Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Parę pytań na kilka tematów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że od dawna nie oglądałem żadnej gali wrestlingu, mam do ludzi będących "na bieżąco" kilka pytań.

1. Czy po walce z Ortonem na Summerslam Hulk Hogan stoczył jakiś pojedynek?

2. Czy Khali od tamtego czasu przegrał jakąś walkę ? :P

3. Czy Goldberg w końcu planuje powrót?

A także parę pytań odnośnie historii:

4. Kiedy Goldberg ostatni raz pojawił się na ringu? I czy macie link do tej walki?

5. Jaki najcięższy zawodnik został 'zeslamowany' przez innego? Czy były cięższe przypadki niż Hogan vs. Andre the Giant lub Goldberg vs. The Giant (Big Show)?

Wybaczcie moją niewiedzę, ale naprawdę nie jestem znawcą tematu :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 400
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nie.

2. Czy Khali od tamtego czasu przegrał jakąś walkę ?

Chyba nie, bo ten Last Man Standing przegrany z Taker'em był przed Summerslam ...

5. Jaki najcięższy zawodnik został 'zeslamowany' przez innego? Czy były cięższe przypadki niż Hogan vs. Andre the Giant lub Goldberg vs. The Giant (Big Show)?

Kane zeslamował Grejta na Wm 23 :P

To co wiedziałem ,to powiedziałem :wink: Ale pewnie ktoś będzie wiedział co i jak z Goldim :idea:

Opublikowano

Jakieś parę godzin temu na PMG Clash of The Legends (Hulk vs Big Show) :) . Ta walka pierwotnie miała odbyć się na WM 23...

2. Czy Khali od tamtego czasu przegrał jakąś walkę ? :P

Oficjalnie, chyba nie :mrgreen: .

3. Czy Goldberg w końcu planuje powrót?

Parę razy miał podpisać kontrakt z TNA, ale stwierdził, że ta federacja nie spełnia jego oczekiwań. Kiedyś też powiedział, że jakby jakaś federacja zaoferowała by mu dobry kontrakt, to pewnie wróciłby na ring.

4. Kiedy Goldberg ostatni raz pojawił się na ringu? I czy macie link do tej walki?

Jego ostatnia (przynajmniej jak na razie) walka to odbyła się na WrestleManii XX, walczył on z Brockiem Lesnarem (sędzią specjalnym był Stone Cold) o pas WWE Championship.

Hmm... Ostatnio Kane zeslamował Khaliego na WM 23 :) .

Wybaczcie moją niewiedzę, ale naprawdę nie jestem znawcą tematu :P .

Spoko :P . Mam nadzieję, że nie popełniłem powyżej żadnego błędu, ponieważ też nie jestem jakimś wielkim znawcą :] .

Opublikowano
Jego ostatnia (przynajmniej jak na razie) walka to odbyła się na WrestleManii XX, walczył on z Brockiem Lesnarem (sędzią specjalnym był Stone Cold) o pas WWE Championship.

To nie była walka o WWE Championship.

94370642845de365932a94.jpg

Opublikowano

Jakieś parę godzin temu na PMG Clash of The Legends (Hulk vs Big Show) :) . Ta walka pierwotnie miała odbyć się na WM 23...

Tak walczył na tej gali ale z Jerry Lawler`em a nie z Big Show`em :lol:

Z tego co się orientuję to Lex Luger wykonał Body Slam na Yokozuna`nie.

WrestleMania XX

Goldberg vs Brock Lesnar

http://www.megaupload.com/?d=PDLQ1D5X

Opublikowano
  • Autor

Tę walkę Kane'a z Khalim dziś widziałem, jednak Khali jest dużo lżejszy od Andre czy BS :P Mimo wszystko dzięki za opowiedzi i czekam na kolejne, jeśli będą inne od W/W ;)

P.S. A moze link chociaż do samego slama na Yokozunie? :>

abaaac02cbde00d8.jpg

Opublikowano

Nie, nie, nie :P. Były plany/plotki dot. tej walki, ale w końcu do niej nie doszło. Tu jest reklama tej gali, wyraźnie jest mowa o walce Hogan vs Big Show - http://www.youtube.com/watch?v=L19TLR3imHU :] .

To nie była walka o WWE Championship.

Faktycznie, sorry :] .

Opublikowano
Cytat:

Nie, nie, nie :P . Były plany/plotki dot. tej walki, ale w końcu do niej nie doszło. Tu jest reklama tej gali, wyraźnie jest mowa o walce Hogan vs Big Show - http://www.youtube.com/watch?v=L19TLR3imHU :] .

Spoko oddaje honory :)

Opublikowano

koledzy zapomnieli że chodzi o najcięższego... :P

Yokozuna został zeslamowany przez Lexa Lugera. Ten wyczyn powtórzył tylko Ahmed Johnson ;)

Edytowane przez Gość

001ug2mo4.jpg
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za informacje :]

A jakby kogoś interesowało...

Końcówka walki Lex Luger vs. Yokozuna Summerslam '93

abaaac02cbde00d8.jpg