Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

viewtopic.php?p=64724#p64724

Zauważ, że nie napisałem "dożywotnio" ;)

Z przyczyn technicznych pobicie rekordu jest niemożliwe, no ale niech Ci będzie, przywrócę Ci tą rangę. :)

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ok, no to mam taki problem. Chciałem poprzerzucać kilka starszych gal z cotygodniówek do gal, ale kiedy naciskam panel moderatora albo wybieram opcję z narzędzi szybkiej moderacji wywala mi komunikat

Informacja

Nie masz uprawnień dostępu do tej części forum.

Kiedy chcę podwiesić jakiś temat, muszę wejść w jego edycję i zrobić to ręcznie. Da się coś z tym zrobić?

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Po prostu nie jesteś moderatorem działu w którym chcesz operować :)

No właśnie o to chodzi, że jestem xD I pomyślałem, że jak już dostałem tam moda to coś zrobię, odkurzę trochę działy, a tu zonk.

aauz8.jpg

Ok, no to mam taki problem. Chciałem poprzerzucać kilka starszych gal z cotygodniówek do gal, ale kiedy naciskam panel moderatora albo wybieram opcję z narzędzi szybkiej moderacji wywala mi komunikat:

Nie masz uprawnień dostępu do tej części forum.

Problem nie dotyczył tylko Ciebie, ale też global modów i adminów. Nie działała moderacja w działach test, wrestling media, mma download, oraz girls i divas (18)

System zezwoleń w phpbb3 jest dość zawiły i skomplikowany, ale udało mi się wszystko w ten sposób ustawić, że wszystko działa poprawnie. :t_up:

Ok, to co nie działało to gra, ale mi, nie wiem jak innym nie działa teraz możliwość podklejenia tematu. Nie ma tego ani przy wysyłaniu postów, ani w panelu moderatora, ani w narzędziach szybkiej moderacji...

Dop. Norbas - poprawione.

Od paru dni chce wejsc na BGZ i nie moge.Wyskakuje mi caly czas ze jest jakis blad.Co to za blad?To cos z moim kompem czy z forum.Chcialem napisac posty ale nawet zajrzec co jest napisane nie moglem.O co tutaj chodzi?

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

O co tutaj chodzi?

O tramwaj do Łodzi.

Jak mam Ci pomóc, to postaraj się dokładniej opisać problem,a nie "wyskakuje mi jakiś błąd"

Jezeli nie rozumiesz...Chodzi o to ze chce wejsc na to forum i zalozmy wpisuje bgzwrestling.pl to zamiast przelanczac mi sie na forum to wyskakuje mi blad ¨Fatal Error¨ i pisze cos po angielsku.Z googli tez prubowalem wejsc , ale tez zamaist BGZ wyskakuje mi na cala strone blad z jakims zdaniem i napisem Fatal Error.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

i pisze cos po angielsku

Gdybyś podał mi treść tego błędu po angielsku, to wiedziałbym na czym polega problem.

Na podstawie komunikatu "Fatal Error" można wywnioskować jedynie, że chodzi zapewne o jakieś tymczasowe problemy z serwerem.

A zatem problem nie leży po stronie Twojego komputera.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Taka pierdoła mnie naszła podczas nadrabiania gal..

Co Ty na to, żeby w dziale "media" po jakimś okresie czasu (np. miesiąc) usuwano "hide"? Ewentualnie, co by pozostawiać go tylko na PPV?

Oczywiście, że mogą zlecieć się pijawki, ale niby po co? Kto ma obejrzeć, to max. do tygodnia ma obejrzane, żeby nie być do tyłu i nie szwędać się po forum z obawami, że oberwie spoilerem w twarz.

A przynajmniej ryzyko wielkiego bałaganu byłoby mniejsze - jakby nie było to dzięki mnie jakieś stare styczniowe impacty wyskoczyły na pierwszą stronę..

chcelatooo.png

Problem polega na tym, że jako administratorzy i tak widzimy wszystkie linki bez tagu hide (wycofanego notabene),i nawet podczas próby edycji nie widać go w zawartości posta.

Mam takie pytanko...od ilu postów można prosić o swoją własną rangę? Bo na forum jest napisane, że od 200, a userzy mi piszą, że od 500.

rmsig3.png

2483_1.png

6.4. Po napisaniu 500 postów użytkownik uzyska możliwość wybrania sobie własnej rangi.

A tak ciężko zajrzeć do regulaminu ?

Zalecam jego lekturę przed zadaniem kolejnego, głupiego pytania.

Moje "głupie" pytanie narodziło się przez przeczytanie tematu Norbasa "Dostęp do całego forum"

rmsig3.png

2483_1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...