Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Parę słów....#5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

czy w tna wszystkie upadki z wysokości są na ... kur... kartony po TV ?!?!?!?!?!?!? ... takie coś na najlepszym PPV roku ?

Pytasz o kartony czy pytasz o kartony po TV :P ? Nie wiem jak często są kartony po TV bo nie interesuje mnie ta część tego niby-show ale motyw z kartonami od kiedy ja oglądam to raczej nie częsty widok. Upadki to akurat TNA ma niezłe nawet, tzn. nie TNA a Abyss bo tam chyba tylko on spada na różnego rodzaju potrójne stoliczki czy dechy z drutami kolczastymi a potem ma takie fajne drgawki :lol:

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Willem

10

• damiandziki

8

• pawelzak1976

8

• hellner

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

pytam ogólnie o kartony ... bo upadek na kartony to może być na ogródku jak ktoś sobie amatorsko trenuje ;) ale nie na PPV ... przynajmniej mogli to jakoś bardziej zamaskować ... padaka.

spada na różnego rodzaju potrójne stoliczki czy dechy z drutami kolczastymi a potem ma takie fajne drgawki :lol:

jesteś przerażający ;)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

AtS, pierwszy raz widzę takie coś i w sumie nie mam pojęcia co za debil tak to zrealizował ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Hehe troszeczkę ten manewr wyszedł im po taniości - mogli chociaż jakiś efekt dodać (nie mówie od razu o wybuchach) np pare desek poleciałoby do góry lib poprost walnąć ten proszek co dają np do gitar aby zrobic lepszy efekt podczas uderzenia. A mi najbardziej zepsuło efekt szybkiego wyjścia po tym upadku i powrotu na ring. W WWE zazwyczaj kolesie po takich upadkach ie maja siły wstać. No ale zazwyczaj trafiają w "centrum głośnikowe" a nie w piramidkę pudełek zasłoniętych kotarką... :P

I mam pytanie... to ta gala była najważniejszą PPV roku? :shock: bo kurde myślałem, że to jakieś normalne PPV a nie a;la super brawl.... przecież dali tylko te swoje filmiki o 5 letnim stażu (czyli to co zwykle o Hoganie który na dziń dobry dostał gitarą i na tym skończyła się jego przygoda z TNA i pierdzielenie Jarretta... ) jak na 5 year anniversary to powinni coś sieknąć chociaż jak WM X pokazać kilka najwazniejszych momentów/walk z TNA. Bo to co pokazywali to wołało o pomstę do nieba....

[ Dodano: 23 Czerwiec 2007, 09:24 ]

a ja mam pytanie, czemu ten niby felieton jest w premium diszkuszion, skoro na wyniki jest odpowiedni dział?? ^^

001ug2mo4.jpg

Bo to są wyniki z przemyśleniami Pawełku i sie nie przyczepiaj tyle. A co do kartonów to fakt, że gad dem szajs na maxa, bo jakoś tak przypadkowo stały tam kartony...a zauwazyliście że prowadzimy nawet niezła dyskusje,ech

Bażanciku ja ci nie zapomniałem obrazy mojej Gail, dopadne cie hłe hłe hłe :P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Windows

Moim zdaniem gala Slammiversary wyszła bardzo dobrze, w większości walk - nie licząc występu Backlund`a i Shelley`ego - były bardzo dobre, co do upadku na kartony, to mi to nie przeszkadzało, widać było, że Tomko upadł z dużej wysokości i jeżeli upadałby na stoły mógłby nabawić się kontuzji, jednak fakt faktem, że mogli bardziej postarać się zakamuflować owe kartony, tak jak miało to miejsce na zeszłorocznym Bound For Glory, gdy Abyss i Brother Runt wspięli się na boczną ścianę tintantronu po czym wykonał Chokeslam na Runt`cie, który upadł właśnie na kartony i skoczył na niego podobnie jak na Tomko, wtedy nie było widać na co upadł i na pewno wyglądało to lepiej..

mam pytanie... to ta gala była najważniejszą PPV roku? :shock:

Nie.. była to wprawdzie jedna z tych ważniejszych PPV, ale najważniejszą jest Bound For Glory.

Jeśli już o felietonach, to tak słowem wstępu.. Jakaś chora moda zrobiła się na BGZ, co by wszystko co popadnie nazywać felietonem. Tymczasem, ze wszystkiego co było, to nie wiem, czy kilka by się znalazło - ot skróty gal, analizy (mniej/ bardziej dokładne), własne przemyślenia.

Dlatego podpowiem, że to będzie normalny post, a nie felieton :roll:

Slammiversary

Machismo i Sabin.

Wygrana Machismo - nie mogłem już zdzierżyć Sabina jako czempa. Nigdy mu nie ujmowałem talentu, ale ten chłoptaś jest po prostu nijaki. Brak mu tej charyzmy, którą prawdziwy mistrz powinien posiadać. A jeśli ją ma, to jakoś do mnie nie przemawia i jej nie dostrzegam..

Lethal też nie jest jakimś zajebistym przedstawicielem X-D, ale.. No właśnie.

Generalnie - przypuszczałem, że Sabin straci (w końcu) pas na jakiś, oby jak najdłuższy, czas.

Jednak, jak napisałem wyżej, Jay nie jest w chwili obecnej dobrym kandydatem - komedyjka w zabawę z gimmickami nie robi z niego wiarygodnego, poważnego czempa. Słusznie więc się stało na kolejnym iMPACT!, niech nie nosi na sobie tego ciężaru co by mu w diving elbow nie przeszkadzał :P

Cała sytuacja jest o tyle namieszana, że tutaj zazębiają się interesy kilku kolesi - zarówno tych, co mają na oku pas wagi ciężkiej (Joe), jak i tych sabinowatych kurduplów, z których przede wszystkim Shelley powinien był otrzymać push (ile można czekać).

Killings i Storm.

O ile Killings mnie mało obchodzi, to zupełnie nie rozumiem psioczenia kolegi W. na panów z byłego AMW.

Jakby nie było - zacząłem oglądać TNA nie wiedząc, kim oni są, co to jest to całe AMW, a słowa komentatorów, że to "best TNA tag team ever" ,mnie mało obchodziły - komentatorzy mówią to, co muszą mówić.

Ale wystarczyło kilka walk w ich wykonaniu, by się przekonać, że mogli mieć rację. Uwierzyłem im na słowo mimo, że nie widziałem poprzednich walk.

A ktoś, kto wyraża o nich taką oto opinię:

Ten (Harris - dop. he) też sie nadaje do Main Eventów jak ogon do świni. Niech lepiej sobie z Kałbojem Jamesem Stormem powalczy a nie za ME sie bierze.
Cóż, nie ma to jak silne argumenty. Sorry, Willem, ale Twój tekst to popis imbecylstwa i debilizmu (dość mocne słowo, ale tylko takimi operujesz jadąc po wszystkim i po niczym, ponadto idealnie oddaje wartość merytoryczną przytoczonego komentarza) - oczekujesz na HHH jak na zbawienie, wiecznego Main Eventera. Tyle, że obecnie HHH nawet w połowie nie potrafi sprzedać takich bumpów, jak Ci panowie. I nie mówię tutaj o nadpiłowanym młotku w głowę i żyletce co by zarost przyciąć - zachęcam do obejrzenia "Texas Death Match" z Sacrifice PPV..

Shelley i Backlund.

Walka taka, że szkoda gadać. I to akurat nie było żadne zdziwienie, bo starego dziada już nikt nie chce w tv oglądać.

Zgadzam się z Alustrielem, że to, co zdarzyło się po walce, było ciekawe.

Ja chcę feud Lynna (założyciela X-D) z Nashem (obecny "opiekun" X-D) - dobry start jako jego czynny powrót na ring.

A potem niech wali nie po pas, ale do walki ze Steinerami, Stingami, Angle'ami, Joe'ami. I mam gdzieś, co mówicie - Nash da jeszcze radę skopać parę tyłków.

W zasadzie, to do Sacrifice bodajże sam w to nie wierzyłem. Ale po kopniaku od Dutta, który otrzymał, i wziął mikrofon - ciągle było słychać tę charyzmę w głosie, bo to był Nash, którego pamiętam z WCW :mrgreen:

LAX.

Feudu Konnana i Hectora nie będzie, i dobrze. Niech legendy się poudzielają w TNA, ale poza tymi, które obecnie pokazują się na ringu, to reszta niech się trzyma z daleka.

Jest 6 narożników, jest Sting, Angle, Steiner (x2), Nash.. Będzie pewnie ktoś jeszcze, bo jedno miejsce jest wolne ;)

Czyli - niech promują nazwiskami, i tyle.

VKM.

Ponownie zgadzam się z Alustrielem. Wystarczy oglądać TNA i nie mieć klapek na oczach, żeby zrozumieć co miał na myśli pisząc, że są w TNA 4fun i nie sapią o pasy.

A kierunek, w jakim zaczął podążać feud z Hemme jest jak najbardziej słuszny - bo zaczynało wiać nudą po dobrym początku, TNA jednak nie daje ciała i jest w stanie wyczuć oczekiwania ;)

Potworek i Tomko.

Kartony wyglądały dziwnie, to fakt. Jednak może jestem jakiś popieprzony, ale nie to z tej walki zapamiętałem najbardziej (pozdro niektórzy).

Świetne widowisko, a motyw ze szkłem.. Szczerze, to nie wierzyłem, że to zrobią. Ja rozumiem pinezki, bejzbola z drutem kolczastym. Naprawdę, ale szkło?

Cholera, łeb z ziemi musiałem zbierać - wbrew pozorom (średnio groźnie wygląda), to jest jedna z najniebezpieczniejszych rzeczy, jakie kiedykolwiek we wrestlingu widziałem :shock:

Jeszcze Abyss to niech się wywraca, bo ma pewnie grubą tą swoją koszulkę, ale Tomko.. Koleś przyjął to na gołe plecy, szacun totalny. I pewnie to jest szkło cukrowe (czy coś takiego - używane w filmach w efektach specjalnych), jednak dalej tnie konkretnie..

KOTM.

Dobra walka, jednak mogli lepiej sprzedać końcówkę. Fakt, że każdy ledwo słaniał się na nogach (powiedzmy, że naiwnie tym sobie tłumaczę, dlaczego Harris nie zdjął ich obu, razem z drabiną - wiadomo, że chodziło o feud z Cagem).

Angle został mistrzem. Hmm.. Nie powiem, żebym był zaskoczony. Zadowolony też nie. Niemniej, jest gwarancją na dobre walki w najbliższych ME, toż to plus, nie?

Kończąc, TNA trzyma poziom moim zdaniem. Dużo jeszcze przed nimi, ale można być dobrej myśli.

Dyskusja na temat nie polega na cytowaniu tekstu tylko po to, by dorzucić trzy grosze złośliwości, bo i trzy grosze takie zdanie jest warte :P

chcelatooo.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Jakaś chora moda zrobiła się na BGZ, co by wszystko co popadnie nazywać felietonem.

Czepiasz sie hell ..A. Supron wszystko co popadnie nazywa Suplesami a nikt go jeszcze nie zwolnił .. :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

W końcu!!! No hellnerku mam nadzieję, ze będzie cos z feudu Lynn - Nash...ale jak na razie nie było do tego zadnego nawiązania i to mnie martwi najbardziej...chciałbym zobaczyc jak Kurt albo Joe przyjmuja big boota na twarz, albo Jacknife na stół...och

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Hehe, mam nadzieję ;)

TNA jest cholernie nieprzewidywalne, jednak coraz częściej Nash staje w roli tego bojowego gościa.

Też na to czekam ;)

chcelatooo.png

TNA jest cholernie nieprzewidywalne,

What? :shock: Hłe hłe hłe, zupełnie tak jak Vince McMahon :lol:

Willem, nie mam na myśli wyników/ zakończeń walk (choć potrafi zaskoczyć).

Raczej to, w jaki sposób prowadzą feudy, wprowadzają nowych zawodników.

Fakt, że ze względu na to, że jest to federacja mniejsza mają ułatwione zadanie, bo i przecieki łatwiej im kontrolować.

chcelatooo.png

hellner, z Willemem nie ma co dyskutować.

Nie wiem po co on w ogóle ogląda wrestling skoro zajmuje się tylko wytykaniem błędów i krytykowaniem.

Jak widzę jego posty na temat TNA to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera :mrgreen:

Jak widzę jego posty na temat TNA to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera :mrgreen:

Uważaj żeby sie w jajko nie wbił bo nie będzie co "ukręco" :lol:

hellner, z Willemem nie ma co dyskutować.

Nie wiem po co on w ogóle ogląda wrestling skoro zajmuje się tylko wytykaniem błędów i krytykowaniem.

Zobacz misiu swoje posty. Biadolisz jakie to TNA jest fantastyczne, spuszczasz sie w opisywanie jakiś gównianych feudów a jedyne co piszesz o RAWach i Smakach to że są nudne choć ogladasz je pewnie co 5 tydzień. Ja chociaż jestem na bierząco z TNA i moge sobie krytykować bo wiem przynajmniej co krytykuje :P

Willem, I tu się mylisz, bo jak widzę że RAW jest dobry, to tak właśnie piszę :P Czasami ale zadarza się ;)

Ostatnio np RAW z draftem był bardzo dobry :P