Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wszystko w regulaminie :)

6.2. Dozwolona jest jedna zmiana nicka. Mogą o nią wystąpić użytkownicy należący do grupy "Aktywni Użytkownicy". O kolejną zmianę nicka można się ubiegać dopiero po upływie 6 miesięcy.

Po uzyskaniu statusu Activ Usera wystarczy wysłać PW do któregoś z adminów ;)

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wpadłem n pomsył żeby zrobić coś takiego jak liga WWE ultimate impact 2009

chodziło by tam o to aby każdy gracz wybrał sobie jednego zawodnika i by były tygodniówki i PPV

i by były ankiety np. kto ma walczyc o pas i by moderatorzy i graficy wybierali i wtedy moderator by zrobil ta walke w grze

WWE ultimate edition 2009 no i po walce zrobil screena kto wygral bo tam zawsze pisze ale walki by ogladal by w nich nie uczestniczyl co wy

na to ???

I jak co to ja moge zostac moderatorem żeby tam robić te różne rzeczy

Edytowane przez Gość

I jak co to ja moge zostac moderatorem nawet bardzo bym chcial

troszkę mi cie żal jak byś chciał zostać upragnionym moderatorem to byś musiał się postarać np. tak jak Midey lub Aquiva zobacz ile oni robią dla tego forum :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

no dobra oni robią bardzo wiele tylko że gdy dostane moderatora też się bede starał i mówice jak wam sie podoba ten mój pomysł

no dobra oni robią bardzo wiele tylko że gdy dostane moderatora też się bede starał i mówice jak wam sie podoba ten mój pomysł

na tym forum jest wystarczająco moderatorów :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

mówice jak wam sie podoba ten mój pomysł

Nie jesteśmy zainteresowani.

troszkę mi cie żal jak byś chciał zostać upragnionym moderatorem to byś musiał się postarać np. tak jak Midey lub Aquiva zobacz ile oni robią dla tego forum

Ten topic to pytania do administracji więc zastanawiam się jakim prawem w imieniu nas w nim odpowiadasz? Jeśli to się powtórzy będzie to potraktowane jako spam.

94370642845de365932a94.jpg

• 2 tygodnie później...

• Styl:  Jasny

A ja mam taką małą propozycję co do zakładki "(ulubiona) Federacja)", a mianowicie byłbym za zmianą z CZW na Ultraviolent i z ROH na Indy. Można by dodać do tego jeszcze Lucha, Puro i WWF (którego jakimś cudem tam nie ma). Wiem, że indys, UV itp. to nie federacje, ale z tego co zauważyłem jest na forum kilku fanów innych federacji niezależnych. No ale cóż, prośbę zostawiam do rozpatrzenia administracji ;) .

• 4 tygodnie później...

Twoja prośba została rozpatrzona pozytywnie. :)

Aktualnie do wyboru:

...

WWE

TNA

WCW

WWF

Indy

Ultraviolent

Lucha

Puro

• 2 tygodnie później...

Jestem za powrotem obowiazku pisania 3-5 zdań w następujących działach:

-Dyskusja Ogólna

-Dyskusja WWE/TNA

-Next PPV

Ewentualnie jeszcze jakieś działy, w których należałoby napisać choć trochę więcej niż 1 zdanie/ linijka. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moja prośbę. :)

Moje pytanie do administracji, a konkretniej do Norbasa to :

Dlaczego nie mam wyświetlonych żadnych piw ? Z tego, co pamiętam, mam ich chyba 6..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Jestem za powrotem obowiazku pisania 3-5 zdań w następujących działach:

-Dyskusja Ogólna

-Dyskusja WWE/TNA

-Next PPV

Przeciw.

Dlaczego nie mam wyświetlonych żadnych piw ? Z tego, co pamiętam, mam ich chyba 6..

Postawiono Ci piwa za spam w temacie ostrzeżenia - post został usunięty, a wraz nim postawione za niego piwa.

No tak, ale miałem jeszcze chyba 3 w innych tematach.. Np. tutaj : http://bgzwrestling.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=20612, a po prawej stronie, tam gdzie są moje dane nie wyświetlają się te piwa..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Jakaś usterka, piwa wyparowały. :lol

Mam pytanie:

Co było z BGZ przez cały wczorajszy dzień? Nikt nie mógł odwiedzić tej strony i forum także.

Został wyczerpany miesięczny limit transferu. Powód - rekordowe w historii BGZ zainteresowanie forum i portalem, wystarczy spojrzeć na liczbę nowych userów zarejestrowanych w kwietniu.

Ale proszę się nie obawiać już w lipcu zostanie przedłużona ważność konta na serwerze i zarazem zostanie wykupione pojemniejsze konto o podwójnym w porównaniu do obecnego limicie transferu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kazuchika Okada bronił tytułu w niezapowiedzianym starciu podczas czwartkowego odcinka ROH on HonorClub. Główną walką wieczoru był Four Corner Survival match, w którym zwycięzca otrzymywał natychmiastowy tytułowy strzał. AR Fox pokonał Lee Johnsona, Shane'a Taylora i „Daddy Magic” Matta Menarda. Tytuł, o który miał walczyć Fox, nie został ujawniony z góry. Po jego zwycięstwie w four-wayu rozbrzmiała muzyka Okady, a walka ruszyła po ringowych zapowiedziach. W finiszu Fox był bliski wygranej
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact na żywo dzisiejszego wieczoru z Gateway Center Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Mistrz X-Division TNA, Leon Slater, broni tytułu w starciu z Nicem Nemeth. W grze jest także Knockouts World Championship – nowa mistrzyni Arianna Grace stawi czoła pretendentce numer jeden, Jody Threat, w pierwszej obronie pasa. Zapowiedziano również four-way tag team match, w którym zwycięzcy otrzymają szansę na walkę o pasy TNA Tag Team z The System – Brian Myers & Bear Bronson vs. Vincent
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
  • Dodaj nową pozycję...