Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

¤ TNA iMPACT 21/06/07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA 21 06 2007

Repley z Slammiversy

Na ringu jest Jim Cornnet zapowiada już Victory Road. Prosi na ring wszystich Champów TNA. W ME na następnym PPV będzie mecz mistrzów. Jay z Kurtem przeciwko każdy tytuł jest On the line. Zaczynając od dzisiaj przez następne trzy tygodnie wszystkie tytuły będa bronione. Kurt ma pretensje do Jima co ty od*ierdalasz(powiedział to) Kurt dziękuje sobie za to co zrobił, po drugie chcę podziękować sobie za to że dał z siebie wszystko, po trzecie dziękuje sobie za to, że jestem najlepszym zawodnikiem tej federacji. Zaczyna wyzywać fanów(Hell Turn ???) Jim jest wściekły ty jesteś mistrzem i musisz to udowodnić za tydzień zmierzysz się w 3 Man Match o pas kto wygra ten jest w Me na Victory Road. Dzisiaj zmierzy się Jay Leatha z Chrisem Sabinem i Samona Joe.

Backstage: Jeremy zapowiada, że TNA negocjuje z jakąś gwiazdą o przyłączeniu się do TNA. Przychodzi Jay mówi, że w niedziele pokazał na co go stać dzisiaj to udowodni.

Robert Roode / Ms. Brooks & James Storm / Ms. Moore vs Eric Young & Rhyno

Przebieg: Roode szybko atakuje Erica jednak ten pcha go na liny Lou Thesz Press to Punch ale Roode uwalnia się Back Drop wchodzi Storm atakuje Kolanem i wbija Erica w narożnik ten chce się zmienić ale dopada go Storm. Jeszcze raz w narożniku Storm robi Clothesline ale w Rooda zmiana z Rhyna powala wszystkich Shoulder Block Powerslam na Roode łapie Storma Belly to Belly Suplex kiedy go wykonał na plecy wskakuje mu Ms. Moore i ucieka za ring kiedy się odwraca dostaje Superkick od Storma pin 1..2.3

Zwycięzcy: Robert Roode & James Storm

Rhyno po meczu dostaje ataku szału rozwala wszystko wkoło siebie stół komentatorów schody krzesła.

Wpowiedź Jeffa Jarretta

Backstage: Wywiad z Joe. Jillian mówi twoi przeciwnicy.. Joe przerwa jej nieważne kto jest moi przeciwnikiem zdobędę X-Division Title, a kiedy będę z tobą w drużynie na PPV stracisz pas postaram się o to.

Chriss Harris vs Raven

Przebieg: Raven niszczy Harrisa za ringiem. Po powrocie na ring szybki Clothesline i Bulldog od Ravena. hariss leci na liny Lou Thesz Press kumple Ravena atakują Harissa z Kendo ale przybiega Kaz powala Ravena i jego kumpli Harris robi K-atomic pin 1...2..3

Zwycięzca: Chriss Harris

Backstage: Team Cage przygotowuje jakieś przedstawienie. Woła Chrrisa to ja Cage, Instant Classic. Wszyscy chcą być przy mnie paparazzi chodzą wszędzie za mną jestem gwiazda. Ty pozbawiłeś mnie tytułu odwdzięczę ci się za to poznasz co to cierpienie ktoś przychodzi do pokoju Cage woła o pomoc.

Na ring wbiega Abyss ciągnąc za sobą Cage bierze do ręki kij z Barbwire ale przybiegają Tomko i AJ. Powalają Abyssa jednak ten radzi sobie z nimi Big Boot w Tomko i ekipa Cage ucieka z areny.

Promo nowego potwora Jamesa Mitchela acha jego syna.

X Division Championship

Jay Lethal© vs Chris Sabin vs Samoa Joe

Przebieg: Sabin za ringiem Joe z Lethalem walczą kiedy pojawia się Sabin pada ofiarą Joe. Sabin i Lethal łączą sił przeciwko Joe powalają go Dropkikiem i sami zaczynają walczyć poza ringiem. Joe bierze rozbieg i skacze na nich. Już na ringu Joe obi Powerslam na Jay. Sabin powala obu Dropkikami lecz Joe zaczyna go Chopować. Atomic Drop na Sabinie Dropkicki i Elbow. Samoa zajmuje się Lethalem są na narożniku Joe spada, a Lethala zwala Sabin, Samoa Joe łapie sabina Muscle Buster pin 1..2..3

Zwycięzca: Samoa Joe nowy X-Division Champ

Zapowiedź TNA Heavyweight championship Match Kurt Angle vs Christian Cage vs Rhno

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Undertaker_4don

1

• mks1500

1

• robercik_88

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Zajebisty iMPACT!

Joe X division czempem! Tego się nie spodziewałem :D

Teraz dopiero będzie ciekawie, uł jeeee :P

Współczuje troche Black Machismo...

16476371734edf391100c30.jpg

Gala fajowa. Walka o X-Division Championship swietna. Nie spodziewalem sie wygranej Samoa Joe. Najlepsze bylo jednak kiedy Kurt Angle dziekowal sam sobie. Rozwalilo mnie to.

Jak to ruuuszy!

Samoa Joe nowym X division czempionem :D TNA nieźle mnie zaskoczyło :D

Wystąpienie Kurta Angle też niezłe :lol: jakby jeszcze stracił pas w najbliższej walce to dopiero byłyby jaja :lol: