Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Propozycje zmian na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

121

• Willem

43

• pablo modjo

27

• IIL

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9

A tak wogule mała uwaga :

Kto zmienił że ilośc znaków dozwolona w podpisie wynosi 0 ...

Teraz nie moge sobie wpisać ulubionej federacji bo od razu wyskakuje że mam za długi podpis ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

Poprawione

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Obra... Czemu to forum zmiejsza obrazki większe niż 400x200... Ja robię sobie sygny w maksymalnym dozwolonym rozmiarze czyli 600x200 a tu kurde z temacie z moimi sygnami kurde wszystkie są pomniejszone... Nie moga być normalnego rozmiaru zawsze?

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

chm... ja mam inny problem kiedy wciskam zobacz posty od ostatniej wizyty lub zobacz posty nieprzeczytane wyskakuje mi komunikat: brak dostępu.... :? o co chodzi??

001ug2mo4.jpg

u mnie tez wszystko ok

pawel sproboj sie przelogowac ... to tak dzisiaj czy po zmianie skina ?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

muszę ze 3 razy odświeżyć i dopiero mi wyskakuje stronka.... :/ ale sprubuje zmienić skin może się uda :)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   9

Szczerze mówiąc obecny skin jest do dupy .... ta zielień jest do niczego ....już poprzedni skin był lepszy ...ten to ogulna bieda ...

915802072594e34bce782c.jpg

ale za to dużo rzeczy poprawiono :D u mnie w końcu wszystko chodzi bez zarzutu :) w takim przypadku olewam kolor skinu - liczą sie inne bajery a tych jest więcej :P

001ug2mo4.jpg
  • 2 tygodnie później...

Nie idzie sie zarejestrowac mój kumpel chciał dołączyć do forum ale nie można ponieważ ciągle pisze że wpisuje zły kod. co jset grane ??

Ja zarejestrowałem sie przed nie dawno i wszystko było dobrze.

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

Geroj - czy kolega w ogóle wpisuje kod ?

zrobilem test rejestracji ... nie ma problemow z KOD`em

niech kolega spróbuje jeszcze raz ... musi zadziałać

Norbas - user "tesstt" do usunięcia

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Może wato byłoby zrobić jakiś dział poświęcony filmowi/muzyce.

To tylko tak moja mała sugestia bo nie wiem czy to sie sprawdzi.

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

Hmm..

No np.w Dziale filmy mogły by ukazywać sie recenzje najnowszych filmów jak i tych starszych.Dyskusje o Całej branży filmowej Aktorach,reżyserach i.t.p. .Również mógł by znaleźć sie tam mały dział download ze zwiastunami najnowszych projekcji,muzyką filmową i.t.p.

A w dziale muzyka prawie to samo tylko podziałna różne rodzaje muzyki recenzje ciekawych płyt dyskusje moze coś do zassania.

Taki mój pomysł nie wiem czy dobry bo nie miałem nigdy żadnego doświadcznia na innych forach i nie wiem czy takie propzycje są dobre.

A do tego kto miał by zajmować sie tym działem hmm.... .No nie wie nie znam tu jeszcze dobrze ludzi nie wiem kto interesuje sie filmem,muzyką .Ja może podją bym się takiej próby oczywiście nie sam.Spróbować zawsze można :)

Edytowane przez Gość

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   6

wg.mnie to jest zbedne...jest przeciez offtop i tam mozna zakladac tematy o filmach,muzie itp :)

Rozumiem, co masz na myśli, i masz po części rację.. Ale, z drugiej strony. Free zone to są dyskusje również, tylko dość często o przysłowiowej "dupie marynie". Załóżmy teraz, że znajdzie się jeszcze kilku zapaleńców, którzy naprawdę interesują się kinem, i naprawdę interesują się muzyką. Wtedy dział ten zostanie po prostu "zaśmiecony" takimi tematami, i wcześniej, czy później zrobi się z tego ogromy bałagan. Sam bym pewnie w tym uczestniczył, więc póki co to nie jest to do końca fajnym pomysłem..

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...