Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Skazani na sukces #2 - "Mecz"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Skazani na sukces #2

Gdzieś daleko, na największym zadupiu wschodniej Europy w kraju rządzonym przez braci Orłów istnieje federacja wrestlingowa PWZ (Polisz Wrestling Zone)… Od kilku lat święci tryumfy na scenie krwawych, nielegalnych walk, ścierając w proch konkurencję… jednak nikt nie wie, że wewnątrz tej federacji ścierają się mroczne siły mające na celu przejęcie nad nią władzy…

Występują:

Wielki Brat – legalny i oficjalny szef PWZ… lojalny i sprawiedliwy dla swoich pracowników, niestety jest nieświadomy zbliżającego się niebezpieczeństwa…

Comiszion Czak – prawa ręka Wielkiego Brata, eksczemp, finiszer: „super kick z obrotu”, pojawia się zawsze tam gdzie są największe zadymy. Aktualnie kontuzjowany.

Dr. Łii - Światowy autorytet w dziedzinie wrestlingu. Organizator pierwszej gali Wrestlingu w Polsce, gdzie zaprezentował dumnie nasz kraj pokonując w majn ewencie amerykańskiego Czampa Skałę… Aktualnie: zaginiony. Prawdopodobnie uprowadzony przez Świętą Trójcę…

Grupa GTW – czyli Grupa Trzymająca Władzę… Tajna organizacja, która skupia wokół siebie najbardziej wpływowych ludzi pociągających za sznurki w PWZ… (pełna lista nieznana…)

Członkowie GTW:

Brat ’76 – wiek coś koło osiemdziesiątki, założył GTW w połowie ubiegłego wieku, jego teczka spłonęła na początku lat 90 tych…

podobno ma problemy alkoholowe… brak większych danych…

Brat M. – podobno ma powiązania rodzinne z Wielkim Bratem (na chwilę obecną wszyscy czekamy na badania DNA… pielęgniarka zaginęła…) główny szpieg GTW…

Brat Dziki – najmłodszy i najniebezpieczniejszy członek GTW II kategorii (bo niepełnoletni :P ) niedługo przejdzie ostatni chrzest bojowy… trenuje aby zostać najmłodszym Czampem w historii federacji PWZ…

Brat Hell – odsiadujący dożywotni wyrok w Kolumbii, nigdy by nie wpadł gdyby na jego drodze nie stanął człowiek z drugiej tajnej organizacji i nie powaliłby go czopem….

Święta Trójca:

Druga tajna organizacja chcąca przejąć władzę nad PWZ…

Członkowie ŚT:

Towarzysz Al – główny założyciel ŚT, podobno stoi za porwaniem Dr. Łii… jedynego człowieka który odkrył merytoryczne istnienie tej organizacji

Towarzysz Wilk – prawa ręka Al.’a, jednocześnie jest wtyką w konkurencyjnej federacji Rewoluczion, gdzie siedzi w zarządzie (nikt nie wie że podkupuje zawodników dla PWZ….)

Towarzysz Will – człowiek od czarnej roboty w ŚT, stoi za przymknięciem Brata Hella… ma ponad 2 metry wzrostu i jest jednocześnie niepokonanym championem w PWZ (finiszer Super Czop)

„Boruta” - grupa szpiegów z federacji Rewoluczion - mając bardzo dobre ratingi 0.09 główny szef federacji Rewoluczion posłał swoch dwóch zaufanych ludzi Agenta Olo i Agenta Olina aby siać defektyzm w federacji PWZ…

CZĘŚĆ DRUGA: MECZ

GTW dostało nie lada wyzwanie… Zgodnie z wieloletnią tradycją odpustową co roku odbywa się mecz piłki nożnej: zarząd federacji vs wrestlerzy… Ale tym razem Towarzysz Al zaproponował aby tegoroczny mecz odbył się w miksowanym składzie… Wielki Brat zaakceptował tą propozycję, ponieważ wrestlerzy zawsze chcąc się podlizać dawali wygrać członkom zarządu… Oczywiście Towarzysz Al już ma ustalony skład… jego głównym napastnikiem ma być Towarzysz Will… niepokonany Czemp federacji PWZ…

Kwatera główna GTW… Północ…

Brat M. : Mamy poważny problem… musimy wygrać ten mecz… wiem już z pewnego źródła, że sędzią ma być Komiszion Czak…kurde bele, a ten skunks jest nieprzekupny…

Brat ‘76 : W razie czego ja mogę zagrać… jeszcze pamiętam co nie co…

Brat M. : A nie za stary kurde jesteś? Dopiero co skonczyłeś z wódą…

Brat ‘76 : E tam… w 1983 zdobyłem gola

Brat M. : No to w porządku…

Brat ‘76 : A gdzie Brat Dziki?

Brat M. : Wysłałem cyca z tajną misją… ma nagrać trening ŚT…

Brat ‘76 : Dałeś mu moją kamere?!

Brat M. : A skąd… na komórę nagra :D

Brat ‘76 : To dobrze, jeszcze by sprzedał i znowu wydał na sterydy… i tak jest za duży jak na swój wiek… ja w jego wieku miałem czyste mięśnie…

Brat M. : Musimy mu dać coś kurde na przeczyszczenie, bo go do meczu nie dopuszczą…

Brat ‘76 : To dobrze, jest naszą jedyną nadzieją… a ty ćwiczysz?

Brat M. : Tak, znalazłem kurde Sokera na Peeskę – nadal nieźle mi idzie :cool:

Brat ‘76 : Ołrajt… Ej młodego coś długo nie ma… może go złapali?

Brat M. : Tylko jeden człowiek może go powstrzymać…

Brat ‘76 : Towarzysz Will!!!

Brat M. : Tia… ale Brat Dziki już opracował do perfekcji swoje nowe dwa finiszery… DZIKI SLAM i DZIKA BOMBA.

Brat ‘76 : Imponujące!

>ŁUP! ŁUP!< Pukanie do drzwi….

Brat M. : No nareszcie… ile kurde można czekać!?

Brat Dziki : Taksi mi uciekła… facet chyba się mnie w nocy przestraszył…

Brat M. : Dobra, dobra, dawaj kurde komóre! Zara zobaczymy czego można się spodziewać na meczu…

Brat ‘76 : Ej podłączcie to gówno do telewizora bo ja nic w tym okienku nie widzę!

Brat Dziki : Ju…

Brat M. : Ej młody, co to za panienki kurde na telefonie?!

Brat Dziki : E… ja …tego…

Brat ‘76 : Konfiskata telefonu do odwołania! Ja w Twoim wieku miałem tylko jedno w głowie: Praca, Praca i Praca.

Brat M. : Tak jest! I abym nie słyszał, że masz inne plany w życiu! Taki młody a już mu same świństwa w głowie… telefony do jakichś dziewuch…

Brat ‘76 : Dobra… Cicho! Zaczął się ich mecz…

Brat M. : :shock:

Brat ‘76 : :shock:

Brat M. : Ej, jak Ty żeś to kurde nagrywał, że Towarzyszowi Willowi głowy nie widać?! Co my same nogi będziemy oglądać?!

Brat Dziki : A skąd! On jest taki wielki, że w kadr się nie zmieścił…

Brat ‘76 : :shock:

Brat M. : To trzeba było się odsunąć aby było jego widać…

Brat Dziki : Wówczas nie byłoby widać pozostałych…

Brat ‘76 : Toż to kolos!

Brat Dziki : No ba!

Brat ‘76 : Wiem już z pewnego źródła, że ma wystąpić w jakimś filmie… „Marynarz” czy cuś… Mam o tym w biuletynie napisać… ostra kampania rusza…

Brat M. : Widzisz młody! A Tobie kurde jakieś dziewczyny w głowie a nie kariera…

Brat Dziki : Przepraszam…

Brat ‘76 : Cicho! Patrzcie! Jak on się porusza!

Brat M. : Ochronę rozbił jakby to były kręgle!!!

Brat ‘76 : Jest sam na sam z bramkarzem!!!

Brat M. : Bramkarz ucieka!!!!

Brat ‘76 : Bierze zamach……!!!!!!!!

Brat M. : Łot de fak?

Brat ‘76 : Co to za szmata…? pfffff….

Brat Dziki : Bo on jest taki wielki, że ledwo nogę unosi…

Brat M. : Lol! Piłka stanęła na linii

Brat Dziki : No i on gra piłką lekarską…

Brat ‘76 : Oż kur..!!

Brat M. : Musimy Panowie Bracia zmienić Naszą strategię… Już od jutra wszyscy na boisko! Kude bele max! Musimy wygrać ten mecz!

Tymczasem w Kwaterze głównej ŚT…

Towarzysz Al: No Towarzysze… Czy nie pięknie to rozegrałem?

Towarzysz Wilk : To był znakomity plan. Totalnie ich w tym meczu upokorzymy!

Towarzysz Will : Arghhhh!!!

Towarzysz Al: Tak, trening 100 kilową piłką lekarską zrobił swoje. Wygraną już mamy w kieszeni. Dodatkowo obowiązkowa emisja Kapitana Czubasy do odwołania…

Towarzysz Wilk : Musimy uważać, żeby Nasz Czemp zakwasów nie dostał z wysiłku…

Towarzysz Will : Aaarghhhh!!!

Towarzysz Al: A jak tam tajemnica munsałlta? Dr. Łii zdradził tajemnicę tego ciosu?

Towarzysz Wilk : Niestety, nie… to prawdziwy twardziel…

Towarzysz Will : Uhu hu hu!

Towarzysz Al: Nie, ty go nie dostaniesz w swoje ręce… musi zostać przy życiu… to jedyny człowiek znający ten cios…

Towarzysz Wilk : dzięki niemu już nikt Cię nigdy nie pokona!

Towarzysz Will : Aaaaaarghhhh!!!

Towarzysz Al: Tak… no cóż… będziemy dalej przyciskać Dr. Łii… w końcu zmięknie…

Towarzysz Wilk : Może nie dawać mu więcej ciostek?

Towarzysz Al: Nie mamy innego wyjścia…bo on strasznie się drze jak jest głodny…

Towarzysz Wilk : A co tam w zarządzie?

Towarzysz Al: Luzik, już opracowaliśmy plakacik na Letni Szlam 2007. Oczywiście z Naszym Czempem…

Towarzysz Will : Uhu hu hu!

Towarzysz Al: Spokojnie, spokojnie… Jest tylko jeden problem… żaden wrestler nie ma odwagi już walczyć z naszym Czempem…

Towarzysz Wilk : Może tego młodego koksika mu podrzucić?

Towarzysz Al: Kogo?

Towarzysz Wilk : No tego z GTW…

Towarzysz Will : Aaaaaaaaaarghhhhhhhh!!!

Towarzysz Al: To byłoby coś… musze tylko przekonać Wielkiego Brata aby się zgodził… Bo Nasz Czemp już połowę rosteru kontuzjował… Wielki Brat boi się, że rostery trzeba będzie połączyć… Poza tym jest drugi problem…

Towarzysz Wilk : Jaki?

Towarzysz Al: Wszędzie za mną łazi Comiszion Czak…

Towarzysz Wilk : … no niedobrze…

Towarzysz Al: I się przypierdziela…

Towarzysz Wilk : Cham…

Towarzysz Al: Dostał od Wielkiego Brata zadanie specjalne: Odnalezienie Dr. Łii… no i walczy z „Borutą”… Że te farfocle sobie nie darują…

Towarzysz Wilk : Zawsze może go spotkać jakiś wypadek…

Towarzysz Al: Moi ludzie już go potrącili samochodem… i nic… to prawdziwy twardziel…

Towarzysz Will : Aaaaaaaaaarghhhhaaaahhhh!!!

Towarzysz Al: Ten pomysł odpada Towarzyszu… i tak ledwo wyrabiamy na ciostka dla Dr. Łii… na takie koszty Nas nie stać…

Towarzysz Will : Aaaaahhaaaaaaaarghhhhaaaahhhh!!!

Towarzysz Wilk : To też odpada… Po wpadce Brata Hella GTW stało się czujne… nawet Brat ’76 poszedł na odwyk…

Towarzysz Will : Uhu hu hu!!! Aaargooohhhhh!

Towarzysz Al: Zbyt brutalne… Ale już mi coś świta…

Towarzysz Wilk : Co? Co?

Towarzysz Al: O tym już w następnym odcinku! Hue Hue Hue Hue!!!!!

Towarzysz Wilk : Buahahahahhahahahaha!!!!

Towarzysz Will : Hu hu hu hu hu!!!!

CDN...

Komentarze afkoz mile widziane ;)

Edytowane przez Gość
001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawelzak1976

8

• IOOT_DZIKO

5

• AtS

3

• damiandziki

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

No nie ...czuje sie rozwalony ...texty świetne po prostu wymiatają ...piwsko jak nic sie nalezy ..po prostu świtne ..trzymaj tak dalej :D

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Brat M. : Tia… ale Brat Dziki już opracował do perfekcji swoje nowe dwa finiszery… DZIKI SLAM i DZIKA BOMBA.

Brat ‘76 : Imponujące!

aż się oplułem ze śmiechu :D

Dodatkowo obowiązkowa emisja Kapitana Czubasy do odwołania

to na prawdę mocne wzmocnienie będzie :D

po pierwszej cześci bardziej wstępnej ta już widać się rozkręciła :mrgreen:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

"Brat '76" się rozkreca jak widać. Oby tak dalej. Zimny browar na zachęte :D

Znowu błąd jezykowy :lol: Czekamy na następne postacie :D

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dobreeee :)

Browar szczególnie za dbałość o szczegóły typu

"kurde bele"

i "kurde bele max" hłe hłe kurde hłe :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

kurde bele masz browara :D idzie ci coraz lepiej już się nie mogę doczekać następnych odcinków :D

Stwierdziłem, że juz zostanę przy Dziki'm nie będe juz kombinował :wink:

001ug2mo4.jpg

Stwierdziłem, że juz zostanę przy Dziki'm nie będe juz kombinował :wink:

To mnie będziesz musiał nazwać Kapitan DD ot co 8)

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   2

Czy towarzysz Wil coś kiedyś powie normalnego? Czy jak mi powiesz to bedzie to spojler? :wink:

Chm... chyba jakoś trzeba będzie wybrnąć aby Towarzysz Will przemówił ludzkim głosem ;)

Skoro taka jest wola ludu...

001ug2mo4.jpg
  • 2 miesiące temu...

Żaku ....zkleć sie i wykmin 3 częśc !!

• 3 tygodnie później...

3 część praktycznie powstała ale splot niektórych zdarzeń (m i in. Hell za szybko wrócił a miał być odity - spoiler :P) spowodował że projekt wylądował w koszu (mam jeszcze to na kompie). A po za tym swoje dzieł nadawał wówczas napadiPL więc nie chciałem psuć zabawy. Zresztą jak pokazało zycie (m.in. ostatnia zadyma w gadulcu) niektórzy nie dorośli jeszcze do pewnego poziomu i moje wypociny wywołałyby niepotrzebne zgrzyty. No i sporo się zmieniło od tego czeu Revolution pierdykło a Boruta mi się chugowo kojarzy. Może niech to poczeka na lepsze czasy, bo jak widać wystarczy byle pierdoła i wychodzą na wierzch stare urazy, a ja nie chcę być przyczyną następnej zadymy.

:drool

001ug2mo4.jpg

Napisałeś jak ksiądz z mównicy ...brakuje tylko ...a teraz drodzy bracia i siostry co łaska (wolimy żeby szeleściło niż ma brzęczeć)