Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej misiek nie zapomniałeś o takich swoich dwóch najfajniejszych userach?

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Norbas, taka prośbę mam, Napadi kazał przekazać:

Czy możesz odblokowac bana na jego IP ? Bo chłopak chciałby wrócić i się poprawić :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Widziałem co napadi wyrabia na zaprzyjaźnionym forum i widać że nic mu się nie polepszyło, tak więc NIE MA tu wstęou :P

Odpowiadam ja, bo to ja go zbanowałem :P

16476371734edf391100c30.jpg

modjo, czy nie uważasz ,że przydałoby się rozgrzać rzeźnie ? :mrgreen:

• Reputacja:   2

Przecież już sie znalazło kilku głupków którzy rozgrzali borute :P Wiem, wiem do usunięcia :D

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Norbas czy dodasz kiedys jakies nowe emoty??

bo te stare juz sie przejadly

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kiedyś napewno :P

94370642845de365932a94.jpg

Czy mógłbyś dodać mnie do grupy aktywnych użytkowników?

goldbergbannerix6.jpg

• Reputacja:   9

Nie żeby coś ...ale już od kilku dni mam ubytki w postach ...miałem już bodajże 1705 a teraz spadłem na 1783 ?? What's going on ?

915802072594e34bce782c.jpg

miałem już bodajże 1705 a teraz spadłem na 1783

A to ciekawy "spadek" :lol:

• Reputacja:   9

oj przepraszam..literówka Norbas ...chciałem napisac 1683 :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Zrobiłyś coś z tą wyszukiwarką, żeby wszystko znajdowała?

Zrobione.

Od teraz wyszukiwarka wszystko znajduje.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Pisze to w temacie do Ciebie, Norbas, bo tyś bawił sie tymi główkami z grymasami nowymi (heh, nawet do nowych okularków już się przyzwyczaiłem 8) )

Otóż na dole strony, po prawej od okna dialogowego SB jest przycisk "buźki". Po jego naciśnięciu pokazują sie te ryjki, które można dodać do własnego tekstu, co by zobrazować nasze emocje, bądź też ułatwić odbiorcy przesłanie emocjonalne naszego komunikatu..

Pytanie moje brzmi: dlaczego gdy klikam na wspomnianym przycisku ("buźki"), to pokazują mi sie tylko 3 (albo 4, nie pamiętam - w każdym razie nie wszystkie) kolumny, a reszta nie mieści sie na ekranie? To kwestia ich ilości, czy rozdzielczości ekranu, jaką mam ustawioną?

[ Dodano: 21 Sierpień 2007, 04:20 ]

Sprawdziłem - pokazują się 3 całe kolumny i mały kawałek czwartej. Może można byłoby te zajmujące dużo miejsca umieścić w jednej kolumnie (np. ten zielony typ z piłą, czy "no spam"), dzięki czemu więcej wlazłoby na ekran mimo wszystko..

Właściwie to nie jest to coś ważnego, raczej kosmetyka. Ale... ;)

chcelatooo.png

Zobaczę co da się zrobić. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...