Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GOLOB vs Wee Man

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rozgrzewajac sie w takim tempie mozesz nie wygrac swojego pierwszego meczu nawet do mitycznego WM XXX :lol:

A mowiac powaznie...jestes malutkim zakompleksionym gnojem, ktory w zenujacy sposob stara sie sobie odbic niepowodzenia w poza-netowym, zapewne skromnym zyciu. Wszedzie doszukujesz sie spisku, skamlesz o komentowanie Twoich markowych felietonow, ordynarnie klamiesz (za co zreszta dostales bana na kanale), a dodatkowo ponizasz innych uzytkownikow forum mimo iz jakby nie patrzec bilans w tym tak waznym dla Ciebie quizie maja lepszy od imc Weemana.

O plotkach z UW pisac nie bede, bo nie wiem jak bylo, ale watpie, zeby ktos wytaczal tak ciezkie dziala bez jakiejkolwiek przyczyny...

I nie pisz prosze, ze Bonkol rzuca Ci klody pod nogi, bo skoro jestes najwiekszym znawca wrestlingu w Polsce (a przynajmniej tak sie tytulujesz) to powinienes rozkladac na lopatki w handicap matchach Golobow, Sixkillerow, Fuckheadow i innych Dejvov tego swiata razem wzietych z jakiegokolwiek tematu, nawet jesliby mialo to byc AWA w latach 60-tych.

BTW: Ja ogladam wrestling od lat mniej wiecej 15, a sa w Polsce ludzie z jeszcze dluzszym stazem. Uzywajac Twojej kretynskiej logiki, wychodzi na to, ze jestesmy wiekszymi znawcami od Ciebie, wiec, sorry Wee, ale to nie ta liga...

Twoje problemy z netem tez jakby niewiele mnie obchodza. Swoja droga to prawdziwy paradoks, ze pojawiaja sie zawsze w tej samej sytuacji - kiedy Ci nie idzie. Jak jeszcze wchodziles na #wcwfans, jakos nie pamietam, zeby Cie rozlaczalo co 30 sekund. Ergo - ktos tu klamie. To ile Ty gale sciagasz, jak tak Ci sie net wiesza - jedna przez tydzien?

Postuluje nie zadawac sie z gnida, ignorowac jej posty i wykrety, to moze sama sobie pojdzie :lol: Nie mogac nabijac sobie postow tutaj zalozy wlasne forum, stworzy kilkudziesieciu userow i bedzie miala swietna zabawe...

Ah, jeszcze jedno: Nie chcemy Cie tu (no, moze poza RazorRem :lol: )

Edytowane przez SPoP
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

8

• theGrimRipper

4

• Bonkol

4

• SPoP

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wee, choc nie sadze, zeby ta walka znalazla sie w karcie, godze sie na nia z przyjemnoscia...

Bedzie widowisko...

... a skoro wrs to cale Twoje zycie a ja sie nim tylko bawie, to proponuje stypulacje

:twisted:

Fun vs Life Match...

:twisted:

SPoP powiedział wszystko, co powinno zostac ujete w sprawie Twojej osoby i chyba nie trzeba nic wiecej dodawac..

Ergo - ktos tu klamie. To ile Ty gale sciagasz, jak tak Ci sie net wiesza - jedna przez tydzien?

W Rozmowach na luzie powiedzial, ze osiaga predkosci ok. 1000 kB/s :)))))))

LegendKiller: Sorry, nie ta liga, ja na swoją pozycję pracowałem latami, a Ty chcesz wskoczyć i tak po prostu mierzyć się ze mną... Nie mam przyjemności w ogrywaniu przeciwników do 0, szukam nowych wyzwań.
Jak dla mnie EOT, dałem w tym meczu dupy, jestem wiśnia, ale to nie jest moje ostatnie słowo.
Są na to 2 wytłumaczenia:

1. Mam ogromnego pecha

2. Ktoś podkłada mi świnię i ustawia mecze

O_o OMG ... :| :roll: :?

Job Twoja mać

za to nie powinno być upomnienia ?

Postuluje nie zadawac sie z gnida, ignorowac jej posty i wykrety, to moze sama sobie pojdzie

SPoPinho on już tyle razy odchodził... na nasze nieszczęście to bumerang

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

SPoP: Ostatnio mam problemy z netem, ogólnie nie miałem z nim problemów.

Reszty nie skomentuję, bo nie mam ochoty dyskutować z kimś na tak żałośnie niskim poziomie intelektualnym... bluzgaj sobie dalej, może kogoś innego ?

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Pomachajmy dzieciom specjalnej troski - powiedzial smutno Weeman patrzac w lustro :)

Postulat wypleniania gnid z forum utrzymany :D

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

WeeMan, nie ta liga ? A czym Ty sobie zapracowałeś na te pozycję rzekomo największego znawcy wrestlingu w Polsce ? Chyba tym Omnibusem, gdzie większości poprawnych odpowiedzi udzieliłeś za minimum 6 razem.

Bonkol tym bardziej prosze o ten pojedynek. Nie po to, by komuś coś udowodnić. Po prostu chcę sprawdzić jaka jest amplituda wiedzy między mną, a WeeManem.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Chyba tym Omnibusem, gdzie większości poprawnych odpowiedzi udzieliłeś za minimum 6 razem.

Jak nie za 7 ;)

Bonkol tym bardziej prosze o ten pojedynek. Nie po to, by komuś coś udowodnić. Po prostu chcę sprawdzić jaka jest amplituda wiedzy między mną, a WeeManem.

Pomyśle nad tym, ale raczej dostaniesz tą walkę, WeeMan ma wiele feudów muszę szybko bookować walki :P :D

15974308365193fac7b7921.jpg

Simply pathetic.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wiecie co mnie najbardziej przeraża? Że większość z Was żywi do mnie taką nienawiść, że chętnie wbiłaby mi nóz w plecy... mimo, że nawet się nie znamy... Nie wiem z czego to wychodzi, ale po postach jasno można tak wydedukować.

Jakbyś się zachowywał normalnie to nikt by do Ciebie nic nie miał. Jeżeli coś jest nie tak to najlepiej zacząć szukać przyczyny w sobie, a nie we wszystkich innych dookoła.

70480578844af90bfa37be.jpg

• Urządzenie:  Windows

Geezzz Weeman. jako osoba postronna, ktora nigdy niemiala nic do Ciebie powiem Ci ze ... no chyba masz jednak jakies problemy z osobowoscią. Ego, ogólna tendencja do lamentowania nad tym jak to Twoja kazda porażka wynika z winy innych osób bo sam zrobiles wszystko perfect. No ale dawaj dalej, masz czas do 29 roku zycia zeby ustabilizowac charakter, ale powiem Ci ze ... z tym jaki masz teraz, ......

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Y2J ma rację. Wcześniej ja napisałem Ci, że Twoim największym problemem jesteś Ty sam. Oskarżasz nas o nienawiść, ale to Ty byłeś głównym promotorem wrogiej retoryki. Już nie pamiętasz jak nazywałeś nas zakałami sceny, że chciałeś aby kidmanowi zabrali internet albo połamali palce? Z naszej strony nie ma nienawiści, bo to zbyt duże uczucie aby mogło wyrosnąć na forum. Za to nie wiem co jest z Twojej strony. Ale nie interesuje mnie to.

Chciałem Ci oznajmić WeeMan, że to koniec tolerancji dla Twojego zachowania. Siejesz niezdrową atmosferę i robisz bałagan. Ponadto obrażasz użytkowników pisząc im, że niby są z niższej ligi niż Ty. Niektórzy skarżą się na Ciebie. O tym, że lansujesz siebie właściwie wszędzie, gdzie się da, nie wspomnę. Twoją najlepszą wizytówką są Twoje posty. Jeżeli nie zmienisz swojego nastawienia, to Twoja przygoda z forum może się skończyć. Weź to sobie do serca i zacznij zachowywać się jak człowiek.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   48
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Temat zostanie zamkniety niedlugo.. bo szkoda rozpoczynac kolejnej dyskusji o WeeManie.. Chcialby tylko potwierdzic to co Lord napisal.. ze nie bedzie tolerancji dla takich egomaniackich wypowiedzi :

LegendKiller: Sorry, nie ta liga, ja na swoją pozycję pracowałem latami, a Ty chcesz wskoczyć i tak po prostu mierzyć się ze mną... Nie mam przyjemności w ogrywaniu przeciwników do 0, szukam nowych wyzwań.

Sorry to nie TNA.. nie mozesz grac tutaj Jeffa Jarretta..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej AAA Rey de Reyes startuje już dzisiejszego wieczoru na żywo na Fox w Ameryce Łacińskiej oraz na YouTube i Facebooku w pozostałych regionach. Główne mecze dzisiejszej gali to m.in. pojedynek o AAA Mega Championship, w którym Dominik Mysterio broni pasa przed El Hijo del Vikingo. Stypulacja jest jasna: jeśli Mysterio wygra, Vikingo nie dostanie już strzału na tytuł, póki Dominik jest mistrzem. Jeśli jednak Dominik przegra, będzie musiał na zawsze opuścić AAA. Finał turnieju Rey de Reye
    • Grok
      AEW Collision w sobotę, 14 marca 2026 roku, to odcinek go-home przed niedzielną galą pay-per-view Revolution. Odcinek został nagrany w środowy wieczór w San Jose Civic w San Jose w Kalifornii. Zaplanowano sześć meczów. Ricochet, Bishop Kaun i Toa Liona z The Demand zmierzą się z Ace Austinem, Austinem Gunniem i Juice'em Robinsonem z Bang Bang Gang w walce trójstronnej. Andrade El Idolo zmierzy się z Mascarą Doradą, przygotowując się do starcia z Bandido na niedzielnej gali pay-per-view.
    • Grok
      Mercedes Moné straciła kolejny pas. W sobotę Moné straciła EWA Women’s Championship na rzecz Mili Smidt na evencie BZW x Rixe APOGEE we Francji – to jej trzecia strata tytułu z rzędu w tym miesiącu. Po walce obie pokazały transparent z napisem „MORE WOMEN IN THE RING!” w geście jedności. Moné nie występuje w AEW od czasu utraty TBS Championship na rzecz Willow Nightingale na ostatnim AEW Dynamite w 2025 roku, po czym ogłosiła przerwę. W tym czasie, poza telewizją AEW, wróciła do występów w i
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Fan Pass VII Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Grok
      Do karty WWE Raw na poniedziałek dodano dwa nowe mecze. Na galę zaplanowano teraz pojedynek Maxxine Dupri z Nattie. WWE ogłosiło tę nowinę za pośrednictwem mediów społecznościowych w sobotę. To będzie ich trzeci singles match, licząc od odcinka Raw z 9 lutego, gdzie ich starcie zakończyło się double countoutem. Dwa tygodnie później Nattie pokonała Maxxine Dupri przez ref stoppage – Dupri została rzucona w słupek ringu, znokautowana i sędzia przerwał walkę już po 1:38. Dodatkowo ogłoszono, że
  • Dodaj nową pozycję...