Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chcialbym sie zajac dzialem humor. Czy po pewnym czasie, jak sie sprawdze mam szanse dostac moda w tym dziale??

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   2

Zamierzasz Konrad swoje fotki tam wklejać :lol:

Lol Willem :lol:

kondzio ja tam adminem nie jestem ale myślę że na jeden dział nie da Ci nikt moda, tym bardziej na taki jak humor :wink:

Ten dzial moderuje nie jaka Anika tylko ona juz od ponad miesiaca nie pojawila sie na BGZ, i miala moda tylko na humor :P

Moge sie rowniez zajac wrestling gallery i superstars zoom ale te dzialy sa juz oklepane

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

nie jaka Anika

Lepiej tak nie mów :wink: Dobrze Ci radzę ....o moda zawsze sie mozesz postarać :mrgreen: tego Ci nikt nie zabroni :idea:

915802072594e34bce782c.jpg

kondzio, wrestling gallery zostaw mi ja się w to pobawię

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

kondzio, wrestling gallery zostaw mi ja się w to pobawię

Baw się, baw się! bo jak na razie galerie świetnie Ci wychodzą :)

• Reputacja:   1

Z tego co pamiętam niema być moda na dział humor, więc przykro mi to mówić, ale raczej zapomnij o nim akurat tam. A jak Ci zależy na modzie, to znajdź sobie jakiś pożyteczniejszy dział który ma również braki, ktoś tam nie dawno mówił, że chce oddać swój dział w dobre ręce, więc poszukaj lub zapytaj kto to był i pomyśl o przejęciu jego obowiązków, jak będziesz czuł się oczywiście na siłach! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Możesz mieć moda w humorze.

Wykaż się tylko, a awansujesz :)

94370642845de365932a94.jpg

No to mnie Norbert pojechałeś! :D Ja że nie, a Ty że tak!

Słuchać szefa, on wie co mówi!!! ;)

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Możesz przejąć newsy jak chcesz, ja i tak zawodze ostatnio cuś z braku możliwości przeglądania stron wrestlingowych w pracy więc z chęcią oddam tego moda jak ktoś sie nimi zajmie. Bo Pawelżak czasem za bardzo skupia sie na OVW czy jak ta 5 liga wrestlerów tam sie nazywa :mrgreen:

Możesz mieć moda w humorze.

Wykaż się tylko, a awansujesz

To dobrze, biorę sie do pracy.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Norbas z tymi reklamami możnaby zrobić coś takiego. Jak ktoś chce na BGZ wejść to na początku pokazują mu się reklamy, w które musi kliknąć, i potem oblokowuje mu się przycis "wejdź na forum". Widziałem coś takiego na innym forum i to się sprawdza.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

wśród głupich reklam jakie ukazują się na dole, wychwyciłem jakiś sklep wrestlingowy:

http://shop.wrestlewarehouse.com/

kto nie chce klikac na jakieś pierdoły, tu może raz dziennie zajrzeć :P

001ug2mo4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ring of Honor serwuje cotygodniowe show na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Odcinek z 5 marca został nagrany w niedzielę, 1 marca, w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Głównym punktem programu jest Four Leaf Clover Four Corner Survival Match, którego zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Juice Robinson i Austin Gunn z Bang Bang Gang zmierzą się z MXM Collection. „The Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Pries
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
  • Dodaj nową pozycję...