Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zmienię na 3 dni. Nie więcej.

94370642845de365932a94.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Ok, czeka mnie teraz kilka dni wolnego. Nie cały czas będę siedział na BGZ, ale trochę częściej niż przez ostatnie dni..

I w związku z tym, co uważam..

1. Moderatorzy, a przynajmniej "globalni moderatorzy" - czyli ci, co maja pod opieką wszystkie działy, powinni mieć możliwość podejrzenia IP osoby piszącej. To jest naprawdę ważne!

2. Moderatorzy globalni powinni mieć mozliwość banowania od razu, bez zbędnego męczenia się z ostrzeżeniami.. Choćby przez punkt numer 1...

A dlaczego? Czym się będzie różnił administrator od moderatora? Na pierwszy rzut oka niczym, ale jednak dalej to admin będzie miał władzę - będzie mógł odwoływać i zabierać uprawniennia niektórym..

Od jakiegoś czasu.. Norbas pracuje, Paweł też ma własne sprawy, u mnie podobnie. Ats też zajęty - taie życie. Siedzimy na BGZ mniej więcej na zmianę, więc przydałoby się, by inni mieli też mozliwość kontroli na forum, chociaż powierchownej. Umówmy się - jeśli moderator się uprze, to i tak da bana.. Więc co za róznica, czy będzie musiał dać kilka ostrzeżeń, czy wystarczy skorzystać z jednej opcji? Pomyśl nad tym, Norbas..

chcelatooo.png

Twoje prośba została rozpatrzona pozytywnie. :P

Aby zobacz ip użytkownika lub zbanować go wejdz do PA.

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

A ja mam takie pytanie a moze bardziej prośbe by każdy moderator niezależnie od tego czy ma moda w girls gallery czy w koszu żeby mógł usuwać posty w Offtopie. Ta chołota z hałtury ostatnio często wpada i pisze głównie w Offtopie a trzech modów sie patrzy i nic nie może zrobić bo nie ma uprawnień. A takie głupie posty gniją i jak sie na nie patrzy to sie odechciewa cokolwiek pisać a nowi userzy jak widzą taki bałagan szybko uciekają z takiego forum. KONIEC

• Reputacja:   1

A ja mam takie pytanie a może bardziej prośbe by każdy moderator niezależnie od tego czy ma moda w girls gallery czy w koszu żeby mógł usuwać posty w Offtopie. Ta hołota z hałtury ostatnio często wpada i pisze głównie w Offtopie a trzech modów sie patrzy i nic nie może zrobić bo nie ma uprawnień. A takie głupie posty gniją i jak sie na nie patrzy to sie odechciewa cokolwiek pisać a nowi userzy jak widzą taki bałagan szybko uciekają z takiego forum. KONIEC

Popieram ten pomysł,ponieważ da on nam możliwość szybkiego reagowania na taką prowokację,a do tego mniej pracy będą miały osoby,które są teraz za to odpowiedzialne.

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   0

WeeMan, hellner już wyjaśnił dlaczego został ten post.

później zostanie usunięty.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Ja bym tak Alustrielowi odebrał super moda bo mnie straszy że jak będe coś o nim pisał to mi warna da. Nie dorósł chłopak do demokracji.

Austriel to spoko gość i zasłużył na super moda :!:

Potrzebowałem dwóch osób do których mam zaufanie, są aktywne na forum i bardzo często są na BGZ, by pilnowały porządku.

Dlatego wybrałem Cyca i Alustriela. Myślę, że jednak nie była to dobra decyzja ponieważ inni moderatorzy z większym stażem i zasługami dla BGZ mogli się poczuć pominięci i niedocenieni.

Tak więc Cyc i Alustriel wracacie do swoich działów i mam nadzieję, że moja decyzja spotka się z Waszym zrozumieniem. Na supermoda musicie jednak jeszcze troche popracować.

Supermodami zostaną Mysterio82 i Montoya

Pewnie rozumiem to!!! To tylko zachęci mnie i Alustriela do jeszcze cięższej pracy! Gratuluje wam chłopaki zasługujecie na to miano!!! :)

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Nie no spoko Mysterio82 i Montoya to są modam od samego początku więc na to zasłużyli żeby być super.

Norbas, dlaczego usuneliście "shoutbox'a"?

Żeby Panowie z hałtury nie spojlerowali. Norbas już gdzieś to napisał ale nie chciało mi sie szukać :D

Wyłączyliscie czy się zepsula opcja "ukryj moją obecność na forum"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...