Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Money In The Bank ladder match

Edge vs. CM Punk vs. King Booker vs. Jeff Hardy vs. Ken Kennedy vs. Matt Hardy vs. Fit Finlay vs. Randy Orton

Wygrał : Ken Kennedy

Kane vs Great Khali

Wygrał : Great Khali

U.S. Championship Match

Chris Benoit vs. MVP

Wygrał : Chris Benoit i zachował pas

World Championship Match

Batista vs. The Undertaker

Wygrał : The Undertaker i został nowym World Champ'em

ECW Originals (The Sandman, Tommy Dreamer, Sabu & Rob Van Dam) vs. New Breed (Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus Cor Von & Matt Striker)

Wygrali : ECW Originals

Hair vs Hair Match

Steve Austin - special referee.

ECW Champion Bobby Lashley & Donald Trump

vs.

Intercontinental Champion Umaga & Armando Alejandro Estrada & Vince McMahon

Wygrali : ECW Champion Bobby Lashley & Donald Trump

WWE Women's Championship Match

Melina vs. Ashley

Wygrała : Melina i obroniła pas.

WWE Champioship Match

John Cena vs. Shawn Michaels

Wygrał : John Cena i obronił pas

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Vince jak zwykle zaszokował publikę niespodziwanymi wynikimami :P BTW ciekawe są walki, wartę ściągania?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   1

Litości, czy to się nigdy nie skończy? To już trzecia z rzędu WM, na której John wygrywa walkę o WWE Championship. Czy to beztalencie ma być "wiecznym mistrzem" aż do swojej śmierci? :? Jak tylko obejrzę galę, obiecuję dłuższy komentarz :wink:

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Edge vs. CM Punk vs. King Booker vs. Jeff Hardy vs. Ken Kennedy vs. Matt Hardy vs. Fit Finlay vs. Randy Orton

Miałem nadzieje że Orton lub CM Punk wygrają

Kane vs Great Khali

Willem Miał Racje..

U.S. Championship Match

Chris Benoit vs. MVP

I Bardzo dobrze

World Championship Match

Yes Yes Yes, Wreszcie dostał pas

ECW Originals (The Sandman, Tommy Dreamer, Sabu & Rob Van Dam) vs. New Breed (Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus Cor Von & Matt Striker)

Tak jak się spodzielawem

Hair vs Hair Match

vs.

Vince jest łysy.. :D

Melina vs. Ashley

Szczerze to wole Ashley

WWE Champioship Match

Dlaczego, Dlaczego musimy go oglądac z tym pasem.. Dlaczego HBK go nie zdobył...

41088954ww7.jpg

BTW ciekawe są walki, wartę ściągania?

Mi gala się podobała, tylko niektóre wyniki walk nie :P .

BTW ciekawe są walki, wartę ściągania?

Money In The Bank ladder match musisz ściągnąć. Edge wynosili na noszach

CO do wynikow jestem srednio zadowolony zwlaszcza z Ladder matchu i WWE champ.

Ladder Match tutaj wolalem Punk'a lub Orton'a, bo nie widze kennedyego w roli WHC

I jak zwykle nie pokonany Jasiu Terminator Cena zwyciezyl to juz sie staje nudne

A co do poziomu walk wypowiem sie po obejrzeniu gali :P

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Walka dobra, chociaż szkoda mi trochę Edge'a...

Cóż, Kennedy też ujdzie. W końcu ktoś z SD! wygrał :P

Kane vs Great Khali

Walka do kitu... Liczyłem na Kane'a... Ale jego oczywiście szmacą na rzecz tego drewna... Pffff.....

U.S. Championship Match

Chris Benoit vs. MVP

W sumie, to cieszy mnie to. Walka średniawa, prowadził ją Benoit... Zakończenie Headbuttem - wreszcie odmiana :P

Walka nie najgorsza, mam nadzieję, że to koniec feudu tych ludzi.... Bo to jest już nudne kurde :P

Hair vs Hair Match

vs.

Walka całkiem, całkiem. Austin dostał Spikiem i porozdawał Stunnery... No i Vince łysy, hehe :D

Melina vs. Ashley

No tutaj WWE robi nam POWAŻNEGO psikusa... Stawiałem na Ashley, ze względu na Playboya...

WWE Champioship Match

Walki nie oglądałem i nie mam zamiaru :lol:

World Championship Match

15-0!!! Jednak Vince nie stracił rozumu i dał Takerowi pas... Na ircu, gdy Taker wygrał pas zajebiście sie cieszyłem. :D UNDERTAKER!!! UNDERTAKER!!! UNDERTAKER!!! Co można powiedzieć? JEGO STREAK NIGDY NIE ZOSTANIE PRZERWANY! :D

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Najlepszy był moim zdaniem MITB mecz. Oczywiście klasę pokazał Jeff Hardy oraz CM Punk, Kennedy i Norton. Swoją drogą nie spodziewałem się, że Mr K. wygra. Całkiem fajny był też backstage z mini party i gwiazdami WWE (oczywiście nie mogło sie obyć bez Rona Simmonsa). Ponadto to wkurza mnie jobbowanie Kane'a - nawet nie myślałem, że wynik będzie inny. Batista vs Taker przewinąłęm bo scenariusz był z góry ustalony - 82 procent głosujących przewidziało poprawnie ;-). Walka Lashley vs Umaga całkiem fajna, ale gdyby nie talent komediowy McMahona (przypomina mi trochę Kaczora Donalda) i obecność Austina to niczym by się nie wyrózniała specjalnym. Ot taka przyzwoita walka na wrestlemanię.

Co do Main Event to wstyd hańba i zgroza oraz !@#@%@!#$%$@!#$@!#!@.

Ileż razy to beztalencie będzie wygrywać main eventy na WM. Końcówka cały czas mnie w napięciu trzymała i podskakiwałem na "trzy". A tu submission hold i przegrana SM. 9 lat chłopak czekał, mogli mu dać choć na miesiąc do Backlash. No po prostu szlag mnie trafił, a Ceny nie lubię jeszcze bardziej.

• Lubię to 1

A ja zapomniałem jeszcze dodać jednej rzeczy:

Zarąbisty motyw z "jeaaa!" "buuu!" w walce Takera z anemolem...

Punch Batisty - buuuu

Punch Takera - yeaaa!

I tak cały czas ^^ Tak jak na ONS 2...

9 lat chłopak czekał, mogli mu dać choć na miesiąc do Backlash. No po prostu szlag mnie trafił, a Ceny nie lubię jeszcze bardziej.

9 lat? Na WM zdobył tytuł nie 9 tylko 11 lat temu :P

gala naprawde super podobaly mi sie prawie wszystkie walki i naszczescie Batista nie wygral z Takerem :D

• Reputacja:   9
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Teraz ja sie wypowiem ...;]

No cóż....match jak najbardziej zajebisty .,.podobał mi sie w każdym momencie ...ani troche nie wiało nudą - cały czas akcja - zwcięzca też psuje ....no może jak zawsze znajdzie sie kilka uwag ....zbyt dużo chłopaki sie wg. mnie tymi drabinami okładali ...ciosy z użyciem drabin były zajebisty ale to jak jedną drabiną okładało sie wszystkich to taki troche przerywnik ...druga rzecz - to wg. troche zbyt długo przebywali co poniektórzy po za ringiem ....ja w połowie MITB przypomniałem sobie że tam wogóle jest King Bukka bo jak go na początku wyjebali tak wpieprzył sie dopiero w środku ...chociażza ten BookEnd z Drabiny trzeba mu powiedzieć All Hail ....no i Spiny Rooni :mrgreen: Kto wie ...może to koniec king'a a powrót powoli do starego dbrego booker'a T (marzenie) ....taka malutka drobna uwaga że jak na wrestlemanie ...to samo zdjęcie walizki mogło być bardziej efektowne ...ale nie bede czepiałsie detalów ....chłopaki zrobili naprawde dobry - zajebisty match - którzy trzymał w napięciu ...

Kane vs Great Khali

Tutaj co do tej walki miałem okropnie mieszane uczucia ....czy to jest k***a zwykły RAW albo SD! ? Nie ....a takie walki to powinny być co najwyżej na HEAT'ach puszczane ...No cóż chciłbym khalasa jakoś bronić..ale po tej walce po prostu to było by śmieszne ...on jest bardziej sztywny niż drewno .nawet dobrze przyjąć ciosu nie umie ...powinni miim zdaniem dac jakiś angle z kontuzją i wysłac go na jakieś OVW niech podszkolą go troche o ile sie da bo to była katastrofa ...motyw z linami jest już słaby i wykorzystywany 2 razy w pojedynkach z Taker'em . Do tego widziałem że Kane dwoił się i troił ..robił co mógł ...Ale ta walka nie wyglądała na walke dwóch potworów a na walka Heavyweighta z Cruiserweightem !! Na WM 14 Trzeba było 3 tombstone'ów żeby powalić to bydle a tutaj Khali robi 30 cm Choke bomb i kane lezy ...a do tego mógłby go chociaż ch***j normalnie spinowac a k***a tym swoim przeszczepem ...co k***a korzonką go bolą że sie schylic nie moze ? PS. body slam wymiata ...

U.S. Championship Match

Chris Benoit vs. MVP

Pojedynki jak najbardziej do oglądania ...fajny nowy kolor wdzianka MVP ^^ - Red Ranger ^^ .....wracając do walki powiem że MVP pokazała sie z bardzo dobrej strony ..pierwszy raz widziałem go w takiej dyspozycji i to co pokazał wg. mnie na tej WM było 100 razy lepsze od tego co pokazywał na SD! ...może po prostu trzeba mu lepszego przeciwnika a nie jakichś mistrzów Izerbejdżanu ....Benoit obronił pas ...czyli wynik jest w porządku ...MVP zrobił bardzo dobrą zwinnąi techniczne fajną walke czyli kolejny plus ...walka ma same plusy ...może troche za krotka ...ale to detale ..

World Championship Match

No cóż ...gdyy nie to że Kanon zajebał mnie spoiler'em akurat tej walki (k***a!!!) to pewnie w czasie jej oglądania zesrałbym sie w gacie .. Pierwsze 3 minuty walki to myslałem że z siebie wyskocze ..przez pare chwil w ringu stał dawny Batista ...ten Batista który ma agresje w oczach ..który jest szybki i dynamiczny i ma ten Power ....Spear naprawde niczego sobie ...z czasem zczynało być gorzej ...stawał sie wolniejszy ..i wolniejszy ..i chociaż dwoił sie chłop że coś z tego było widac że to anemiczna Dziewica a nie wrester ... Unfertaker w najwyżej formie częstował nas wzystkich swoimi typowymi movesami jak na wrestlemanie przystało ... był Last ride ...trochę trzeba przyznąć zrabany ale ten cios też trzeba umieć sprzedać tak żeby przeciwnik miał siełe jeszcze cię wynieść ....byl Tombstone ...była plancha poza ring .. Old school , Snake Eys ....wszystko co co Fan Undertaker'a oczekuje od niego w ringu ....Motyw ze Stołem komentatorskim jak najbardziej zajebisty chociaż bałem sie troche żeby z tego jakieś kontuzji Taker nie miał potem ... ^^ Takie małe nawiązanie do MITB .gdzie Bukka bawił sie w batiste i rozdał chyba 7 SpajnBasterów ... :mrgreen:

Zawiodłem sie przyznam na tej walce ....za krótka - największy minus ...zbyt mało akcji ...Sabu i Sandman prawie wcale sie nie pokazli i przy MITB gdzie finishery leciały co chwile to nie było nic .... ani stołu sabu ani nikt nie dostał kendostickiem po ryju ...nawet gupiego The Poooounce nie było ....Kevina Thorna na ringu widziałem moze 2 minuty .... Jedyny ale napawde jedyny to to że ECW Org. wygrali ...

Hair vs Hair Match

vs.

Heh ....ta walka to była prędzej kupa śmiechu niż wrestling ale przez to podobało mi się ...Faktem jest że gdyby nie Steve austin i McMahon walka wiała by nudą jak nie wiem co ...Bo Sam Lashley z Umagą dobrej walki za cholere by nie zrobili ... To co wyprawiał austin było eleganckie ....troche zdziwiłem sie że dał sie ZE Samoan spajkować ale bywa ....Clothsline trumpa był wyjebisty ....a potem bił Vince'a jak 3-ketnie dziecko krzyczac "Oddaj mi liziaka-to mooje" ^^ Niepotrzebnie troche wjebali shane'a ale było jeszcze ciekawiej ... No i na końcu Vinceuś łysy ..a ja czekałem tylko aż Trump albo lashley wyłapie Stuner'a ...nie myliłem sie ....i chociaż był to Stunner niczym ten na lindzie mcmahon ....to było fajnie .. 8)

Melina vs. Ashley

Przewijałem .....powiem tylko tyle że miła niespodzianka ...popieram wynik match'u ..

WWE Champioship Match

WTf ??? Kuuuuuurwaaaaa !! To było straszne ...okropne ......beznadzijne .....to miałbyć ME ? Bullshit ...HBk na początku zajebiście poniżał Cenę ...podobało mi sie to ...potem zaczął pracować nad noga ...myśle jak nic dobrze sie zaczyna ...i co ....15 minut męczył mu nogę ...Jasiek nie mógł ustac ..postał w narozniku 10 sekund ...

Ożywienia k***a dostał ... It's Alive !!! k***a ... Jasko zyje ..od razu bez żadnego bólu w nodze wpierdala te swoję klołzlajny !! No jaki shit ...potem zajebiste akcje shawn'a ....ten moonsault z lin super wyglądał ...i nawiasem mowiac zadałem sobie w tym momencie pytanie : "

"Ciekaw jestem czy Ten move pan Andrzej Supron także nazwałby "Suples" :P

W kadym razie końcówka walki zajebista trzymająca w napięciu ...ale dalej to już k***a nie komentuje ...bo przecież Terminator wstał nawet po piledriverze na chodach i Sweet chin music ! STFU ~!! k***a !! STFU !!! i HBK Tappuje ......szmira ... mam nadzieje że skoro puścila Kennedy'iego na głęboką wode dając mu walizke to będzie o tym który przynajmniej na 2 dni odbierze pas tej kurwie z łańcuchem na szyji !!

915802072594e34bce782c.jpg

gala na którą się czeka cały rok ... i myślę, że i na tą warto było czekać :)

nikt mnie nie przekona, że małe hale tna nie ujmują widowisku! 80000 ludzi w tak przygotowanej sali robie WRAŻENIE!!!

rozpoczęło się od na prawdę spektakularnych fajerwerków, jako że sala była wysoka efekty pirotechniczne były na prawdę ciekawe.

no a potem się zaczęło ...

MITB - o fuck! stawiam na to że edge mial opuścić sale na noszach ... ale współczuje mu że tak to wyszło ... bo nie jestem pewny czy ta drabina miała się złamać ... ktoś coś wie jak tam kości edga? ... co do zakończenia walki i zwycięstwa kennediego to jakoś mało efektownie się to skończyło lecz sama walka trzymała w napięciu.

Kane vs Khali

kane podniósł tego drewniaka!!! i to by było na tyle z komentowania tej walki

Benoit zachował pas ... bo inaczej być nie mogło.

..... resztę skomentuję potem.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

No, nareszcie obejrzane :wink: Podzielę się więc wrażeniami:

MITB

Walka jak najbardziej udana, tradycyjnie już jedno z bardziej widowiskowych wydarzeń na Wrestlemanii. Fajny był na początku motyw z małą drabinką. Booker sięga pod ring próbując wyciągnąć jakieś narzędzie masowej zagłady, a tu...what the hell is that? :lol: Moim zdaniem przydałoby się tu więcej chaosu. A tak, każdy zawodnik po kolei miał swoje przysłowiowe pięć minut. Z pewnością za dużo leżenia. Czas, który minął, gdy Kennedy rozprawił się najpierw z Finlayem a potem z Punkiem był dosyć długi, dziwnie to wyglądało, że żaden z pozostałych zawodników się wtedy nie ocknął. Dobre wrażenie zrobił Finlay, w odróżnieniu od MITB z zeszłego roku nie był tylko tłem, ale absolutnie pierwszoplanową postacią. Trochę mało pokazał Punk, ale dobrze wróży fakt, że to on jako ostatni oberwał od Kennediego, zanim ten sięgnął po walizkę. Poza tym podobała mi się akcja, kiedy Matt trzymał panienkę Bookera, a ten postapił nie jak typowy heel, ale jak prawdziwy mężczyzna. Może wreszcie skończą się te cyrki z gimmickiem króla.

No i teraz sprawa najważniejsza dla mnie, czyli fana Edge'a. Po jaką cholerę pchali go do tej walki? Zepsuli mu streak w bardzo niesmaczny sposób...wynosząc go na noszach. Nie wiem, czy to było zaplanowane, ale wyglądało rzeczywiście groźnie. Jakoś nie przypominam sobie, żeby Matt Hardy posiadał zdolności aktorskie, a mina, jaką zrobił po całym zajściu, była naprawdę przekonująca. Żałuję odebranego w tak głupi sposób streaku. Nie mówię, że Edge powinien był wygrać tę walkę. On nie powinien był w niej w ogóle wystąpić.

Kane vs Khali

Pojedynek dużych chłopaków :wink: Widzę, że Kane nie ma ochoty pozbywać się imponującego już w tej chwili brzuszka, przynajmniej na WM by się trochę odchudził. Oczywiście wypadł o wiele lepiej, niż Khali. Ten drugi jedyne co ma, to warunki fizyczne i wygląd. Bo rzeczywiście, wrażenie potrafi zrobić potworne. Niby ma tą twarz trochę niekształtną, ale w końcu olbrzym federacji urodą grzeszyć nie musi :wink: Prezencja napewno na plus (nie to, co Kennedy, który ma dokładnie na odwrót -świetne mic skillsy, dobry w ringu, ale wygląda jak ostatnie nieszczęście). Właściwie spodziewałem się takiego rezultatu, Kane ustępuję miejsca nowym bestyjkom, skoro podłożyli go Umadze, to niby na jakiej podstawie miał wygrać z Khalim. Gwiazda Glenna już zgasła, w WWE nie znaczy tyle, co kiedyś. A szkoda, bo to najlepiej walczący spośrod gigantów.

Segment

To Damn! jest genialne :mrgreen: Ta chwila zażenowania, Ron patrzy na wszystkich z niesmakiem, i w końcu daje do zrozumienia, co o tym myśli. Swoją drogą, te stare baby to chyba te same, z którymi rok temu zabawiał się Snitsky podczas ktoregoś segmentu. Dwie szkarady, nie wiem, skąd oni je wytrzasnęli.

Go go Power Rangers! vs Chris Benoit

Cieszę się z wygranej jednego z moich ulubienców. Końcówka nieco zaskakująca, nawet publiczność się nie spodziewała zwycięstwa po nurkującej główce i tak niemrawo odliczała razem z sędzią. Benoit to wrestler z krwi i kości, to on moim zdaniem powinien być na miejscu Ceny. Napewno nie ma mniej charyzmy, niż taki Lashley.

Taker vs Batista

Bardzo przyzwoita walka heavyweight'ów. To powinien być Main Event gali. Nieco mało dramaturgii, wręcz wydaje mi się, że Grabażowi poszło zbyt łatwo. Ale w końcu ciężko o wielkie widowisko z Batistą w roli głównej, Zwierzak bardzo szybko opada z sił, co widać. Mam nadzieję, że nikt nie odbierze nowemu mistrzowi pasa w uczciwy sposób. Jest w naprawdę dobrej formie, pomimo zaawansowanego jak na sportowca wieku. Wielki zawodnik, wielkie zwycięstwo.

ECW Oryginały vs ECW Podróby

Co to w ogóle miało być? Ta walka miała potencjał, ale totalnie nie wyszła. Dlaczego nie było extreme rules? Miałem nadzieję zobaczyć kilka akcji wschodzącej gwiazdy, Kevina Thorna, a tymczasem ze wszystkich zawodników przebywał on na ringu najkrócej. Nawet Sandman nie zgnoił nikogo pałką. I w ogóle to jakaś patologiczna sytuacja, że na WM jest miejsce dla Matta Strikera, a nie ma np dla Carlito. RVD jednak nie popadł w taką straszną niełaskę, najpierw spuszczał Eliaszowi lanie na cotygodniowych galach ECW, a teraz był kapitanem triumfującej drużyny. Za mało akcji zdecydowanie, skoro już mieli tak mało czasu antenowego, to zamiast tego pastwienia się nad Dreamerem duszeniami mogliby zintensyfikować nieco widowisko, pokazać wszystkie finishery i ciekawsze akcje.

Walka Bulionerów

Jak ludzie mogą być tak płytcy? Naprawdę, wolałbym oglądać triumfującego McMahona. Jak można kibicować komuś, kto kupuje ludzi za pieniądze? Zdobywa sobie popularność zrzucaniem 100-dolarówek z "nieba". Wybaczcie, ale ja tego nie kupuję totalnie. Widzieliście, jak na konferencji prasowej spoliczkował Vince'a? Swoją drogocenną rączunią? :lol: Moja babcia by lepszego chlapacza sprzedała. A jak już podczas walki rzucił się na McMahona i zaczął go niby...okładać :lol: Myślałem, że się poszczam ze śmiechu. Nigdy więcej Donalda w WWE, Vince'owi przynajmniej zawdzięczam jako taką rozrywkę, a w dawniejszych czasach naprawde świetne widowiska. A Donald? Dorobił się na szachrajstwach i znalazł sobie zabawkę, w dodatku zaślepiony motłoch wchodzi mu w d***. A co do samej walki, śmieszny był motyw, gdzie koleś z gongiem się pospieszył i uderzył jeszcze zanim Stone Cold skończył odliczać :wink: Gdy widziałem łysego i poniżonego Vince'a opuszczającego halę, nie czułem ani odrobiny satysfakcji, wręcz było mi go żal. Jak bardzo można dać się upokorzyć za pieniądze?

Panienki

Dla mnie bomba, brunetka wygrywa z blondynką :wink:

Jan vs HBK

To ja skoczę sobie po serek waniliowy.

Swoją drogą, niezły ten sędzia, widzieliście, jak szybko zareagował, gdy koleś z widowni wbiegł na ring? A HBK i Jan stali wtedy jak kołki, nawet palcem nie kiwnęli, nie ich rola widać :wink: A komentatorzy milczeli, widać wydawało im się, że ten fragment zostanie w pełni wycięty. :lol:

• Lubię to 1

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Swoją drogą, niezły ten sędzia, widzieliście, jak szybko zareagował, gdy koleś z widowni wbiegł na ring? A HBK i Jan stali wtedy jak kołki, nawet palcem nie kiwnęli, nie ich rola widać :wink: A komentatorzy milczeli, widać wydawało im się, że ten fragment zostanie w pełni wycięty.

nie było źle, w TV było widać tego kolesia krócej niż sekundę ... kamery szybkie kadrowanie na jaska i hbk ... to komentatorzy trochę przysypali bo powinni szybko zmienić temat ... a tak w ogóle ktoś sie dopatrzył co ten kibic chciał zrobić ... mi sie wydaje, że w ogóle zaczął sie rozbierać i sędzia go sprzątnął :P

co do realizacji TV to sama wielkość hali była tak nie standardowa, że realizatorzy trochę się gubili ... podczas wejścia wrestlerów kamera długo była z tylu, a kolejna która pokazywała wejście od przodu musiała trochę poczekać aż wychodząca gwiazda zejdzie po tym maksymalnie dłuuuugim podeście :P

tak samo fajerwerki podczas wejść wrestlerów były ucinane ... widać wrestlera, słychać wybuchy ale nie widać fajerwerków ... szybki odjazd kamery ... ale już po fajerwerkach :P

wracając do walk ...

Batista vs. Taker

tak na prawdę to się trochę zdziwiłem, że tak szybko była ta walka ... spodziewałem sie jej jako przedostatniej ... i myślałem przez to , że nie będzie jakimś wydarzeniem ... zmartwiło mnie to troche bo myślałem, że wygra batista i szybko przejdą do kolejnej walki.

Na szczęście kolejność nie wpłynęła na jakość i przede wszystkim zakończenie tego pojedynku. UUUU jeeee zmiana lidera! :D

na prawdę dobra walka, teker standardowo a batista okazjonalnie zaprezentowali sie znakomicie.

Kanon zajebał mnie spoiler'em akurat tej walki (***!!!) to pewnie w czasie jej oglądania zesrałbym sie w gacie

nie wątpię :D

ECW vs. ecd

sam nie wiem jak to jest ale mój player jak widzi litery w zestawieniu "ecw" to włącza mu się przewijanie :P

laszlejowski donald vs. samuański vincenty

jako walka to nic ciekawego ... jako wydarzenie to się trochę zdziwiłem że vincent dal sie zrobić w jajo :P

jasiek vs. hbk

eeeeh no szkoda, że pas nie zmienił właściciela ... czego można się jednak było spodziewać.

Jak by nie patrzeć i jak bardzo nie zjechać ceny to walka mi się podobała.

całą WM23 oceniam na 9/10. to było 3h i 45 min dobrej rozrywki!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg