane'a zmalały i to bardzo zmałały. Ciekawe jaki miał być wynik walki Edge vs. Kane ehh szkoda, że do niej nie dojdzie. Teraz za to mamy Kalich i Batistów w ringu ehh to będzie naprawde ciekawy match ...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Skomentuję tutaj moje typy co do wyników walk.

WWE Title Match

Tutaj pewny jestem jednej rzeczy. Cena NIE straci pasa. Już nie pierwszy i nie ostatni raz dostaje przeciwnika, który niby to jest taki groźny, a zawsze kończy się tak samo. Stawiałbym na rezultat bez rozstrzygnięcia i rewanż na Summerslam, ewentualnie wygraną Jaśka po jakimś roll up'ie.

To już nie czasy Attitude, żeby champ zmieniał się co chwilę. Khali wg mnie obroni tytuł ale walka zakończy się w jakiś kontrowersyjny sposób. A potem szykuje się to, co najgorsze, czyli odsunięcie Kane'a od ME i feud o pas z samym Batkiem.

ECW World Title Match

CM Punk ma przed sobą jeszcze wiele chwalebnych chwil w WWE i nie musi koniecznie już na tej gali zdobyć ECW title. A Johnniemu przyda się jeszcze nieco treningu w roli champa, niech podszkoli sobie gadkę i trochę wyjaskrawi swój gimmick, bo jak na razie to oprócz wyglądu nie znajduję nic, w czym był by choć trochę podobny do legendarnego Jimma Morissona.

U.S. Title Match

MVP vs. Matt Hardy

Matt ostatnio wygrywa walkę za walką, ale tym razem padnie po playmakerze. Ten feud wymaga zdecydowanie jakiegoś ubarwienia, jak na razie to taka zapchajdziura, żeby tylko gdzieś wcisnąć popularnego Hardiego.

Umaga vs. Jeff Hardy

Na stronie WWE jest ankieta, w której większość głosujących stwierdziło, iż obaj bracia Hardy zwyciężą swoje walki na GAB. Pobożne życzenia :lol: Jeff być może wygra przez DQ ale nie zabierze kluskowi pasa. Umaga jest świetny w swojej roli i powinien jeszcze pomęczyc midcarderów, zanim polegnie.

Women's Title Match

Praktycznie co tydzień te dwie panie spotykają się w ringu. Ciekawe, czy lubią też razem wyskoczyć na drinka, jeśli tak, to chciałbym się tam znaleźć między nimi.

Texas Bullrope Match

Orton wygra, zacznie znęcać się nad starym, aż wpadnie Cody i go przegoni :wink:

Carlito vs The Sandman

Pewnie face wygra na PPV, a potem Carlito będzie się nad nim pastwił na Rawach.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg