Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

WWE Vengeance 2007

Wyniki:

World Tag Team Championship

Lance Cade i Trevor Murdoch pokonali The Hardys i obronili tytuły.

Cruiserweight Championship

Chavo Guerrero pokonał Jimmy Wang Yang i obronił tytuł.

ECW World Championship

Johnny Nitro pokonał CM Punk`a i zdobył tytuł.

Intercontinental Championship

Santino Marella pokonał Umaga przed dyskwalifikacje i obronił tytuł.

United States Championship

Montel Vontavious Porter pokonał Ric Flair`a i obronił tytuł.

WWE Tag Team Championship

Deuce i Domino pokonali Sgt. Slaughter`a i Jimmy Snuka`ę i obronili tytuły.

World Heavyweight Championship

Edge pokonał Batista przez count-out i obronił tytuł

Womens Championship

Candice Michelle pokonała Melinę i zdobyła tytuł

WWE Championship

John Cena pokonał Mick`a Foley`a, Randy Orton`a, Bobby Lashley`a i King Booker`a i obronił tytuł

Cała gala była daremna.. 3 miesiące temu przestałem oglądać WWE, jednak ostatnio zacząłem się ponownie przekonywać, gdy zobaczyłem reklamę Night of the Champions postanowiłem, że obejrzę chociaż live, i okazało się, że poziom WWE się stacza.. prezentuje coraz niższy poziom, widać, że pomysły się tej federacji kończą, wyniki żenujące, zamiast Benoit wskoczył Nitro i zdobył ECW title po nudnej walce nadającej się na Heat.. czy to jest extreme? Main Event trwał zaledwie 10 minut.. odradzam ściąganie tej gali, jeżeli już to Main Event prezentował jako taki poziom w stosunku do reszty walk, ale pin po F-U na Foley`u.. dajcie spokój..

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• BATISTA51

1

• Hassiek

1

• Andre.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No i cóz powiedzieć. Gala denna na maxa. Kompletnie nic się nie działo. Każda walka była nuuuudna. Zamiast Benoita (Był w Atlancie z powodów rodzinnych) wskakuje Nitro i z dobrze zapowiadającej się walki wyszła kupa. Do tego walka Djusa end Dominoł vs. Slaughter & Snuka. Byłoby przegięciem, gdyby dziadki wygrały pasy. Na szczęście przegrali swój match. Ogólnie gala wyszła jak dla mnie 0/10, ale daje 1/10, za komentarz Tazza pt. Holy... Holy Smoke. (Wtajemniczeni wiedza o co chodzi)

Po raz kolejny miała być dobra gala a wyszedł niewypał co się zdarza w WWE dosyć często ostatnio.Gala zawiewała nudą jedynie walkę Batisty i Edga się dało jakoś oglądać no i ME reszta to flaki z olejem.

Ludzie, czy Wy potraficie tylko narzekać ? :roll: Dla mnie to PPV było dobre, a WHC i Main Event (ten skok Lashleya... dla mnie najlepszy wrestler ME) wręcz bardzo dobre. Wang Yang też pokazał się z dobrej strony, podobnie MVP. W walce dziadków trudno było się spodziewać, że Snuka wykona Superfly tak jak w latach 80'. No ludzie... Racja, reszta nie była świetna, ale też dało się oglądać. Nitro po raczej kiepskiej walce został ECW Champem, ale chociaż jakiś element zaskoczenia (tuż przed walką zapewne 99% fanów liczyło na zwycięstwo Punka). Szczerze mówiąc mam dość oglądania w każdym temacie z wynikami WWE takich smętów, rozumiem, że tęsknicie za 'starymi dobrymi czasami' Stone Colda czy DX, ale bez przesady :? . Nikt Wam tych gal nie karze ściągać...

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

1World Tag Team Championship Cade&Murdoch vs The Hardy Boyz

walka mi sie podobala chociaz mogla byc lepsza ale Hardy Boyz nie moga pokazac wszystkiego co potrafia

2Cruiserweight Championship

Chavo Guerrero vs Jimmy Wang Yang naprawda widac postepy Wanga Yanga :)

i przyznam ze chetnie patrzylem na ta walke

3ECW World Championship

Johnny Nitro vs CM Punk zastanawialem sie czemu Benoita nie bierze udzialu,walka srednia moze dlatego ze ostatnio ECW mi zbrzydlo

4 Intercontinental Championschip Santino Marella vs Umaga najgorsza walka na calym PPV

5United States Championship

Montel Vontavious Porter vs Ric Flair kolejna walka ktorej nie powinno byc...szkoda pisac o tym

6WWE Tag Team Championship

Deuce i Domino vs Sgt. Slaughter i Jimmy Snuka ten pojedynek to juz wogole jakis dowcip jak dla mnie,a jakie zakonczenie bylo emocjonujace ah :lol:

7World Heavyweight Championship

Edge vs Batista walka ktora miala byc ciekawsz niz byla jedynymi ciekawymi wydarzeniami to szybki rewanz i lzy Batisty

8Womens Championship

Candice Michelle vs Melina taka walka przed ME??? to nie dzieje sie chyba naprawde chociaz walka jak na Divy fajna

9

WWE Championship

John Cena pokonavs Mick Foley, Randy Orton, Bobby Lashley i King Booker ino przyznam ze ta walka bylem mile zaskoczony kazdy zapasnik tutaj cos pokazal i wniosl do tej walki wiec naprawde ta walke trze wyroznic w tym PPV

Podsumowanie PPV slabe jak na wielka NIGHT OF THE CHAMPIONS

Gala była naprawdę słaba. Gdy porównam ją do Veangeance 2001 czy też 2002 to aż się słabo robi, że fedracja w ciągu kilku lat, tak bardzo zeszła na psy. Już nawet porządnie Main Eventu nie potrafią skończyć.. Cena pinuje Foley'a? Przecież to kpina! Najbarwniejsza postacią całej tej walki był bardzo często krytykowany Lashley. Chłopak to jak dla mnie jeden z najlepszych Heavyweightów ostatnim czasem. Bobby ma naprawdę spory arsenał ciosów,a przy tym jest szybki i zwinny. Tylko Mic Scillse u niego są słabe ,ale jak dla mnie to nie jest powód by dyskfalifikować kompletnie tego wrestlera.

Main Event ogólnie był duużo za krótki.. ale lepsze to niż miałbym pół walki oglądać headlocki Randy'ego.

Co do pozostałych walk.. poprostu jebłem kiedy zobaczyłem jak zeszmacili Cm Punka.. nitro mistrzem :lol: On wogóle się do tego nie nadaje.. ehh.. szkoda gadać... O reszcie to już nawet nie chce mi się pisać ,bo szkoda palca :mrgreen:

Żałosna gala.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Generalnie Panowie ogladamy reżyserowane widowisko, więc niektórych komentarzy nie będe komentował.

Najważniejsze moim zdaniem walki:

- ECW Title - łu! :shock: najpierw zdziwili mnie Nitrem a potem jego wygraną. Zadaje sobie ciągle pytanie czy to nie jest aby krok wstępny do tego aby Punk został następnym champem ( o ile wogóle zostanie)

- IC Title- nie wiem czemu makaroniarz jeszcze trzyma pas... niedługo wypadnie z Power25 jak dalej będą bookerzy dawać takie shity. I ta DQ.... myślałem że mnie k****ca weźmie! :evil:

- WWE Tag Team Championship - tutaj muszę się wypowiedzieć, bo widzę, że Paowie są niezorientowani... Amerykanie inaczej patrzyli na tą walkę bo wiedzieli, że zmierzył sie w niej... - Ojciec z synem :D - bo Deuce naprawdę nazywa się - Jimmy Snucka Jr :mrgreen: tak więc WWE zaoferowało fanom taki meczyk.

A skoro szkoda Wam pisania na temat shitu (ostatnia gala TNA to dopiero był dla mnie koszmar :twisted: ) to po kiego ch**a piszecie i nabijacie posty? Tu powinna toczyć się zażarta dysqsja na temat tej gali a nie jakiś pipidówki. Nitro champem? i bardzo dobrze. WWE stawia na młodych wrestlerów i mam nadzieję, że epoka champów z cyckami do poasa (pozdro Hogan ty stary capie) powoli odchodzi do lamusa. Batista w końcu odsunięty od ME - lux, Edge am z kim feudować na SD nawet nie pogniewałbym się gdyby pofeudował trochę z Mattem Hardym. Cena champem? Pffff jego też spotka kontuzja (oby na minimum 12 miechów) i będzie po krzyku.

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

A skoro szkoda Wam pisania na temat shitu (ostatnia gala TNA to dopiero był dla mnie koszmar :twisted: ) .

Nie porównuj TNA do tego szajsu.

Slammiversary oglądałem "na raz", 3 godziny dobrej rozrywki.

A to gówno Vengeance to normalnie musiałem sie zmuszać żeby nie wyłączyć kompa w pizdu! Co walka to gorsza od poprzedniej. Przecież tego bez przewijania się nie da oglądać.

Szajs, kiła i mogiła. Daje sobie na jakiś czas spokój z WWE bo szkoda mojego czasu i na ściąganie i tym bardziej na ogładanie tego "czegoś".

WWE TO SYF :P

A jak jakieś CyceŻaki chcą sobie żyć w zaślepieniu to proszę bardzo :P

Zakończenie walki Batisty z Edgem po prostu zwaliło mnie z nóg..

ŻENADA totalna. Podobnie jak Santino z Umagą..... To są jaja jakieś.

Foley wraca by zajobować Cenie. Wypas...

Już normalnie nie mogę patrzeć na tą modrę Ceny.

Ocena gali 2/10

16476371734edf391100c30.jpg