Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Judgment Day 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nie mogłem założyc tematu w next PPV, niech ktos przeniesie... :]

Oto na chwilę obecną aktualna karta nadchodzącego PPV WWE

Judgment Day 2007

jonny1tpai9.jpg

001pc2.jpg

WWE Champion John Cena vs. The Great Khali for the WWE Championship

21aq8.jpg

ECW World Champion Mr. McMahon, Shane McMahon & Umaga vs. Bobby Lashley (3-on-1 Handicap Rematch)

3421vz4.jpg

2-out-of-3 Falls Match - United States Champion Chris Benoit vs. MVP

34215sr8.jpg

Elijah Burke vs. CM Punk

oki, tak to narazie wygląda.

Na 90% dojdzie walka Edge vs Batista - WHC Championship.

Pierwsza walka... chm... moze to być mecz wieczoru ;) wszystko w rękach Jasia na którym spoczywać będzie prowadzenie meczu (w końcu :P ) tu wynik naprawdę jest niepewny...

MakMany & Umaga vs Lashley...Z tego co wyniuchałem na WWE. Com zastanawia mnie czy walka McManów z Lashleyem będzie znowu o pas? WWE kilka razy tak podchodziło do sprawy (np Triple H vs IC champ Ric Flair lub Matt Hardy vs Helms), że na gali okazywało się, że mecz jest non title... nawet rewanż HBK vs Cena był kpiną...

Benoit vs MVP... kiedy ujrzałem ten mecz zapytałem siebie, ile można? ale, widząc 2-out-of-3 Falls Match - damn, nie będzie źle... ale MVP mógłby juz ten pas zdobyc, bo coś za długo się to ciągnie...

Elijah Burke vs. CM Punk... czyzby wkońcu push dla Punka? Zobaczymy....

Spodziewam się jeszcze walki Kane'a (być może (nie daj Boże )z Boogeyem....) z panami z Anglii Regalem albo Taylorem... no i może w końcu walka o TT...

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

8

• pawelzak1976

8

• Willem

7

• IOOT_DZIKO

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

GREAT vs CENA

No kurde już się nie mogę doczekać walki Grejta z Ceną :P

Sądze że będzie to walka podobna do tej Great vs HBK na RAW.

Czyli John będzie próbował się stawiać Khaliemu, ale nie da rady i po bohatersku (w oczach marków) polegnie... Tracąc swój ukochany pas.

W sumie to jest jedyne logiczne rozwiązanie.

Cena MUSI przegrać by potem powrócić i pokonać "potwora" i znów uzyskać uznanie publiczności...

Jak wygra od razu na JD to ten cały feud nic mu nie da..

Takie jest moje zdanie.

3-on-1 Handicap Rematch

Co to kurna ma być za odgrzewany kotlet?

Po co znów mamy oglądać to samo?

By znowu dowalić Lashleyowi czy wręcz przeciwnie, oddać mu pas?

Jak dla mnie walka bez sensu...

Chris Benoit vs. MVP

Kolejna szansa dla MVP?

NUDA.

Elijah Burke vs. CM Punk

Pewnie nic w tej walce hardcore'u nie będzie, także nie ma się czym podniecać...

Elijah Burke vs. CM Punk

I tu może być ciekawie :)

Nawet bardzoooo. Może do tej walki dołączy KANE?

Tylko po co? By zajobbować hyhy :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Cena założy STF-U i po kłopocie, ale nie daj Boże Khali wygra to bedzie dopiero podły żart.

Umaga ma coraz mniej tych swoich tatuaży moim zdaniem czyli tzn. że coraz bardziej się stacza :P Lashley wygra tą walkę i znów zostanie ECW Champion.

Chris VS MVP i tu oczywiście stawiam na.... nikogo.... niech ten pas dostanie np. Eugene czy chocby Boogey a MVP won z WWE a Benoit for WHC.

• Reputacja:   3

Spójrzcie na biedną twarz Jasia... wydaje mi się, ż Vince zaskoczy wszystkich i Khali zabierze pas Jankowi... skoro kiedyś taki zamakowany Kane pyknął Austina 9na 24 godziny....) to czemu nie może tego Khali? chm... apropo STFU... ciekaw czy Cena wykręciłby mu wogóle nogę... nie mówiąc o przewróceniu kolesia. Ten mecz będzie meczem wieczoru 8)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam nadzieję, że wygra Great Khali i rozniesie Cene w pył :)

A tak na marginesie to Khali'ego właśnie ze względu na gabaryty nawet ciekawie się ogląda (przynajmniej się czymś wyróżnia), a gorszego od Ceny mistrza chyba jeszcze nie było.

Najlepiej było by jakby wygrał Great Khali, a następnie jego za jakiś czas pokonał by Kane i został mistrzem, a Cena nigdy nie zdobył by już żadnego pasa :) (niestety to tylko pewnie złudne nadzieje)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

4690134

Do karty dochodzi jeszcze jeden match ... i jak podejrzewam będzie to jeden z większych gniotów na PPV ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Wg. Mnie jest to jeden z najgorszych wrestlerów w obecnym rosterze. I pomimo że Cena jest przereklamowany stawiam na niego. Koniec z pushem Khaliego.

• Reputacja:   2

np. Eugene czy chocby Boogey a MVP won z WWE

Chyba dawno WWE nie oglądałeś :mrgreen: To już nie jest ten stary MVP co pół walki uciekał przez przeciwnikiem :P

Do karty dochodzi jeszcze jeden match ... i jak podejrzewam będzie to jeden z większych gniotów na PPV ...

To bedzie królestwo zjeb..... spearków :P Jestem ciekaw jak Edge to wygra, pewnie znowu jakimś głupim trikiem :x

WWE CHAMPIONSHIP MATCH

I to ma być walka na PPV ?? NA heat by się nadała. Wiem, że sama walka będzie stała na bardzo niskim poziomie, Cena będzie próbował coś tam zrobić Khalasowi, ale będzie się od niego odbijał ;) , ciekawi mnie natomiast wynik walki i sam jej przebieg, kto kogo i w jaki sposób pokona.

3 on 1 Handicap match:

Walka będzie beznadziejna, Lashley powinien przejść na Smacka, albo Raw i walczyć o ważniejsze tytuły

MVP VS BENOIT :

Myśle, że będzie to jedna z lepszych ( jak nie najlepsza) walka wieczoru. Na pewno będzie to dobry technicznie macz. Jeśli wygra Benoit będzie to chyba koniec feudu między tymi panami

Bruke vs Cm Punk

Licze na zwycięstwo Punk'a i że będzie to początek pushu dla niego i wkońcu to on zostanie ECW CHamp.

Tak pozatym licze również na walke Kane i Boogeymana w teamie.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

WWE Champion John Cena vs. The Great Khali for the WWE Championship

Moim zdaniem szykuje nam się nowy WWE Champion! I to jaki :lol: Ja bardzo bym chciał aby Grejt zdobył ten tytuł, żeby wkońcu ktoś przerwał dominację Siny. Walka będzie kontrolowana przez grejta, na przemian czopy z kikołtami siny. I tak chyba przez 30 minut, żeby zrobić Majn Event :lol: Pod koniec CzokBomb i pin nogą :mrgreen: O tak! To byłoby coś :P Zresztą Judgment Day to szcześliwe PPV jak dla Kaliego .

A w samej walce to nie wyobrażam sobie spinowania Wspaniałego... :twisted:

ECW World Champion Mr. McMahon, Shane McMahon & Umaga vs. Bobby Lashley (3-on-1 Handicap Rematch)

To ja przewinę PPV dalej ... według mnie push dla bobiego skończył sie równo ze zwycięstwem na Wrestlemanii, tak więc nie ma mowy o odzyskaniu pasu mistrzowskiego...

2-out-of-3 Falls Match - United States Champion Chris Benoit vs. MVP

Tutaj zapowiada się świetny, techniczny, szybki match. MVP coraz bardziej przekonuje mnie do siebie. Chciałbym aby tym razem zwycięzył. Benoit zasługuje na wyższy pas niż US, a do MVP pasowłaby on idealnie.

Elijah Burke vs. CM Punk

HM... może byc ciekawie, ale na 100% w walkę włączą się Kor wony i inne vandamy... :twisted: Przewiduję zwycięstwo Barka :P

A walka Edge vs Batista raczej nie będzie zbyt cudna... obaj zawodnicy są

już nieco wypaleni.. szczególnie ostatnim czasem Edge... a Batista'ę to już każdy zna.. musi mieć dobrego rywala aby match nie był nudny...

Ogólnie to zapowiada się mierne PPV, na miarę backlash,a może nawet słabiej. Ciekawy jestem co zrobią z team'ami...

Chyba pierwszy raz od WM 22 obejrze sobie PPV nie znając wczesniej wyników, Khali jest tego wart :P

Walka o WWE Title to dla mnie jedna wielka niewiadoma i wlasciwie kazdy scenariusz został juz tutaj dobrze omówiony. Jesli wygra Cena osmieszy poprzedników i bedzie to nawet dla mnie troche niesmaczne ale znowu nie chce widziec Kahliego z pasem. Nie moge sie doczekac tej walki szczerze powiem :P

Benoit i MVP oraz tamte Burki i Punki mnie nic nie obchodzą...

ECW... Lashley odzyska pas!

WHC - tutaj nie wyobrazam sobie żadnych wałków Edge'a, ostre lanie od Batisty było by miłe dla mojego oka :)

johncena4iryszi7ll8.gif

Na 100 % wygra John Cena , chyba że.... no właśnie chyba że pojawi się niespodziewana niespodzianka typu HBK,Orton lub ktokolwiek inny przeszkadzający Johnowi. Szczerze ten pas nie nadaje się na pas dla Khaliego. Jest za mały, on powinien walczyć o WHC.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Szczerze ten pas nie nadaje się na pas dla Khaliego. Jest za mały, on powinien walczyć o WHC.

Albo o pas ECW który by nosił jak zegarek :P

Co do JD to jedyna walka narazie która może zaciekawić to Ejijah Burke vs CM Punk choć z teamu New Breed wolałbym Cor Vona w akcji zobaczyć. Reszta jest deznadziejna, poprostu szykuje sie najgorsze PPV od wielu miesięcy :( . Grejt z Ceną to szajs, Batista z Edgem to tylko wynik ciekawi bo walka to już raczej nie, Lashley uczciwie nie wygra tzn. jeżeli wygra to wszystkich krzesłem porozbija a Benoit i MVP to już sie chyba wszystkim przejadło bo ile razy można oglądać nawet jeśli walka tych dwóch jest nawet ciekawa. Mam nadzieje że jeszcze dołożą jakąs ciekawą walke dla której będzie warto zobaczyć tą gale np. Kane i Boogigej vs Umaga i Snitsky albo HBK vs Orton vs Matt Hardy :lol:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Willem, nie przesadzaj, gala nie zapowiada się tak źle.

CENA - GREAT to walka długo oczekiwana, wszyscy są ciekawi jak będzie wyglądać starcie Terminatora z Drewniakiem.

Dla samej tej walki z przyjemnością ściągnę tą gale,

a jakieś amerykańce zapewne zapłacą grubą kase by oglądać ją w sytemie PPV 8)

Także nie jest źle.

16476371734edf391100c30.jpg

No fakt, porażke Ceny to trzeba zobaczyć bo do następnej to już posiwiejemy pewnie :D