Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

najlepsza liga piłkarska

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jaka jest według was najlepsza liga piłkarska i dlaczego tak sądzicie?

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kebab

1

• irys

1

• The Sickman1674325907

1

• Street Fighter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem Angielska!

Dlaczego??

Najwyższy poziom rozrywek

Najlepsi zawodnicy

Największe gwiazdy

Nieprzewidywalne wyniki

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Włoska mimo że była kiedyś ustawiana teraz na szczęście już wszystko w porządku. Największe derby w europie i 5 naprawdę wielkich klubów :!: Ciekawe rywalizacje i gracze na najwyższym poziomie :!: No i najlepszy klub na świecie AC MILAN :!:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   2

Głupoty pierd..cie, najlepsza zawsze była i jest liga hiszpańska. Ma dwa najlepsze kluby Europy i do tego wiele innych na bardzo dobrym poziomie, potrafiących sprawiać duże niespodzianki, chociażby finalista Pucharu UEFA Espanyol czy zeszłoroczny półfinalista Ligi Mistrzów Villareal który w lidze hiszpańskiej jest co najwyżej średniakiem. Co innego we Włsozech czy w Angli gdzie Inter, Milan, Roma albo Liverpool, Man Utd i Czelsi są poza zasięgiem wszystkich. Zwłaszcza po tym sezonie widac jak słaba jest Serie A gdzie Inter bije wszystko i wszystkich a gdy gra już od dawna o nic to i tak nie przegrywa.

Do tego:

Dlaczego??

Najlepsi zawodnicy

Największe gwiazdy

Nieprzewidywalne wyniki

bez dwóch zadań :P

Angielska najwieksza rywalizacja ,nieprzewidywalne wyniki i zacieta walka o tytul do tego duza ilość pilkarskich gwiazd co podnosi range zawodów i do tego to Anglia miała w tym roku najwięcej drużyn w półfinale figi mistrzów co pokazuje że angielskie zespoły dominuja w Europie

Glory Glory Manu

TNA We Are Wrestling

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Angielska :

- Najstarsza w Europie Federacja piłkarska

- Najtwardsze zasady, nie ma udwania na boisku

- Akcja za akcję,bez przedłużania, czyli gry na czas

- Najlepsze drużyny i zero korupcji

Mimo że moją ulubioną drużyną jest Barca to zgadzam sie z większoscią, najlepszą była, jest i będzie liga angielska.

Najlepsi zawodnicy

Największe gwiazdy

Nieprzewidywalne wyniki

- Najtwardsze zasady, nie ma udwania na boisku

Do tego dodałbym najwspanialszych kibiców na świecie. :D

• 2 miesiące temu...

Również zagłosowałem na Ligę Angielską bo jest to wspaniała liga z najlepszymi drużynami świata, z najlepszymi zawodnikami na świecie no i oczywiście poziom rozgrywek jest wyższy niż w innych ligach. Nie mogę zapomnieć o fakcie że gra tam drużyna którą kocham czyli Manchester United.

goldbergbannerix6.jpg
  • 3 tygodnie później...

Oczywiscie angielska i nie ma bata. Wszystko w niej jest od twardej gry poprzez piekne bramki i bajeczna technike do niesamowitej techniki. W zadnej innej lidze nie ma tak wysokiego poziomu i tak wielu pieknych akcji i bramek i co najwazniejsze trenerow, pilkarzy i klubow.

liga Angielska. Jest to podłóg mnie najlepsza liga swiata. wspaniałe Gwiazdy, naj bogatsze kluby, i najpiękniejsze Bramki i przedewszystkim nie ma w niej zadnej wyróznionej Gwiazdy na której opiera sie cały zespół, w lidze angielskiej wszyscy piłkarze są równi kazdy z nich może byc najjasniejszą z gwiazd 8) Arsenal GOOOLA

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Zdecydowanie hiszpańska. Kluby, które grają najbardziej ofensywną, najpiękniejszą piłkę. Patrzę na wynik głosowania i jestem w szoku.

nieprzewidywalne wyniki

Manchester, Chelsea, Arsenal, Liverpool. Wokół tych klubów wszystko się kręci. Też mi nieprzewidywalność

Najstarsza w Europie Federacja piłkarska

To ma świadczyć o tym, że jest najlepsza :rotfl:

Akcja za akcję,bez przedłużania, czyli gry na czas

Jak widzę Chelsea, która broni się dziesięcioma zawodnikami na swojej połowie, to chce mi się płakać...

Oczywiscie angielska(...)piekne bramki i bajeczna technike

Piękne bramki to padają w każdej lidze, a o technice angielskich piłkarzy to lepiej nic nie pisz, bo wstyd :D

nie ma w niej zadnej wyróznionej Gwiazdy na której opiera sie cały zespół, w lidze angielskiej wszyscy piłkarze są równi

A to już śmiech na sali

Chelsea - Drogba

MU - Ronaldo, Rooney

Liverpool - Gerrard

Arsenal - brak :D

Ci zawodnicy są wyróżniającymi się gwiazdami na których opiera się zespół

Arsenal GOOOLA

Czy to tak czasami Henry nie przeszedł do Barcy, klubu hiszpańskiego...

Jak już pisałem, to Hiszpania ma kluby grające najpiękniejszą piłkę.

nie ma w niej zadnej wyróznionej Gwiazdy na której opiera sie cały zespó
A to już śmiech na sali

Arsenal - brak :D

chyba kolezko zaprzeczasz sam sobie...

Jak widzialem mecz Arsenalu z Man City to wlasnie idealnie było widać piekno gry Kanonierów, jedynym egoistą jest Van Persie ale i w nim widze poprawe a co najważniejsze godnie zastepuje Henry'ego

aha a w Chelsea to playmakerem jest chyba Lampard a nie Drogba? Drogba jest od przepychania sie w okolicach pola karnego tyłem do bramki, nastpenie podania (klepki) i strzelenia gola

Ale nie robiac offtopu :D to oczywiscie ze liga angielska jest najmocniejsza, w hiszpanskiej przyciagaja mnie tylko mecze Realu i Barcy, włoska to Milan, Milan j ieszcze raz Milan, niemiecka moim zdaniem słabsza niż pare lat temu, francuska to znowu tylko Lyon ale teraz juz bez Maloudy

Angielska piłka ma w sobie to coś co powoduje ze z chęcią obejrzałbym nawet mecz beniaminków, zajebiste przyspiewki kibicow ktore podgrzewaja atmosfere, twarda gra a nie płacz Hiszpanów i mimo wszystko najlepsi zawodnicy na świecie

to Hiszpania ma kluby grające najpiękniejszą piłkę

zależy cos masz na mysli bo ja np nigdy nie zachwycałem sie zajebiscie nudnym atakiem pozycyjnym Barcelony, mnie radosc sprawiaja trzy efektowne podania i sytuacja sam na sam albo szybka kontra

Anglia

Hiszpania/Włochy

przerwa

Niemcy

Francja

johncena4iryszi7ll8.gif

Dokładnie. Liga angielska nigdy nie miała, nie ma i nie będzie mieć równych. Dlaczego ?? Dlatego, że na Wyspach piłka nożna to religia. Tam musisz biegać przez całe 90 minut, walczyć, nie poddawać się. Właśnie ta waleczność, szybkość grania piłką, pracowitość...uwielbiam to w piłce i liga angielska mi to wszystko daje. Lidze hiszpańskiej daleko do niej. Tak jak Irys napisał, tam ekscytują mnie tylko mecze Barcy i Realu, no może jeszcze Sevilli, a reszte olewam ciepłym moczem. W lidze angielskiej każdy mecz oglądam z zainteresowaniem bo wiem, że zasmakuję piłkarskiego święta, a nie rozgrywania piłki przez pół godziny.

Edit: Sejbla wiesz dlaczego Henry przeszedł do Barcy ?? Dlatego, że tam mu dali już tak dużo kasy, że się oprzeć nie mógł. A wiesz dlaczego tylko Barca tyle mogła dać ?? Bo w Hiszpanii są najniższe podatki. Barca zatrudnia takiego Henrego i przez 5 lat płaci mniejsze podatki na jego wypłaty przez jakieś tam prawo w tym kraju ;) Kiedyś czytałem o tym ;)

910573292462b42a28a382.gif

Moim zdaniem Liga Angielska jest najlepsza. Grają tam jedne z najlepszych klubów świata. Chyba najwięcej wygrywają w ważnych turniejach jak choćby Puchar UEFA i LM, no w końcu 8 pierwszych klubów gra w europejskich pucharach z czego 4 pierwsze w LM.

dla mnie hiszpańska rządzi ... pomijając takie drużyny jak Valencia czy SeVilla , są tu jedne z najlepszych * jak nie najlepsze * Real Madryt czy Barca . Z takimi może jedynie rywalizować Arsenal czy Chelsea ... Ale Hiszpańska dla mnie jednak tutaj najbardziej błyszczy