Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Walka Taker vs Batista, jedna z najlepszych jakie widziałem w WWE :)

Naprawdę to jest to co lubię :D

No i nie znałem wyniku tak więc emocje były do samego końca :D

Szczególnie po batista bomb (nieeee to nie może się tak głupio skończyć :D

Ogólnie: klasa sama w sobie - WYPAS walka.

Odniose się jeszcze tylko do Great Pały.

Myśałem że padne ze śmiechu przy tej walce.

To jest KPINAAAAAAAAA. Koleś rusza się jak manekin!

WON! WON! WON!

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie będę rozpisywał się teraz nt. całej wrestlemanii, ponieważ mam ją, a także parę innych spraw opisać w felietonie..Teraz tak pokrótce.

Po WM spodziewałem się, że będzie to bardzo dobra gala. Zawiodłem się :/ Praktycznie nic nie spełniło moich oczekiwać.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

LK czekam w takim razie na felieton bo nie mogę sobie wyobrazić czego spodziewałeś się po WM jeśli cię zawiodła.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Money In The Bank ladder match

Tu trafiłem w dziesiątkę... WWE zaczynając od tego meczu spowodowało że nie mogłem oderwać wzroku od monitora! Damn! Ten mecz był lepszy niz zeszłoroczny - mimo, że obawiałem sie że 8 kolesi to ciut za dużo... kurde, Edge złamał się jak scyzoryk... arghhhh... a wymiatanie finisherami było zajebiste!

Kane vs Great Khali

pfff... liczyłem na jakieś wejście np Marka Henry czy coś... i za krótka ta walka... myślałem, ze Kane sie wybije... :/

Chris Benoit vs. MVP

uffff... obawiałem się, że WWE moze zrobic błąd i Chris jobnie... ale na szczęście było spoko :P

Batista vs. The Undertaker

Chm... ten mecz miał być chyba w ME... kiedy dali go tak wcześnie juz byłem pewny, że Batista jest do odstrzału... bardzo dobry mecz! Batek pokazał nawet dwa nowe ciosy! hehe! na szczęście 15-0... uffff.... dzięki Vince!

ECW Originals (The Sandman, Tommy Dreamer, Sabu & Rob Van Dam) vs. New Breed (Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus Cor Von & Matt Striker)

A tu myślałem, że New Breed wygrają... :P ten MCV miał mieć push... i co? prrryk!

Hair vs Hair Match

Steve Austin - special referee.

ECW Champion Bobby Lashley & Donald Trump

vs. Intercontinental Champion Umaga & Armando Alejandro Estrada & Vince McMahon

Hehe :mrgreen: Dobry mecz! na końcu lałem jak vince się darł... :mrgreen:

WWE Women's Championship Match

Melina vs. Ashley

Do przewidzenia... bardziej interesowały mnie divy stojące za ringiem

WWE Champioship Match

John Cena vs. Shawn Michaels

Gdyby ten mecz odbył się pierwszy to połowa hali by wyszła wcześniej... mimo wyniku mecz był wyjebisty! Lae mi kopara opadła jak HBK zatapował... markowanie miałem włączone na maksa!

Co do wybuchów... te początkowe to tez sie coś kamera zamotała... ale były lux 8)

Gala zarąbista mimo wszelkich obaw jakie miałem z tą gala WWE wybrnęło...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

dobra walka chociaż można było sie spodziewać tego. Na szczęście Bukka i Finlay dostosowali sie mniej wiecej do poziomu tej walki. Szkoda że Jeff tak szybko sie złamał bo mozna było jeszcze wydłużyć tą walke o kilka ciekawych spotów kosztem 40 minutowej średnio ciekawej walki Cena vs Michaels.

Kane vs Great Khali

o żal to jedyny komentarz jaki mi sie nasuwa. Jak już Kane nie może więcej niż raz powalić Grejta to już nie wiem jak mają to zrobić inni obecni mistrzowie.

Chris Benoit vs. MVP

W sumie, to cieszy mnie to. Walka średniawa, prowadził ją Benoit... Zakończenie Headbuttem - wreszcie odmiana
uffff... obawiałem się, że WWE moze zrobic błąd i Chris jobnie... ale na szczęście było spoko

Nic ciekawszego nie macie do powiedzenia? Największe zaskoczenie WM, widać nawet z MVP można coś wyciągnać jak sie chce. Troche więcej spodziewałem sie po Benoicie ale i tak duże wrażenie zrobiła na mnie ta walka. Duży plus WM 23

Szkoda że Batek nie wygrał, niby zjebał kilka akcji ale i tak spisał się dużo lepiej niż ostatnio. Zwłaszcza ładnie, energicznie rozwalił Deadmenem stoliczek. Jednak takie ma wrażenie że te wszystkie walki z Takerem na WM są takie same. Kilka wymian plus oczywiście kilka finisherów z których obaj zawodnicy wychodzą bez szwanku. Podobne do walk Taker vs Kane Taker vs Nash, tyle że Batista wstał po chockslamie a np. Nash nie.

ECW Originals (The Sandman, Tommy Dreamer, Sabu & Rob Van Dam) vs. New Breed (Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus Cor Von & Matt Striker)

Przewinąłem to bo żygem tym feudem już i sie nie wypowiem.

Hair vs Hair Match

vs. Intercontinental Champion Umaga & Armando Alejandro Estrada & Vince McMahon

Moim zdaniem największa klapa Wrestlemanii. Przez conajmniej miesiąc mieliśmy zapowiedzi wspaniałej walki a tu taki shit tylko dlatego by pokazać 10 stunnerów Austina których w życiu już sie naoglądaliśmy chyba dosyć. Licze na powtórke tej walki na jakims najbliższym RAWie.

Melina vs. Ashley

Jedyne co mnie w tej walce interesował to wynik i tu sie ździwiłem bardzo. Liczyłem na łatwe i szybkie zwycięstwo terminatora Ashley a tu ta brzydka ropa wygrała i to szybciutko.

WWE Champioship Match

Niby panowie coś pokazali ale moim zdaniem przesada była by tak ten mecz wydłużać. Powinni tą walke zmieścić w 15 minutach a nie rozciągać ją w nieskończoność. Gdyby WWE połowe tego czasu zainwestowała w MITB lub Batista vs Taker gala byłaby dużo lepsza.

Ogólnie niezła ta WM bo spodziewałem sie totalnej klapy, zwłaszcza z Batistą i meczu u US Champion. Jestem ciekaw co LK napisze w swoim felietonie, mam nadzieje że gala nie była dla niego ch.... tylko dlatego ze nie wygrał Orton albo że zawodnicy źle odgrywali swe gimmicki :wink:

Zauważyliście, że pod koniec Battle of the Billionares, jak Umaga dostał Stunner'a, a następnie Spear od Lashley'a, Bobby pinował Umagę, Austin zaczął odliczać i zanim doliczył do 3, to zadzwonił dzwon i był koniec walki? :)

Fajny był segment z m.in. Cryme Tyme xD .

• Reputacja:   1

Edge vs. CM Punk vs. King Booker vs. Jeff Hardy vs. Ken Kennedy vs. Matt Hardy vs. Fit Finlay vs. Randy Orton

Walka według mnie najlepsza na całej gali. Nie było osoby która by czegoś fajnego nie pokazała. Kennedy jak zrobił temu karłowi ten cios to wyglądało to bajecznie. Walka gdzie nie możnabyło się nudzić. Nigdzie nie było nudy. Tylko zdjęcie walizki przez Kena było troche sztuczne. Jakby chciał a niemógł. Szkoda że Edge wynieśli, chociarz speary rozdawał na lewo i prawo.

Kane vs Great Khali

Co to ma być? Nie widziałem gorszego pojedynku na WM! I nie mówi tu o Kan'ie. Bo ona akurat według mnie starał się aby coś z tego wyszło, a ten nic nie potrafiący, drewniasty, bezmózgi Khali nic nie pokazał! I jeszcze ten pin nogą. Co to miało znaczyć? Zeszmacenie Kane na każdym kroku. Niewiem po co był ten feud z Umagą jak ten teraz jobuje. Bodyslam bardzo mi się podobał. Jeszcze po walce "Szczena" go dusiła. Dobrze że Kane będzie miał przerwe bo nie moge patrzeć jak takie beztalencie go szmaci.

U.S. Championship Match

Chris Benoit vs. MVP

Mecz nie był zły. Dobrze że Benoit wygrał inaczej niż zawsze. Jakaś odmiana. Nawet MVP potrafi dobrą walkę zrobić, co mnie zaskoczyło bo myślałem że to nie będzie warte oglądania.

World Championship Match

Bardzo dobra walka. Druga po MITB. Batista się wysilił i pokazał troche dynamiczności i powera. Dla niego plus. Tylko badziewnie ten last ride wyszedł. Zakończenie jak najbardziej mi pasuje. Wreszcie wygrana Undertakera.

Hahahahahaha! Walka z ECW i nie była to walka hardcore. Dwa dni potem na ECW był rewanż. To była dopiero walka. Taką powinni zrobić na WM. A oni odwalili szit który był gówno warty. Liczyłem bardzo na to że każdy wykona swój finisher, a tu się ograniczyli tylko bodajże do frog splasha. Wynik cieszy.

Hair vs Hair Match

vs.

Intercontinental Champion Umaga & Armando Alejandro Estrada & Vince McMahon

Walka sama w sobie nie podobała mi się. Bardziej czekałem na golenie Vinca. Fajnie że Austin stunera zrobił, chociarz na Trumpie to nie zabardzo wyszedł. Bał się czy co? Można było się nieraz pośmiać.

Melina vs. Ashley

Nie oglądałem chociarz dziwi mnie wynik. Wole Ashley jako mistrzynie.

WWE Champioship Match

Walki też nie oglądałem bo nie miałem czasu ściągać. Ale co tam znowu było oglądać? Jak Cena wygrywa? Vince zwariował! :evil:

• Reputacja:   1

Powiem tak WM dla mnie było takie sobie! :( Jedyna walka jaka na mnie zrobiła wrażenie to o dziwo ta pierwsza i Jeffa skok z drabiny na Edge'a! :D

A co do finałowego pojedynku to wydaje mi się czy był podobny jak ten z WM22 gdzie PrzeCena wygrał z Triple H w podobny sposób i równie dramatyczny! :(

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Money In The Bank ladder match mecz Gali poprostu brak slow dla Jeffa Hardego Hardcorowiec jakich malo mógl spokojnnie wygrac bez problemow i sciagnac walizke a tu walek skoczyl na Edga i znosili go na noszach :) Poprostu masakra Kennedy wygral choc wolalbym wlasnie Hardego :) Jeszcze Undertaker - Batista druga walka ktora mi sie podobala duzo sie dzialo :) no i oczywiscie te nasze kochaniutkie Divy :) Najlepsze wejscie wrestlera zdecydowanie Cena jedyne co mu wychodzi na WWE :)

mariamedejkopiakb2.jpg

maria-napis.jpg

I Love TNA !!:)

Ta gala to pełen odjazd. Nie wiem kiedy taką następną zobaczę (pewnie za rok :D ).

Już ta ilość ludzi i oprawa graficzna budzi uznanie.

A to co się działo w Money In The Bank ladder match to aż brakuje słów. Co chwile mi się tylko wyrywało

WOOW...

sygnatura2ld7.png