Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Paul London & Brian Kendrick pokonali The World's Greatest Tag Team

Jeff Hardy pokonał Daivari'ego

Umaga vs. Mick Foley (No Contest)

Women's Champion Melina & Jillian Hall pokonały Candice Michelle & Mickie James

Randy Orton & King Booker pokonali WWE Champion'a John'a Cena'ę & Bobby'ego Lashley'a

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Andre.

2

• Willem

2

• Undertaker_4don

1

• pawelzak1976

1

Top użytkownicy w tym temacie

RAW 18 06 2007

Na ring wchodzi Mick Foley mówi Przedstawienie musi trwać. W zeszłym tygodniu mogliśmy zobaczyć wiele ciekawych rzeczy. Dziękuje rodzinie Vinca zaczyna coś WWE C.... ale na ring wchodzi Randy Orton. To było nieprawdopodobne Mick gadasz o takim głupim temacie co się stało z Vincem, Vince nie miał prawdziwych przyjaciół i co ty tutaj opowiadasz to bzdura. Pojawia się King Booker bez korony ale w graniaku. Rozumiem wielu z was uznających słowa Foleya. Zobaczcie np. Lashleya to Vince pozbawił go tytułu dlaczego dlatego, że wygrał z min na WM jednak Lashley nigdy nie ...Wchodzi Lashley powala Kinga no i pojawia się Abaduuuu..........(Yeah:P) John uspokaja wszystkich Cojack Ice Ventura spokojnie chcę zadać pytanie co stało się z Vincem kiedy wszedł do limuzyny. Każdy mógł to zrobić tak Vince był bossem ale kto chciałby dla niego źle. Wymienia wiele zawodów w rymach oczywiście publika już sika :P To co musimy zrobić teraz to spełnić życzenie rodziny Vinca. Wchodzi Coachman patrzycie na pięć gwiazd które zmierzą się na Vegeance tak Vince chciał aby Show trwało dalej. Dzisiaj Randy Orton będziesz w Team z King Booker przeciwko Lashleyowi i Cenie, a dla ciebie Mick jest Umaga.

Paul London & Brian Kenderick vs Shelton Benjamin & Charlie Hass

Przebieg: Szybki początek. Kiedy sędzia nie widzi Shelton sprzedaje potężnego kopa Londonowi ass jeszcze parę Chopów zmiana z Benjaminem. Ten też radzi sobie z Londonem jednak udaje mu się zmienić parę Dropkicków. Hass robi German Suplex ale Brian ląduje na nogach robi Dudley Doga(Nie wiem jak w jego wykonaniu to się nazywa) pin 1..2..3

Zwycięzcy: Brian Kenderick & Paul London

Backstage: Jakiś detektyw przesłuch***je Coachmana

Na ring wchodzi Carlito. Moje imię to Carlito i wszyscy wiedzą, że jestem cool Vince też był w miarę Cool ale chcę powiedzieć coś o draft Ric Flair i Torrie uciekli mi na Smackdown ja jestem Carlito i ja.. Muzyka Sandmana ten wchodzi na ring Sandman chce go uderzyć z kendo ale Carlito ucieka.

Backstage: Shad i JTG wypowiadają się o Vince i mają super serię na sprzedaż jego rzeczy. Kubek z ktorego pił i jego schab którego nie zdążył zjeść, kosz na śmierci którego używał.

Daivari vs Jeff Hardy

Przebieg: Divari dostaje baty Jeff szybko wchodzi na narożnika ale Divari zrzuca go Arm Lock. Chwila dla Divariego i znowu Arm Lock, jednak Hardy odzyskuje siły Facebuster pin 1..2.Kick out Spiral Tap z narożnika pin 1..2.Kick out. Dropkick z narożnika Suplex pin 1..2kick out Divari robi Body Slam i Leg Drop. hardy jednak łapie Divariego Twist of Fate wchodzi na narożnik Swanton Bomb pin 1..2..3

Zwycięzca: Jeff Hardy

Cade i Murdoch grożą Hardemu w niedziel udowodnią nim swoją wyższość ale Hardy nie chce tego słuchać skacze na nich i opuszcza arenę.

Coachman rozmawia przez komórkę opowiada o swoim przesłuchaniu. Przychodzi do niego Iron Shaik proponuje swoje Talk Show na RAW ale Coachman musi to przemyśleć. Pojawia się Faraqqq Damn.

Backstage: Regal zarywa Marie ale przeszkadza im Marella. Regal odchodzi, a Maria zarywa Marelle.

Kolejna wypowiedz kierowcy limuzyny na temat zdarzeń z zeszłego tygodnia.

Mick Foley vs Umaga

Przebieg: Fole od razu zaczyna atakować Umage. Kiedy chce się bić w Umage ten powala go Clotheslinem.. Jednak Foley przejmuje inicjatywę uderza Umagę krzesłem jednak ten rewanżuje się Superkikiem kładzie Foleya przy schodach i wbija się w niego. Sędzia woła medyków.

Zwcięzca: No contest

Backstege: Foley jest u lekarza przychodzi detektyw chce przesłuchać Foleya ale lekarz muz abrnia.

Na ring wchodzi Mr.Kennedy. dziwnie się czuł wychodząc dzisiaj nie czul się z dobrze fizycznie. Vince nie żyje ale jest w RAW. Smackdown już mu naprawdę naprawdę .. to co wam. Vince nie miał talentu on był geniuszem (You Sack) Jednak ludzie nie mają respektu dla mnie. Jestem szanującym człowiekiem. Szanowałem Vinca, rozmawiałem z nim o wszystkim. Powiedział mi dobre rzeczy spotykają dobrych ludzi. Trzeba tylko trochę popracować aby do nich sięgnąć. To był dobry człowiek był dla mnie jak ojciec i dedykuję mu moją karierę Vincent Keendy McMahon.....McMahon

Melina & Jillian vs Mickie James & Candice Michelle

Końcówka: Wchodzi Mickie dwa Clothesliny i Supelx to pin wbiega Jillian ale Mickie robi Hurracanrana zabiera się za Meline Neckbreaker pin 1...2Jillian przeszkadza Michelle zajmuje się Jillian. Mickie robi Roll up 1..2.Kick out Melina robi Reverse DDT pin 1..2..3

Zwycięzcy: Melina & Jillian

Śmieć Vinca wydarzenie wszystkich gal WWE

Randy Orton & King Booker vs John Cena & Lashley

Przebieg: Zaczynają afro amerykanie. Lashley przeważa Suplex, pcha Bookera Shoulder Block jeszcze raz Powerslam wchodzi Cena i Orton. Cena wchodzi Suplex zmiana z Lashleyem czyszczą ring. Po powrocie Randy zakłada Sleeper Cenie. Jednak Cena uwalnia się. Odbija sięod lin i przewraca Ortona wchodzi Booker pcha Cene na lin Dropkick. Booker zakłada Sleepe, John szybko wychodzi odbija się od lin ale dostaje elbow wchodzi Orton. Ten pracuje nad Ceną w parterze Sleeper, Cena długo wychodzi ale w końcu mu się udajesprzedją sobie naraz Clothesline. Wchodzą Booker i Lashley. Drugi powala Kinga ale Orton pomaga Kingowi. Lashley robi Spinebuster na kingu ale wchodzi orton RKO pin 1..2..3

Zwycięzcy: Randy Orton & King Booker

Backstege: Z białej limuzyny wychodzi Stephanie Hamsley-McMahon.

Promo Snitsky

Stephanie rozmawia z Coachmanem.

Na ring wchodzi Stephanie chciałam podziękować wszystkim za pomoc w tych trudnych chwilach. Za tydzień odbędzie się 3h RAW pamięci mojego ojca. Na Vengeance moja rodzina dowie się kto zrobił to mojemu ojcu.

Match niezły, zresztą London & Kendrick mnie do tego przyzwyczaili. Fajnie chłopaki latają :). Benjamin i Haas nic wielkiego nie pokazali, ale też nie byli balastami.

Jeff Hardy pokonał Daivari'ego

Żadna niespodzianka... Hardy utrzymał swój poziom, dużo dynamicznego wrestlingu... fajny segment na zakończenie z Murdochem i Cadem.

Bardzo, bardzo mizernie... Poza niezłym chairshotem Micka nic ciekawego się tu nie wydarzyło.

Women's Champion Melina & Jillian Hall pokonały Candice Michelle & Mickie James

Nie chciałem oglądać tej walki, ale obejrzałem i... nie zawiodłem sie :P. Jak na divy naprawdę dobre widowisko, zwłaszcza ostatnia akcja Meliny ( :* ) ;).

Randy Orton & King Booker pokonali WWE Champion'a John'a Cena'ę & Bobby'ego Lashley'a

Nie spodziewałem się takiego wyniku... Całkiem fajne show, Lashley zwłaszcza pokazał się z dobrej strony.

Ogólnie RAW mi się podobał... Może nie zobaczyliśmy w nim zbyt wiele techniki, ale mi to nie przeszkadza. Wrestling to przede wszystkim show, a ten RAW takowym był :).

Co do celebracji śmierci Vinca... Coś mi się zdaje, że on na tym poniedziałkowym RAW jednak wróci z zaświatów... A cała ta akcja została zorganizowana w celu podwyższenia ratingów.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   2

Kojot napisał/a:

Match niezły, zresztą London & Kendrick mnie do tego przyzwyczaili. Fajnie chłopaki latają :) . Benjamin i Haas nic wielkiego nie pokazali, ale też nie byli balastami.

A ja sie zawiodłem. Myślałem że to będzie walka na miare tych dwóch teamów a te bambry z "bookerni" skrócili ją na maksa żeby pokazać 10 minutowe pierd.....e Kennediego o McMahonie :evil:

Kojot napisał/a:

Nie spodziewałem się takiego wyniku... Całkiem fajne show, Lashley zwłaszcza pokazał się z dobrej strony.

Co w tym dziwnego że Lashley pokazał sie dobrej strony? Pewnie gdyby sie nie czytało głupich postów "ekspertów" typu "Lashley nie potrafi walki prowadzić" albo "Lashley jest cieńki bo jest słaby przy micku" itp. to takie opinie pojawiałby sie częściej :evil:

Przez chwile sie bałem że niezniszczalnego Buldożera podłożą dziadkowi ale na szczęście tak sie nie stało. Tak w ogóle to co Foley znowu robi na RAWie? Czyżby książka sie słabo sprzedawała :D

Gdzie jest IOOT SNITSKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :evil::D

A ja sie zawiodłem. Myślałem że to będzie walka na miare tych dwóch teamów a te bambry z "bookerni" skrócili ją na maksa żeby pokazać 10 minutowe pierd.....e Kennediego o McMahonie :evil:

To gadanie Kennediego było wymuszone... Bo co przez te pare tygodni/miesięcy kontuzji będzie robił Kennedy na RAW? Poza tym mimo wszystko dobrze gadał... A przynajmniej dobrze by gadał, gdyby ktokolwiek z widowni wierzył, że Makman naprawdę nie żyje :P.

Co w tym dziwnego że Lashley pokazał sie dobrej strony? Pewnie gdyby sie nie czytało głupich postów "ekspertów" typu "Lashley nie potrafi walki prowadzić" albo "Lashley jest cieńki bo jest słaby przy micku" itp. to takie opinie pojawiałby sie częściej :evil:

Nic dziwnego! Napisałem, że zaskoczył mnie wynik, a nie postawa Lashleya. Lashley to dla mnie dobry wreslter, w ogóle ja lubię powerów, więc nieporozumienie małe zaszło ;). Jak dla mnie te wypowiedzi o tym, że Lashleye czy Goldbergi nic nie potrafią też są bez sensu... Tak, za to techniczni wrestlerzy wiele pokazują, dźwignie łokciowe i inne duperele, które i tak są udawane :roll: . Ale to już temat na oddzielną dyskusję.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   2

A przynajmniej dobrze by gadał, gdyby ktokolwiek z widowni wierzył, że Makman naprawdę nie żyje :P .

Szkoda że sie nie popłakał jeszcze :D Albo żeby wszyscy sie ustawili w rządku i zaczęli płakać nad wielkim Mr Makmanem :P

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No nawet niezły był ten RAW :P

plusy:

- draftu ciąg dalszy - Kendrick i London na Raw? no tu mnie zaskoczyli, myślałem, ze to interpromoszial mecz :P

- czyste pyknięcie czarnucha przez Ortona. No tu mnie zaskoczono całkowicie. Dwóch terminatorów nie świętowało na ringu? hehe :mrgreen:

- mniej szopki z Makmanem niż sie spodziewałem :P

minusy:

- Daivari... po cholerę ten cieć na Raw? chyba do jobowania...

001ug2mo4.jpg