Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Chcę wkleić wszystkie przeprowadzone walki na forum w temacie: http://www.bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=12591 i nie da się.. robię co mogę i nie potrafię wkleić wszystkiego, zaczyna się walka Sickman`a i Milos`a i dalej ucina.. idzie to jakoś poprawić?

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czemu mi nie działa ShoutBox ? :?: :wink:

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Widzę, że w pyte postów poznikało..Ponawiam więc mój request.

Proponuję usunięcie działu spojlery w news area. Obecnie, gdy funkcjonuje tag spojler wydaje mi się, że 'zakażone' newsy można umieszczać w tym tagu w normalnych newspackach.

Robiłeś ostatnio spore czystki i myślę, że to także może się przydać.

Norbas, moglbym dostac moda w dziale SOTW & SOTM poniewaz ciagle prosze AtS'a

o sprawy typu zeby np. zamknal stary SOTW itp. Dosc regularnie sie nim zajmuje :)

[ Dodano: 9 Czerwiec 2007, 16:04 ]

A i mam jeszcze jedna sprawe:

Czy zrobisz "sczystki" w dziale SOTW'a. Bo to wszystko wczesniej lepiej wyglądalo :P

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Proponuję usunięcie działu spojlery w news area.

Słusznie prawisz :wink:

Norbas, moglbym dostac moda w dziale SOTW & SOTM

Nie.

Ponieważ:

-prosisz się o to, a tego nie lubię o czym już tu pisałem do DD

- nie będę więcej dawał nikomu moda na jeden dział.

Na moda trzeba sobie zasłużyć pracą nad większą częścią Forum.

Potem daję moda i czytam posty typu:

" Norbas możesz mi zabrać moda bo już mi się znudziło moderowanie tego działu"

Czy zrobisz "sczystki" w dziale SOTW'a. Bo to wszystko wczesniej lepiej wyglądalo

Może jaśniej bo nie wiem o co Ci chodzi.

94370642845de365932a94.jpg

Jak sie narzucam to sory :P ale to mi troche utrudnia robote bo zawsze pisze pw do AtS'a . A te "sczystki" to mi sie klawisze na klawie pomylily(a dodawalem ten post to juz edytowac nie moglem) mialo byc czystki. Czystki tzn usunac z Sotw'a te rzeczy co stworzyl rem

Tak jak wczesniej przed zepsuciem se bazy danych :) A tak jak nie jeden dzial to moze jeszcze Grafike moge pomoderowac albo cos innego w Offtopie :wink:

• Styl:  Jasny

Norbert prosze zmień hasło Stingowi w WSF i podaj mi na PW, dzięki wielkie.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Ja mam pytanie co do premium discussions area. Otóż, czy tematy do tego działu będzie przenosił ktoś z administracji ?

• Reputacja:   2

Ten czerwony kolor premium users naprawde w oczy razi, nie dałoby sie go zmienić na taki fioletowy jak kiedyś był jakoś tak na początku roku przed słynną reformą zniżającą wszystkich do poziomu aktywnych userów?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

usunac z Sotw'a te rzeczy co stworzyl rem

Wcześniej to zostało usunięte bo baza padła.

Nic nie będę usuwał.

Ja mam pytanie co do premium discussions area. Otóż, czy tematy do tego działu będzie przenosił ktoś z administracji ?

W tym dziale można normalnie zakładać tematy, a jeśli w innych działach zostanie założony odpowiedni temat zostanie tam przeniesiony.

Ten czerwony kolor premium users naprawde w oczy razi, nie dałoby sie go zmienić na taki fioletowy

Może zmienię, Zobaczymy.

94370642845de365932a94.jpg

Jaka jest nagroda za dobra odpowiedz w tym ,, zgadywaczu mysli '' ? :lol:

• Styl:  Jasny

Norbert prosze zmień hasło do Jasia Ceny w WSF i daj mi na pw, dzieki.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Norbas, zrób coś żeby aktywni userzy mogli wstawiać wyniki gale itp.. bo aż żal patrzec czasami, jak wyniki sa z takim opóźnieniem :P ( a chętnie bym wstawiał :P)

Ogólnie to już ustabilizowałem się, i znów będę pracował tak jak dawniej na BGZ :)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...