Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE The Great American Bash 22/07/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

4884780

World Wrestling Entertainment

Brand (s) RAW, SmackDown!, ECW

Data: Lipiec 22, 2007

Miejsce: San Jose, California

KARTA na dzień dzisiejszy:

JOHN CENA vs BOBBY LASHLEY

5008730

EDGE vs KANE

5030294

BATISTA vs GREAT KHALI

5030286

NITRO vs PUNK

5012554

Edytowane przez Gość

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Willem

4

• IIL

3

• kaszak

2

• badziewiarz

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Oto kolejne walki, które odbędą się na Vengeance :

World Heawyweight Championship : Edge © vs Kane

ECW World Championship : Johhny Nitro © vs CM Punk

Batista vs Great Khali

Victoria vs Torrie Wilson

Pomyślmy..jak na razie, karta nie zapowiada się najlepiej.

WWE Championship :

To, że John will retain the title jest tak pewne jak to, że o 19 w TVP1 poleci jutro wieczorynka. Wydaje mi się, że Vince chce zbadać, jaka będzie zależność pomiędzy Lashleyem w walce o WWE Title, a buyratem.

World Championship :

Z braku laku i face;ów na SmackDownie, do walki o World Title wciśnięto Kane'a. Skoro Batista nie skroił Edge'a z tytułu, to tym bardziej nie zrobi tego Big Red Machine.

ECW Championship :

Walka na Vengeance obydwu panom zbytnio nie wyszła. Nie ma się jednak czemu dziwić, nie mieli po prostu czasu na to, by się do niej przygotować. Liczę na to, że tym razem będzie lepiej i obydwoje pokażą co potrafią.

Batista vs Khali :

OMG :shock::!:

Victoria vs Torrie :

Ze względu na obecność cudownej, pięknej, słodkiej i idealnej Torrie ( *:*:*:*:*:*:*:*) nie przewinę tej walki. Szkoda, że Victorie przerzucono na SD, ponieważ jest to najlepiej walcząca kobieta w WWE.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

hmm... Cóż za fantastycznie wyśmienita kartka :mrgreen: :mrgreen:

Bo po prostu kiedy na nią spozieram mymi oczkami to aż mi sie coś przewraca... :lol: ale polecmy z tym koksem ..

WWE Championship :

No cóż .. Tu nawet nie ma co spekulować ... Leszli może nawet paśc po STFU jako były ECW Champ - człowiek hardcore - przez co pokonanie go uczyni Jaśka more & more immortal than ever ...

World Championship :

To napawa optymizmem ...naprawde warto obejrzeć tą walke i chyba będzie to pierwsze PPV WWE od Backlash które ściągne .. licze że to optuje w dłuugi feud gdzie Edge stosuje heelowskie zagrywki ..obaj dają z siebie wszystko robiąc zajebisty show a wszystko zakończone jest zwycięstwem Big Red Machine ...A potem tylko powrót Taker'a 8) ehh

ECW Championship :

A mnie to co ? A mnie to jajco ..licze tylko że ujrze jak CM pinuje homo-nitro-homo i zdobywa ten pas ...

Batista vs Khali :

No chciażby dla tej walki ściągam całą galę !! Juppi !! Alez beda emocje ..ludzie walić WHC , Walić WWE Title ...ale jak mi ktoś ta walke zaspoileruje zabije kur,wa patrząć sie tylko w monitor ! A jeszzce jesli z tego będzie feud ... ale bedą mikSkylsy :lol: no po prostu bomba sezonu ...już widze finiszer Batista Błąd na khalim lub ten jego nędzny spinebuster :lol: :lol:

Victoria vs Torrie :

Ze względu na obecność cudownej, pięknej, słodkiej i idealnej Victorii :mrgreen: ja także nie przewinę a obejrze :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

To PPV zapowiada się wyśmienicie. Walka o WHC będzie jedną z najlepszych jakie widziałem o to cacko ostatnimi czasy.

Mam nadzieje że to bedzie walka wieczoru. Zwycięscą może zostać tylko Kane, ale nie będe spoilerował :mrgreen:

Jeśli zrobią z tej walki coś takiego jak na ostatnim PPV to będzie klapa. Kibicuje Punkowi.

Batista vs Great Khali

Nie wiem czy ten pokaz umiejętności nie przebije walki o WHC. Jak narazie druga walka dla której warto ściągnąć tą galę.

Victoria vs Torrie Wilson

Obejrze tylko wejście Torrie, bo Victoria mi się nie podoba (pozdro Ioot :mrgreen: ).

Napewno dojdzie jakaś nudna i bardzo krótka walka Snitksyego, czyli nieudanej podróbki Kane'a i chorej wyobraźni Vinca.

A potem tylko powrót Taker'a ehh

I walka na WM24. Kane jako pierwszy w histori przerywa streak Takera 8)

• Reputacja:   0

WWE Championship :

zakrotki czas na dobrego fueda miedzy nimi i wiadomo ze Jasiu wygra,bo z kim innym ma stracic pas

World Championship :

Edge tez wygra bo nie moze tak szybko stracic pasu co najwyzej Kane wygra prze DQ

ECW Championship :

ogolnie przyznam ze ta walka mi wisi i mam nadzieje ze cos sie ciekawego w niej wydazy

Batista vs Khali :

pojedynek dwoch slabych zawodnikow,o ile Batista jest bez formy o tylk Khali nie umie nic,wiec raczej wygra Khali

Diva

tutaj wygra racej Victoria zeby pokazac sie na walke z Mickie James

do tewgo zapewne pojawi sie Randy w jakiejs smiesznej walce-obstawiam ze z synnem grubasa :lol: i zapewne Snytsky oraz mozliwe ze Crime Time bedzie walczylo z dominami

Nareszcie Kane w Main Evencie PPV ! ! ! to jest news :D ... moim zdaniem Kane i tak przegra ale to już dużo znaczy jak jest w ME. Ale i tak jestem dobrej mysli.

W sumie mi to tito :) .. ta walka bedzie pewnie niczym za specjalnym .

WWE Championship

di- ef- ju :D i koniec , WWE Champion napewno nie zmieni posiadacza a napewno nie na tej gali.

Batista vs Great Khali

OMFG :twisted:

sws.png

31576.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Gala do rewelacyjnych(zreszta jak to wwe) chyba nalezec nie bedzie

po raz kolejny kwadratowy Cena zmierzy sie o pas tym razem jako miecho armatnie dali mu Lashleya,najbardziej ciekawi mnie walka Batisty vs Khali

jak ogladalem smacka to w pewnym momencie myslalem ze Batista juz mu napi.....

wiec zobaczymy,a zapomnialem dodac ze pewnie korniszona sie zjawi pewnie jakas interwenjac w meczu Egde vs Kane

czyli ogolem dupa

Victoria vs. Torrie :

Ee, ja tam za walkami div nigdy nie przepadałem, więc mi to tam obojętne. :D

Batista vs. Khali :

:o To będzie chyba walka roku...

Edge vs. Kane :

No, Kane wraca do ME, świetnie! Walka powinna być dobra, no i Edge powinien obronic WHC. :)

Nitro vs. Punk :

Podejrzewam, że to będzie najlepsza walka gali... i obawiam się, że Nitro może obronić swój pas... jednak licze naa Punka.

Cena vs. Lashley :

Odrazu, gdy wydraftowano Lashleya na RAW można było się spodziewać takiej walki... dwóch terminatoro-cyborgów w jednym rungu! OMG! CO TO BĘDZIE?! Niech już ten Cena obroni pas żeby później stracić go na rzecz kogo innego...

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem zapowiada sie niezły show. Batek vs Khalas - chm... ciężko przewidzieć zwycięzce. Obaj panowie ostatnio zaliczali jobki. Edge vs kane - rczej Kane jobnie... cena vs Lashley - zdecydowanie mecz wieczoru ale czy Lashley od razu pyknie immortala? zobaczymy. Ale chyba raczej dopiero na Summer Slam (dzięki Bogu) dojdzie do zmiany champa :D (no bo ile można!?)

001ug2mo4.jpg

Victoria vs. Torrie Wilson:

Jakoś nie trawie walk div. W związku owa walka wcale mnie nie interesuje ^^

Batista vs. Khali:

HAHAHA nie no ja chce zobaczyć tą walkę. Oczywiście w celu pośmiania się :) Wiadomo że będzie to mega shit (może nawet najgorsza walka na gali) Ale i tak Khali RLZ! wiec warto będzie zobaczyć go wakcji. Może zaskoczy nas jakąś ekstremalną akcją ;]

Edge vs. Kane:

No, Kane wraca do ME, świetnie! Walka powinna być dobra, no i Edge powinien obronic WHC. :)

Johny Nitro vs. C.M.Punk :

Roster ECW bardzo się pogorszył dlatego wydaje mi się że nie mieli po prostu lepszego pomysłu na dobry feud. Z obecnymi gwiazdami ECW trudno jest w ogóle zrobić ciekawszą walkę. Dlatego też nie oczekuję na rewelację.

Cena vs. Lashley :

Jak większość nie nienawidzę Ceny. Jednak gdyby pas tej pauki miał powędrować w ręce Lashleya mogłoby być jeszcze gorzej :| Yyy no nic... niech wygra Cena (lol)

mickiebywiorecvol2kk2.jpg

mickiebarbywiorecif5.jpg

• Reputacja:   1

Ciekawi mnie feud CM Punka z Nitro. Sporo zależy od tego, jak panowie się zaprezentują. Jak na razie Johnny wydaje się być nieco sztuczny przy mikrofonie, nie ma tej naturalności, co Edge czy Kennedy. W trakcie trwania tego feudu będzie musiał się mocno w tym temacie podszkolić, gdyż furtka do main eventów powoli zaczyna się uchylać. Nitro ma świetny wygląd, nie jest przepakowany jak Lashley czy inne Batisty, ale założę się, ze nie mniej czasu spędza na siłowni. Umiejętności ringowe ma również w porządku, tylko przydałby się lepszy finisher. Brakuje tylko dobrej promocji i szansy wykazania się przy micu. Mam nadzieję, że gość poczyni w tym kierunku postępy. Co do Punka, on ma wręcz gwarantowaną silną pozycję w federacji, o ile nie odwali jakieś kapuchy na backstage.

Edge, ku mojemu zadowoleniu, dostał szansę potrzymania pasa dłużej. Nie jestem zadowolony ze stylu, w jakim zakończył feud z Batistą. Właściwie, to Edge został upokorzony pomimo tego, że zachował tytuł. Teraz na szczęście zwierzak będzie się trzymał z dala. Liczę na remake feudu z Mattem Hardym. To dobry przeciwnik dla WHC Championa, oczywiście pasa nie powinien mu odebrać, ale trochę pomęczyć i owszem. Kane to raczej przeciwnik na odstrzał, musiałby kilka tygodni wygrywać w squashach, żeby odbudować swoją reputacje po tych dramatycznych jobbach. Matt Hardy ostatnio na smackach wygrywa z każdym, kogo mu podsuną, wcześniej też miał całkiem dobre wyniki.

Feud Ceny z Lashleyem mnie nie interesuje, Jaśko nie tyle mi się znudził, co sprawia, że gdy go widzę, odruchowo przewijam. Za długo trwa już ta Cenamania. Nie kupowałem nigdy amerykańskich bohaterów, może dlatego, że nie jestem Amerykaninem :lol:

No i na koniec walka gigantów :lol: A co tam, obejrzę z zaciekawieniem. Khali ostatnio doznał ogromnego upokorzenia, został nie tyle pokonany, co wręcz zniszczony przez Jana. Jego gimmick supergroźnego olbrzyma poszedł się w moich oczach j****. Teraz to Batista jest tym dzikszym i groźniejszym. Zastanawiam się, co będzie dalej z Grejtem. Może zmiana gimmicku na jakiś zabawniejszy, podczas gal widać, że publiczność dobrze się bawi podczas segmentów z Khalim ("what?") :lol:

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Gal WWE od ok. 5 miesięcy nie ściągam regularnie, jedynie oglądam na żywo PPV, tą gale z chęcią pobiorę z powodu pewnej ciekawej pozycji.. aczkolwiek przy Victory Rod `07 wymięka 8) najciekawsza oczywiście będzie "The ANIMAL" Batista vs Da GREJT! no co jak co, ale postawić takich dwóch kloców przeciwko sobie i to jeszcze na PPV to nie lada gratka, będzie ubaw :twisted: reszta walk nie ciekawa, ponieważ wyniki z góry wiadome, chociaż pojedynek dwóch terminatorów ciekawy, jednak Jasiu skopie czarne dupsko Laszleja i znów obroni swój tytuł żeby 12 latki miały ubaw :wink:

Walk dwóch obecnych terminatorów WWE, jest to bardzo odważne posunięcie zarządu WWE, jak jeden wygra to wiadomo, że drugi będzie miał miejsze uznanie wśród amerykańskich dzieciaków. Chciałbym aby w tej walce Cena przeszedł Heelturn i np. chairshotował lashleya !!

EDGE vs KANE

To, że Kane jest w tej walce jest to powodem braku ME w Smackdown. Na pewno będzie to przeciętna walka która zakończy się wygraną Edge.

BATISTA vs GREAT KHALI

Na pewno będzie to walka roku, już widze te 10 cm Spinebustery, 3 cm Batista Bomb, na pewno cały wrestlingowy świat czeka na tą walke !!

NITRO vs PUNK

Może to być bardzo dobra walka, występować w niej będa 2 utalentowanych wrestlerów młodego pokolenia. Na pewno będzie lepsza niż ta z Vengnace do której nie mogli się przygotować. Liczę na dobrą walke i zwycięstwo CM PUNK'a

Victoria vs Torrie :

Piękno Torrie i technika Victori może spowodować to, żę będzie to naprawde dobra walka DIV, ale i tak przewinę.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   2

To pewnie będzie walka na siłe przedłużana, którą będzie prowadził Lashley (bo Cena ze swoim zasobem ciosów minuty czasu antenowego by nie wykorzystał :P). Czarnuch będzie przeważał całą walke, niszczył terminatorka aż w końcu nadzieje sie na FJU i po walce. Mam nadzieje jednak że Bobby będzie pierwszym który wybije sie po FU bez trudu choć jeden jedyny raz.

EDGE vs KANE
.

Kondziomierz ma racje. To nie będzie dobra walka. Podobnie jak w w/w walke poprowadzi ten większy by na końcu przegrać po jakimś durnym zagraniu typu Edge bo jakoś nie wiedze tego spearka na Kajnie.

BATISTA vs GREAT KHALI

Na tą walke czekam od JD 2006 :lol: Na pewno będzie ciekawa i przyniesie sporą porcje wrażeń. Na Batista Bomb na Grejcie bym nie liczył, raczej zakończy sie to jakimś DQ albo poprostu przez speara. Choć jestem ciekaw czy Batista dałby rade. Pamięta może ktoś jego walki z Big Showem? Czy zrobił Bomba na 220 kg bo ja niestety nie pamietam.

NITRO vs PUNK

Eeee tam, chyba przewine, nic sie nie będzie pewnie różnić o poprzedniej ich walki. W miare wyr ównana walka z przewagą Punka i głupia wygrana Nitro.

Victoria vs Torrie :

Zobacze choć nawet nie chce mi sie pisać o moich oczekiwaniach.

Mam nadizeje że dodadzą jeszcze coś ciekawego do karty np. Benjaminy i Haasy vs Kendrick i London albo Henry vs Eugeniusz :P

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Choć jestem ciekaw czy Batista dałby rade. Pamięta może ktoś jego walki z Big Showem?

Ja naoglądałem się ich trochę i powiem Ci, że na Sajnbastera możesz tylko liczyć :P chociaż Kali waży trochę mniej, więc kto wie :lol: