Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Czemu jak wejdę do jakiegoś działu i chce z niego normalnie wyjść naciskając "BGZ Wrestling Forum Strona Główna" to pojawia mi się takie coś. Wczoraj było normalnie, dzisiaj już nie

Prace konserwacyjne na serwerze, problem nie powinien się już powtarzać.

Norbas jakbym zrobił projekcik do zostan bookerem wrócisz ten dział ?

Nie.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czemu z 950 postów zostało mi 15??Czemu nie jestem już moderatorem??

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Bo poprzednie Twoje 950 postów to posty nabite na podstawie "kopiuj - wklej", czyli nie wnoszące nic do forum, bo wiadomo ważniejsze są te z wyników, newsów i dyskusji - do której nigdy nie zaglądałeś.. moda masz dalej, tak samo jak i ja, tylko, że niestety nie zmieniają się nam już nicki, a szkoda :-/

• Reputacja:   2

K..... IIL kim ty jesteś żeby oceniać userów? Myślałem że głupszego posta niż Norbasa o kaszaku nie zobacze nigdy ale chyba sie przeliczyłem. Weź sie zajmij sobą i swoim świetnym TNA i daj robić innym to na co mają ochote a jak chcesz ich zachęcić to są inne sposoby niż tak prostackie. Chłopak ma ochote kopiować linki do downloadu to niech to robi ile ma ochote tym bardziej z ewielu na tym korzysta a ty sie idź leczyć bo takie hasła i te co poszły jak NOrbas zrobił mnie i silvera adminami to można określić tylko na dwa sposoby - żal.pl i dziecko neo.

Wyraziłem swoją opinie do której Ty sie nie wpierdalaj. Norbas usuń te posty.

Bo poprzednie Twoje 950 postów to posty nabite na podstawie "kopiuj - wklej", czyli nie wnoszące nic do forum/

Ile razy ty pisałeś posty typu dzięki,fajna gala.Ja chociaż robiłem coś dla tego forum.Pomagałem innym jak potrzebowali gal i innych multimediów.Miałem chęci żeby wstawać rano i jako pierwszy wystawiać gale i inne duperelki.A ty teraz wyjeżdżasz że te posty nic nie znaczą.Idź się lecz :evil:

A co do liczników postów Norbas to zmarnowałeś pracę wielu użytkowników którzy męczyli się latami żeby mieć tyle postów :t_down:

• Reputacja:   9

hehe...another Revolution ? hehe ...ja sie nie udzielam powiem tylko że jak se tak poczytam pare postów w góre to żal.pl na serwerze neostrady ..hehe ..ale ja nic tu nie bede pisał bo wpadnie LegendTusk i zacznie mi tu o matkach teresach ;)

915802072594e34bce782c.jpg

kuba_19911, jak byś nie zauważył to nadal jesteś modem.

czy jak by nigdy nie było licznika na forum to nei wstawiał byś materiałów do działu z mediami?

użytkowników którzy męczyli się latami żeby mieć tyle postów

nie no to ja ze swojej strony chciałbym przeprosić TYCH użytkowników których pisanie postów tak zmęczyło, w umowach przecież było spa i kąpiele błotne.

niestety panowie przyjemność korzystania z internetu okazała się harówą jak na budowie ... pfff

Edytowane przez Gość

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6

A co do liczników postów Norbas to zmarnowałeś pracę wielu użytkowników którzy męczyli się latami żeby mieć tyle postów

Nie no to już jest żałosne.

Jeśli ktoś robił to co robił dla licznika postów to gratuluje zapału.

16476371734edf391100c30.jpg

co do liczników postów Norbas to zmarnowałeś pracę wielu użytkowników którzy męczyli się latami żeby mieć tyle postów

Twoje posty nie zostały skasowane, został wyłączony tylko licznik.

Powinno Ci zależeć jako prawdziwemu BGZtowiczowi na rozwoju Forum, nie na stanie licznika postów na własnym koncie.

• 1 miesiąc temu...

• 5 tygodni później...

• Reputacja:   9

1. Czy konieczne jest umieszczania w linków do YT , czy Daily motion ze SD! czy RAW'a w Tag'u HIDE ? Imo jak ktoś chce to może sobie sam poszukąc bo dwa kliknięcia i wpisanie RAW + data nie jest niczym trudnym , ajesli takowe linki sie pojawiają nie sa wobez powyższego niczym tajnym a tak tworzą sie raje dla spamerów w postaci 1500 100 900 x THX ziom ! :hatespam:

915802072594e34bce782c.jpg

Maksymalna liczba znaków w podpisie wynosi 200, można ją powiększyć ? [na starszej wersji forum było więcej]

1. Czy konieczne jest umieszczania w linków do YT , czy Daily motion ze SD! czy RAW'a w Tag'u HIDE ?

Tak jest konieczne.

Maksymalna liczba znaków w podpisie wynosi 200, można ją powiększyć ?

OK. Daję na 300.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...