Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oglądałeś bardzo dobrą, ciekawą walkę czy też galę ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czasami nie mam pomysłu, podobnie jak wiele osób na to jaką galę , walkę ściągnąć tym razem.... W tym temacie chciałbym aby każdy kto obejrzał ciekawą galę ,walkę polecił ją innym użytkownikom tego forum :wink: Oczywisćie jeżeli pojawi się ona w w/w temacie nie dubujemy :D Każdy post musi składać z conajmniej 3 zdań :!:

Ja ostatnio oglądałem i mogę polecić :

Wrestlemania X-7 oraz Wrestlemania 16 - kapitalne gale ,ciekawe walki - głównie Main Eventy oraz walki Hardyz, Dudleyz , E&C oraz wiele innych match'y

Survivor Series 2001 - wyśmienita gala , 2 miodzio walki ! Dla każdego fana WWE pozycja obowiązkowa !

Teraz wasza kolej :wink:

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Milos

2

• KinGpiN

1

• Kojot

1

Top użytkownicy w tym temacie

Parę dni temu obejrzałem galę WWF SummerSlam 1998. Mogę ją polecić każdemu, świetna karta, efektowne walki, fajny klimat... Naprawdę warto obejrzeć!

PS. Tą galę mam oryginalną, na kasecie VHS ;] .

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ja mogę polecić gale TNA LockDown 2006 - wiele ciekawych walk i dobra obsada wśród wrestlerów mamy okazję zobaczyć Sabu, Sting'a czy Scott'a Steiner'a... najbardziej polecam Xcape The Cage match, Christian cage vs Abyss i Lethal LockDown match... dla fana TNA gala obowiązkowa! oraz WWE SummerSlam 2004 dużo dobrych walk i bdb Main Event`y czyli walka Undertaker`a i JBL oraz Benoit vs Orton - szczerze polecam!

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Bound for Glory 2006 - najlepsza gala TNA zeszłego roku. Świetne walki, 16 Men Battle Royal, Hardcore'owy Monster Ball, w ME Sting vs Jarrett itd :D Z walk mogę polecić Survivor Series 2003 - Amublance Match Kane vs Shane McMahon i CMLL - Mistico vs Ultimo Dragon - ta co jest na forum. Royal Ruble 2000 - RR match. Poza tym wszystkie TLC - Matche. Wszędzie badzo fajna akcja ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

TNA Final Resolution 2005 - jedna z najlepszych gal (2 jest Lockdown) z roku 2005. O tak to były czasy.

WCW Starrcade 1997 - ma ktoś tą galę? Jak tak to proszę o upload! To jest jedne z najlepszych PPV WCW w historii

WWF rok 2001. Były tam wyśmienite walki, gale (RAW). To nie ten sam poziom co teraz.

Taker Bad Ass, masked Kane, Austin, The Rock. Przez nich często oglądam matche z tamtych czasów.

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

ja mogę polecić TNA Lockdown 06 - fajne walki świetna atmosfera ogólnie gala na 5 gwiazdek

walka John Cena vs Edge TLC match unforgiven 06 - wiadomo TLC

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

ja polecam wrestlemania X-7 kazdy prawdziwy fan wrestlingu powinien obejrzec ta gale, polecam tez ja dla wszystkich poczatkujacych fanow Wrestlingu poniewaz tam jest wszystko :P

I kiedys jeszcze ogladalem walke z jakiesgo Raw po WM ( nie pamietam niestety ktorej) The Rock vs Stone Cold - Steel cage match ( mozna bez problemow odnalezsc na youtube)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• 1 rok później...

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

ROH Third Year Anniversary part I 18.02.2002 - Corino vs. Strong ***1/4, Lethal vs. Rave ***1/2, Lethal vs. Walters ***1/4, Ebessan vs. Ken Kid ***1/2, Sheley vs. Jacobs ****1/4, Reyes & Romero vs. Maff & Whitmer ***3/4, Joe vs. Ebessan ****, Homicide vs. Danielson ****, Aries vs. Cabana ****, Scramble Cage ****1/2. Bardzo dobra gala, wszystkie wyszczególnione pozycje warto obejrzeć, a gwiazdki i ilość 4 stars postawione przeze mnie mówią same za siebie.

ROH Supercard of Honor II 31.03.2007 - bardzo dobra gala, jedna z pierwszych ROH jakie oglądałem. Oprócz takich specjałów jak starcie Austina Ariesa i Rodericka Stronga, na gali miało miejsce zakończenie trwającego ponad rok feudu Jimmy Jacobs'a & BJ Whitmera w Steel Cage - walka w okolicach 5 gwiazdek - oraz dynamiczny main event z gwiazdami Dragon Gate.

TNA Victory Road 2004, TNA Turning Point 2004 & TNA Final Resolution 2005 - czyli trzy pierwsze 3 godzinne pay-per-view TNA. Każda na bardzo wysokim poziomie, z m. in. walką Americas Most Wanted vs. Triple X w six sides of steel, AJ Styles vs. Chris Sabin vs. Petey Williams w ultimate x czy Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett w ladder.

TNA LockDown 2005 - pierwsza edycja gali, gdzie wszystkie walki odbywają się w klatkach. Cała gala trzyma świetny poziom, polecane walki to - Raven vs. Jeff Hardy w tables, xcape the cage oraz main event - AJ Styles vs. Abyss, czyli mój osobisty 5 star match.

TNA Unbreakable 2005 - poza takimi pozycjami jak Rhino vs. Raven gala każdemu kojarzy się z jednym, czyli jedynym 5 gwiazdkowym match'em ocenianym przez Dave'a Meltzer'a AJ Styles vs. Christopher Daniels vs. Samoa Joe. Polecam ;)

TNA Bound For Glory 2005 - pierwsza "najważniejsza" gala TNA, mimo iż wiele rzeczy na tej gali się nie udało - absencja Nasha, zepsuty ultimate x - to polecam ją, m. in. dla monsters ball match.

TNA Turning Point 2005 - jedna z lepszych gal TNA w historii, każda walka coś w sobie miała, ale nie sposób wspomnieć o: Abyss vs. Sabu w barbed wire massacre, AJ Styles vs. Samoa Joe czy Jeff Jarrett vs. Rhino.

TNA LockDown 2006 - jedna z pierwszych ppv jakie miałem okazję oglądać z strony TNA. Mimo iż nie zaprezentowała poziomu równego zeszłorocznej edycji zadowalała i takie pozycje jak xcape the cage czy lethal lockdown powinno się zobaczyć.

TNA Bound For Glory 2006 - pierwsza wyjazdowa gala TNA. Dla mnie również jedna z tych "very best of TNA", godny polecenia jest monsters ball, 8 mile street fight i AJ Styles & Christopher Daniels vs. LAX w six sides of steel match.

TNA Slammiversary 2007 - jedna z lepszych gal ppv TNA w nie za dobrym, 2007 roku. King of the Mountain, jak i inne walki, typu Abyss vs. Tomko czy Eric Young vs. Robert Roode godne polecenia.

TNA Bound For Glory 2007 - jedna z moich ulubionych gal, jak i tych najlepszych w historii TNA. Każda walka przynajmniej dobra, z dwoma osobistymi 5 starami - Cage vs. Joe i Sting vs. Angle.

TNA Genesis 2007 - kolejny świetny event. Dla walk Motor City Machineguns vs. Team 3D, Jay Lethal vs. Sonjay Dutt czy Christian Cage vs. Kaz w ladder opłaca się zmarnować te 3 godziny ;)

TNA Destination X 2008 - jedna z lepszych ppv TNA w tym roku, opener - Rock n Rave Infection vs. Motor City Machineguns vs. LAX, Lethal vs. Williams czy main event Angle Alliance vs. Joe, Nash & Cage warte obejrzenia.

TNA Slammiversary 2008 - obok DX, jedna z najlepszych ppv w roku. King of the Mountain, Styles vs. Angle i Williams vs. Kaz to 3 z 6 walk, które otrzymały w moim rankingu 4 gwiazdki, polecam.

Jest tego więcej, lista będzie się powiększać. Zapraszam resztę do ożywiania tematu :t_up:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Jak wiadomo mam słabą pamięć do starych gal, więc wymienię tylko najlepsze gale 2008 roku :) O każdej z nich można powiedzieć to samo: "doskonała, pełna świetnych walk", więc ograniczę się do wypisania ponad ***3/4

Dragon Gate Gate of Generation - El Blazer & PAC vs Kenichiro Arai & Taku Iwasa ****1/4, Yasushi Kanda, Gamma & Naruki Doi vs Dragon Kid, Ryo Saito & Susumu Yokosuka ****3/4, Taiji Ishimori & KENTA vs. BxB Hulk & Shingo Takagi ****1/2

ROH Supercard of Honor - AOTF vs Briscoes ****1/4, Nigel McGuinness vs Austin Aries ****1/2, Muscle Outlawz & Naruki Doi vs CIMA & Dragon Kid & Ryo Saito ****1/4

TNA Destination X - Rock'n'Rave Infection vs LAX vs Motorcity Machine Guns *****, Team 3D vs Curry Man & Shark Boy ****, Christian Cage & Samoa Joe & Kevin Nash vs AJ Styles & Tomko & Kurt Angle ****1/4

wXw 16 Carat Gold Tournament (wszystkie noce, UWAGA, zawiera spoilery, jeśli nie widziałeś gali i nie chcesz znać wyników walk turniejowych, nie czytaj) - El Generico vs Taiji Ishimori ****1/4, Mike Quackenbush vs Bryan Danielson ****1/2, Naomichi Marafuji vs Doug Williams ****, Naomichi Marafuji vs Bryan Danielson ****, Mike Quackenbush vs Johnny Saint ****1/4, Alex Pain vs Steve Douglas ****3/4, Jimmy Jacobs & Emil Sitoci vs Doug Williams & Martin Stone ****, Bad Bones vs Ares ****1/4,

Bad Bones vs Bryan Danielson ****1/2

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   1

Andre the Giant Vs. Stan Hansen (New Japan - 9/23/81) - baaaardzo dobra walka strasznie podobała mi się, spotkali się jeden z największych jak nie największy zapaśnik jaki stąpał po ziemi i jeden z naj brawler'ów L.A., krótko mówiąc w Japoni main event Wrestlemani III mieli 6 lat wcześniej ;) wiem że skałd był inny, ale klimat podobny, strasznia gorąca japońksa publika i niemal tak samo markowałem oglądając ten pojedynek gorąco polecam oraz najlepsze stracie gigante jakie widziałem ****1/2.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg