Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione dyscypliny sportu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. LEKKA ATLETYKA (uwielbiam oglądać, sam nigdy nie byłem wybitny, chodź nieźle mi idzie na długie dystanse ;)).

2. Siatkówka (gram, oglądam i kibicuję :)).

3. Koszykówka (ale tylko NBA i dobre reprezentacje... Europejskiej koszykówki nie mogę znieść).

4. Tenis ziemny (gram często, kiedyś nawet miałem medal Mistrzostw Województwa do lat 14, ale już nie trenuję... Niestety :().

5. Piłka nożna (lubię pograć, kiedyś trenowałem jako bramkarz, jak oglądam to tą na wysokim poziomie).

Jest jeszcze pływanie, F1, żużel, snooker, sumo, boks, K1, MMA, UFC... Ale miało być pięć, więc dałem pięć :P. Ale ogólnie mało którego sportu nie lubię.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

2

• przemo14

2

• MadejPyskowice

2

• Despero

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Piłka Nożna - niegdyś często pogrywałem i się mocno nią interesowałem. Nawet na mecze Lecha chodziłem :P Teraz już nie mam takiego zapału do tej dyscypliny, ale zawsze będzie Nr.1 u mnie :wink:

2. Boks - przed zeszłorocznym wypadkiem trenowałem. Za jakieś pół roku zamierzam znów rozpocząć treningi, mam nadzieję ,że nie pójdą one na marne :P Acha, bardzo lubię także oglądać tą dyscyplinę sportu :wink:

3. Skoki Narciarskie - zimą zwykle nie ma co robić, więc warto czasem popatrzec na Małysza :) A i emocje są często niezłe :wink:

4. Lekka Atletyka - szczególnie wszelkie biegi, chody i temu podobne.. poprostu lubię :wink:

5. Formuła 1 - interesuję się nią od czasu debiutu Kubicy^^

• 1 miesiąc temu...

1. F1 - od 10. roku życia bodajże. Oglądalem jeszcze na specjalnych 7 kanałach na C+ z różnymi widokami. ;] Ostatnio mniej bo nienawidze różnych manii Polaków i tego, że F1 dali na polsat. wrrrr Kibicuje zawsze Icemanowi (K. Raikonnen).

2. Snooker - od pół roku. Ulubiony zawodnik - Ding Junghui.

3. Pływanie - tutaj dlatego, że lubie pływac, a zawody oglądam jak są w TV. ;]

4. Kosz - też bardziej dlatego, że lubie grac w niego. Poza tym nie mam dostępu do NBA.

5. chyba nic :D

1. F1

2. K1

3. Siateczka

4. Cross

5. Snooker

1. Piłka Nożna

2. Koszykówka ( NBA )

3. Wrestling

4. Bilard ( również Snooker )

5. Tenis Ziemny

6. oraz inne, których nie wymieniłem

W/w pozycje są jak dla mnie bez różnicy jeśli chodzi o kolejność :P

Ciezko wybrac :P Kolejnosc przypadkowa:

1. Snooker - Bo lubie... Ogladam hm.. 5 lat bedzie :P Ulubiony zawodnik O'Sullivan :) (Hehe ktos wyzej napisal o Dingu ;) Pamietam jak mu Roniek na Mastersie wpierdolil :P )

2. Moto GP - Tez lubie... Ogladam tez cos kolo 5 lat, ulubiony zawodnik Valentino Rossi.

3. Biathlon - Fajna rzecz, do tego super komentarz :P Ogladam tez cos kolo 5 lat, ulubiony zawodnik Bjoerdalen i Sikora.

4. SKoki narciarskie - Malysz sie do popularnosci tego sportu przyczynil :P Ogladam z 8 lat, ulubieniec Malysz oczywiscie :P

• 5 miesięcy temu...

...kocham sport w różnym wydaniu, najbardziej siatkówkę i gimnastykę... które od kilku lat trenuję...

...poza tym lubię pooglądać mecze piłki nożnej czy koszykówki, czasem też piłkę ręczną ale to już troszeczkę rzadziej...

• Styl:  Jasny

Ja lubię:

-Snooker - Oglądam juz od... hmm... 2 lat? I bardzo gu lubię :) . Best Zawodnicy: O' Sullivan, Murphy i Dott

-Piłka nożna - O tym nie ma co pisać, wszystko zaczęło się praktycznie od urodzenia :D . Ulubiony klub - Newcastle

-Koszykówka - Zacząłem się interesować nią w sumie niedawno. Jakiś rok temu. Ulubiona drużyna - Heats, Nuggets i Celtics

-Piłka plażowa - Też jest w porządku, oglądałem kilka meczy w zeszłym roku. Najbardziej lubię Brazylię.

No i wrestling oczywiście, ale o tym juz chyba nie musze mówić...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

1. Skoki narciarskie - aczkolwiek nie jestem fanem Małysza, jego wyniki są mi raczej obojętne. Do moich ulubionych skoczków należą Alexander Herr, Takanobu Okabe, Janne Ahonen, Simon Ammann i Kamil Stoch a także zawodnicy krajów outsiderskich jak Kazachstan, Białoruś, Estonia itp.

2. MMA - jest to sport najbardziej przypominający wrestling, więc zdarza mi się czasami looknąć jakieś UFC, mam zamiar również spróbować kiedyś Pride. Ulubiony fighter: Carlos Newton

3. Boks - krótko mówiąc: dzięki serii filmów Rocky :D Ulubiony bokser: Rocky Balboa, a z takich prawdziwych może być Rocky Marciano

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• 4 tygodnie później...

1.Piłka nożna - interesuję się nią od małego dzieciaka.Całymi dniami mogłem przeglądać tabele i wyniki wszystkich lig :P

2.Piłka ręczna - polubiłem ją od IO w Atenach.Potem doszły sukcesy naszej reprezentacji i jest to dla mnie sport nr.2

3.Biathlon - bardzo lubię oglądać tą dyscyplinę, a wszystko przez mojego dziadka, który jest wielkim fanem tego sportu :P..Bardzo lubię komentatorów na Eurosporcie.Widać że się znają i nie pieprzą farmazonów...

4.Skoki narciarskie - oczywiście zadziałała Małyszomania.. :P

5.Snooker - lubię oglądać i grać w snookera...Szkoda że 50 zł za dwie godziny....Moim ulubionym zawodnikiem był ŚP.Paul Hunter.Obecnie najbardziej lubię Marka Selby.

6.F1 - wcześniej nie lubiłem Formuły, ale dzięki temu że jeździ Kubica to jakoś sie przekonałem...

7.Siatkówka - sukcesy naszych siatkarzy i siatkarek sprawiły, że bardzo polubiłem ta konkurencję...

8.Boks - tylko waga ciężka :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Siatkówka - sport który pokochał z 3-4 lata temu zaczeło się do tego że zauważyli że mam dobrego "jumpa" więc stwierdziłem czemu by nie spróbować no i od kąd spróbowałem zaczynałem grać coraz lepiej no i wkoncu przyszła gra w klubie z mojego miasta nie zaduży ale jest ;p dlatego kocham ten sport ;p

mariamedejkopiakb2.jpg

maria-napis.jpg

I Love TNA !!:)

• 2 tygodnie później...

1. koszykówka

2. boks

3. sex bez miłości

4. piłka nożna

MMA - tak samo jak inni mam takie samo zdanie że przypomina wrestling lubie oglądać MMA może sam kiedyś spróbuje sił w MMA :)

BJJ - Brazylijskie jiu-jitsu jeden z najskuteczniejszych sportów walki sam trenuje BJJ

Boks - Do tego sportu przyciągnął mnie Andrzej Gołota i film Rocky ;)

Ale zawsze na pierwszym miejscu będzie Wrestling bo nie ma piękniejszego sportu :t_up:

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

Dużo tego:

MMA (i rózne odmiany stylów walk), Boks, Piłka nożna, Rugby, Football amerykański, ostatnio mniej Hokej i Koszykówka, F1.. troche by sie tego znalazło ogólnie staram sie byc mocno na bieżąco.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• 7 miesięcy temu...

Przede wszystkim Wrestling. :t_up: Potem piłka nożna. Na następnej pozycji stawiam UFC i siatkówkę. Ogólnie bardzo dużo sportów lubię i uprawiam i nie chce mi się ich wymieniać :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...