Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

3 Ulubione Finishery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie będę segregował, wypiszę moim zdaniem najlepsze:

RKO - Orton

Sweet Chin Music - HBK

La Misitica - Mistico

Canadian Destroyer - Petey Williams

Styles Clash - AJ Styles

Phoenix Splash - Hayabusha

Go to Sleep - Kenta

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

5

• Szymek_SUCK-997

5

• Yanki

4

• Chitos1674325906

3

Top użytkownicy w tym temacie

Napiszę tylko Smackdown! i RAW, bo u ECW teraz nie ma za dużego wyboru, a TNA wogóle nie oglądam :P

RAW:

Chokeslam - świetnie wygląda w wykonaniu Kane'a

RKO - świetny finisher, Orton opanował już go do perfekcji

GTS - po prostu fajnie wygląda jako go robi CM Punk

Smackdown:

Tombstone Piledriver - zajebisty finisher, moj ulubiony, potwornie trudny i niebezpieczny do wykonania, w koncu Taker musi to tak zrobic, zeby wygladal prawdziwie, a tak naprawde musi sie postarac, zeby przeciwnik nie dotknal glowa maty...

Last Ride - rownie swietny finisher, szczegolnie fajnie wyglada na malych jobberkach :lol

Spear - kiedys zajebiscie go wykonywał Goldberg, ale Edgowi też czasem wyjdzie fajny Spear :)

undertaker14yp9.jpg

Raw:

RKO-Ortona

GTS-Punka

Codebreaker-Jericho

SD

Tobstone-Takera

Twist of Fate-Matta

Chokeslam-Kejna

TNA

Canadian Destroyer-Williamsa

Gore-Rinho

Olimpic Slam-Kurta

Edytowane przez Gość

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

RAW

1. Swanton Bomb - może nie specjalnie trudny do wykonania, ale trzeba mieć odwage, zreszta dla jeff hadry nigdy jej nie brakowało.

2. Sweet Chin Music - Wykonuje go ulubiony wrestler i za to go lubie niby nic ale fajnie przeciwnicy po nim padaja wykonuje go Shawn Michaels

3. Jakiś lock, dajmy Wall of Jericho, albo czwóreczka na nogi bez róznicy bardzo lubie jak kończy się mecz jakimś lockiem, a nie zwykłym pinem. Chris Jericho i Ric Flair (nie walczy ale nie bede dawał jakiegoś stfu jaśka)

4. no sorry ale musze dodać dwa Pedigree i FU strasznie fajnie wygladają szczegolny efekt gdy jasiek podnosi jakiegoś potwora, wiem wiem nie trzeba wyciskac 400kg na klate zeby podnieść potwora, ale i tak to fajnie wyglada.

TNA

Oczywiscie Canadian Destoryer

SD

Matt Hardy - twist of fate, za efekt i za to ze jest bratem jeff'a

ECW

jaj nic ciekawego nie ma srry.

Ja napisze bardzo ogólnie:

1. RKO

2. Canadian Destroyer

3. Tombstone Piledriver

3. mijejsce egzekwo z Tombstonem:

- GTS

- The Rock Bottom

RAW: RKO polecam looknąc Surrivor Series i zobaczyć RKO na HHH, i ta reakcja fanów i komentatorów.

Trouble in Paradise (chyba tak :P )- Kofi świetnie to wykonuję

Sweet chin Music- Też bardzo fajny finisher

SD:

Spear- Edge bardzo dobrze wykonuje ta akcje. Ogolnie sama akcja ładnie wygląda.

Swanton Bomb- Efektowny

Chokeslam Big Showa: Nie ma jak stary dobry Chokeslam

TNA TNA TNA!!!

Styles Clash- AJ świetnie go wykonuję, najlepiej z Top Rope lecz normalne też świetnie

Canadian Destroyer-Równie efektowny

Gringo Killah-Homi ładnie go wykonuję

10136801454e08b07ab2e86.jpg

ajsyles fan napisał:

"Spear- Edge bardzo dobrze wykonuje ta akcje. Ogolnie sama akcja ładnie wygląda."

=))=))=)) :8

Człowieku ty chyba nie wiesz jak wygląda dobrze wykonany Spear xD Ani Edge ani ten drewniak batsita nie maja odrobiny Powerfula xD zobacz jak wykonywał go Goldberg to pogadamy. http://pl.youtube.com/watch?v=VH40f5qHeug to jest spear wykonany perfekt :D A ja zmieniam swoją liste na nr. 1. - wskakuje ... Psycho Driver :D

a Ty kolo chyba nie wiesz o co mi chodzi, napisałem że go dobrze wykonuję, bo przecież, jeszcze chyba nikogo nie z kontuzjował. Sam spear Edga jest dobrze wykonywany pod względem technicznym, co innego Batista , ale to pomińmy. Moim zdaniem Edge Teraz i podkreślam TERAZ robi najlepsze Speary. Co do filmiku to nawet nie widać momentu uderzenia. Poza tym ciekawe jakby Goldi wykonał speara Takerowi.

Ps. Jak jesteś taki uważny to czemu źle napisałeś mój nick xD

RAW

RKO- wygląda na bardzo prosty finisher i taki jest, ale jak widać w prostocie siła, ponieważ wygląda bardzo efektownie

619- zawsze lubiłem ten cios i dalej mi się bardzo podoba

Batista Bomb/ GTS- obydwa bardzo fajne, u Batisty czuć niesamowitą siłę, a GTS jest bardzo sprytne sam nigy bym na takiego finishera nie wpadł

SmackDown!

The Last Ride- wymagający ogromniej siły cios, z którego moc sama emanuje

Tombstone- chyba nie muszę tłumaczyć?

Chokeslam- uwielbiam tą akcję najlepiej chokeslama robi Kane, ale Big Showa też niczego sobie

ECW

SSP- chyba każdy wie dlaczego :thumb:

Twist of Fate- głównie z braku innych dobrych finisherów

Frog Splash- zawsze lubiłem akcje wysokiego ryzyka, ale Chavo nie potrafi go zrobić tak jak jego kuzyn, ale i tak lepszych w ECW nie ma

TNA

scissors kick- niesamowity finisher w wykonaniu bookera. Bardzo efektowny i w 99% skuteczny

Canadian Destroyer/ Olimpic Slam/ Gore- te bardzo mi się podobają są efektowne i bardzo skuteczne

Book End/ Black Hole Slam ew. Chokeslam Abyssa na pinezki- sam nie wiem czemu tak podoba mi się Book End, a Black Hole Slam na pinezki to coś pięknego, coś czego nie da się zapomnieć...

"Spear- Edge bardzo dobrze wykonuje ta akcje. Ogolnie sama akcja ładnie wygląda."

A to ciekawe bo tu niezauważyłem żebyś napisał że Najlepiej wykonuje go TERAZ xD a EDGE wykonuje Spear bardzo źle co najwidoczniej przeczy twoim przekonaniom. Goldberg robił go bardzo efektownie, a przy tym bezpiecznie bo jakie jest niebezpieczeństwo przy spearze ? Najwyżej może cie zatkac (lub jak źle trafisz połamac żebra, ale to inna bajka, ale tutaj potrzeba naprawde debila.) Więc nie kłuc sie ze mną. 8) Spear EDGA przy Goldberga to druga jak nie trzecia Liga.

Akcja ładnie wygląda? pfff.... =)) żal.

A tu masz kolejny Super Spear:

http://pl.youtube.com/watch?v=0zYe3s8ib ... re=related

no to robi się off, ale dobra przecież musze odpowiedzieć 8) .

Po prostu napisałem że robi to teraz, bo pisałem szybko po linijce na finisher, to że Edge robi spear bardzo źle, t pominę bo po co bede z Toba gadał o takiej banalnej rzeczy. A może Goldberg robił efektownie spear, super co on jeszcze umiał, a tak JakcHammer, ale odbiegam od tematu, Mi się wydaję że Edge robi Spear dobrze.Jeśli masz jakieś nie uleczone kompleksy to po co jeszcze na mnie uderzasz. Powiem ?Ci coś jest coś takiego: Wolność, a to znaczy że mogę pisać że wg. mnie Edge robi dobrze spear bo to dyskusja.

I szczerze to ja tam zawsze nie mam problemów by "kupić"spear Edga, bo dobrze to robi i koniec.

PS. Czemu mam się z tobą nie kłócić, jakiś boss, jesteś albo się wozisz po forum xD.

PS2. W takim wieku powinieneś wiedzieć że kłócić, to ó kreskowane.

A myśl sobie co chesz po prostu nOOb jestes bo pewnie nigdy żadnej całej walki Goldberga nie widziałeś =)) Co on jeszcze umie oprócz Speara i Jackhammera ? To pytanie pozostawie bez komentarza bo widze że mam odczynienia z wysoko inteligentnym osobnikiem =)) A mnie to akurat obchodzi co piszesz =))=))=)) Nie no jasne EDGE robi dobrze Spear tak... kapitalny technik... =)):lol Wiem że to dyskusja i mów co chesz bylebyś takich głupot nie pisał bo każdy wie że Spera EDGA to jedna wielka pomyłka techniczna i siłowa =))

• Reputacja:   1

Goldberg robił go bardzo efektownie, a przy tym bezpiecznie bo jakie jest niebezpieczeństwo przy spearze ? Najwyżej może cie zatkac (lub jak źle trafisz połamac żebra, ale to inna bajka, ale tutaj potrzeba naprawde debila.)

Akurat tak się składa, że Goldi wykonujac speara trochę żeber właśnie nałamał... Czego nie moge powiedzieć o innych zapaśnikach wykonujących tą akcję (a przynajmniej nic takiego nie słyszałem). Nie zmienia to jednak faktu, że jego spearek wygladał nieporównywalnie wręcz lepiej niż Edge'a.

Chyba to ja mam przyjemność z noobem. Już wyjaśnia czemu, krytykujesz mnie że nie widziaęłm żadnej walki Goldberga, widzałęm sporo jak każdy fan wrestlingu, założę się jednakże To jeden z Twoich ulubieńców i dlatego tak go bronisz, a ja mam tu obiektywną opinię. Ty jesteś takim typem który myśl że wie wszystko, bo przychodzi na forum nowy user, a tak nie jest "koleżko", myślisz że będe nie wiem może mam tobie jeszcze buty czyścić?

PS. Jesteś prosty ak kierunkowskaz do kosy :thumb:

• Styl:  Jasny

Ja nie mogę, i kłóćcie się teraz o to czy Edge dobrze wykonuje spear i kto z was jest noobem. :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
    • VictorV2
      Jeśli Vince dał mu ten gimmick, z myślą że go upokorzy bo to flopnie, nie możesz jednocześnie powiedzieć że to booking sprawił że był over z widownią. Zamysł Vince'a był dokładnie taki że on *nie* był over, pokazując go jako wyolbrzymionego, ekscentrycznego geja. To Dustin (z pomocą kilku osób typu Savio Vega) sprawił że zamiast flopnąć jako coś repulsywnego, gimmick został przyjęty przez fanów. Ale zamysłem bookingu było to żeby było odwrotnie.  Do pewnego stopnia, tak. Pamiętaj,   
  • Dodaj nową pozycję...