Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Edge pokonal Randy Ortona

Jeff Hardy pokonal Johnnego Nitro

Umaga pokonal Roba Van Dam

The World's Greatest Tag Team vs. Carlito & Ric Flair zakonczyl sie No Contest

Mickie James & Candice Michelle pokonaly Meline & Victorie
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawelzak1976

2

• Norbas

1

• pablo modjo

1

• tomo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Świetny Raw. Najlepszy jaki oglądałem od bardzo długiego czasu.

Nie wiem czy ktoś skrobnie raport tak więc pokrotce opiszę dla tych co nie oglądali co się na gali wydarzyło.

Początek to walka Edge'a z Randy Ortonem. Spodziewalem się jakiejś chały, w końcu to nie pojedynek na jakimś PPV tylko zwykły Raw, a tu proszę jaka niespodzianka. Walka była bardzo dobra!

Spodziewałem się kolejnej przegranej Randy'iego i zgadlem :P

Dalej mamy nudną jak dla mnie walkę Jeffa Hardy'iego z Johnny Nitro. Osobiście nudzi mnie już ten Nitro. Także i w tej walce nic ciekawego nie pokazał.

Następnie Umaga zmierzyl się z Robem Van Dam'em. Tutaj też wynik można było łatwo przewidzieć. Robowi jak wiadomo kończy się niedługo konrtakt z WWE. Wszystko wskazuje na to, że nie będzie zainteresowany jego przedlużeniem dlatego teraz zapewne będzie podkładany wszystkim po kolei. Zresztą wcale się Robowi nie dziwię, że nie chce dłużej dla WWE pracować. Jeszcze rok temu maineventer, WWE Champion, a teraz zdegradowany, zeslany do 3 ligi WWE, zwanej ECW.

Naprawde nie wiem, komu te ECW w WWE potrzebne, Powinni to zamknąć w cholere. Van Dam tam się tylko marnuje.

Wracając do walki Roba z Umagą, spodziewałem się słabego pojedynku, a tu znów miłe zaskoczenie. Zrobili dobrą walkę. Rob przez swojego sleepera na Umadze zmazal mu z czoła :lol: tatuaże. Umaga bez tych tatuaży wygląda jak taki duży wściekły chłopiec.

Walka zakończyła się oczywiście porażką Roba.

Następnie był wywiad z dinozaurem Flairem. I tu WWE popełniło wtopę, bo Ric zapowiedział, że za chwilę w teamie z Carlito stoczą walkę, a po wywiadzie zapowiedziano mainevent.

Także można bylo się od razu domyśleć, że z tym maineventem tak wcześnie to jakaś ściema.

Walką wieczoru miał być drugi już rewanż za Wrestlamanie pomiędzy HBK a Ceną.

Shawn został jednak przez kogoś zaatakowany na backstagu i pokazano jak leży nieprzytomny.

Dalej mieliśmy The World's Greatest Tag Team vs. Carlito & Ric Flair. Carlito w czasie walki zaatakowal Flaira. Match zakończył się No Contest, Carlito z Flairem prali się jeszcze w drodze z ringu do szatni.

Tu dodam jeszcze słówko o Flairze. Naprawdę denerwuje mnie ten dziadek, z całym szacunkiem dla jego zasług i umiejętności, ale trzeba umieć sobie powiedzieć STOP. Niestety Flair jak widać tego nie potrafi.

Dalej mamy pokazane na backu, że ktoś zaatakował kolejnego wrestlera - Edge leży w szatni nieprzytomny!

Tymczasem na ringu mecz div, Mickie James & Candice Michelle pokonaly Meline & Victorie. Kaszana, nie ma czego o tej walce pisać.

Na backstagu Randy Orton leży w łazience nieprzytomny! A obok niego Kenny.

Hehe, swoją drogą - co robił Orton z Kenny'm pod przysznicem? :lol:

McMahon rozpodządził, że Cena ma wyjść na ring i ma też wyjść ten wrestler, który zaatakowal HBK, Edge'a i Ortona.

Tu się pochwalę, że odgadlem kim będzie ten przeciwnik.

To mógł być albo Grejt, albo Lashley.

Coż to mógłby być też jakiś nowy. Może np WeeMan? :lol:

Tym wrestlerem okazał się Grejt. Khali szybko zdemolowal Jasia, cóż szkoda, że nie było sędziego i nie był to title match. Ale jedno trzeba odznaczyć, Jasiowi udalo się podnieść Grejta do FU, oraz UWAGA - zablokować jego chopsa.

Pytanie co dalej.

Prawdopodobnie szykuje nam się feud Grejt - Cena i na Judgment Day zobaczymy ich walkę. Myślę, że Cena ten match wygra co pozwoli mu się jeszcze bardziej wypromować jako terminatora. Możliwe, że na krotki czas odda jednak pas Grejtowi. Wtedy Khali co Raw będzie rozwalał chopsem kolejnego przeciwnika i wołal Who's Next :lol: Publika go znienawidzi, na następnym PPV Cena wygra i odbierze mu pas, przez co jeszcze bardziej zyska na popularności, jako ten, który odebral pas złemu Grejtowi :lol:

Wracając do Raw. Gala naprawdę dobra, warta obejrzenia. Segmenty z atakiem na HBK, Ortona i Edge;a bardzo fajne, bardzo fajne bylo to, że nie pokazali kto to zrobil, aż mi się przypomniały stare czasy Nitro, bo tam często były na backu takie klimaty :D

Polecam ten Raw. :)

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Raw figofagodeliczny! Zajefajne segmenty - w końcu mój upragniony powrót do życia na backu 8)

Piewsza walka hiper super - chyba pobiła na łeb pojedynek tych panów z 2004 roku. Wiadomo oczywiscie, że Orton miał jobnąć - ale panowie pokazali że są stworzeni do robienia naprawdę niezłego widowiska 8) moment w którym Orton wylatuje na stół oraz rozcięcie łba o narożnik pierwsza klasa!

W końcu jakiś heelturn. Mam nadzieję, że Carlito bedzie dłużej heelem niż Eugene ;) no i że nie będzie podkładał się Ricowi... :/

Kurde mam nadzieję, że Kennedy nie mówił powaznie o walce o pas dopiero na następnej WM... Damn! Zero momentu zaskocznia! Ale jego wejściówka na Raw była niezła :mrgreen: już myślałem, że po Jasiu :D

Co do nawego champa ECW... moim zdaniem skoro Vince wziął ten pas to widocznie ma jakieś plany wobec tego rosteru - może coś się zacznie tam w końcu dziać bo poza heeltyurnem Punka i cotygodniowych walk NB vs OE nic się tam nie dzieje...

No i na koniec walka wieczoru - Khali vs Jasiu... Blokada chopsa oraz podniesienie Khaliego do FU oznaca tylko jedno... Cena pyknie Khaliego jak zapałką... i nadal będzie champem... ale naprawdę nie pogniewałbym sie gdyby Khali dostał pas chociaż na miesiąc... Kane dostał na 24 godziny... Zawsze byłoby jakies urozmaicenie... :D

PS ciekawe czy wyjaśnią kto wpierniczył HBK, Edgowi i Ortonowi... :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6

Norbas to jest gość. Oglądaliśmy razem RAWa a wszystko co ja mu powiedziałem to napisał w swoim poście. PFFFFF.

A to już centralny cytat:

Możliwe, że na krotki czas odda jednak pas Grejtowi. Wtedy Khali co Raw będzie rozwalał chopsem kolejnego przeciwnika i wołal Who's Next Publika go znienawidzi, na następnym PPV Cena wygra i odbierze mu pas, przez co jeszcze bardziej zyska na popularności, jako ten, który odebral pas złemu Grejtowi

RAW bardzo dobry.

Dawno takiego nie widziałem.

Walka Orton - Edge zajebitsta.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Edge pokonal Randy Ortona

Dobra walka. Z dużo lepszej strony pokazał się moim zdaniem Randy. Edge wydaje się być coraz wolniejszy, coraz bardziej ociążały. No i oczywiście zwycięstwo po tragicznie zjebanym spear'ku. Jak dla mnie poprzednik z 2004 roku, z Vengeance bodajże był lepszy. Koncówka tamtej walki była genialna. Tutaj zaś "tylko" dobra. Ale i tak Match ,zdecydowanie na plus.

Jeff Hardy pokonal Johnnego Nitro

Krótka walka, Jeff zrobił parę fajnych move'sów w przeciweńśtwie do Nitro..... Szkoda ,że nie dali im zrobić dłuższego Match'u, bo byłoby ciekawie... a tak wyszedł średniak.... w dodatku krótkawy...

Swoją drogą rozbawiło mnie zachowanie Murdocha i Cade'a :lol:

Umaga pokonal Roba Van Dam

No tak.... jak narazie Umaga pokonał już wielu świetnych wrestlerow, więc jego zwycięstwo zdawało się oczywiste. Walka nudna i słaba.... nawet RVD zbyt wiele nie pokazał... Ale z takim przeciwnikiem to...

The World's Greatest Tag Team vs. Carlito & Ric Flair zakonczyl sie No Contest

Jedyne co mnie ucieszyło tutaj to heel turn Carlito.... Feud z Fair'em bynajmniej ie zapowiada się zbyt ciekawie....

Mickie James & Candice Michelle pokonaly Meline & Victorie

Nudna ,mierna , bez sensu....

Potem nieźla była akcja z Grejtem. Nie spodziewałem się ,że będzie przymierzał się do WWE title :lol: Ale mam nadzieję ,że to on ! Będzie pogromcą terminatora!!!! :mrgreen:

Ughyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

PS ciekawe czy wyjaśnią kto wpierniczył HBK, Edgowi i Ortonowi... :P

Kurde, Cycu przecież Vince powiedział, że to Khali :P

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Robię remont w mieszkaniu i ciężko mi było się skupić ;)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

RAW bardzo dobry. Edge vs Orton- najlepsza walka na RAW. Dużo akcji, świetne rozcięcie głowy, zero skapy :P Wpadnięcie na stół też fajnie wyglądało. Ale wynik do przewidzenia. Hardy vs Nitro- walka bardzo krótka. Myślałem że zrobią niezłe widowisko ale się myliłem. Umaga vs RVD- wielka kaszanka. Tylko RVD pokazał coś w tej walce. The World's Greatest Tag Team vs. Carlito & Ric Flair- ciekawe zakończenie, walka przeciętna. Walk Div nie oglądałem. A końcówka RAW do dupy! Chcą zrobić z Khalsa super wrestlera a i tak jest nikim. Po raz kolejny w ringu nic nie pokazał. Ale to było do przewidzenia. Jak zobaczyłem rozwalonego HBK to myślałem że to nie zrobił Khali tylko łudziłem się że to Kane :P Mam nadzieje że jego osoba na plakacie Judgment Day coś oznacza.

• Reputacja:   2

Jasiowi udalo się podnieść Grejta do FU, oraz UWAGA - zablokować jego chopsa.

Pytanie co dalej.

Prawdopodobnie szykuje nam się feud Grejt - Cena i na Judgment Day zobaczymy ich walkę.

1) To był czop nie czops :wink:

2) No to będziemy mieli nowego WWE Championa :lol: