Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 waszych ulubionych userów BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tym temacie proszę o wypisanie 10 waszych ulubionych userów BGZ. Oczywiście bez wazeliny :twisted:

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• The_Icon

1

• IOOT_DZIKO

1

• kondzio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Moja dycha :

1. Kojot - najczęściej z nim gadam oprócz pauki, lubie obgadywać z nim naszą szacowną administracje i poklnąć troche na nią :lol:

2. Irys - za rywalizacje w Typerach, w tej rundzie jest 1-1 tzn. nmam nadzieje że sie nie da Modjowi ograć :!:

3. Badziewiarz - szkoda że tak rzadko ostatnio wpada, lubiłem gadki z nim o koksach i Weemanie

4. Hawk i Cycu - tak samo ich lubie, lubie ich denerwować, nie Jarząbek? :P

6. Hellner - dawno go nie było ale jeszcze pamiętam że był fajny ziom z niego

7. Kaszak, IIL, Milos - nigdy z nimi nie gadałem na gg ale jakoś ich lubie chociaż to zwolennicy TNA (może prócz kaszki) :evil:

10. IOOT i LK - tu były konflikty ale to jedni z niewielu moich partnerów do dyskusji, szkoda tylko że wiem co napisza zanim to zrobią, jakoś zdecydowanie bardziej ich lubie jako userów zwyklaków niż nudnych adminów :D

Gość Hawk1674325898

1. Magic - Najlepszy kumpel, znam go juz ponad 9 lat, co prawda nie widzialem go 2 lata ale zaniedlugo mamy sie gdzies spotkac.

2. Kojot - Ten natomiast to najlepszy kumpel z forum, na poczatku jak wpadl z nickiem the_undertaker pomyslalem, ze znowu jakis gosc ktory dostanie bana po tygodniu :P

3. Cyc - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na gg, mialem kilka spraw do niego ale nie odpisal, pewnie przez ta mature.

4. Willem - Maskotka forum :D miernota mysli, ze mnie denerwuje, jeszcze z nim nie gadalem na gg, no moze jedna rozmowa w ktorej rozwailem go w wrestling skill test :wink:

W sumie to chyba tyle, z reszta uzytkownikow nie rozmawiam, ale jeszcze napisze kilku.

5. Milos

6. tomo

7. mysterio82

8. hellner

9. kaszak

10. Alustriel

1. Willem - zabawny człowiek, z jakims tam pojęciem o sporcie

2. pablo modjo - rownie zabawny czlowiek, 90% forum to jego pomysły

3. pawelzak1976 - doswiadczony fan wrestlngu, z duzym poczuciem humoru

4. montoya - Divasman :P bardzo sympatyczny

5. IOOT_DZIKO - UndertaCker :P

6. The Sickman - dosc nowy uyztkownik, cos tam w sport quizie wojuje, wydaje sie byc rownym gosciem :)

7. Cyc - przyjaciel wszystkich na forum, nawet tych z 1 postem ;)

8. randyorton8 - oprocztegozenierobispacjiprzytypowaniuidruzynyzlewająmisiezjegotypemtoMirasjestspoko,dz :P

9. kondzio - smieszny nick ma :P

10. kaszak - tez ma smieszny :P

johncena4iryszi7ll8.gif

1 LK po prostu człowiek z którym zawsze i na każdy temat idzie pogadać :lol: Co nie brat :?: Na gg ma spoko teksty :) LK trzymaj się stary mimo tego co tobie się przytrafiło :)

2 Prezes człowiek machina :lol: Zaprogramowany na trzy funkce :lol: Robota, dupy, dyska :lol: spoko koleś drugiego takiego ze świecą idzie szukać :lol:

3 Hellner - szkoda że nie wpada tu tak często 8) Poeta-Komik jego teksty wymiatają :lol: He come back :lol:

4 Ioot Dziko - na początku Norbas myślał że to moje drugie konto :lol: Ioot jak wiemy jest siłkocholikem :lol: 3g2 to poprostu terapia odwykowa :lol: Nieno Dziko to spoko koleś który rozkręca dyskusje na naszym forum

5 Ze starego forum WKS zapalony kibic LW ale mimo to człowiek na poziomie szkoda że już go tu nie ma :?

6 Pawelzak1976 - The Spojler Killa, Da Man, truciciel, ojciec dziecka Anety K :lol: , zbieracz znaczków i miłośnik Yody :lol: były konflikty ale rozwiązane z humorem jak dla mnie równy gość :)

7 Kondzio - dawno z nim nie gadałem ale dalej wydaje sie taki jaki był :lol:

8 Bobek - rywal we wszystkim :) Ogólnie jest spoko :)

9 Norbas - za samo założenie BGZ :) oraz za krucjatę przeciwko analfabetą i neo najeźdźcami , także przeciwko trollom 8)

10 ATS mimo zmiany ksywy przeze mnie zapamiętany 8) Zapolony dyskutant 8) Jego ksywa kojarzy mi się z firmą produkującą płytki czy metale nie pamiętam 8)

8363302634890420816486.jpg

1. Dziko - Najczęściej z nim gadam... Uważam go za najlepszego kumpla z PSW ;)

2. LK - Pamiętne czasy bookowania... Zawsze dowali jakimś tekstem... Trzymaj sie stary.

3. Bobek - Maturzysta, booker i ogólnie dobry kumpel :P

4. Pawelzak1976 - Dobry znajomy, wstawił sie (Wiadomo) i ogólnie lubie z nim zamienić kilka zdań ;)

5. IIL - Głównie gadamy na ircu :P To pewnie dlatego

6. Hellner - Uwielbiam gościa, teksty zawsze rozwalające :lol:

7. Prezes - Kiedys dużo gadaliśmy, spoko człowiek z RŚ.

8. AtS - Zawsze pomaga, spoko człowiek :P

9. Mysterio82 - Głównie za upload xD

10. Kaszak - Też czasem na ircu pogadamy ;]

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie będę numerował, ponieważ miałbym olbrzymie problemy z tymi pozycjami. Wypiszę po prostu tych 10, kolejność przypadkowa.

AtS - Nie miałem okazji poznać jako kmańka. Pierwszy raz gadaliśmy na gg chyba wtedy, gdy BGZ było na boo.pl. To głównie jego osoba nakłoniła mnie do powrotu na stare śmieci po okresie rozłąki.

DamianDziki - Znam go najdłużej spośród wszystkich użytkowników. Początkowo był spamerem i pisał głupie posty..słynna jest też afera z ch***jogromem. Jeden z lepszych kumpli z PSW, praktycznie dziennie gadamy na gg.

Prezes - Kolejny user, którego znam ponad dwa lata. Miałem okazję poznać w realu i jest to bardzo sympatyczna, uczynna i wyluzowana osoba.

Hassiek - Kacper Pauka. Osoba z którą przeżyłem najwięcej brechtu..ahh te bookowanie. Także praktycznie dziennie zamienimy ze sobą parę słów.

Bobek - J/W z tym, że nie zawsze potrafił zrozumieć podczas bookowania nasze specyficzne poczucie humoru.

IOOT - Kolejny ze starej gwardii. Kiedyś było między nami coś w rodzaju rywalizacji, jednak nikt głośno o tym nie mówił. Niezapomniane pozostaną też spory na linii Taker/Orton. Obecnie wraz z Willemem tworzą grono dyskutantów.

Kojot - Poznałem go stosunkowo niedawno, jednak od razu wydał mi się fajną osobą. Idzie z nim pogadać na praktycznie każdy temat.

Willem aka. Khali - Z nim i Alustrielem miałem chyba największy konflikt w czasach mojej egzystencji na BGZ. Obecnie postrzegam go jako zupełnie inną osobę. Szanuję go za poczucie humoru a także za to, że można z nim rzeczowo porozmawiać nt. wrestlingu (chociaż różnica naszych zdań jest taka, jak między Katowicami a Sydney).

Hellner - Rozmawiałem z nim praktycznie tylko kilka, może kilkanaście razy, aczkolwiek zdąrzyłem bardzo go polubić. Nigdy nie zapomnę, gdy z nim, modjem i sivym zrobiliśmy Invasion Angle w jakimś 'e-fedzie', brecht był niesamowity.

WKS - Kolejny ze starej gwardii. Kiedyś prowadziliśmy niesamowicie długie konwersacji to na temat muzyki, to polityki, to też dziewczyn..Obecnie nie widuję go na GG i jakoś nie ma okazji porozmawiać.

tomo - Ambasador BGZ w Niemczech. Niesamowicie emocjonalnie podchodzi nawet do najmniejszych pierdół. Kiedyś obiecał, że wpadnie do mnie i prezesa, i skoczymy na browar. Pamiętaj Tomek - trzymam Cię za słowo.

1.IIL - Ma bardzo duży wkład w forum, można z nim pogadać :)

2. Pawelzak1976 - Człowiem orkiestra forum, ma chyba największy wkład w forum

3.Norbas - Założyciel forum - to wystarczy :)

4.Kojot- Chyba najlepszy kumpel z forum, również ma bardzo duży wkład w forum

5.Willem - Spoko gościu, ma największy humor i niezłe teksty

6.DD, LK, IOOT czyli ludzie którzy trzymają poziom dyskusji na forum

7.AtS- Admin techniczny, ma niesamowitą wiedze na temat komputerów

Jest również wiele innych osób np. Tomo, maciek1261

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• 4 miesiące temu...

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ooooo nie wypowidziałem się ? 8)

To moja lista :

1.Norbas

2.Norbas

3.Norbas

4.Norbas

5.Norbas

6.Norbas

7.Norbas

8.Norbas

9.Norbas

10.Norbas

:rotfl:

Joke .... dobra a teraz powaga :

1.Kojot - Ziomalska medna , pies preriowy ale spoko gosć i w sumie kumpel od PS'a , IRca , brecht i Arasa Pawłowskiego ... żółwik ziooom

2.Willllllleeeemm Keennnneeeedyyyy - Willema nie idzie nie lubić za jego szczerosć i bezpośredniość ..za poczucie humoru i nazywanie Taker'a wiesniakiem w kapeluszu hehe

3.Ledżend Masta "Kocham ROH" Killah' - to jest już Stary gwardzista z którym męczym sie razem na BygyZy od przeszło dwoch lat ...ale czasami wydaje nam sie jakbysmy mogli dyskutowac godzinami (fakt że bez większego sensu bo i tak żaden z nas by nie odpuścił ale lubimy ten sport) :D

4.Paweł Cyceq Zaqu 19-619 - po prostu ostoja i filar BGZ "palce , które przesuwają pionki" :P bez cycka ani rusz...

5.Pabloł , Modzioł , zwany też Samoan Sutkiem - hehe ...no w końcu troche juz męczymy sie razem na forum ...i nawet dawne urazy jakoś mu puściłęm w niepamięć ... te Evo czy jak im tam ;)

6. ILL/Milos - Ci dwaj panowie to moja ziomalia ...hehe . razem już o niejednym gadalismy i nie jedną brechte na iruc obrabialismy ..

7.Kondzio - no co tu kurde dużo mówić ....obaj lov tu fajt ..

8.Avas & Huntas-hehe ostoja polskiego korzystania z tuttoriali :rotfl:

9.Napadliwpl hehe żart

10.a napisze sobie 4don takera za te raporciki ..

a tak już poza konkurencją of koz Hassiu wieczny ziomal z PSW ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nom to teraz ja

1.IOOT_Dziko - pomimo że nie gadam z nim prawie wcale, chyba że jakaś dyskusja zabawowa w dziale wyniki :D. To jednak jego teksty mnie rozwalają.

2.Kaszak - Można pograć w CS'a i pogadać.

3.Kannon - Jak wyżej

4.Willem - podobnie jak IOOT ale trochę gorzej.

5.Pawelzak - za newsy, jak go nie kochać :D

6.Hunter - Użycza mi sygnaturek i ogólnie w porządku typ

7.Jacek_D - próbował mi pomóc w photoshopie, ale jednak jestem słaby, ale próbował :D

8.Kuba_19911 (nie wiem czy dobrze cyferki napisałem) - Ogólnie gość w porzoądku, można z nim pogadać.

9,10 - Kojot ,Cyc - bo tak i już, a Cyc kibic Areczki :)

A ja:

Stinger chodze z nim do szkoły mówi to samo za siebie

Cyc zajebisty koleś ;p

Kaszak zawsze służy pomocą i sobie z nim gram w cs'a

Icon można z nim pogadać o wszystkim i też pograć :D

Aluś czasem sobie z nim pogadam , pogram

Norbas za samo założenie BGZ chwała mu za to :t_up:

Tomo wporządku ziom

Kuba_19911 zawsze czegoś poszuka jak czegoś potrzebuje

Pawelzak dzięki nie mu wiem co sie dzieje we wrestlingu :D

Jacek_D czasem sobie z nim pogadam też można z nim pograć ;p

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   1

Nie będe numerował bo tak głupio.

Milos - pierwszy z którym nawiązałem kontakt. Zawsze służy pomocą i jak trzeba doradzi. Nie obgaduje innych i można mu zaufać. Teraz nasze kontakty się urwały ale nie zapomina się starych "przyjaciół" :)

Willem - teraz chyba tylko z nim pogadam wieczorem na gadu. Można mu wszystko powiedzieć, zwierzyć. Czasami pogramy w cs'a. Świetnie się dogadujemy. Jest takim moim księdzem któremu moge się "wyspowiadać", nie z grzechów :t_up:

Alustriel - ostatnio troche się pokłóciliśmy. Dzięki niemu zacząłem przygode z CS'em. Zawierzył mi WSF które olałem nie wiedząc sam dlaczego. Jeden z lepszych kumpli na forum.

IIL - powiedziałbym o nim tak jak o Milosu ale bez pierwszego zdania ;)

Kondzio, Icon, - lubie jak nawijają przez mikrofon gdy gramy. Ogólnie są spoko :t_up:

maciek1261 - teraz już praktycznie zaginał o nim słuch. Dobrze mi się z nim prowadziło sd! online.

Wymieniłem te osoby z którymi mam lub miałem jakiś kontakt. Jeżeli kogoś nie wymieniłem a powinienem to przepraszam :)

Miało być 10 osób ale nikt inny nie przychodzi mi do głowy.

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Widać temat się wskrzesił to i ja się w nim udzielę.. podobnie jak Kaszak nie będę numerował, bo tak głupio ;)

Kojot - Jeden z pierwszych osób z którymi załapałem poważniejszy kontakt, kiedyś często pisaliśmy do siebie, teraz rzadziej, głównie na ircu gdzie jedziemy jeden po drugim, prowadząc wieczne spory o to, która federacja lepsza WWF czy TNA.. zajebisty koleś, mega porcja humoru, wiele mu zawdzięczam.. Kojot Rocks!

Milos - Świetny przyjaciel, mamy mniej więcej te same zainteresowania wrestlingowe, często wspólnie oglądamy gale federacji niezależnych, to dzięki niemu wkręciłem się do świata RoH, oglądając pamiętny Supercard of Honor II.. Milos rlz! :t_up:

Alustriel - Zajebisty człowiek, mój braciszek ;) zawsze mogę z nim popisać i porozmawiać o czym tylko chcę, kocham go kurde! :)

Avanger - Kiedyś podejrzewałem go o to, że dał mi bana na forum evo :rotfl: napisałem do niego i okazało się, że to zajebisty koleś z mega porcją humoru, często zrobi mi sygnaturke, avatar czy inne materiały graficzne jakie potrzebuje, bardzo pomocna osoba, idzie z nim porozmawiać o TNA, ogółem duży pozytyw :)

Kaszak - Nigdy nie miałem wielkiego kontaktu z Kaszakiem, rzadko pisaliśmy dużo na gg, ale pamiętam, że zawsze pomagał mi ;) zawsze gdy próbowaliśmy grać w coś on-line coś sie pieprzyło ^^ skory jest do oglądania wspólnych gal, jest jednym z najbarwniejszych userów na forum :)

KinGpiN - Ostatnio kontakt nam lekko sie zerwał, ale wiem, że zawsze mogę do niego napisać, wielki fan WWE, podczas wakacji i ferii oglądaliśmy razem gale na żywo, pamiętam Backlash ppv, nie spaliśmy całą noc pisząc na gg i ircu, graliśmy w bilard na wp, eh.. szkoda, że a forum tak mało się udziela, bo z pewnością miałby wiele do powiedzenia.

Jacek_D - Nowy użytkownik forum, pisze do mnie bardzo często, można z nim popisać o TNA, często chwali się mi swoimi pracami z photoshopa, skory do pomocy, lubiący pojedynkować się w quizach.

Stinger - Kiedyś miałem większy kontakt, teraz piszemy coraz mniej, często pisze do mnie pytając się o różne rzeczy dotyczące TNA, wielki fan mojej ulubionej federacji oraz mark Stinga, czasem rozbraja mnie swoimi tekstami, lubię z nim pisać.

IOOT_Dziko - jedyny większy kontakt jaki z nim załapałem to wakacyjne pogaduszki na ircu, gdzie z paczką śmialiśmy się z "dziewicy" :lol:

To chyba wszyscy, jeżeli kogoś nie wymieniłem to przepraszam ;) bardzo cieszę się, że zarejestrowałem się na tym forum, dzięki niemu poznałem świetnych ludzi :)