Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej misiek nie zapomniałeś o takich swoich dwóch najfajniejszych userach?

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Norbas, taka prośbę mam, Napadi kazał przekazać:

Czy możesz odblokowac bana na jego IP ? Bo chłopak chciałby wrócić i się poprawić :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Widziałem co napadi wyrabia na zaprzyjaźnionym forum i widać że nic mu się nie polepszyło, tak więc NIE MA tu wstęou :P

Odpowiadam ja, bo to ja go zbanowałem :P

16476371734edf391100c30.jpg

modjo, czy nie uważasz ,że przydałoby się rozgrzać rzeźnie ? :mrgreen:

• Reputacja:   2

Przecież już sie znalazło kilku głupków którzy rozgrzali borute :P Wiem, wiem do usunięcia :D

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Norbas czy dodasz kiedys jakies nowe emoty??

bo te stare juz sie przejadly

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kiedyś napewno :P

94370642845de365932a94.jpg

Czy mógłbyś dodać mnie do grupy aktywnych użytkowników?

goldbergbannerix6.jpg

• Reputacja:   9

Nie żeby coś ...ale już od kilku dni mam ubytki w postach ...miałem już bodajże 1705 a teraz spadłem na 1783 ?? What's going on ?

915802072594e34bce782c.jpg

miałem już bodajże 1705 a teraz spadłem na 1783

A to ciekawy "spadek" :lol:

• Reputacja:   9

oj przepraszam..literówka Norbas ...chciałem napisac 1683 :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Zrobiłyś coś z tą wyszukiwarką, żeby wszystko znajdowała?

Zrobione.

Od teraz wyszukiwarka wszystko znajduje.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Pisze to w temacie do Ciebie, Norbas, bo tyś bawił sie tymi główkami z grymasami nowymi (heh, nawet do nowych okularków już się przyzwyczaiłem 8) )

Otóż na dole strony, po prawej od okna dialogowego SB jest przycisk "buźki". Po jego naciśnięciu pokazują sie te ryjki, które można dodać do własnego tekstu, co by zobrazować nasze emocje, bądź też ułatwić odbiorcy przesłanie emocjonalne naszego komunikatu..

Pytanie moje brzmi: dlaczego gdy klikam na wspomnianym przycisku ("buźki"), to pokazują mi sie tylko 3 (albo 4, nie pamiętam - w każdym razie nie wszystkie) kolumny, a reszta nie mieści sie na ekranie? To kwestia ich ilości, czy rozdzielczości ekranu, jaką mam ustawioną?

[ Dodano: 21 Sierpień 2007, 04:20 ]

Sprawdziłem - pokazują się 3 całe kolumny i mały kawałek czwartej. Może można byłoby te zajmujące dużo miejsca umieścić w jednej kolumnie (np. ten zielony typ z piłą, czy "no spam"), dzięki czemu więcej wlazłoby na ekran mimo wszystko..

Właściwie to nie jest to coś ważnego, raczej kosmetyka. Ale... ;)

chcelatooo.png

Zobaczę co da się zrobić. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kazuchika Okada bronił tytułu w niezapowiedzianym starciu podczas czwartkowego odcinka ROH on HonorClub. Główną walką wieczoru był Four Corner Survival match, w którym zwycięzca otrzymywał natychmiastowy tytułowy strzał. AR Fox pokonał Lee Johnsona, Shane'a Taylora i „Daddy Magic” Matta Menarda. Tytuł, o który miał walczyć Fox, nie został ujawniony z góry. Po jego zwycięstwie w four-wayu rozbrzmiała muzyka Okady, a walka ruszyła po ringowych zapowiedziach. W finiszu Fox był bliski wygranej
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact na żywo dzisiejszego wieczoru z Gateway Center Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Mistrz X-Division TNA, Leon Slater, broni tytułu w starciu z Nicem Nemeth. W grze jest także Knockouts World Championship – nowa mistrzyni Arianna Grace stawi czoła pretendentce numer jeden, Jody Threat, w pierwszej obronie pasa. Zapowiedziano również four-way tag team match, w którym zwycięzcy otrzymają szansę na walkę o pasy TNA Tag Team z The System – Brian Myers & Bear Bronson vs. Vincent
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
  • Dodaj nową pozycję...