Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 15/07/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

PrzemekB, racja nie wiedziałem, że ich włożą też do walki.. a team AJ i Daniels to jeden z najlepszych tag`ów w historii TNA, LAX nie jest wiele gorsze.. ale dostają mniejszy push.. więc jest to mało prawdopodobne aby oni zdobyli pasy, sądzę, że będzie to AJ i Daniels.. wtedy Main Event wyjdzie super workerzy jak Angle, Joe, Daniels i AJ to jedni z najlepszych w TNA!

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

12

• gigot

7

• pablo modjo

5

• Jacek_D

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Oby tak bylo, bo D-Von to jeszcze ale "Gruby" moze zepsuc ta walke. A tak moze byc Match of the Year :D

To może być świetna walka,ciekawe czy Kurt Angle obroni pas?Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem było by awans do main eventu Victory Road AJ i Danielsa,byli by oni o wiele lepsi niż Team 3d albo LAX.Ciekawi mie jeszcze jedna sprawa z kim będzie walczył Christian Cage z Harrisem???

TNA We Are Wrestling

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Całkiem możliwe że Kurt Angle przyczyni się do porażki Joe,

co jeszcze bardziej zaogni sytuację między nimi.

Gdyby w tym starciu wystąpili AJ i Styles poziom walki na pewno by się podniósł.

Do tego jeden z nich zdobyłby X title :)

Takie są moje przypuszczenia :mrgreen:

Również chłopaki z LAX nie byliby złym rozwiązaniem.

Homicide jako X czamp? Czemu nie :)

Ale jakoś nie zanosi się na ich push... A szkoda.

I stanowczo nie chce Team 3D w tej walce! Brrrrr........

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

No więc czekają nas ciekawe walki Christian Cage vs Chris Harris i James Storm vs. Rhino. Ciekawy storyline wymyślili że Rhino był alkocholikiem i dlatego się tak wkurzył jak Storm wylał na niego piwo. Co do Abyssa moje przypuszczenia to : skoro Abyss ma na najbliższym IMPACT! przemawiac to zacznie mówic i w trakcie wejdzie James Mitchell z Rickym Banderasem przerwą Abyssowi i Banderas obije Abyssa co doprowadzi to ich pojedynku na Victory Road. Jest druga opcja że na Victory Road Abyss zawalczy z AJ Styles w trakcie wkroczy Banderas i pomoże AJ'owi wygrac a raczej będzie robił tak że Abyss przegrał (bo wątpie żeby działał na korzyśc AJ'a). No i jest jeszcze trzecia opcja (dla mnie najmniej prawdopodobna). W trakcie walki Christiana i Harrisa, Abyss będzie interweniował. Oczywiście wtedy wchodzi Banderas i zaczyna się bójka a następnie ich feud.

Main event będzie ciekawy. Co się tam stanie nie wiem. Napewno Joe albo Angle będę próbowali pokazac sobie który jest lepszy .

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

3D vs. Angle & Joe ... tego można było się spodziewać... Mam nadzieje,że walka wyjdzie znośnie, chociaż od początku uważam, że jest to chybiony pomysł... Obawiam się, że 3D popsują walke... no ale cóż, zobaczymy, jak to wyjdzie. Mam nadzieje, że Joe zdobędzie TNA Tag Team Tittles...

Harris vs. Cage... troche obawiam się jak to wyjdzie... mam nadzieje, że Christian wygra tą walke. Ale mówie... to jednak nie ta waga. Ale wrestlerzy są świetni, więc mimo wszystko powinni zrobić dobrą walke.

Rhino vs. Storm... tą walke obstawiam na najlepszą na gali... Storm pokazał podczas feud'u z Harrisem, że jest świetnym wrestlerem nie tylko w Tagach, a Rhino to jest jednak klasa. Szkoda tylko, że co chwila jobbuje... licze tutaj na zwycięstwo The War Machine.

AJ Styles & Tomko vs. Sting & Abyss ... mogli by wymyślić coś ciekawszego... no ale tutaj wkońcu powinien pojawić się Banderas... dając zwycięstwo Stylesowi i Tomko... Swoją drogą... ciekawi mnie co dalej wymyślą z Abyssem... może być ciekawie...

Ultimate X też pewnie będzie ciekawe... ale ogólnie, nie ukrywam... gala zapowiada się średnio, jednak liczę, że TNA stworzy dobry show.

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

3D vs. Angle & Joe Liczę na dobrą walkę. Niestety zanosi się na porażkę Joe.

Oczywiście przy udziale Kurta. Poźniej kontynuacja feudu Joe-Angle.

A któryś z trójwymiarowych będzie latał z X title. Lepiej żeby to był Devon niż Wieprzu :D

Harris vs. Cage.. Mam bardzo duże oczekiwania co do tej walki. Każdy inny wynik niż zwycięstwo Cage'a będzie zaskoczeniem. Chris Harris ostatnio robi znakomite walki,

pewnie i teraz będzie tak samo.

Rhino vs. Storm.. Tutaj też może być ciekawie. Pojedynek alkoholików ;)

Feud raczej się rozwinie i na pewno potrwa dłużej. Może jakiś beer match? ;)

Stawiam na Storma, który ma zajefajny finisher (superkick) i co ważne umie go wykorzystać

niczym HBK. Aha, i na pewno poleje się kreeeew. GOREEEEE.

Ultimate X Cudo powraca :D 10 zawodników X division w jednej walce!

To będzie coś! Ultimate X rulez!

• Reputacja:   2

3D vs. Angle & Joe

Znając TNA to spieprzona walka będzie mimo dużych oczekiwań, niestety :evil:

Harris vs. Cage

NIech zgadne, walke będzie prowadził Harris ale przegra po jakimś durnym krześle, nic nowego pewnie nie będzie

Rhino vs. Storm..

Podobnie jak wyżej, Rhino poprowadzi walke a Stronm wygra to jakimś fejku oczywiście przy udziale bezzębnego czarnego babochłopa

Ultimate X

NIe mają co wymyślać. Zamiast wrócić sprawdzonego feudu LAX vs Daniels i AJ, który dawał mnóstwo wrażeń i dobrych walk, to wymyślają te głupie UXy w klatkach z 3 milimetrowych drucików. Żal

Mam nadizeje że chociaż Abyss i Sting coś pokażą

NIe mają co wymyślać. Zamiast wrócić sprawdzonego feudu LAX vs Daniels i AJ, który dawał mnóstwo wrażeń i dobrych walk, to wymyślają te głupie UXy w klatkach z 3 milimetrowych drucików.

Ultimate X nie jest w klatce :P

• Reputacja:   2

JUż myślałem że to jest to gówno w tej klateczce z patyczków :P NIe znam tych określeń :D

To jest ultimate X.

Trzeba ściągnąć zawieszony znak X lub pas x.

sabin_kazarian_ultimateX.jpg

300px-Ultimate-x.jpg

4231254_200X150.jpg

• Reputacja:   1

Gala zapowiada się bardzo dobrze, a szczególnie Ultimate X match i AJ Styles & Tomko vs. Sting & Abyss. Jedynym słabym punktem wydaje sie być Eric Youngh & Gail Kim vs. Robert Roode & Traci Brooks. Bo ile można?! Po Slammiversary mieałem nadzieje, że to już definitywny koniec tego feudu a tu chyba z powodu braku czasu na ipactach spowodowane matchem champów znów musimy oglądać to samo...

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Oficjalna karta na Victory Road już jest znana!

wsdsfif7.jpg

MATCH OF CHAMPIONS – EVERY TNA CHAMPIONSHIP ON THE LINE

TNA World Heavyweight Champion Kurt Angle & X Division Champion Samoa Joe vs. TNA World Tag Team Champions Team 3D

dasdgrk0.jpg

CHALLENGE MATCH

“Wildcat” Chris Harris vs. “The Instant Classic” Christian Cage

beztytu322unz0.jpg

10 MAN ULTIMATE X MATCH

W którym wezmą udział: “Black Machismo” Jay Lethal, “The Fallen Angel” Christopher Daniels, Homicide, “The Guru” Sonjay Dutt, Kaz, Shark Boy, powracający “Prime Time” Elix Skipper, Puma i dwie gwiazdy X Division, które zostaną dodane w najbliższym czasie!

fyjfjlq4.jpg

TAG TEAM SHOWDOWN

The Icon Sting & “The Monster” Abyss vs. “The Phenomenal” AJ Styles & Tomko

gfgds0.jpg

MIXED TAG TEAM MATCH

Eric Young & Gail Kim vs. Robert Roode & Ms. Brooks

OLD SCHOOL VS. NEW SCHOOL

Jerry Lynn & Mr. Backlund vs. Chris Sabin & Alex Shelley

“The War Machine” Rhino vs. “Cowboy” James Storm

Mówcie co chcecie.. karta jest po prostu świetna! nie widzę żadnych słabych pozycji, TNA powraca do korzeni - Ultimate X wraca! dziwi mnie jednak słaba jak na tak ważną stypulację reklama, jednak mimo wszystko jest bardzo dobrym pomysłem, tym bardziej iż powraca jeden z najlepszych gwiazd X Division w historri federacji - Elix Skipper! w ogóle perspektywa 10 uczestników w Ultimate X jest świetna, następnie James Storm vs Rhino - dwoje bardzo dobrych wrestlerów, walka na pewno nie zawiedzie, Chris Harris vs Christian Cage - również oczekuje dobrej walki, liczę na to, że Harris dorzuci od siebie nutkę hardcore`u.. Young i Kim vs Roode i Brooks.. po walce Young`a i Roode`a oraz pojedynków Gail Kim i Ms. Brooks - obie wrestlerki znają się już bardzo długo - jestem spokojny, pewnie zobaczymy pare interesujących akcji, uch przeoczyłem Lynn & Backlund vs Shelley i Sabin.. drużyna Sabin`a i Shelley`a już pokazała nam nie raz na co ich stać, Backlund na Slammiversary spisał się dobrze; tępo walki jak i ciosy jak na jego wiek jak najbardziej przyzwoite, nie oczekuje "fakerwerków" jednak fatalnie być też nie może.. Sting i Abyss vs AJ Styles i Tomko.. tu spodziewam się dobrego matchu i niespodzianki :P

Jestem pewien, że Ricky Banderas zadebiutuje na Victory Road!

walki Abyss`a i AJ Styles`a były wręcz zajebiste! mam na myśli walkę Abyss vs Aj Styles z LockDown 2005 - wg mnie najlepsza walka TNA ever 8) obaj stoczyli również kilka ciekawych walk jeszcze za czasów Weekly PPV, Abyss i Tomko na Slammiversary pokazali na co ich stać, Sting w starciu z AJ`em i Tomko`iem również nie wiele odstaje, więc walka powinna być wyrównana, jednak pewnie skończy się "no contest" na miejscu TNA nie ograniczałbym ich w zwykłym Tag Team match`u dał bym jakiś Anywhere Fall czy Hardcoe Match.. no i docieramy do Match of Champions.. walka mistrzów zapowiada się ciekawie, wielka promocja owej walki i 3 znakomite walki na iMPACT!ach zrobiły swoje, walkę chce sie obejżeć, na pewno będzie wiele nie czystych zagrań z obu stron. Karta moim zdaniem o wiele, wiele lepsza niż ta z Slammiversary, spodziewam się kolejnego dobrego PPV! TNA! TNA! TNA!

Zapowiedź Victory Road `07:

Może i markuje, ale sprawia mi to wielką przyjemność :P

TNA! TNA! TNA! TNA! TNA! TNA!

Na moje - karta ujdzie, ale mogła by być jeszcze lepsza... :P

Rhino vs. James Storm:Walka mam nadzieje będzie dobra... Dwóch b. dobrych wrestlerów, liczę na to, że Rhino odniesie nareszcie zwycięstwo nad Jamese'm, przez którego przecież Rhino nie wygrał WHT...

Jerry Lynn & Mr.Backlund vs. Alex Shelley & Chris Sabin:No tutaj nie zbyt mi się podoba... po cholere dawać Backlunda :| Shelley i Sabin zamiast walczyć z dziadkiem i Lynnem powinni walczyć w Ultimate X... naprawde, z Backlundem mogli by dać sobie spokój już... Jak jeszcze Sabin i Shelley jobbną to już wg będzie porażka.

Eric Young & Gail Kim vs. Robert Roode & Ms. Brooks: No tutaj też... TNA się nie popisało... niech już skończą ten feud Roode'a i Younga... jak i częste walki Kim vs. Brooks... Bo to zrobiło się zwyczajnie NUDNE...

The Icon Sting & “The Monster” Abyss vs. “The Phenomenal” AJ Styles & Tomko:Wolałbym AJ'a w Ultimate X... a tak... to nie wiadomo co z tego wyjdzie... Jakoś sam nie wiem czemu, ale jestem negatywnie nastawiony do tej walki... i tak jestem pewien, że Banderas wpadnie podczas walki i rozpierdoli Abyssa. :D Wkońcu to musi nastąpić. ;)

10 MAN ULTIMATE X MATCH: Yeah! To będzie najlepsza walka podczas gali, nie widzę innego rozwiązania... Skipper, Homicide, Lethal, to nie może być słabe! Takie nazwiska mówią same za siebie... ja jeszcze bardzo licze na pojawienie się mojego ulubieńca z Dywizji X, Peteya Williamsa... bardzo chciałbym zobaczyć go jeszcze z pasem mistrzowskim... 8)

Christian Cage vs. Chris Harris:Dwóch świetnych wrestlerów... nie wiem czemu, ale tu też mam jakieś obawy... że walka wyjdzie średnio. Ale liczę na to, że to tylko tak jakoś. :P No i liczę, że Christian pokona Chrisa... pewnie jak zwykle, jakąś tanią sztuczką... ale ważne, żeby wygrał. :D

Kurt Angle & Samoa Joe vs. Team 3D:No to 3D straci pasy... to dobrze, bo mam już dosyć Raya... Devona zresztą też... ale jestem ciekawy tego, jak skończy się sytuacja z Joe'm i Angle'm... pewnie Joe go jakoś wych*ja, tylko jestem ciekawy, jak to się stanie... no i mam nadzieje, że to Joe zdobędzie pasy Tag Team... no bo Angle i tak ma już dosyć, jak ja tego gościa nienawidze... :evil:

Ogólnie, gala zapowiada się średnio... ale mam nadzieję, że TNA mnie zaskoczy i naprawde zrobi dobre widowisko ze średniej karty. ;)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

3D vs. Angle & Joe A któryś z trójwymiarowych będzie latał z X title. Lepiej żeby to był Devon niż Wieprzu :D

Hmm... a czemuż to tak wszystcy nie lubią pana z nadwagą? :) Po tej walce raczej się wiele nie spodziewam. Nie pociąga mnie tak jakoś :P

Rhino vs. Storm.. Tutaj też może być ciekawie. Pojedynek alkoholików ;)

Aha, i na pewno poleje się kreeeew. GOREEEEE.

Ostatnie słowo (w sumie przedostatnie też) to określenia idealne :twisted: liczę na świetną walkę

Ultimate X Cudo powraca :D 10 zawodników X division w jednej walce!

To będzie coś! Ultimate X rulez!

Szkoda, że nie będzie walki Kaz vs Raven, ale za to mamy Frankie'go w Ultimate :mrgreen: Co z tego, że przedwczoraj dostał bęcki od kumpli? Jeżeli nie przeszkodzą mu w walce, może wygra? (sweet dream :mrgreen: ) Raczej wątpliwe, ale co tam :D