Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE New Year's Revolution - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zapowiedziane walki:

# John Cena vs Umaga (with Armando Alexandro Estrada) for the WWE Championship

# World Tag Team Champions "Rated RKO" (Edge & "The Legend Killer" Randy Orton) vs "DX" ("HBK" Shawn Michaels & Triple H)

# Jeff Hardy vs Johnny Nitro (with Melina) in "Steel Cage" Match for the Intercontinental Championship

# Mickie James vs Victoria for the Women's Championship

Walki niepotwierdzone:

# "The Nature Boy" Ric Flair vs Kenny

# "Cryme Time" (Shad Gaspard & JTG) vs "WGTT" (Shelton Benjamin & Charlie Haas)

# Jerry "The King" Lawler vs "The Masterpiece" Chris Masters

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

9

• Spinebuster

5

• Wee Man

3

• Korek

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cóż karta jest średnia mówiąc delikatnie. Patrząc od początku, czyli od nie pewnych walk to już widać, że będzie słabo, po co znów walczy Lawler to nie wiem, rok temu zajobbowali mu Helms'a, który teraz jest Cruiserweight Championem już prawie rok, teraz walczy z Masters'em i pewnie 3/4 walki to będzie Master Lock. Mecz tagów może być całkiem spoko, pewnie prócz tego dojdzie jakiś segment z Cryme Tyme, więc będzie dobrze. Flair vs Kenny, hmm wydaję mi się, że walka będzie słaba. Walka kobiet może być bardzo dobra, bo walczą dwie osoby, które walczyć powinny, potem będzie Steel Cage Match i tu mam nadzieje będzie hit na miarę walki Edge vs Matt Hardy z Unforgiven 2005, bo i Jeff i Nitro są w stanie taką walkę zrobić, a nawet lepszą. DX vs Rated RKO też powinno być dobre pod względem wrestlingu jak i zresztą pod względem Entertainment, ale nie wiadomo jak będzie z bookingiem, bo jeżeli DX znów wygrają w stylu podobnym do Survivor Series to brak słów... No i main event, który będzie pewnie najsłabszym ogniwem PPV, jeżeli miałbym wybierać to wolę Umage na champ'a, niech feudują do Royal Rumble wtedy będę miał pewność, że żaden z nich nie wygra title shot'a ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Styl:  Klasyczny

Według mnie karta niejest tak dobra jak to było w przypadku Armageddon . Ale też będą ciekawe walki np walka Jeff Hard'ego musi być ciekawa bo ten wrestler to pytarda !! :grin: John Cena vs Umaga - niewiem co otym myśleć , może być ciekawie ale niewiem bo to przecież walczy Ham is here i Umaga :D Z reszty to tylko World Tag Team Champions mnie interesuje bo jak narazie to tylko te 4 walki są potwierdzone ( troche mało ) ale napewno coś jeszcze dojdzie .
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

ME czyli walka Ceny z Umaga bedzie zalosna raczej. Cage Match z pewnoscia bedzie na wysokim poziomie. Ide na to PPV wiec emocji bedzie wiecej niz ogladajac je w kompie czy w TV :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

# John Cena vs Umaga (with Armando Alexandro Estrada) for the WWE Championship

no to RazorR wykrakał - na NYR bedziemy mieli main event rodem z Fantasy War#3 :D drewno vs drewno... ale co by sie nie dzialo, wygraja korzenie... tak moi drodzy, bo z takim ME wrestling wroci do swych korzeni, kiedy walki byly wolne, schematyczne i przede wszystkim pocieszne

# World Tag Team Champions "Rated RKO" (Edge & "The Legend Killer" Randy Orton) vs "DX" ("HBK" Shawn Michaels & Triple H)

kotlet odgrzewany po raz kolejny... czworka dobrych i bardzo dobrych solo wrestlerow upychana jest kolejne PPV pod rzad w walce tagow... nawet, jesli poziom bedzie znosny, to ilez mozna wałkować ten sam match

# Jeff Hardy vs Johnny Nitro (with Melina) in "Steel Cage" Match for the Intercontinental Championship

a tutaj typuje w ciemno najlepsza walke na gali...

# Mickie James vs Victoria for the Women's Championship

... chyba, ze najlepsza walke PPV zaserwuja nam te panie... Mickie, ktora wciaz robi postępy i Victoria, która IMO jest najlepsza technicznie divą od paru lat i jedyną kobietą w WWE, którą mogłbym nazwać 'wrestlerką'

Walki niepotwierdzone:

# "The Nature Boy" Ric Flair vs Kenny

kolejna żenada a'la kreskówka... Ric powinien zrozumiec, że jego miejsce jest backstage, ew. w ciekawych segmentach, jako mentor jakiejś stajni... a z drugiej strony taki Kenny powinien mu jobbnąć aż miło, bo chłopiec musi się jeszcze duuuuuużo uczyć

# "Cryme Time" (Shad Gaspard & JTG) vs "WGTT" (Shelton Benjamin & Charlie Haas)

tu liczę na dobry pojedynek, w dodatku jakieś ciekawe promo czy coś po walce, w każdym razie nudzić się nie będziemy

# Jerry "The King" Lawler vs "The Masterpiece" Chris Masters

King, podobnie jak Nature Boy, na ring wchodzic już nie powinien, bo to ciut wyżej niż poziom stolika komentatorskiego i się dziadkowi w głowie zakręcić może... a Masters... hmmm... lepszy jest niż Cena, Batista czy Umaga, co nie znaczy że jest dobry :P rozsądnie byłoby dać tu no contest, bo żaden z zawodników na wygrana nie zasługuje, ale jeszcze rozsądniej byłoby nie bookować tego shitu

Ide na to PPV wiec emocji bedzie wiecej niz ogladajac je w kompie czy w TV

Ty to masz dobrze !! A reszte walk jeszcze niepotwierdzonych to dlamnie nic ciekawego niema :(

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Ide na to PPV wiec emocji bedzie wiecej niz ogladajac je w kompie czy w TV

Fajnie :D Opowiesz nam jak wrazenia :)

A co do karty to jest przecietna, moze jak te pojedynki niepewne zostana dopieteto bedzie lepiej. Jakos nie interesuje mnie te PPV, bardziej ciekawi mnie jak WWE zacznie rok 2007 !

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• 2 tygodnie później...

Dla mnie karta jest całkiem niezła. Przydałaby się jakas stypulacja w walce DX vs Rated-RKO (np Street Fight).

K-Fed jest nawet niezly przy mikrofonie, ale gdy w czasie ostatniej walki siedział z komentatorami to nie był juz taki wygadany... Wg mnie RAW było calkiem niezle, pomimo pojawienia się tam Kevina. Dlatego mam nadzieje ze jest to dobry wstęp do NYR

chyba jakieś zmiany w karcie

na ostatnim Raw reklamowali że to Carlito ma walczyć z Chrisem Mastersem

143856455842dea931bbff6.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Wiem, że Main Event zapowiada się tak, jak się zapowiada ale...jakoś czekam na niego z niecierpliwością :) Dawno nie byłem taki niepewny wyniku jak teraz :D Mam nadzieję, że Umaga ( chociaż ni chuja na to nie zasługuje ) ograbi Cenę z WWE Title.

• Reputacja:   1

Kiedyś NYR kojarzyło się z corocznym Elimination Chamber. Gdyby teraz miało zacząć być sławne przez zmiany pasów nie protestowałbym;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Zupełnie nie widzę Umagi w roli champa. Jeżeli dostanie tytuł, to będzie lol. W obecnej sytuacji (chodzi o uwikłanie w feudy i stopień wypromowania) trudno znaleźć kogoś, komu Cena mógłby oddać spokojnie pas.

117380471846b21e8779201.gif

Ja mowie ze skonczy to sie jakims DQ. A jezeli mam racje to main event bedzie calkowicie do dupy.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Ja mimo wszystko nie chciałbym zeby Umaga walczył w Main Evencie Wrestlemanii. Moze sobie zdobyc tytuł jak już koniecznie chca mu go dac, ale po WM.

Wydaje mi sie ze ten feud zakonczy sie na Royal Rumble, bo na 3 tygodnie nie opłaca się chyba tworzyc nowego.

Cholera, mialem nadzieje, ze Victoria dostanie to, co jej sie nalezy, czyli pas... Mowiac szczerze, to na ta walke czekalem chyba najbardziej, no moze z wyjatkiem Intercontinental cage match'u... Z cala sympatia dla Micky, ktora umie naprawde sporo w ringu, to moze ona co najwyzej nosic buty za Victoria... Zostaly mi do obejrzenia 3 walki (CD2) i mam dziwne przeczucie, ze to, co bylo warte obejrzenia na tym PPV, mam juz za soba :P

To takie male przemyslenie na goraco...