Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam pytanie :) Od dłuższego czasu pomagam w dziale download czy jest możliwość żebym otrzymał range pomocnik???

proszę o odopowiedz :)

Pozdrawiam :)

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Mam pytanie dlaczego ktoś usuwa moje posty :?: Co jakiś czas wchodzę do tematów w których zamieściłem posta a tu już go nie ma :/ pytam dlaczego ??

Znów ja muszę się przyznać, iż możliwe, że to ja. Jeśli były to jednozdaniowe posty, bądź dyskusja wołająca o pomstę do nieba, to możliwe, że to ja. Mógłbyś mi napisać na PW, co ci niby tam usunąłem, bo w sumie usuwam dziennie tyle postów, że nie pamiętam

Czemu niektórzy userzy mają po 10 postów i maja range "Active User"

REST IN PEACE

17395687724ae1a0e7721eb.jpg

Bo gdy Norbas wprowadzał uaktualnienie, wszyscy stali się 'Active User' nawet użytkownicy nie mający postów, jeśli ktoś zalogował się później nie dostał tej rangi, a dostanie ją jeśli przekroczy próg trzydziestu postów, dobrze prawie ?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Utworzenie Grupy Nowi Użytkownicy

- Każdy nowo zarejestrowany user trafi do tej grupy i zostanie automatycznie przeniesiony do grupy zarejestrowanych z pełnym dostępem do forum po napisaniu 30 postów

Jest w tym pewien szkopuł - automat doda do grupy tylko nowo zarejestrowanych userów, dlatego starzy userzy mający nawet 0 postów trafili do grupy zarejestrowanych. Jest to tylko tymczasowe rozwiązanie. Jak znajdę czas wszystkich którzy logują się na forum a mają mniej niż 30 postów dodam do Nowych użytkowników

94370642845de365932a94.jpg

Kiedy i czy wogóle sb będzie dostępne także z opery?

W ciągu najbliższych kilku dni.

• 1 miesiąc temu...

Ja mam pytanko, czy możecie usunąć moje stare konto? Nie pamiętam nazwy użytkownika, ale adres e-mail to hampel08@o2.pl . Chciałbym ten adres mieć w moim nowym koncie, ale to stare mi blokuje.

Z góry dzięki!

• 1 miesiąc temu...

Dlaczego nie mogę zakładac Topicków ani pisac postów w Dyskusjach Ogólnych , o TNA. o WWE oraz o Innych tylko w Dyskusjach początkujących? :shock:

paparoach.png

18659.png

Zwracam się z problemem , którym jest to , że nie mam pod avatarem przyznanej żadnej rangi :| mógłbym prosić o pomoc.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Dlaczego nie mogę zakładac Topicków ani pisac postów w Dyskusjach Ogólnych , o TNA. o WWE oraz o Innych tylko w Dyskusjach początkujących?

Zapoznaj się z tematem "Dostęp do całego forum"

Zwracam się z problemem , którym jest to , że nie mam pod avatarem przyznanej żadnej rangi :| mógłbym prosić o pomoc.

Załatwione.

• 4 lata później...

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Istnieje taka opcja na phpbb3, aby zintegrować konta na forum z facebookiem? Uważam, że w dzisiejszej dobie, gdy większość użytkowników internetu zagląda codziennie na facebooka coś takiego by się przydało. Świetny motyw, to np. pojawienie się powiadomień na fb, gdy ktoś odpowie w subskrybowanym przez nas temacie na forum. Jeszcze lepiej, gdyby takie połączenie odbywało się automatycznie podczas rejestracji i wysyłało z automatu powiadomienia do wybranych działów (np. newsy czy dyskusje next ppv). Wtedy podstępem zmuszałoby to nowych userów do powrotu na forum i być może podłapania bakcyla. Na pewno zwiększyłoby to ruch. :)

Pozdro;)

Dodano:

Nie wiem, czy ten problem występuje jedynie u mnie, ale nie potrafię dodawać nowych wątków ani postów w dziale 'Dyskusje dla początkujących'.

Dodano:

Dział z grami jest bardzo niespójny i nieczytelny. Ciężko tam cokolwiek znaleźć, wiele wątków tam kompletnie nie pasuje (np te z downloadem gier) i zupełnie niepotrzebny jest podział forum gier wrestlingowych na kolejne subforum z serii SmackDown vs. Raw. Nie ma tam zbyt wielkiej aktywności i nie ma sensu tego moim zdaniem jeszcze bardziej komplikować. Gry -> Gry o wrestlingu z podklejonymi aktualnymi tematami (np. o WWE 2K15) byłoby bardziej czytelne.

Ja mam taki problem, nie wiem czy ktoś jeszcze to ma, że za każdym razem wchodząc na forum muszę się logować (mimo, że zaznaczam opcję zapamiętaj mnie), jest to trochę denerwujące, zwłaszcza, że nawet żeby przeczytać dany wątek trzeba być zalogowanym. Dodam, że używam przeglądarki Google Chrome.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...