Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Norbas, teraz bez "mini czata" jest dziwnie. Proponuje coś takiego: gdyby ktoś spamował shuta to odrazu banować IP tego co przeszkadza itp.

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Co z tego że zbanuje jak przy okazji przeczytam wyniki?

Shoutbox często był wyłączany po PPV np po Wrestlemanii w celu ochrony przed spoilerami, więc nie jest to żadna nowość.

Opcja ukryj moją obecność na forum jest wyłączona.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0

Bez SB jest dziwnie i źle :(można by było zrobić regulamin Shout box’a w którym by było jasno powiedziane że np.: w Shout box’e nie można rozmawiać o np.: Wrestlingu i zrobić podpunkty w których pisało że w SB można np.: przywitać się jak się odwiedza forum , wyrazić emocje itd. Ten który by się nie stosował do zasad SB w najgorszym wypadku mógłby być banowany. Co wy na to :?: BGZ :?:

rem, jak byś nie wiedział to w regulaminie jest napisane, że nie można spoilerowac ... tylko nie każdy to czyta i się do tego stosuje ... nie mówiąc już o tym, że ktoś mógłby napisać spoiler specjalnie.

więc wyluzuj się bo SB wróci za ok 30 godzin.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Ja apeluję o reaktywację "ostatnich postów" czyli tego okienka na stronie głównej, gdzie były wypisane ostatnich pięć tematów, w których zapostowano.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Wielkie sorki za offtop AtS ja regulamin czytałem.

AtS - cieszy mnie to, ale nie widze sensu pisać kolejnego regulaminu jeśli ten kto ma go nie przestrzegać nawet go nie przeczyta.

Edytowane przez Gość

Potrzebowałem dwóch osób do których mam zaufanie, są aktywne na forum i bardzo często są na BGZ, by pilnowały porządku.

Dlatego wybrałem Cyca i Alustriela. Myślę, że jednak nie była to dobra decyzja ponieważ inni moderatorzy z większym stażem i zasługami dla BGZ mogli się poczuć pominięci i niedocenieni.

Tak więc Cyc i Alustriel wracacie do swoich działów i mam nadzieję, że moja decyzja spotka się z Waszym zrozumieniem. Na supermoda musicie jednak jeszcze troche popracować.

Supermodami zostaną Mysterio82 i Montoya

Dobra decyzja tylko że ona nie rozwiązuje problemów ciągłych ataków kilku debili. To że teraz jest spokój nie znaczy ze tak będzie za np. miesiąc. Mysterio jest na forum rzadko a Montoya wogóle i nie wiadomo kiedy bedzie więc ponawiam prośbe o gratisowego moda w Offtopie dla wszsystkich modów albo chociaż przywrócenie Cycowi super moda bo on chyba najdłużej siedzi na forum o różnych porach dnia i nocy.

Nie to nie ja tylko radziłem dobrze, mam nadzieje że inni admini tobie zostawią usuwanie takich głupot a wtedy ja będe sie śmiał :twisted:

Edytowane przez Gość

Nie będę nikomu dawał moda za nic. Kto zasłuży dostanie

Ja apeluje o zmiane tego napisu w sygnie u Pana głównego admina bo nie denerwuje, to gorsze od jego poprzedniej (chwilowej) ksywy :mrgreen:

• Reputacja:   1

Problem jest z shout box'em. Chodzi o to że co pare sekund ciągle się odświeża i nie moge przeczytać co pisaliście. A jak odświeży to musze szukać gdzie skończyłem :evil:

Wylączyłem autoodświeżanie shoutoxa bo i tak z tego nie korzystaliście.

Poza tym transfer został zwiększony ponad 2 razy, nie ma sensu tego zostawiać, bo nie mam zamiaru dopłacać do interesu w sytuacji kiedy i tak nie korzystaliście z chata.

Supermodami zostaną Mysterio82 i Montoya

Tzw. Użytkownicy UFO :mrgreen: ? Wiadomo że są ale nikt ich nie widział :mrgreen:

Norbas mam takie pytanie czy ja bym mógł zostać moderatorem działów tez Divy fotki (+18) i Divy filmiki (+18) :?:

Nie, ponieważ jesteś niepełnoletni.

Norbas - czy jest u mnie jakaś szansa na moda ???? Dodam ,że dużo siedzę na forum :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...