Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Parę słów....#5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Tak sobie wczoraj obejrzałem Slammiversary i stwierdziłem, że czas na jakieś podsumowanie obecnej sytuacji w TNA. PPV dobra, fajne walki, postarali się chłopaki. Ale ok po kolei...pierwsza walka o pas X. W końcu wygrana Machismo, powiem szczerze że wcale na to nie liczyłem, a tu jako taka niespodzianka. Ale jest to na pewno powiem świeżości, wyjdzie na dobre TNA. I tu nasuwa się pytanie czy nie ma to związku z pomysłem wprowadzenie pasów tag dywizji X...jeżeli tak to na pewno pierwszymi kandydatami są Sabin i Shelley, ale to sie okaże. Ciekawe tylko teraz komu dadzą do feuda Machismo...????

Lecimy dalej...walka Storma i Killingsem, który powrócił jako hell, na Lynna i dziwnego kolesia z NFL. Szczerze to powiem, że ta walka w ogóle mnie nie interesowała, ale rzuciłem okiem. Wynik był raczej wiadomy, walka też żadnej rewelki nie zrobiła. Ciekawe czy jest to jednorazowy feud, czy pociągną go dalej, jak dla mnie to będzie zapychacz dziur. Też należy tu postawić pytanie co z Ronem...wrocił jako hell, tylko że gdzie go włożyc....

Next - Shelley vs. Backlund - no walka żałosna, ale z wiadomych przyczyn, ważniejsze jest jednak to co zdażyło sie po walce. Atak Sabina i Alexa na Backlunda, wybiega Lynn i... big boot od Nasha...należy powiedziec WTF???!!! Krązyły plotki o powrocie Nasha na ring, ale feud z Lynnem, echem...dziwne to jakieś...hell turn Nasha...bleeee...nieee!!!! No ok ale zakładamy taki scenariusz, to teraz tylko trzeba czekać na to, az Nash weźmie swoich przydupasów Alexa i Krzysia i skopią Machismo, któremu zapewne pomoże "Guru" Sonjay. Ale doc zego to doprowadzi??? walka Nash vs. Lynn??? Czyżby Nash miał połozyc Lynnowi, żeby umożliwić mu 'drugi powrót", no cóż okaże się.

Sprawa LAX - trochę nurtuje mnie problem tego teamu, bo na pewno ich sytuacja stanowi jako taki problem dla TNA, bo jak widać nie maja na nich pomysłu, dają im walkę z Senshim I Rhino, e tam lipa. Odsuneli ich od walki o pasy TAG, co jest wielkim błędem, bo jako team LAX jest świetny, w porównaniu do 3D. Weszli w feud z Hectorem, którego nie mogą wygrać, mogliby doprowadzić do walki Konnan vs. Hector, ale chyba nic z tego nie będzie..chociaż może...jak dla mnie LAX się strasznie marnuje, ale wyniki to też z braku dobrych teamów w TNA, AMW nie ma, Naturals nie ma, Steiner Bros nie ma na obecną chwile, wiec wielka lipa. Mam nadzieje, ze LAX nie pójdzie w odstawkę....

Sprawa 3D - powiem tak - nuda, nuda, lipa, lipa. Walka o pasy żałosna, jak każda ich walka zresztą, nie pokazują nic ciekawego, powinni i zabrać te pasy jak najszybciej i dac nawet Steinerom, którzy przypuszczam że tez nie pokazaliby rewelki. W feudzie z LAX jesczcze jakoś wyglądali, ale teraz robią lipe.

Feud VKM vs, Basham and Damager - no powiem, ze tu został wykonany świetny krok ze zdradą Lance'a. Trochę się zaskoczyłem, ale pozytywnie. jest to na pewno jakies ubarwienie tego feudu. Teraz za pewne VKM będzie bite przez jakis czas, ale jak przyjdzie do jakiegoś PPV, to nie jobbna. Można spojrzec na walki w tym feudzie i zawsze na Christy rzucic okiem, :). Jestem ciekaw jak to sie dalej rozwinie, szkoda tylko ze nie włączaja ich do walki o pasy TAG. Chociaż VKM, to w sumie taki dziwny team, wydaje mi się że są w TNA 4Fun, i nie sapią że nie maja walk o pasy itp.

I co tam zostało...a... sprawa pana A. i pana T. - Abyss powraca ale jako hell czy face??? trudno powiedzieć...styl walki dalej Hardcore, te same ruchy gesty itp., ale na szczeście brak Mitchella, co na pewno na plus. Myśle, ze TNA będzie szło dalej w kierunki jego feudu z panem T. ale nie za długo. Abyss powinien dostać szanse walki pas, widziałby go tez w teamie ze Stingiem. Ciekawe jaki pomysł ma na niego TNA. Trzeba chyba poczekać na nowego monstera Mitchella, ale coś zamulala z nim. Wtedy na pewno rzuci się o na Abyssa, ale zostanie rozjebany za pewne. Teraz pan T. Jak dla mnie Tomko jest za mało wykorzystywany, trochę lipa, ze po tej walce z Aj'em nie odszedł od CC, powinien to zrobić i walczyć solo, wieksze możliwości, albo przejśc face turn, nawet może team z Abyssem. Walka na PPV świetna, zrobiłi ładny hardcore show. Tak fajnie się Tomek złamał na szkłach, Się dziwie że Abyss tak przyjmuje wszystko, jakieś pinezki szkła itp., koleś ma naprawdę z głowa;). Abyss dostanie pusza i do do Tomka, to ch***j wie :)

IC TAJM FOR MEJN IVENT - KOTM MATCH - jestem mile zaskczony, walka bardzo dobra, ale od razu rzuca się w oczy sprawa Stylesa...hmmm...zawodnik o takich możliwościach jest jak zawsze szmacony, kto przyjmuje najwięcej finisherów na morde??? Oczywiście AJ...kto leci na stół...AJ, sam Cornette powiedział, że ma odejśc od CC, mam nadzieję ze to nastąpi. Fajnie, ze umieścili Harrisa w tej walce, pokazał naprawdę dobry wrestling, ciekawe co jest dla niego szykowane, pewnie pusz, tylko ze z kim feud???? Widać tez, ze TNA już tak nie daje Joe wygrywać, owszem walczy w ME, ale jak na razie, znaczy od momentu przyjścia Angle'a do TNA, Joe nie może nic zdobyć. Sława Angle'a jest wielkim kosztem Joe. Po cichu liczyłem na to ,że walkę wygra Christian, bo jako hell champ jest świetny, lub tez Harris, całkowite zaskoczenie, a tu mi Kurcik pasek zawiesił. Nie zaskoczyło mnie to wcale, tylko0 że nasuwa się pytanie, jak długo będzie trzymać pas...ja daje głowe, że co najmniej 3 PPV, w zyciu nie da sobie go odebrać. Na bank będzie feud z Joe i walka o pas między nimi...mam nadzieję że Cage coś zamiesza, chyba że Tomek i Aj go opuszczą....

To tyle, jakieś opinie mile widziane.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Willem

10

• damiandziki

8

• pawelzak1976

8

• hellner

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

CC jest świetny?? Dla mnie pas mógłby zdobyc Joe, lub AJ i nikt więcej. Przez Kurta TNA zapomniało o swoich.

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

• Reputacja:   2

Next - Shelley vs. Backlund - no walka żałosna, ale z wiadomych przyczyn, ważniejsze jest jednak to co zdażyło sie po walce. Atak Sabina i Alexa na Backlunda, wybiega Lynn i... big boot od Nasha...należy powiedziec WTF???!!! Krązyły plotki o powrocie Nasha na ring, ale feud z Lynnem, echem...dziwne to jakieś...hell turn Nasha...bleeee...nieee!!!! No ok ale zakładamy taki scenariusz, to teraz tylko trzeba czekać na to, az Nash weźmie swoich przydupasów Alexa i Krzysia i skopią Machismo, któremu zapewne pomoże "Guru" Sonjay. Ale doc zego to doprowadzi??? walka Nash vs. Lynn??? Czyżby Nash miał połozyc Lynnowi, żeby umożliwić mu 'drugi powrót", no cóż okaże się.

No k..... taka sensacja że normalnie zaraz zaczne całe IMPACKTy ogladać, kogo jeszcze obchodzi ten stary pierdziel? :roll:

Sprawa LAX - trochę nurtuje mnie problem tego teamu, bo na pewno ich sytuacja stanowi jako taki problem dla TNA, bo jak widać nie maja na nich pomysłu, dają im walkę z Senshim I Rhino, e tam lipa. Odsuneli ich od walki o pasy TAG, co jest wielkim błędem, bo jako team LAX jest świetny, w porównaniu do 3D

Przeciaż oni walczą tak samo słabo. Co LAX pokazuje więcej niż 3-D? Czasem Hernandez coś ciekawego pokaże podobnie jak D-Von a Pig Bubba i Homicide to sie nadają na ostatnich jobberów na Smackdownie :evil: Pozatym walka LAXów z Senshim i Rhino była jedną z 3 ciekawych walk na tym PPV więc nie narzekaj, wreszcie coś innego niż LAX vs #-D odcinek 3233

Chociaż VKM, to w sumie taki dziwny team, wydaje mi się że są w TNA 4Fun, i nie sapią że nie maja walk o pasy itp.

Popis autora :lol:

sprawa Stylesa...hmmm...zawodnik o takich możliwościach jest jak zawsze szmacony, kto przyjmuje najwięcej finisherów na morde??? Oczywiście AJ...kto leci na stół...AJ, sam Cornette powiedział, że ma odejśc od CC, mam nadzieję ze to nastąpi

A kim mają k***a rzucać workiem pyrów Cyckiem Joe i jego 300 funtów sadła? Wiadomo że zawsze najmniejszym sie rzuca bo to najłatwiej pokazać. A AJ mimo wsyzstko nie był aż tak szmacony w tej walce, czasem nawet pogonił wszystkich tylko zamiast kogoś wyliczyć to on sie na klateczke wdrapywał. Kim w WWE najczęściej sie rzuca? Wiadomo że korniszonem Reyem Mysterio a to wcale nie oznacza że go szmacą.

Fajnie, ze umieścili Harrisa w tej walce, pokazał naprawdę dobry wrestling, ciekawe co jest dla niego szykowane, pewnie pusz, tylko ze z kim feud????

Ten też sie nadaje do Main Eventów jak ogon do świni. Niech lepiej sobie z Kałbojem Jamesem Stormem powalczy a nie za ME sie bierze. Ja już bardziej bym widział go w parze z Frankiem Wajczekiem przeciwko Stormowi i np. Roode o ile zakończą wreszcie ten teatrzyk z Youngiem.

a tu mi Kurcik pasek zawiesił. Nie zaskoczyło mnie to wcale
że ta walka w ogóle mnie nie interesowała, ale rzuciłem okiem. Wynik był raczej wiadomy, walka też żadnej rewelki nie zrobiła.

Następny NOrbas co wszystko wie, wszystko przewidział i wszystko było logiczne, gówno było logiczne jak by wygrał Cage też byś pewnie napisał że było logiczne

Ogólnie felieton rzeźnia :P

• Reputacja:   3

Miałem napisać w wynikach... ale zobaczyłem felieton (czytaj wyniki vel Alustriel) to sobie u niego nabazgrole...

To moje pierwsze PPV TNA od czasu kiedy Jarrett pokonywał Nasha na każdej gali czyli od 2004 roku. I nic się tu kurde nie zmieniło... jak pare lat temu potrafili naprawde śmignąć porządne mecze to dziś czułem się jakbym oglądał jakieś 3 ligowe PPV ECW (te obecne)

Nash - stary, przygarbiony - aż dziw bierze, ze tego boota zrobił - oby po nim znowu nie pauzował... :mrgreen:

Reszta meczy (może z wyjątkiem ME - który tez nie zachwycił) w zasadzie ssie... niczym te TNA nie różni się od obecnego WWE (no chyba mają słabsze feudy) Pobrali tych joberków z WWE i wepchneli ich do main eventów... Bashamy, Tomki - damn! Ci kolesie powinni walczyc na Explosion. Sting? pffff... nawet Angle chodzi jakby kołek połknął... lol nawet komentator nie wie w ile sekund Nash pokonał Backlunda! Nash jełopa poprawił, a ten za pare minut znów... co za idiota!

Jedynie AJ wykonał kul akcje no i Joe pokazał się z dobrej strony - a reszte to niech na tych Imaktach pokazują bo to się na gale nie nadaje...

Kim w WWE najczęściej sie rzuca?

bierze się jeszcze Hardych aby wyłorzyli się na stole :mrgreen:

Ogólnie felieton rzeźnia :P

bo to nie jest felieton - tylko wyniki :P przenieść to do odpowiedniego działu bo śmietnik ten kolo robi :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

bo to nie jest felieton

No niby tak ale według autora to ma być felieton :P Powiedzmy że to felieton następcy rzeźnika Napadli go w PL :D

i to ma być podsumowanie obecnej sytuacji TNA...? na podstawie jednej gali... :P ja który nie oglądam TNA, gówno się dowiedziałem :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

Dowiedziałeś sie kto jest cieńki :D Tzn. wsyscy są cieńcy, wszyscy gówno pokazują a według autora to jest najciekawsza federacja skoro tylko ją ogląda :P A jak mu polecam ostatni Smackdown który według mnie zasługuje na ocene 11 w skali 1-10 to on nie chce :lol:

Ech tam Bażancik i Grejt bujac sie, nie lubie juz was, i nie jechac mi tu po Nashu kurde bele!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Do rzeźni z tym! :twisted:

lincz!

lincz!

:mrgreen:

PS dobrze, że tej zezowatej japonki Gey Kim nie było na gali, bo dopiero byłby shit :P

001ug2mo4.jpg

Co ty mi tu kurde na Gail najeżdzasz!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: !!!!

O nie wypowiedziałeś mi ty samym wojne....moja kochana Gail!!!!!

A tak poza tym to była, hłe hłe hłe!!!

Alez za to jaki tyłeczek ma, na pewno lepszy od twojego ty niedobry ty jeden ty :P

A potem skopała Ms. Brooks :P

Która bez okularów wygląda jak pingwin a nie jeden sie nią wczesniej podniecał :P Założyć okulary k***a jak wrestling oglądacie :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Zaraz ten temat do rzeźni pójdzie przez te Wasze głupkowato-śmieszne komentarze :P

16476371734edf391100c30.jpg

widzę, że rozmowa zeszła na raczej luźny tor ... to ja jeszcze zapytam tych którzy oglądają "to" TNA ;)

... walka Abyss vs. Tomko - czy w tna wszystkie upadki z wysokości są na ... kur... kartony po TV ?!?!?!?!?!?!? ... takie coś na najlepszym PPV roku ? (bo podobno takie miało być)

jak to zobaczyłem to najpierw się skrzywiłem zniesmaczony a potem roześmiałem.

nie powiem ME nawet, nawet ... choć porównanie go przez Pawła do 3 ligi ECW (obecnego) jest lekkim przegięciem ... ale tylko lekkim ;)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg