Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Posty zostaną usunięte tylko dlatego, że zostały wstawione bez Twojej zgody!

Zdjęcia nie wykazywały żadnej obrazy w stosunku do twojej osoby, więc warna nie będzie! :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Ja bym miał postulat żeby ożywić jakoś Dyskusje o wrestlingu na forum. Najlepiej jakby każda osoba która choć raz na 3 dni nie wypowie sie w dyskusjach a jest aktywna np. w Offtopach i innych takich bzdetach dostawała bana na 2 dni. Nikt nie karze oczywiście adminom sprawdzać na bieżąco kto coś napisał a kto nie ale czasem jak jakis admin posiedzi sobie w tym dziale to widzi kto sie udziela a kto olewa. A jak to sie nie uda lub nie pomoże to proponuje zamykać co jakiś czas offtop bo to ma być k..... forum wrestlngowe a nie offtopowe z gadkami o paukach na czele :evil:

A i prosze o zbanowanie usera Anonymousa bo mnie wyrzucił z TOP 5 :P

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

ja mam sprawę do administracji...

kto to kur.... jest Anonymous?! :twisted::twisted:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0

No właśnie, kto to jest ? Na liście userów go nie ma , wogóle nie widzę jego postów na forum ,a ma ich najwięcej :lol:

to taki "wielki brat" on czuwa nad calym forum ... ale sie nei ujawnia ;)

nie przejmowac sie.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   1

To jest dobry duszek Naszego forum! :) On nas chroni przed debilstwem i przed tymi co u nich śmierdzi! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Powiem Wam!

To hassio i bobek razem wzięci do potęgi kameleona :D

16476371734edf391100c30.jpg

Mam pytanko: Dlaczego został usunięty mój post z tematu:

"The Rock - Ekskluzywny Wywiad Dla BGZ!!!"

Bo nie widzie sensownego powodu ??

Najpierw usunieto mój post, a teraz cały temat. lol

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Właśnie dlatego, że cały temat został usunięty. Dlaczego napisalem w gadulcu. Tu proszę nie pisać więcej na ten temat.

94370642845de365932a94.jpg

• 2 tygodnie później...

Już bardziej sprawa do modów ale pisze tu. Czy osoby które uplodują walki mogą pisać przy nazwie walki także serwer na którym ta walka jest dostępna, tzn. na polu widocznym a nie schowanym w hide? Oszczędziłoby to kłopotów tym który napalą sie na jakąś walke a tu będzie on na serwerze który im sie nie podoba :evil: . Dobrze byłoby gdyby też pisać zawsze daty przy walkach bo jak ktoś napisze "Rock vs Austin" to niewiele to mówi gdyż oni stoczyli między sobą conajmniej kilkanaście walk nie :mrgreen: .

Dołączając sie do prosby Willema, fajnie by było aby była też informacja o wielkości pliku :wink: Z góry dzięki

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ja staram się wpisywać jaki jest serwer... ale co do wielkości pliku... z tym jest różnie... nie wszędzie takie info jest dostępne... ;)

Wyda się odpowiednie predyspozycje ;)

001ug2mo4.jpg

OK Serwer mogę pisać, ale gdy np. znajdę jakąś walkę - to często nie ma informacji o dokładniej dacie tej walki ....

Takie pytanie mam. Czy są jakies sankcje za to że jeden moderator zmiania treść posta drugiego bez jego wiedzy? I jakie to są sankcje, jeśli wogóle są?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Treść posta może zostać zmieniona tylko wtedy, kiedy łamie ona regulamin. Np wykropkowanie przekleństw.

Moderator musi w zielonym kolorze dopisać pod treścią posta swój nick i powód:

np.

dop. Willem - błędy ortograficzne!!!!

Nie można zmieniać treści postów, które nie łamią regulaminu i bez pozostawienia tej adnotacji.

Podaj linki do tematów w których zmieniano bezprawnie treść postów a wyciągnę wobec winnych odpowiednie konsekwencje.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...