Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Norbas gdzies moze sa wpisane razem z obrazkami wszystkie rangi?Jak nie to moze to zrob. Czasem jest to przydatne :mrgreen:

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

Czy byłaby możliwość założenia forum :

Indy Wyniki albo CZW wyniki i ROH wyniki?? Dodawał bym wyniki prawie z każdej gali!! Chyba że którąś przegapię! Co ty na to Norbas??

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

czy WWE Power 25 musi ukyzawać sie na stronie głównej w portalu? Power ukazując się w sobotę zawiera już praktycznie wszystkie wyniki Smacka, nikomu to generalnie nie przeszkadzało, ale po takich spoilerach jak ostatnio, to nie wiem czy jest sens wyswietlania tego na stronie głównej?

Już to poprawiam. Power 25 nie będzie więcej wyświetał się w Portalu BGZ.

czemu tylko administratorzy mogą zakładać tematy w Next PPV??

Ponieważ uznałem tworząc ten dział, że to wystarczy. Ale ok zmieniam na zakładanie tematów dla wszystkich aktywnych userów.

czy to prawda, że to ja stoję za ostatnią czystką na forum? bo generalnie nie ukazało się żadne wyjaśnienie, a po jednym poście w gadulcu wygląda na to że ja stałem się sprawcą całego zamieszania. I po jednym poście stałem się k***a wrogiem publicznym nr 1...

Nie jest to prawdą.

Może pokrótce wyjaśnię dlaczego liczba adminów na Forum została zredukowana, gdyż nie chcę jakichś niedomówień z tego powodu.

Tak więc:

Ilość adminów na BGZ była zbyt duża. To był mój błąd, że awansowałem aż tak wiele moderatorów na to stanowisko i w związku z tym podjąłem decyzję, że liczba adminów musi zostać ograniczona.

Należy tu zaznaczyć, że jeszcze dwa, trzy miesiące temu sytuacja na BGZ była zupełnie inna niż teraz. Mam tu na myśli, ciągle ataki różnych ludzi z innych for na BGZ (spamowanie forum, zakładanie kont, spoilerowanie).

Osoby które awansowałem na admina miały m.in. za zadanie przykrócić te ataki.

Obecnie sytuacja jest inna i aż 8 adminów na Forum nie jest potrzebnych.

To jest jeden powód.

Teraz odniosę się osobiście do wszystkich eks adminów.

Cyc - bez obrazy kolego ale po prostu spocząłeś na laurach. Dużo więcej robiłeś jako mod i supermod niż jako admin. Prowadzenie Girls Area to niestety za mało na posadę admina,

kojot - również z całym szacunkiem dla Twojej pracy ale moim zdaniem jest to za mało na posadę admina.

IOOT_DZIKO - Świetnie zajmujesz się działem dyskusje. Nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń. Ale to również za mało.

pawelzak - uważam, Twój wkład w Forum za wystarczający. Miałem zamiar Ciebie na tym stanowisku pozostawić. No ale... nikt nie będzie nazywał mnie na moim własnym Forum pionkiem. I nieważne, że może to miał być żart. Nie bawią mnie takie kawałki.

I jeszcze ostatnie zdanie do tego tematu. Nikomu nie obiecywałem dożywotniej posady admina. Jesteś adminem i albo się sprawdzasz, albo nie.

Byly weryfikacje moderatorów, teraz zaś weryfikacja adminów...

Norbas gdzies moze sa wpisane razem z obrazkami

wszystkie rangi?Jak nie to moze to zrob. Czasem jest to przydatne

Jobber 30 rangizy0.gif

Low Carder 100

Mid Carder 200 us2gc0.gif

Potential Star 300

Super Star 400 us3qj8.gif

Title Contender 600

World Heavyweight Champion 800 us4mk9.gif

Master of the Forum 1000 viplk6.gif

BGZ Proud Member friendcj0.gif

Special specialze4.gif

Admin bgzadminfx4.gif

Indy Wyniki albo CZW wyniki i ROH wyniki??

Dodawał bym wyniki prawie z każdej gali!! Chyba że którąś przegapię! Co ty na to Norbas??

Utworzę ten dział ale liczę na to, że będziesz systematycznie dodawał wyniki.Mało tego - mile widziane są również raporty.

94370642845de365932a94.jpg

Ok Norbas ;) postaram się o raporty a wyniki jak tylko będą to będe dodawał!

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Czemu nie odpowiadasz na pw :?:

8363302634890420816486.jpg

Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie :evil:

Upssssssssss :) No ale to raczej sprawa dyskretna. Więc może o jakich porach na gg jesteś.

8363302634890420816486.jpg

Sotw & Sotm prowadzil chyba rem :?: Bo chcialbym zeby sotw i sotm znow zaczal dzialac i moglbym sie podjac prowadzenia tego. Co o tym sadzisz Norbas

Jako że Prezes wybrał mnie na jego zastępce to czy mogę wznowić zapisy do tej zabawy?? I czy moge wymyślać rodzaj prac do zrobienia? Ogólnie czy moge być "moderatorem" działań w tym dziale??

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Rób tam sobie co chcesz.

Sickman ty bedziesz zazadzal one vs one a ja sotwem. Zgoda :?: Norbas a tak jakbys mogl przywrocic sotw z kosza. :twisted:

Niech będzie...

Czemu download zamknąłeś? :P

Mógłbyś mi powiedzieć co to jest Vip area i jakie trzeba spełniać kryteria aby mieć do niego dostęp?

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Dział ukryty dla userów mających na koncie powyżej 1000 postów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...