Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Single Match

Ric Flair pokonał Carlito

ECW World Championship Match (3-on-1 Handicap Match)

Bobby Lashley pokonał Mr. McMahon'a, Shane'a McMahon'a & Umaga'ę

Single Match

CM Punk pokonał Elijah Burke'a

Single Match

Randy Orton pokonał Shawn'a Michaels'a

World Tag Team Championship Match

The Hardys pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch

World Heavyweight Championship Match

Edge pokonał Batista'ę

United States Championship Match (2-out-of-3 Falls)

MVP pokonał Chris'a Benoit'a

WWE Championship Match

John Cena pokonał Grejta Khaliego

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Kojot

1

• LooseCannon

1

• xazax5

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wyniki które chyba nikogo nie rzucą na kolana. Wiadomo było że Cena wygra z Khalim, że Hardyz zwyciężą z wieśniakami a taki Carlito przegra z Nejcziur Bojem.

Zaskoczeniem była dla mnie porażka HBK i Benoit'a , a przyznam ogólnie że gala wyszła całkiem całkiem.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ric Flair pokonał Carlito zarówno wynik jak i przebieg samej walki prosi o pomstę... pomijając zwycięstwo starego, nie wiem kto dał ten ne początku gali... nudy... a wynik? chyba bedą ciągnąć ten feud co najmniej do summerslam... oby nie dłużej...

Bobby Lashley pokonał Mr. McMahon'a, Shane'a McMahon'a & Umaga'ę zanim zdąrzyłem piarnąć - mecz się zakończył... WTF? myślę sobie, że to poprostu niemożliwe, generalnie ten feud ze wszystkich championskipoów (może oprócz US) jest przeprowadzony najlepiej... i już miałby sie skonczyć?! ale na szczęście Vince dał mi nadzieję... chyba na ons czarnuch definitywnie pokona Makmana...

CM Punk pokonał Elijah Burke'a nawet niezły mecz, aczkolwiek w niektórych momentach slamazarny i panowie na siłę go przedłużali...

Randy Orton pokonał Shawn'a Michaels'a szkoda, że go nie spinował... aczkolwiek cieszy mnie wygrana Ortona - przewiduję, że pomeczy trochę HBK aż do powrotu Tripla 8)

The Hardys pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch no popa... dodali mecz niespodziankę... wynik z góry przewidziany... ale jakiś rozruch się w końcu zrobił

Edge pokonał Batista'ę hue hue hue :lol: ale miałem polwkę, jak Edge pyknąl po tym spinbusterze Batka :mrgreen: chociaż był jeden moment, ze myślałem że kloc wygra... :/ ale na szczęśie jest git 8)

MVP pokonał Chris'a Benoit'a w końcu... ale nie spodziewałem się, że pyknie Chrisa 2:0... ale czułem po ostatnim Smacku, ze po tym przetrąceniu nogi to Chris jobnie...

John Cena pokonał Grejta Khaliego rozczarowanie wieczoru... całym sercem byłem przy Khalim i WWE mnie znów rozczarowało... obierałem kilka opcji tego meczu Khali wygrywa czysto... Khali wygrywa przez DQ i Janek zatrzymuje pas.... ale kurde, w zyciu bym nie pomyślał, że chwyci Khaliego w %#$%# STFU!!!!! :evil: Gdyby WWE miało konkurencję w stylu WCW, zwycięstwo Khaliego na 1007 podniosło by oglądalnośc na następnym RAW... a tak nici... i pozostaje na koniec odwieczne pytanie... zadawane już od dwóch lat....: KTO ODBIERZE W KOŃCYU PAS CENIE?! Rozczarowałem się.. a szkoda, ten wynik mógły zmienić moją ocene tej gali a tak to wypadła ona słabiutko... już na Raw 3 tygodnie temu było lepiej jak Khalas rozwalił Cenę a Orton z Edgem dali show... a tak... tandeta... następna gala ONS... z reklamy widziałem, że wciskają tam jeszcze roster raw i smacka... pffff.... oby dali trochę hardcoru.....

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

Carlito vs R. Flair

Rzadko się zdarzało ostatnio, żeby ktoś tapował po figure four. Skoro Ric podkładał się Kenniemu, to nie rozumiem, czemu miało służyć tak zdecydowane zwycięstwo nad o wiele lepszym Carlito. Niezbyt podoba mi się ten feud, niby chodzi tu o jakąś pasję i zaangażowanie, ale czy Flair był taki zaangażowany, pozostaje kwestią wątpliwą. Niemniej jednak, reakcja publiczności na niego była bardzo pozytywna. Aż się zdziwiłem, bo nie sądziłem, że ten konflikt wywoła takie zainteresowanie. Carlito jest świetny w segmentach i potrafi zrobić dobrą walkę, ale przydałby mu się "nieco" młodszy i bardziej żwawy przeciwnik.

Góra mięśni vs Ich Troje

Dalej nie mogę się przekonać do Lashleya. Niby rzuca przeciwnikami po całym ringu i wygląda jak czarna wersja Conana Barbarzyńcy, ale w moim odczuciu ma zdecydowanie za mało charyzmy. W dodatku ten dobrotliwy wyraz twarzy, w stylu Shreka. Cały feud jest nakręcany przez Vince'a, Bobby w segmentach jest drętwy i bezbarwny. Nie to, co kiedyś Stone Cold, gdy był skonfliktowany z chairmanem. Poza tym Bobby w ogóle nie pasuje mi na mistrza ECW. Wątpię, żeby potrafił się nieco poświęcić w walkach hardcore. Przez ostatnie pół roku miałem nadzieję, że będzie trzymał pas do czasu, jak RVD powróci do łask zarządu. Niestety, sprawa przyjęła fatalny obrót i szykuje nam się "niesamowity" main event na ONS, Bobby vs Vince solo :lol:

CM Punk vs Eliasz o nazwisku kontrowersyjnie brzmiącym z punktu widzenia polskich fanów

Bardzo dobra walka. Trzymała w napięciu do samego końca. Nie znałem jej wyniku przed obejrzeniem, także miałem chwilę zwątpienia, gdy Eliasz poszybował i trafił kolanami w "kontuzjowane" plecy Punka. Naszczęście, skończyło się dobrze. Podoba mi się finisher CM'a. W powtórce widać dokładnie, że Eliaszowi główka odskoczyła od tego kopniaka.

Randy vs HBK

Jak dla mnie największa niespodzianka. Będący w niełasce zarządu Orton wygrywa na ppv z samym Shawnem Michaelsem. Nie to, żebym narzekał, w końcu chyba tylko Randy ma jakiekolwiek szanse odebrać w tym roku chociaż na chwilę pas Jaśkowi. Chyba, że Triple H wróci jako heel. Bo kto inny?

Wywiad z Grejtem

Fajny motyw, bo każdym zdaniu publiczność skandowała "what?". Jak za czasów Stone Colda, tym razem jednak owo "what?" było bardziej uzasadnione :lol:

Hardyz vs Showmani doskonali 8)

Team Cade'a i Murdocha jest zabawny, aczkolwiek nie wiem, czemu ma służyć ten ich rzekomy szacunek dla Hardych. Przecież oni się na face'ów totalnie nie nadają. Nie budzą takiej sympatii, jak niegdyś The Godwinns. Poza tym twarz Trevora Murdocha może rywalizować z tą Snitskiego o miano "najmniej medialnego ryjka w WWE" 8) Brzydal tym razem jednak całkiem przyzwoicie wykonał Destroyera, o wiele lepiej, niż wtedy, gdy jego ofiarą padł Matt.

Edge vs Batista

Cieszy mnie czysta wygrana Edge'a. Napewno ten feud trochę potrwa, mam jedynie nadzieję, że ostatecznie RR Superstar nie straci pasa na rzecz Batiego. Wolałbym doczekac powrotu Kennediego i jego konfliktu z championem. To by było coś naprawde mocnego, dwóch mistrzów mikrofonu, charyzmatycznych i niezłych w ringu. Napewno Edge potrzebuję nieco odświeżyć sobie umiejętności, które ma bardzo duże, jednak ostatnio nie daje z siebie wszystkiego. Może feud z Benoitem wpłynąłby na jego ringową postawę, bo po tych zmaganiach z kiepskim Ceną, Edge jakby dostosował się do jego mizernego poziomu walk. A Batista nie lepszy, także mam nadzieję, że da nowemu mistrzowi spokój, może powracająca małpa Henry zaabsorbuje Animala :wink:

Benoit vs MVP

Aż mi się nie chce komentować tego. Bardzo mnie zasmucił ten wynik i porażka w takim stylu. Myślałem, że po zwycięstwie Edge'a już nic mi humoru nie zepsuje. A jednak :(

Jaśko vs Khali

Nie kupuję Ceny, nigdy nie byłem do niego przekonany i tak jest dalej. Kolejna gala, której main event nie był dla mnie choć trochę interesujący. Szkoda, że zawsze w ostatniej walce na PPV walczy właśnie Jaśko, przydałby się jakiś main event o WHC.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

:arrow:

Wygrana Edge'a po spinebusterze Batisty rozłożyła mnie na łopatki.

Edge'om mówimy stanowcze NIE :P

No i ten bandażyk wokół udka Batisty.. Stary numer.

:arrow: Main event to porażka na całej lini... Tyle promować to beztalencie kosztem lepszych zawodników tylko po to by poległ w pierwszym starciu z Ceną? Dziadostwo kurde!

PFFF.

Cała ta gala była żałosna.

Moja ocena 2/10

16476371734edf391100c30.jpg

Carlito vs R. Flair

no sorry ale ja już nie mogę oglądać walk Flaira. Szanuje go za to co zrobił ale teraz w walkach jest dla mnie zwykłym starym obwisem któremu szkodzi solarium :D

Szkoda że marnują tak Carlito, który zmuszany jest do porażki po kilku plaskaczach i tym całym figure four...

Ocena 1/5

3-on-1 Handicap Match

Musze powiedzieć że bardzo mnie ta walka zaskoczyła, nawet pozytywnie :)

Myślałem że znowu będzie to długa walka po której w końcu McMahon Klan zleje Lashleya. Ten ich jednak szybko ładnie rozpykał ale i tak pasa nie dostał :)

Ocena 3/5

CM Punk vs Elijah Burke

Całkiem ciekawy chociaż jednak za długi pojedynek. Niezłe akcje i wynik też niezgorszy. Mogło jednak po walce dojść do interwencji CorVona i Strikera albo jeszcze lepiej jakby od razu po walce wparował Thorn z krzesłem porozglądał się a potem strzelił Burkea a potem interwencja New Breed :D

Ocena 4/5

Orton vs HBK

:shock: Biorąc pod uwagę kontuzje Half Bald Kida całkiem ciekawe rozwiązanie :D

Dobre było jak HBK się złożył przed wykonaniem finiszera i ta końcówka jak sędzia pomaga wstać HBK. Myślałem wyedy, że Orton się zmartwił stanem Shawna :) A chwile poteł łuuuup RKO :D

Ocena 4/5

Hardys vs Cade&Murdoch

Hmm niby z góry wynik był oczywisty ale jak dla mnie całkiem dobra walka.

Ocena 4/5

Edge vs Batista

Coś od jakiegoś czasu nie lubie patrzec jak Edg walczy :/ Dobry jest w segmentach ale już nie pamiętam kiedy widziałem z nim jakąś dobrą walke. Batista też wyjątkowy jakiś nie jest ale chociaż efektowne ciosy umie zaprezentować. Gdyby nie to, że Edge w taki sposób zakończył walke uznał bym ja za całkiem strawną…

Ocena 2/5

Benoit vs MVP

:shock: :shock: :shock: Po 1 pinie dla MVP w spokoju oczekiwałem odpowiedzi Chrisa, która miały by dodać „dramatyzmu”, a ty taki zaskok. Niemniej jednak dobra jak nie najlepsza na tej gali walka.

Ocena 4/5

Cena vs Grejt

Pfffffffff … jaki to on grejt jak się poddaje :P Przewidziałem to zakończenie w którymś z moich postów z tym że nastąpiło to o 1 PPV za wcześnie. Totalnie nie rozumiem czemu push***je się takiego zawodnika jak Grejt, który okłada WSZYSTKICH by potem na 1 PPV Cena zmusił go do poddania. Nie mogłem uwierzyć w ten koszmar….

Ocena 1/5

Ogólnie całe PPV oceniam na 3/5 chociaż mogło by być i 5 gdyby nie pierwsza i ostatnia walka :(

PS Wiem, że się nie znam dlatego chciałem zapytać. Czy główny bohater plakatu z PPV nie powinien chociaż pojawić się na tej gali?? Nie mówię już o jakiejś walce ale chociaż żeby go na 1s pokazali……

endabliuovr6.gif