Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Usuńcie tego bota z reklamami - paskudna sprawa. Jeżeli ktoś chce, kliknie sobie w reklamę na dole forum, a takie narzucanie się, tym bardziej spamem, jest okropne i męczy oczy.

Khali popierać, to jeszcze głupszy pomsył niż ten z wystawieniem na reklamie paskudnych stóp z grzybicą

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Norbas z tymi reklamami możnaby zrobić coś takiego. Jak ktoś chce na BGZ wejść to na początku pokazują mu się reklamy, w które musi kliknąć, i potem oblokowuje mu się przycis "wejdź na forum".

Byłoby to lepsze niż obecny boot.

Powiedz mi ktos za co dostalem ostrzezenie :/

(nie wiedzialem gdzie to napisac)

http://bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=4843 (do tego tematu nie mam uprawnien pisac wiec pisze tu) norbas dales mi ostrzezenie za to ze sie nie udzielam na forum???? Jestem na forum w tedy kiedy moge i zawsze cos napisze. Wiec nie rozumiem tego cholernego ostrzezenia :/

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mqciek, na zagranicznym forum miałbyś już bana.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Mqciek, chodzi o to, że jak na razie udzielasz się głównie w Offtopie, a w ogóle nie udzielasz się w dyskusjach! :| Popraw się i w tych działach a będzie dobrze! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie. Cyc to było pytanie do mnie więc nie rozumiem z jakiej racji odpowiadasz za mnie? :evil:

Ostrzeżenie wystawiłem za to, że prawie wcale nie udzielasz się w żadnych dyskusjach na BGZ.

Jeśli zależy Ci na tym by pozostać na Forum zmień swoją postawę i zacznij pisać posty w dyskusjach. Niekoniecznie o wrestlingu. Byleby nie były to posty typu thx lub spoko galeria.

Zamykam ten temat ponieważ dość mam tego, że wciąż odpowiadacie w moim imieniu.

Założę oddzielne tematy dla wszystkich adminów i modów.[/scroll]

94370642845de365932a94.jpg

W tym temacie będę odpowiadał na pytania użytkowników.

Nie odpowiadam na pw - masz do mnie sprawę, napisz o tym tutaj.

• Reputacja:   9

Dlaczego nie powstały pytanie do Dzika panie Great adminie :P

915802072594e34bce782c.jpg

A w tym temacie można pytać o co się chce czy tylko o spr. forum? :mrgreen:

Dlaczego nie powstały pytanie do Dzika panie Great adminie :P

Upss... tak myślałem, że o czymś zapomniałem :lol:

A w tym temacie można pytać o co się chce czy tylko o spr. forum?

O co chcecie, tylko jak pytania będą idiotyczne, to niekoniecznie będę miał ochotę odpowiadać :P

Nie. Cyc to było pytanie do mnie więc nie rozumiem z jakiej racji odpowiadasz za mnie? :evil:

Ostrzeżenie wystawiłem za to, że prawie wcale nie udzielasz się w żadnych dyskusjach na BGZ.

Jeśli zależy Ci na tym by pozostać na Forum zmień swoją postawę i zacznij pisać posty w dyskusjach. Niekoniecznie o wrestlingu. Byleby nie były to posty typu thx lub spoko galeria.

Zamykam ten temat ponieważ dość mam tego, że wciąż odpowiadacie w moim imieniu.

Założę oddzielne tematy dla wszystkich adminów i modów.[/scroll]

Czy ja napisalem chociaz raz post typu "thx" czy "spoko" ??? Jestem tu od 2 stycznia i w ten sam dzien mialem odlaczonego neta po trzech miesiacach znowu sobie zalozylem ..... Moze o to ci chodzilo ze jestem tu tak dlugo a mam dopiero 10 postow. Zobacz sobie na moje posty i analizuj date. :/ . A wogle to czasami skoro sie nie ma zielonego pojecia o temacie to nie warto chyba pisac glupot zeby sobie posty nabijac. :shock:

Norbas spox...

Więc mógł byś mi powiedzieć gdzie znalazłeś linka do moda na zmienne logo i tego ins. :?: Z góry wielkie dzięki :P

Moze o to ci chodzilo ze jestem tu tak dlugo a mam dopiero 10 postow.

Dokładnie o to mi chodziło. Jeśli zaczniesz być aktywny na Forum zdejmę Ci ostrzeżenie.

Więc mógł byś mi powiedzieć gdzie znalazłeś linka do moda na zmienne logo

Google. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...