Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Allegro (+18)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

KARP12 (119) (Kupujący) Negatywny sob 1 lis 2005 15:48:31 CET 33790188

k***a ty pedale miales mi k***a wyslac sztuczną cipe a nie wibrator,co ty k***a se jaja robisz.

[Odpowiedź z:sob 2 lis 2005 15:58:06 CET]

k***a ty tu nie kurwuj pomililem sie wysle ci sztuczna cipe w najblizszych 3 dniach

UWAGA.. nie kupujcie alufelg na allegro!!!!!

Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien,

bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w W-wie.

(0) (Sprzedający) Negatywny wto 03 sty 2005 18:15:19 CET ** Kupiłem cześci do mojego auta, do tuningu za 5000tys.zł!a co dostalem???? SNIKERSA!!!zjadłem go, ale jego smak nie oddawał sumy 5000zł!sprawa skierowana na policje!jak cie znajde to cie zapierdole!nie wychodz na ulice wogole nawet w okno niewyglądaj!

Matiz_14 (5) (Kupujący) Negatywny pon 11 gru 2006 18:06:04 CET 138200221

ty kurwo jebana lamusie pierdolony wydupcony przez czeczenskich partyzantow wyslalem ci cioto e-maila ze odwoluje paczke bo mi ukradli tel .nie kupujcie nic od tego fiuta

jackson (0) (Kupujący) Pozytywny pon 20 lut 2001 17:34:12 CET 1031395

co to k***a ma być?!! ty jesteś jakimś h***jem zlamanym i cie babcia nie zna!!! pojebalo cie!! zeby dawac ludziom niedzialające wibratory!! asz moja matka sie zalamała!!!

[Odpowiedź z:pon 20 lut 2001 20:23:43 CET]

Dziękuję i życzę miłej masturbacji :) ...ale z rodzicami?!

www22 (29) (Sprzedający) Negatywny śro 25 sie 2004 12:39:39 CEST 29845327

Gość chce dostać towar a nie wpłacił kasy i mówi mi ze ma juz w dupie ten towar. Cwel Cwel i jeszcze raz jeden wielki Cwel ktróy Wali w h***ja.Zydów do piachu !!!!

[Odpowiedź z:śro 25 sie 2004 19:40:46 CEST] Kutafonie wal sie na ryj a wpłacić ci miałem chyba na na twój ryj bo fiucie nie podałeś numeru konta, po to chciałem sie z tobą skontaktować !!!!!!! Żydów to sobie szukaj w rodzinie PSIE i nie wkurwiaj mnie wiencej bo sam pujdziesz w ..

W zakupionym wyświetlaczu była uszkodzona gumka przewodząca.

[Odpowiedź z:pon 11 lip 2005 17:38:14 CEST] hmm szkoda że twoi rodzice mieli uszkodzoną gumke !! na każdy towar udzielamy gwarancji !! wystarczy tylko zgłosić fakt do nas !! i wymieniamy od reki !!!!

**** (-17) (Sprzedający) Negatywny wto 03 sty 2005 18:15:19 CET **** Dziwnę, że w tych czasach 3 kartofle kosztują 2500zł :( Koleż zamiast telefonu za 2500zł wysłał mi 3 kartofle... Zprawa została zgłoszona policii

Pozytywny

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logika ,zgodnie z ogolnie przyjetymi zasadami, zgodnie z Biblia, Koranem, Tora i komiksami"

lukix2 (6) (Kupujący) Negatywny pon 15 maj 2006 20:52:21 CEST 102354155

Szybko i sprawnie - jestem zadowolony

rydel_house (-4) (Sprzedający) Negatywny pią 13 sty 2006 12:17:05 CET 81336411

Oszustka!!! kupiła telefon, umówiła się na wpłate pieniędzy, później przez 2 dni zero kontaktu i nagle dostaję negatywa!!! I jeszcze wypisuje bzdury że telefon nie jest nowy!!!!! NIE POLCEAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Odpowiedź z:pią 13 sty 2006 18:40:29 CET] Panią Kamilę chyba ostro popierdoliło. Może się z rana dobrze nie wypróżniła albo nikt jej dobrze nie przedmuchał. A może po prostu nikt nie chciał. Telefon był do dupy i tyle

Odpowiedź z:pon 20 mar 2006 11:03:01 CET] no ciota zajebana chyba mnie z kims pomylila i dostalem negatywa! Patafian pierdolony!! Transakcja doszla do konca wystawilem szmaciazowi POZYTYWA a ta k***a mi NEGATYWA wystawia...jak chcesz to wsadze ci w dupe te 100zł. tylko mi je daj............

[Odpowiedź z:wto 22 lis 2005 15:57:41 CET] Stary weś jaja umyj !Ty lepiej w lustro luknij to zrozumiesz czemu kasy jeszcze nie wplacilem...buraku smierdzacy!a tak w ogole to kasy nie wyslalem bo nie wygralem jego innych aukcji i niechcialo mi sie kasy za przesylke placic za 1 karte!

===================================

(Kupujący) Negatywny wto 22 lis 2005 15:59:36 CET 67067672

Co za jebany pindlo burak bez jaj niech ma negatywa ten jebany bezch***jec!!Lisz mi dupe cwelu...

adam6262 (262) (Kupujący) Negatywny śro 04 sty 2006 16:13:18 CET 76947400

Moneta była czyszczona, świadczy o tym mnóstwo równoległych rys. Zapomniano oczywiście wspomnieć o tej drobnostce podczas aukcji, a zamieszczona fotka tego nie ukazuje. Reklamacji nie uwzględnia, więc wystawiam negatyw.

[Odpowiedź z:śro 04 sty 2006 19:46:55 CET] tak czyściłem ją szczotką drucianą i szlifierką kątową , potem graliśmy nią w ścianki przed domem na kostce granitowej a jak mi się znudziła to postanowiłem ją sprzedać na allegro. a i robiła za grzechotkę w puszce metalowej !!!

mi3osz11 (1) (Kupujący) Negatywny sob 18 lut 2006 18:52:10 CET 59555746

Niewystawił mi komentarza

_Ted (121) (Kupujący) Negatywny śro 16 maj 2001 15:26:17 CEST 1071794

Jeśli pożałowałeś na pocztę i chcesz mi dostarczyć towar pieszo to informuję, że mieszkam w centralnej Polsce.Po takim czasie jesteś już pewnie nad morzem- wyślij mi widokówkę, bo towaru już nie chcę.

izometr (11) (Kupujący) Negatywny śro 30 lis 2005 11:50:49 CET 72592341

Nikomu nie polecam.Zamówiłem książkę a otrzymałem syrop.Istna wyjebka

Otrzymana piła łańcuchowa nadaje sie do tego by Ci ją w dupe wsadzić i podłączyć do prądu. A tak na serio to wielki pozytyw i thx za komenta.

[Odpowiedź z:pon 21 lip 2005 01:14:53 CEST] dziękujemu za komentarz i spodziewamy sie że ta piła zapokoi Pana oczekiwania związane z masturbacja odbytu!!!!

hehe śmieszny człowiek POZYTYW!!!

Klient zakupił sztucznego penisa, ponieważ jak twierdził jego własny jest "malutki" i wszystkie dziewczyny się z niego śmieją. Teraz mówi, że panis jest za duży i obciera go o brzuch - PRZYKRA SPRAWA.

[Odpowiedź z:wto 27 cze 2006 15:41:17 CEST] Nie wiem czemu tak sie zastawiasz tymi penisami?Najwyrazniej uzywaszsz go zamiast łba, a ja na rozmiar swojego ch.. nie narzekam i wykładam go na Ciebie, bo te 100zł wydane na kiepski sprzet mam tam gdzie wkładam swoj "malutki" osprzęt.

Tomek7161 (37) (Kupujący) Negatywny sob 23 gru 2006 04:50:41 CET 144024885

Pochwa śmierdziala i ch***jowo wygladala bo tak lizalem ze sie porzygałem. Dobrze dziwko cie poznałem ze cie w dupe wyruchalem. Pozdrawiam Krysię. :*

[Odpowiedź z:sob 23 gru 2006 11:05:21 CET] Kilkakrotnie wieczorami dzwonił i dopytywała sie o pochwe chyba go to podniecało. Jak powiedziałam, że nie będę odbierać jego telefonu to groził negatywem. Człowieku są nr 0700

*** (0) (Kupujący) Neutralny nie 11 lip 2006 12:21:27 CEST 76829666

Kupiłem od tego kogoś wiatraczek pokojowy, a dostałem zdjęcie jakiegoś uśmiechniętego szczerbola na maila, to chyba jego, w sumie dostajesz negatywa za wygląd.

[ODPOWIEDZ]

keep smile! :)

Uwaga!!!!!! Wystawia brzydkie komentarze bez kontaktu, z powodu idiotycznych zastrzeżeń do przedmiotu, że młynek z brudem kuchennym i męskim nasieniem. Polecam nowe w sklepie, są czyste.

[Odpowiedź z:wto 16 sie 2005 09:32:55 CEST] Uwaga!! nie komentarze a komentarz!!Kupilam nie mlynek a solniczke i pieprzniczke w której była kremowa substancja.!!! Osoba sprzedajaca jest b. arogancka,kontakt niemozliwy poniewaz otrzymuje sie automat. odp., pierwszy raz trafilam na kogos takiego i dalam neutralna ocene!pomylka

devilzxr (5) (Sprzedający) Negatywny czw 21 wrz 2006 10:05:55 CEST 125552288

sprawa jest nastempujonca samochud to jest to fakt ale to 3 drzwi a ja niemam kasy i pytanie co teraz? prowident?albo zrobie ci loda prosze zgódz sie

[Odpowiedź z:czw 21 wrz 2006 10:37:45 CEST] Wylicytowal auto pisze że niema kasy!!! Oszust!!!

apola2 (8) (Kupujący) Negatywny wto 08 lis 2005 19:43:01 CET 61015475

to niejest super sprzedawca jego zachowanie pozwala na wyrobiene zdania o sprzedającym

[Odpowiedź z:wto 08 lis 2005 20:05:25 CET] Dzwonilem 3 razy do domu tego pana z prosba o uregulowanie platnosci za kazdym razem odbierala jego zona twierdzac ze mąż jest pijany i lepiej z nim nie rozmawiać(pieniędzy nigdy nie dostałem) Panie Józefie! Alkohol kradnie wolność

nic mi nie wysylal a ja nic nie zamawialem

[Odpowiedź z:śro 23 sie 2006 12:40:30 CEST] Brak slow, "nic nie licytwal" i dostal nega sam nie wie za co, on w ogole nie wie co sie wokol niego dzieje, gdzie zyje itd . . . MASAKRA !!!

gowno, tandeta i samoruba i pisze ze ""hit ze stanow"" koles te niby neony sam robi ; kupuje biale korytko niedokladnie je maluje sprayem i przykleja w nim diory jak to w samochodzie zamozylem to do dzis sylikonem smierdz koles ok ale aukcje to..

[Odpowiedź z:pią 25 mar 2005 16:23:43 CET] Po pierwsze to nie są neony tylko ŚWIETLNE LISTWY. Po drugie montując listwę chodzi o efekt ŚWIETLNY A TEN JEST NAPRAWDE SUPER O CZYM ŚWIADCZYĆ MOŻE 430 POZYTYWNYCH KOMENTARZY. KOLESIOWI KTÓRY WYSTAWIŁ TEN KOMENTARZ ŚMIERDZĄ GUMOWCE ...

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kondzio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie