Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 15/07/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

victoryroad07_02.gif

Zapowiedziany main event:

victoryroad07_14.gif

1) Match of Champions:

TNA tag team champions vs TNA world champion & X division champion

Team 3d vs Kurt Angle vs Samoa Joe

Kto przegra straci pas/y.

- The return of Ultimate X.

- Christian Cage vs. Chris Harris.

- Rhino vs. James Storm.

- Eric Young & Gail Kim vs. Robert Roode & Ms. Brooks.

Edytowane przez Gość

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

12

• gigot

7

• pablo modjo

5

• Jacek_D

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Sądzę, że Team 3D nie dojdzie do Main Eventu Victory Road.. stracą pasy, na rzecz LAX lub Rick`a Steiner`a i Animal`a.. po czym na bank żaden z tag team`ów nie wykona pinu na Angle czy Joe, a co do tej pary to najbardziej prawdopodobne jest to, że Joe zdobędzie World Heavyweight Championship Angle`a.. i będzie pierwszą osobą która nosi tytuł X Divison i World Heavyweight jednocześnie.. na gali dojdzie też na pewno do pojedynku między Chris`em Harris`em a Christian`em Cage - cieszy mnie bardzo tak duży push dla Harris`a, pewnie walkę przegra, ale samo to, że mierzy się z byłym mistrzem jest niemałym wyróżnieniem.. Rhino prawdopodobnie będzie walczył z James`em Storm`em.. no i nie wiem gdzie dać AJ`a, może wmiesza się do walki z jakąś gwiazdą X Division - Sabin czy Lynn.. Eric Young pewnie zaliczy rewanż z Roode, ogólnie sądzę, że Main Event powinien się udać, jednak tytuł drużynowy musi zmienić właściciela..

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem Kurt Angle obroni pas na IMPACT. Co do tag teamów to nie wiem. Mogłoby Team 3D zachowac pasy. Kurt zachowa pas i będzie walczył w teamie z Samoa Joe w trakcie walki na Victory Road stanie się coś co odnowi ich feud. Co? Nie mam pojęcia. Ciekaw jestem jakie będą pozostałe walki na Victory Road pewnie coś z VKM i Christy Heeme. Pewnie jakaś walka X-Division.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Jacek_D, z tego co obserwuję to dojdzie do pojedynków - Rhino vs James Strom, Christian Cage vs Chris Harris, Kip James vs Lance Hoyt, Raven vs Kaz i Abyss vs Ricky Banderas - te walki to moim zdaniem pewniaki.. wciąż nie wiem co z AJ, Sting i Daniels nie pokazali się na ostatnim iMPACT!, może na następnym znów ich ujrzymy, liczę na to, że dojdzie do rewanżu w jakimś gimmick matchu. Spodziewam się dobrej gali, karta którą przedstawiłem wydaje się być jak najbardziej prawdopodobna.

Kurt obroni pas na Impact!, Team 3D to samo... i podejrzewam, że podczas Match of The Champions (który wg. mnie jest złym pomysłem) 3D stracą pasy na rzecz... Samoa Joe'a. Inne walki... no cóż, smakowicie szykuje się Harris vs. Cage (jeśli do takiej dojdzie, a wydaje mi się, że tak.), dalej, myśle że wkońcu dojdzie też do walki Raven vs. Kaz... w której stawiałbym na Ravena, wkońcu mógłby przestać jobbować... Rhino vs. James Storm... naprawde, to jest materiał na b.dobrą walke. Myśle że Rhino powinien być bardziej pushowany. No i Abyss vs. Banderas... wkońcu nowy potworek Mitchella powinien zadebiutować... szykuje się ogólnie dobra gala. ;)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

podczas Match of The Champions (który wg. mnie jest złym pomysłem)

Złym pomysłem będzie wtedy gdy Team 3D zdobędą pasy.. jakoś nie widzę ich w tej walce o wiele bardziej nadaje się tam LAX, bardzo utalentowana drużyna zarówno Hernandez jak i Homicide potrafią zrobić dobre walki, ponadto Homicide i Samoa Joe walczyli razem w ROH, więc znają już się na ringu. A Team 3D.. drużyna może i znana oraz legendarna jednak w walce przeciwko Samoa Joe i Kurt Angle nie sprawdziliby się.. bo pewne jest, że np Devon odbierze World Heavyweight title lub Devon X Division :wink: postać rzeczy zmienia się w przypadku LAX, gdzie prawdopodobne jest choćby to, że Homicide zdobędzie X Division title Joe. Liczę na wygraną LAX, muszą wygrać i znaleźć się w Main Event`cie Victory Road, koniec jobbowania!

W tej walce ma się odnowić feud Joe vs. Angle... wydaje mi się, że Joe spowoduje to, że Kurt straci pas. A co do LAX... walka pewnie była by dobra, ale nie wyobrażam sobie np. Homicide'a z dwoma pasami... nie chodzi mi tutaj o to, że ma on za małe umiejętności (bo jest świetnym wrestlerem) ale poprostu jakoś wątpie, żeby TNA zrobiło taki ruch... jednak obstawiam, że 3D obronią pasy na Impacie i to oni wystąpią w The Match of The Champions... bo jeśli nie oni, to w tej walce widział bym tylko Steiner Brothers. LAX, myśle, że ich czas jeszcze nadejdzie, chociaż bez Konnana to już nie to samo LAX. :|

Feud Kurt`a Angle vs Samoa Joe można powiedzieć trwał cały czas.. jednak mniej "intensywniej" po 30 Minute Iron Man Match na Final Resolution, Joe chciał rewanżu jednak Kurt mu go już nie dał, więc nie można było nazwać feudu jako oficjalnie zakończonego.. później tak jakby "uspano" ten feud po czym na Slammiversary Kurt i Joe przez większość walki zajmowali się jedynie sobą.. moim zdaniem bardzo dobrze, ich feud i walki bardzo mi się podobały i chętnie obejrzę ponowne starcie.

wydaje mi się, że Joe spowoduje to, że Kurt straci pas.

Niby jak? co zaatakuje Kurt`a po czym da go odliczyć Ray`owi czy Devon`owi.. przecież TNA żadnemu z nich nigdy nie da tego tytułu.. jeżeli Team 3D dojdą do tego Main Eventu będzie to klapa.. walka nie będzie trzymała tak dobrego poziomu, co innego gdyby na ich miejsce wmieszać LAX.. chociaż Ci ostatnio jobbują, w dodatku odszedł Konnan.. eh mało prawdopodobne jest ponowne odebranie tytuły 3D jednak liczę, że się uda :)

• Styl:  Jasny

Rhino vs. Storm może byc ciekawie. Mam nadzieję że szykuje się jakiś push dla Rhino. CC vs. Harris zemsta za KOTM. Co do Abyssa nie jestem pewien czy od razu na tym ppv będzie walczył z Banderasem. Walczył z Tomko więc teraz chyba czas na AJ'a. W końcu musi zemścic się na Christian Coalition. Kaz vs. Raven mam nadzieję że Kaz pokaże wiele akcji z X-Division a Raven troche hardcoru.I raczej pewne jest że Lance Hoyt zawalczy z kimś z VKM. Gdyby to TNA przyszedł X-Pac to można by było zrobic 6 man tag team Lance Hoyt Basham Damaja vs. VKM (spodziewam się ża X-Pac wszedł by w skład VKM).

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Jacek_D, co do wspomnianego 6 Man Tag Team to bardzo ciekawie się zapowiada, jeżeli faktycznie TNA zwerbuje Waltman`a to na Bound For Glory - najważniejszej gali TNA - walka jak znalazł, co do Banderasa.. może być prawdą co mówisz, czyli Abyss będzie walczył z AJ Styles`em - ich walki stały zawsze na wysokim poziomie, w NWA-TNA Weeklys czy na LockDown 2005, same piękne walki - z tego bym się bardzo cieszył i dopiero na PPV debiut Banderasa.. ciekawy pomysł i powiem, że bardzo prawdopodobny..

Ja chciałbym, aby na miejscu 3D byli Steiner Brothers... Joe zdradza Kurta, Scott zdobywa World Heavyweight Tittle. Należy mu się. :P Tyle, że Scott kontuzjowany... i nie wiadomo jak to będzie... Co do LAX, mówiłem, nie wyobrażam sobie Homicide'a z dwoma pasami, a Hernandeza to już wg... LAX napewno by zajobbowało, 3D pewnie zrobi to samo... więc chyba nie dadzą pasów LAX. A jakiś inny Tag może pokonać 3D i awansować do Match of The Champions? Wątpie... Jestem bardzo ciekawy, jak rozwinie się sytuacja Joe'a i Kurta podczas tej walki.

No tak Scott`owi należy się World Heavyweight title też tak uważam ale wyobraź sobie jakby ta walka wyglądała.. Steiners vs Angle i Joe.. zero poziomu.. gorzej niż z Team 3D jakby walczyli.. najlepsze wyjście moim zdaniem to LAX.

Ale... fani napewno bardzo chcieliby zobaczyć legendarnych Steiner Brothers w walce z Joe i Kurtem... No i jak mówiłem, wtedy Joe mógłby spowodować to, że Angle stracił by pas na rzecz... Steinera, który wkońcu mógłby coś wygrać w TNA... bo szmacą go... no a co do przeciwnika Abyssa... myśle że już czas najwyższy na Banderasa... Abyss vs. Styles... i interwencja nowego potwora Mitchella... naprawde szykuje się ciekawie.

Tak, pewne jest, że Banderas zadebiutuje w ciągu najbliższych dni, mógłby to być iMPACT! i od razu walka na Victory Road.. ale jak wiadomo lepiej smakuje to na co się dłużej czeka.. AJ Styles vs Abyss na Victory Road - jak już pisałem wyżej świetne rozwiązanie - po czym debiut i zaatakowanie Abyss`a przez BAnderasa, feud przez następne dwa iMPACT!y i walka na PPV Hard Justice.. to jest to!

A jakby tak AJ&Daniels wygrali tag team i w main evencie pokazali w koncu swoje umiejetnosci ? Dla mnie to rozwiazanie byloby najlepsze, oczywiscie jezeli chodzi o poziom i widowiskowosc walki !