Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 15/07/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Dziwne właśnie jest to, że feud Kaz`a i Raven`a jest tak długo przeciągany, chociaż wcześniej były tylko przebłyski ich konfliktu, dopiero ostatnio feud nabrał kolorów, tzn Raven już otwarcie zaatakował Kaz`a, liczę na interwencję z strony Serotonin na Victory Road, którzy przeszkodzą w zwycięstwie Kaz`a, wątpię aby już na Hard Justice odbyła się jego walka z Raven`em, może jakiś pre-show z Martyr`em czy Havoc`iem.. najbardziej prawdopodobny jest ich pojedynek na Bound For Glory, czyli najważniejszej gali TNA, która odbędzie się za dwa miesiące w październiku.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

12

• gigot

7

• pablo modjo

5

• Jacek_D

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ale jakąś ciekawą interwencję, a nie, że go tylko zwalą z liny w decydującym momencie :mrgreen:

Co ciekawe w rosterze dalej Serotonin składa się z trzech osób a nie tylko dwóch, może zrobią jakiś myk z nawróceniem Kaz'a? :P ... Mi się podobała walka członków team'u na poprzednim Impact! a wam? :D

Walka całkiem, całkiem z jeszcze ciekawszym zakończeniem :mrgreen: jeszcze nie wiadomo jak to się dalej potoczy, w Serotonin było tak od dawna, że Raven czy inni członkowie stajni znieważali siebie nawzajem, chociaż tym razem zaszło to już za daleko.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Cóż, dla mnie najważniejszą rzeczą na tej gali jest WYSTĘP SHARK BOYA!!!!! Co prawda znowu został wpakowany na zasadzie "brakło zawodników", ale to nieważne. Kolejna jego walka do kolekcji :P Z walk największe nadzieje łącze właśnie z Ultimate X matchem. W końcu wystąpią oczywiście Shark Boy, Puma, Elix Skipper. Czyli Ci, którzy w TV zabawiają raz na ruski miesiąc. Zresztą ci dwaj ostatni nawet kontraktów nie mają :/ Ciekawe, kim będą ci dwaj ?. Wg mnie będą to Petey Williams i Martyr. A poza tym nie moge się doczekać, żeby zobaczyć, jak Sonjay będzie walczył w swoim nowym wdzianku :P

Poza tym dobrze zapowiada się walka Abyss & Sting vs Styles & Tomko. Natomiast niczego nie spodziewam się po main evencie. Joe & Kurt co prawda mogą być, ale ostatnia naprawdę dobra walka Teamu 3D miała miejsce na Lockdown 2006. I wątpię, by teraz mieli się jakoś przemóc. W każdym razie po Slammiversary na galę patrzę łaskawszym okiem i liczę, że nas nie zawiedzie :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Są plany, iż stajnia Triple X ma być reaktywowana.. w Ultimate X dwaj byli członkowie biorą udział - Christopher Daniels i Elix Skipper - na wczorajszym The Road to Victory Road odbyła się walka której zwycięzca ma być dziewiątym uczestnikiem; Triple Threat Jerry Lynn vs Senshi vs Petey Williams, niestety nie wiem kto wygrał ten pojedynek, możliwe, że Skipper i Daniels już na Victory Road zaczną współpracować.. dziesiątym uczestnikiem może być.. Matt Syndal który pojawiał się ostatnio na tapingach iMPACT!.

Raven vs. Kaz... ten "feud" rzeczywiście, długo i powolnie się rozwija... mam nadzieję, że dojdzie do ich walki, no a na VR pewnie The Seretonin przeszkodzą Kazowi w wygraniu walki... co do samej walki Kaz vs. Raven, jeśli do takiej dojdzie, pewnie Raven znów się podłoży... :( Trochę mi szkoda, jak widzę, że Raven przegrywa walkę za walką...

Na dzisiejszym PPV najbardziej oczekuję na walke Ultimate X... wraca fantastyczny Elix Skipper, jeżeli Triple X zostanie zreaktywowane to będzie fantastycznie... rzeczywiście, The Fallen Angel jest w owym Ultimate X, więc pewnie będą współpracować... a pamiętamy, że byli doskonałym Tag Teamem, więc pewnie zobaczymy wiele ciekawych akcji w ich wykonaniu.. kurcze, nie mogę się doczekać momentu, w którym zobacze The Primetime'a znów w 6-kątnym ringu. ;) No ale co do Ultimate X, to bardzo liczę także na to, że mój ulubieniec z dywizji X, Petey Williams wygrał ten Triple Threat... i że to jego zobaczymy podczas walki, mało tego - że to on ją wygra, czego następstwem będzie jego zdobycie pasa Dywizji X... dobrze sobie pomarzyć. ;) Co by nie mówić, gala szykuje się średnio, ale walka Ultimate X szykuje się wybornie. Ciekawe, czy zobaczymy w niej Sydala... naprawde niezly wrestler, pamiętam coś z jego występów w ROH, byly naprawde dobr, tak samo jak jego walki w WSX... Może wprowadzić spore ożywienie w Dywizji X, oraz może udanie zadebiutować już dziś, podczas Victory Road...

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Cóż, dla mnie najważniejszą rzeczą na tej gali jest WYSTĘP SHARK BOYA!!!!! Co prawda znowu został wpakowany na zasadzie "brakło zawodników", ale to nieważne.

Zgadzam się, Sharky zdecydowanie za rzadko gości na większych galach :mrgreen:

Ciekawe, kim będą ci dwaj ?. Wg mnie będą to Petey Williams i Martyr.

O ile się orientuję, to Martyra nie było, a szkoda, bo mielibyśmy wtedy skład pierwszego Ultimate X :P