Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Judgment Day 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

khali.jpg

Nadszedł dzień sądu dla Janka.

Great rozniesie go w pył, upokorzy i odbierze mu pas na WWE Judgment Day.

Czy aby jednak jest to możliwe?

A może Wielki mega heel Great Khali jest wykreowany tylko po to, żeby

Cena znów zwiększył swoją popularność w USA?

No wiecie, Great rozwala wszystkich po kolei swoim czopem,

publika już nie może patrzeć na jego drewniane ruchy i wtedy pojawia się

ZBAWCA. Tak, tak - on.

John Cena.

Pokona potwora i publika znowu jego?

WWE Championship: John Cena © vs. The Great Khali

Kto wygra to starcie?

Jakie jest Wasze zdanie?

Co w ogóle myślicie o tej walce?

Edytowane przez Gość

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

8

• pawelzak1976

8

• Willem

7

• IOOT_DZIKO

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Gdy zobaczyłem HBK leżącego w szatni, pomyślałem, że to Edge. Gdy leżał Edge, pomyślałem, że to Orton. Gdy leżał Orton, byłem pewien że to Khalas.

W chwili obecnej Khali jest naprawdę nieźle wypromowany. Gładka wygrana z Kane'm, pokonanie na RAW HBK.

Rodzi się jednak pytanie - za co ten push ? Odpowiedź - za to co zawsze w WWE, za gabaryty. Nie ma co ukrywać, Khali jest obecnie najgorszym wrestlerem stąpającym po powierzchni ziemi. Henry i inni anty-wrestlerzy są przy nim niemalże wrestlerami idealnymi. Selling nie ma w ogóle, carryingu tym bardziej..Khali nie potrafi nic :!:

Moim zdaniem Khalasowi w ogóle nie należy się push, który obecnie dostaje. Podejrzewam jednak dlaczego został on wplątany w feud z Ceną. Vince zauważył, że popularność Ceny szczególnie wśród marków maleje. Stary skurczybyk jest jednak pewien tego, że Khalasa nie lubi absolutnie nikt. W tej sytuacji Cena zgarnie pop, tak jak zgarnąłby go każdy feudujący z olbrzymim Hindusem.

Kto wygra na Judgment Day ? Jeśli wygra Khali, to będzie to mój definitywny koniec z Raw. Jest Orton, Jest HBK..więc dlaczego pas ma dostać Khali ? WWE osiągnęło to, co wydawało się niemożliwe. Na Judgment Day będę całym sercem z Jasiem i mam nadzieję, że to on wygra tę walkę.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

No to może być walka roku :D Moim zdaniem oba twoje przypuszczenia są dobre bo Grejt najpierw odbierze pas Cenie na JD a potem straci go też z Ceną który powróci jako super mega rambo rocky czak marine i pokona go po FJU na jednym z następnych PPV. Pytanie jest tylko jedno - ile go Grejcik potrzyma, ja nie sądze żeby więcej niż do następnego PPV. Coś mi sie zdaje że po JD zaobserwujemy spadek oglądalności WWE i McMyszon będzie musiał coś wymyślić :wink:

Selling nie ma w ogóle, carryingu tym bardziej..Khali nie potrafi nic

Pitolisz, Grejt ma zajebisty selling :P

• Reputacja:   1

Stawiam, że wygra PrzeCena i będzie tak jak mówisz, wielki zbawiciel uratuje nas przed Khalim powalając znowu 14 latków na kolana! :mrgreen: No chyba, że Vince wymyślił jakiś spektakularny powrót! Coś na zasadzie Khali wygrywa z PrzeCeną broni pas kilka razy, aż wkońcu staje na ringu z tłumaczem ;) Bo kto by go tam zrozumiał i gada, że nikt go nie pokona! A tu nagle dźwięk muzyki "Invasion", wchodzi Goldberg wyzywając go do pojedynku, po czym zdobywa mistrzostwo!!! Hell Yeah! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

A tu nagle dźwięk muzyki "Invasion", wchodzi Goldberg wyzywając go do pojedynku

k***a, nawet Cycu nie strasz. Khali vs Goldberg ajjj...ta walka była by moim nocnym koszmarem przez parę następnych dekad..

• Styl:  Jasny

Stary skurczybyk jest jednak pewien tego, że Khalasa nie lubi absolutnie nikt.

A ja go lubię :P Nie sądzę, by nawet Grejt był w stanie pokonać Jasia. Przecież Cena to niezniszczalny terminator, on bombie atomowej może pokazać "Ju kent si mi!" i zrobi "ef ju" a potem przejmie kontrolę nad światem. I wszyscy będą musieli mówić, że Cena to mister a Khali może się w głowę czopnąć (ten tekst wcale nie oznacza, że nie lubię Jaśka :P) . Poza tym, gdyby John miał stracić pas, to raczej na jakimś ważeniejszym PPV np. Summerslam, Survivor Series, Royal Rumble czy Wrestlemania. Tzn. uważam, ze wygra Cena :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Co ma ranga PPV do stracenia pasa ? :P

A może do tego pojedynku zostanie podłączony KANE?

Great vs Cena vs Kane?

To by było ciekawsze niż pojedynek 1 na 1.

No ale wtedy Kane mógłby zabrać owacje zarezerwowane dla Ceny ;)

To by było całkowicie z dupy wysrane :P

Co ma obecnie Kane do feudu obydwu panów ? Tyle, co piernik do wiatraka hehe. Chociaż..do PPV pozostało jeszcze 3 tygodnie i w sumie Kane mógłby sobie ubzdurać wdg. storyline'a, że chce rewanżu z Khalim, pokonać go za pomocą Ceny i zostać wkręconym do tej walki.

No jak to co ma?

Chce rewanżu za porażkę na Wrestlemanii, która jest hańbą na jego honorze ;)

No i pamiętajmy że jest na oficjalnym plakacie/tapecie gali.

To coś oznacza :D

W takim przypadku mielibyśmy 2 na 1,

co w wypadku wygranej Ceny nie byłoby takie głupie.

przynajmiej jak dla mnie.

No bo "czysta" wygrana Ceny z Greatem nie wchodzi w gre ...

Przynajmiej wg mnie.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ja bym jednak nie mieszał tu nikogo ....sprawa Pasa WHC jest chyba pierwszą taką rzeczą od dawna w WWE - ale nie wnikam bo to bedzie jeszcze spoiler ...w kazdym razie WWE jakoś odwykło od "brydnych" pojedynków" i na 99% walk PPV wygrane sa czyste ....zero pomocy czy interwencji ... a jaki Sens jobbowac Khalasa Cenie jesli pokonałby go nie Czysto ...włączając Tryb marka ...to jak takie chucherko jak Cena moze Równac się z 2 metrowym Kanem którego Khalas rozniósł na WM ...do Taker'a którego Khali rozniósł rok temu na JD ...i to jednym butem w klatke piersiową ... Tak więcz markowego punktu widzenia Marinator nie ma cienia szans - jednakowoż of course 99% jasności jest na to że CEna spada z szybkością swiatła z pozycji super baby face'owego championa a jego popularnosć maleje i po prostu sie już przejadł ....i każdy z was po prostu podkresla że najjaśniejszą opcją jest "Jaś i Małgosia" ....Czarownica też tuczyła jasia i małgosie tylko po to żeby ich zjesć .....Tak Samo Vinsuella dela Cor Von push***je Khalsa tylko na pożarcie Janno Cenahonenowi ....

Osobiście bedę odmienny ....chociaz pewny nie jestem ...wynik tej walki jaki by nie był - będzie do dupy .. Dlaczego ?

Bo jeżeli Cena dokona destrukcji khaliego to WWE Zeszmaci Kane'a , HBK'a , Taker'a , Dramer'a ....i wszystkich których hindus pokonał !! a najbardziej jego samego ...a nie zaprzeczajmy .... że Heelem jest chyba dobrym skoro jednak nikt go nie lubi ( do czego nie byłbym taki pewien - albowiem ile to razy na RAW podczas jego walk kiedy Darł ryja spora cześc ludzi darła sie razem z nim unosząc ręce) ...ale mniejsza ..nvmind ...

Zas jezeli Khali wygra ...to logiczne że jesli już to musiałby troche potrzymać pasek ....moze WWE Zrezygnowalo by ...co jest wątpliwe z tej jebanej zabawki jaką nosi Cena a wprowadziło by z powrotem normlany WWE Championship belt ( marzenia ) .....Khali jako mistrz to powiew Świeżości w WWE ....coś nowego ...ch***j że on nic nie umie ...ale nowy mistrz jest konicznąścią ...z tym że i Tak Cena prędzej czy póxniej odierze pas ...i "AKT ZESZMACENIA" wszystkiego w WWE dopełni się ....

Ja już sam nie wiem co lepsze :|

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

HBK nie wygrał!

Edge nie wygrał!

Orton nie wygrał!

A Khali ma wygrać??

Daj pan spokój co za żenada!! Naprawde to by był akpina hdyby Khali wygrał tą walkę. John Cena jest za długo mistrzem. Moim skromnym zdaniem John SSIE i powinni mu zabrać ten pas! Dlaczego?? Są lepsi od niego a John Cena się (przynajmniej mi) znudził. Khali nie może być mistrzem. Jak będzie to RAW SUX! Dali by szanse komuś lepszemu niż Khaliemu walkę o pas! No ale Vince jest nie dość że GMem to jeszcze ECW Champem więc wie najlepiej(?)

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Dziko masz rację, Cena pyknie jak nic... a wszystko po to aby powrócił jeszcze bardziej lubiany... to bedzie taka zagrywka ja w przypadku Edge'a. Pamiętacie ryk owacji jaki zdobył Edge wygrywając z Janem? WWE już na następny dzień wymyśliło jakieś durne sexsegmenty, a we fragmenty odebrania psa Edgowi wgrano buczenie... i wystarczył krótki okres do RR aby Cena odzyskał popularność! Damn! Vince dokonał cudu. A teraz dokona następnego... już nie usłyszymy przy zadawaniu ciosów przez Janka buczenia... bedzie tylko równe JEEEE! zresztą panowie, wrestling jest dla marków, to nie są prawdziwe zawody bokserskie czy cuś... Jan jest facem i wiadomo, że wkońcu wygra... ale na chwilę obecną za długo trzyma pas... wygrał już dwukrotnie na WM (gdzie zazwyczaj była zmiana pasa....) wiec WWE wyciągnęlo z rękawa Khaliego.. tylko z drugiej strony szkoda, że to ch***j nie wrestler... ale to juz inny temat. ostateczna konkluzja? Cena pyknie... a pas odbierze na Summer Slam... (no chyba, że z powrotem Tripla H coś się zmieni...)

Amen.

001ug2mo4.jpg

HBK nie wygrał!

Edge nie wygrał!

Orton nie wygrał!

Grejt zrobił z nich miazge na jednej gali więc to nie argument :P

Vinsuella dela Cor Von

Nie porównuj świetnego Marcusa do tego Chairmana za 5 złotych :evil:

do czego nie byłbym taki pewien - albowiem ile to razy na RAW podczas jego walk kiedy Darł ryja spora cześc ludzi darła sie razem z nim unosząc ręce

To była zorganizowana grupa wielbicieli Grejta której kiedyś byłeś adminem :P

Hm... ja myślę jak pare innych osób że Khalas jest jak deska ratunku .... Gdy nasz Janek będzie tracił pop to Khali wkoczy do akcji a nasz Jachu "Kapitan Planeta" opanuje wielkiego złego hindusa który chiał zawładnąc swiatem i pokona go i znów John będzie miał ogromny pop że pokonał 10x większego od Siebie . Albo jest druga opcja ... Cena straci pas , i Khalus bedzie trzymał pas i jak Janek go pokona dostanie jeszcze większy pop.

o jeżeli Cena dokona destrukcji khaliego to WWE Zeszmaci Kane'a

Kane jest tak szmacony że dla niego to nie ma różnicy :)

sws.png

31576.png

Jak dla mnie JD jest dla Grejta. Reszta scenariusza jak piszą wszyscy(prawie) wyżej.

Lekko go jednak modyfikując myślę, ze może być tak:

Po zaciekłym i długim pojedynku Khali tak rozwala Cene, że ten jest kontuzjowany.

0 pojawiania się Jasia w TV, informacja że kontuzja wymaga roku leczenia.

Khali tymczasem gromi jakiś czas wszystkich samym spojrzeniem.

Na następnym PPV po JD jest walka o pas WWE. Handicap match: cały roster RAW vs Khali.

Nikt nawet nie chce wyjść by się z nim zmierzyć bo przecież pokonał samego terminatora!! Wychodzi Coachman i informuje Grejta ze nie będzie dzis walczył bo się wszyscy boją.

Khali udaje, że zrozumiał, podnosi łapy i jak zwykle w takich momentach pozdrawia mamę (Ughhhhtyyyyyyyaaaaaaaaaa)

Nagle gaśnie światło!!!!

Rozbrzmiewa theme „My Time is Now”!

To Jaśko prosto z Ostrego Dyżuru!!!!!!!!!!!!! Publika szaleje!!

Cena wbiega na ring i rozwala giganta. Khali leży, a co robi Cena??

Czemu go nie pinuje?! Co on robi??

Odwraca Grejta na brzuch i STF-U Submission TIME!!!!

Grejt nie wytrzymuje, wypadają mu gałki oczne!!! Tak, TAK poddaje się!!!!!

John Felix Anthony Cena urodzony 23.04.1977 roku w West Newbury, Massechusettes MISTRZEM!!

NIEDOWIARY, kto by się spodziewał :P

Dobra koniec tych koszmarnych wizji bo nie zaśniecie potem :D :D

endabliuovr6.gif