Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy mógłbym prosić o usunięcie cyfr z mojego nicka :?:

Nie chce mi się już tyle pisać przy logowaniu :P

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

Szefie jeśli można to też bym prosił o usunięcie cyfr :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zgodnie z punktem 6.1. Regulaminu:

O zmianę nicka na inny można poprosić dopiero po napisaniu 1000 postów. Wyjątek stanowią kosmetyczne zmiany, np usunięcie z nicka cyfr, o taką zmianę można wystąpić wszyscy użytkownicy posiadający status Active Usera.

cyfry z Waszych nicków zostały usunięte.

94370642845de365932a94.jpg

Nie wiem czy to ja tak leżę z informatyki czy mam błęda. Problem polega na tym że jak chcę do awatara wstawić jakiegoś gifa to wywala mi napis że max 29kb. ale jak patrze na rozmiary gifów u innych użytkowników to wywala mi liczby typu: 91kb, 183kb. Czy mam błęda czy muszę zmniejszyć rozmiar gifa do 29kb?

wejdź na:

http://imageshack.us/

kilknij w "przeglądaj" wybierz gif zapisany na twardym dysku swojego komputera i kilknij na "Host it"

Poczekaj chwilę aż gif zostanie wgrany na serwer.

Następnie skopiuj link o nazwie

Direct link to image

i wklej go w pole:

Panel użytkownika - profil - edytuj avatar:

Link zewnętrzny:

Wpisz adres URL, pod którym znajduje się awatar, którego chcesz używać.

Możesz w ten sposób wstawić w avatar, gif o dowolnym rozmiarze w kb pamiętaj jednak, że avatar nie może być szerszy i dłuższy niż 200 pikseli.

73090904xg0.th.jpg

42457878vz8.th.jpg

• 1 miesiąc temu...

1.Gdzie się podział dział, w którym był temat taki jak ,, wsadził dwumiesięczną córkę do mikrófalówki'' :?:

2. Możliwe, że się mylę, ale czy nie można by było utworzyć działu związanego z np. zjawiskami para... paranolma... no tymi z duchami itp. bo zauważyłem, ze fora o tej tematyce cieszą się dużą popularnośćią, a sam mam mnóstwo matriałów o dziwnych rzeczach

• Reputacja:   9

Na BGZ przez lata przewinęło sie w ch*j działów , o tematykach przeróznych , od ciekawostek i rozmowy o muzyce po jakieś newsy ze świata , ale zwyczajnie nie cieszyły sie powodzeniem , atrakcją były przez góra pół miesiąca do miesiąca , potem sie wypalały zwyczajnie ..

BTW. Na forum obecnie dyskusje leżą że tak powiem odwłokiem w porównaniu z zeszłymi okresami , a wy myslicie o paranormaliach ?

915802072594e34bce782c.jpg

1.Gdzie się podział dział, w którym był temat taki jak ,, wsadził dwumiesięczną córkę do mikrófalówki''

Został usunięty a tematy zostały przeniesione do Hyde Parku.

Możliwe, że się mylę, ale czy nie można by było utworzyć działu związanego z np. zjawiskami para... paranolma... no tymi z duchami itp. bo zauważyłem, ze fora o tej tematyce cieszą się dużą popularnośćią, a sam mam mnóstwo matriałów o dziwnych rzeczach

Uważam, że nie ma sensu zakładać osobnego działy związanego ze zjawiskami "para... paranolma"

Materiały na ten temat można zakładać w Hyde Parku.

Na BGZ przez lata przewinęło sie w ch*j działów , o tematykach przeróznych , od ciekawostek i rozmowy o muzyce po jakieś newsy ze świata , ale zwyczajnie nie cieszyły sie powodzeniem , atrakcją były przez góra pół miesiąca do miesiąca , potem sie wypalały zwyczajnie ..

BTW. Na forum obecnie dyskusje leżą że tak powiem odwłokiem w porównaniu z zeszłymi okresami , a wy myslicie o paranormaliach ?

Czy to jest temat "Pytania do Norbasa" czy może "Pytania do IOOT_DZIKO"?

Sam potrafię udzielić odpowiedzi i nie musisz robić tego za mnie. ;)

Co się pultasz szefie ...tak mi sie wyrwało :D

• Styl:  Jasny

Co się stało z działem "Pytania" w dyskusjach?

Został przeniesiony do BGZ Starter.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   2

Możesz N. powiedzieć userowi Romano żeby mi nie wstawiał ujemnych punktów reputacji za posty w jakims tam sporcie bo jak sie zdenerwuje to on bedzie miał ich więcej niż postów na forum :t_up:

• 2 tygodnie później...

Szefie taka drobna sugestia odnośnie limitu postów do własnej rangi - Uważam że 200 postów to stanowczo za mało , żeby już ubiegać sie o własną range. To taki swoisty rodzaj prowokacji do spamowania , bo jak sie ostatnio mieliśmy okazje przekonać te dwie setki to wcale nie jest tak dużo i są artyści co w miesiąc spokojnie nabiją i więcej. A potem każdy lata po forum z jakimiś przydomkami a normalnych userów już nie ma - btw. większość po spektakularnym upragnionym dobiciu do 200 zaprzestaje tempa ...imo dawna granica 1000 była lepsza a jesli to już to przynajmniej 500 ... pozdro.

• 4 tygodnie później...

IOOT_DZIKO, myślę, że masz rację i w najbliższym czasie limit postów zostanie zwiększony. Skłaniałbym się ku 500 postom. Ale musiałbym od razu zmieniać regulamin, gdyż jest tam punkt na ten temat, a jest trochę roboty, bo regulamin trzeba zmnieniać w trzech miejscach, rules.php, w temacie na forum oraz ten wyświetlający się przy rejestracji.

I tak mam zamiar w najbliższym czasie skrócić trochę regulamin, więc gdy się za to wezmę, przy okazji zwiększę ten limit postów.

Ze wszystkich modów próbuję założyc temat w "Fotki użytkowników" , ale nie wchodzi mi żadne zdjęcie.Na pewno nie chodzi o rozmiar ponieważ próbowałem z każdym rozmiarem.Co się dzieje?

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...